eitaa logo
🌹صدرا🌹
552 دنبال‌کننده
28.9هزار عکس
35.3هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
7.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬شهیدی در که فرزندش دشمن بود! 👈 صحابه با وفای علیه‌السلام 💥ببینید و انتشار دهید
‏امروز در بازدید کارخانه نساجی بافت بلوچ متوجه شدیم روزگاری بازار پنبه سیستان و بلوچستان تا هند و پاکستان بوده. عجیب است ولی حدود ۵۰سال پیش به بهانه شیوع یک آفت، کشت پنبه در این دیار ممنوع شده و تا الان ممنوع است. این موضوع را از وزارت جهادکشاورزی تا حصول نتیجه پیگیری میکنیم. "سیدنظام الدین موسوی"
دقت کردید هرچیزی که روحانی باهاش رای جمع کردبا کرونا جمع شد😅 ورزشگاه رفتن زنان=مردا هم محروم شدن دیوار کشیدن تو پیاده رو =همه جا دیوار کشیده شد(فاصله اجتماعی) کنسرت=لغو آزادی(ولنگاری)=همه ماسک اومد جلو صورتشون رفع حصر=همه حصر شدن پس عبرت بشه که سطح خواسته ها رو انقد پایین نیارن "بانوی مشرقی"
امام حسین (ع) به یارانش فرمود: هر کس از شما حق الناسی دارد برود. او به جهان فهماند که حتی کشته شدن در کربلا هم از بین برنده حق الناس نیست. در عجبم از کسانی که هزاران گناه و حق الناس می کنند ولی معتقدند یک قطره اشک بر حسین (ع) ضامن بهشت آنهاست. شهید دکتر مصطفی چمران
اَلسَّلامُ عَلى مَنِ افْتَخَرَ بِهِ جَبْرَئيلُ سلام بر كسى كه جبرئيل به او افتخار مى‏ كرد..
حبیب بن مُظاهر اسدی یکی از یاران امام حسین علیه السلام در واقعه ی کربلا بود که ۹۰ سال سن داشت. وی در روز عاشورا حدود ۷۰ تن از سپاه دشمن را کشت. حبیب بن مظاهر مردی عابد و با تقوا بود. حافظ کل قرآن کریم بود و هر شب به نیایش و عبادت خدا می‌پرداخت. به فرموده امام حسین علیه السلام در هر شب یک ختم قرآن می‌کرد. روز عاشورا در میدان نبرد، یکی از افراد دشمن به او حمله میکند و شمشیری بر فرق سر او میزند و دیگری با نیزه به او حمله میکند تا این که حبیب بن مظاهر از اسب به زمین می افتد. امام حسین علیه السلام خود را به بالین او رساندند و فرمودند: «اَحْتَسِبُ نَفْسی و حماة اَصحابی» پاداش خود و یاران حامی خود را، از خدای تعالی انتظار می‌برم. امام سجاد علیه السلام هنگام دفن شهدای کربلا، حبیب را در ده متری قبر امام حسین علیه السلام به خاک سپردند.بعدها این مرقد در داخل حرم امام حسین علیه السلام و در رواق جنوبی قرار گرفت.
زمان: حجم: 710.7K
حَبیبِ‌بنِ مَظاهِر و من...
13.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امام جمعه کرج: به دروغگوها رای ندهید پ ن: به نظر شما دروغگو کیست؟ مراقب دروغگو ها باشید
2.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگر فرزند شما مجبور است به مدرسه برود این ویدئو را به آن نشان بدهید و خودتان هم با دقت ببینید
🔴پروتکل همه مردم؛ پروتکل ویژه روحانی ؟! ♦️کار آقای روحانی درست است که طی هفت ماه گذشته از بیم جان، کار میدانی نمی کند، به میان مردم نمی رود و اغلب مسئولیت ها را ویدئو کنفرانسی برگزار می کند؟ 🔹یا کار آقایان رئیسی و قالیباف که با رعایت پروتکل های اعلامی ستاد کرونا (ستاد تحت ریاست آقای روحانی)، از مناطق مختلف و ادارات بازدید می کنند و شنوای حرف های ولی نعمتان هستند؟ ♦️کدام رفتار، پروتکلی است؟ آن که پروتکل ابلاغی خود را قبول ندارد و به آن عمل نمی کند؟ یا آنها که مردم را محترم تر از خود می شمارند و شنیدن درد دل ها و چاره جویی برای مشکلات را از آداب نوکری می دانند؟ 🔹اگر کودکان باید سر کلاس درس، و کارمندان و کارگران سر کار اداره و کارخانه حاضر شوند -که ظاهرا چاره ای جز این، در عین رعایت ضوابط بهداشتی نیست- چرا آقای روحانی خود را استثنا کرده و نه در معرفی وزیر پیشنهادی صمت در مجلس حاضر شد و نه برای اطمینان دادن به والدین، در مراسم بازگشایی مدارس شرکت کرد؟! ♦️آیا باید چنین نتیجه بگیریم که در ستاد کرونا، یک پروتکل برای همه مردم تدوین شده؛ و یک پروتکل ویژه و اعلام نشده برای آقای روحانی؟! 🔹در این میان، باید یک سوال را هم از برخی سیاست زدگان پرسید: چرا به جای این که از روحانی برای رفتن میان مردم و تولید کنندگان و کار آفرینان و حاشیه نشینان مطالبه کنید، به قالیباف و رئیسی به خاطر انجام همین وظیفه بدیهی مسئولان حمله می کنید؟ "محمد ایمانی"