eitaa logo
🌹صدرا🌹
552 دنبال‌کننده
28.9هزار عکس
35.3هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
33.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 سخنرانی حضرت زینب در مجلس یزید ※ فیلمی که از مجلس یزید و سخنان روشنگرانه حضرت امام سجاد علیه السلام و حضرت زینب کبری سلام الله علیها در لبنان ساخته شده .
بر متصدیان عرصه خبر و رسانه مبارک
🔴کشته شدن حدود ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد 🔸براساس گزارش دیدبان موسوم به حقوق بشر سوریه از زمان سقوط دولت بشار اسد و به قدرت رسیدن «ابومحمد الجولانی» رئیس گروه تروریستی هیات تحریرالشام حدود ۱۰ هزار نفر در این کشور کشته شده‌اند. 🔴 پ.ن: اینم از سوریه آزاد!! همین بلا رو با خلع سلاح حزب الله میخواهند سر مردم لبنان در بیاورند.
8.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چگونه می‌توانیم همرنگ امام حسین علیه السلام شویم؟!
2.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آب خوردن قرقی ماده در برکه ای کوچک در دل جنگل
3.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌حجت الاسلام موسوی واعظ حاج اقای بامزه ی مشهدی😂 قضیه جایزه دادن حاج آقا به مکبر مسجد 🥴😂
2.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با بغض فشرده در گلو چنین می گویم چون شعله به یاد اربعین می سوزم روزی که درون مه به آسمانها رفتی گفتم که ره تو یار نازنین می پویم "سید حسین حسینی"
2.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥هم آمریکا بداند... 💥هم سگ نگهبانش رژیم صهیونیستی.... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌😍😍😍😍😍😍😍😍
♦️افشای نفش منافقین در حملۀ رژیم صهیونی به بیمارستان فارابی کرمانشاه 🔹در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، منافقین با هدف تخلیۀ تلفنی از آلبانی با یک زن از همسایه‌های نزدیک به بیمارستان فارابی کرمانشاه تماس گرفتند و با ترفند‌های گوناگون اطلاعاتی از این فرد که نسبت به شخص پشت خط و هدف وی ناآگاه بوده، ساعت پر تردد در این بیمارستان را به‌دست آوردند. 🔹پس از این تخلیۀ تلفنی بلافاصله اطلاعات را در اختیار رژیم صهیونی قرار داده و این رژیم جنایتکار در ساعت اعلام شدۀ منافقین، به بیمارستان حمله می‌کند.
👆👆