eitaa logo
🌹صدرا🌹
552 دنبال‌کننده
28.9هزار عکس
35.3هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
توصیه_به_خواندن_نافله_ها___استاد.MP3
زمان: حجم: 8.7M
یکی از توصیه های مهم امام زمان (عج) به سید رشتی
📆 ۸ روز حسین‌بن‌علی علیه السلام رر روز عاشورا خطاب به لشگر یزید لعنت الله علیه: آگاه باشید به خدا قسم بعد از این جنگ دوامی نخواهید آورد؛ مگر به‌اندازه‌ای که سوارکار بر اسب خویش سوار شود و شما را به دور آسیاب حوادث بچرخاند، و مانند مدار سنگ آسیاب ناآرامتان بگذارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 گزارش شبکه اماراتی از شاهکار اطلاعاتی ایران! ⭕️ رسوایی امنیتی که رژیم صهیونیستی را لرزاند و رسانه‌های عبری‌زبان را به شوک فرو برد! ⭕️ روزنامه عبری اسرائیل‌هیوم : نفوذ اطلاعاتی ایران در نیروی هوایی اسرائیل «خطرناکترین رخنه امنیتی» در سال‌های اخیر است!
2.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌دستاورد جدید دولت از زبان سخنگوی دولت 😳😳😳 برق رو قطع میکنن معذرت میخوان این میشه دستاورد. من این دفعه واقعا زخمی شدم. ـ. ـ ✍ به همین راحتی ؛ تنها کاری که این دولت کرد 😳‼️ باور کنید دنیای وقاحت را در نوردیدند
🔴امیر حسین ثابتی: برداشت من از آمدن لاریجانی به دولت و قرار گرفتنش در جایگاه دبیر شورای عالی امنیت ملی این است؛ انتصاب لاریجانی بیشتر جنبه کارکردی دارد. یعنی ضعف های بزرگ رئیس دولت (پزشکیان) در اداره کشور و عدم شناخت او از مشکلات قرار است با یک رئیس دولت در سایه (لاریجانی) رفع شود. چون شورای عالی امنیت ملی نزدیک ترین جایگاه مدیریتی به ریاست جمهوری است و میتواند دستگاه ها و وزارتخانه های مختلف را با هم هماهنگ کند. برایش آرزوی توفیق دارم تا بتواند ولو اندک، به تقویت دولت کمک کند چون هیچ اولویتی بالاتر از کمک به دولت برای حل مشکلات کشور نیست، هرچند رویکردهای لاریجانی تفاوت بنیادینی با پزشکیان و روحانی ندارد و از این جهت نمیتوانم خیلی خوشبین باشم.
6.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹🔴 کاسبان تحریم، خود دولت روحانی بود آژانس حتی از مراکز نظامی ایران هم بازدید کرده! شهید فریدون عباسی رئیس اسبق سازمان انرژی اتمی: دولت یازدهم و دوازدهم خودش کاسب تحریم بود. رسانه‌های همسو با دولت روحانی، الکی قهرمان دیپلماسی درست کردند. طرف در همان ابتدای کار مذاکرات در سال ۹۲، همه دستاوردهای صنعت هسته‌ای ایران را داده، بعد می‌شود قهرمان دیپلماسی! آمریکا زندگی مردم ایران را با تحریم سخت‌تر می‌کند و اینها هم مدام وعده می‌دهند. نظارت‌های آژانس اصلا حد یقفی ندارد حتی از مراکز نظامی ما هم بازدید کردند. 🔻پی نوشت رییس مجلس چه کسی بود، حرکت بدون توپ علی لاریجانی کمک کار حسن روحانی
آدمهای توی این عکس را ببینید دور همی گرفتن به محمد شریعتمداری «نشان ملی مدیریت کسب و کار سال کشور» بدهند دیگه خودتون را خسته نکنید و دنبال دلایل ویرانی اقتصاد کشور نگردید!
مهدی رسولی16014312196339477275961.mp3
زمان: حجم: 24.2M
🎧 مداحی ویژه 📌 زیارت چیست....
🔺️ اوضاع جوریه که اگه از شایستگی‌های دکتر لاریجانی بزرگوار بگیم شورای محترم نگهبان برامون پرونده می‌سازه اگه از نقاط ضعفش بگیم شورای محترم عالی امنیت ملی