eitaa logo
🌹صدرا🌹
552 دنبال‌کننده
28.9هزار عکس
35.3هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
استاد حسن عباسی4_6048407683369797575.mp3
زمان: حجم: 24.17M
🎙 سخنرانی استاد حسن عباسی 🔺 موضوع: اقتصاد اربعینی؛ جهاد متنعمین و محرومین 🗓 ۱۵ مهر ۹۹ 📍 تهران، فرهنگسرای عترت 📹 مشاهده‌ در یوتیوب: ▫️ youtu.be/O7NHtJEoXk4 استاد حسن عباسی
چرا نماز را باید عربی بخوانیم؟.mp3
زمان: حجم: 6.36M
چرا نماز را باید به زبان عربی بخوانیم 🦋🍃🦋🍃🦋🍃🦋🍃🦋🍃🦋 🍃🍂🌹🍃🍂
2.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینگونه ایستادن در مسیل آرزومه. 🌹صدرا🌹
هیئت ها چگونه برگزار شد؟۲نمره مسئول هیئت صندلی ها را برای عزاداران با فاصله اجتماعی چیدند ورودی مجلس دستها ضدعفونی و با تب سنج تب اندازه گرفتند (کسی هم ماسک نداشت بهشون ماسک میدادن) تا کمتر از دو ساعت مجلس تمام میکردن بعد از اتمام هیئت صندلی ها ضدعفونی کردند پ ن : عکس سمت چپ محوطه ی بیمارستان بستری آقای شجریان قیاس با خودتون😬 "لیلیتا🇮🇷"
10.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‏ببینید انتقاد تند محمدحسین پویانفر به صحبت‌های اخیر حسن روحانی و ماجرای لغو کردن جلسه سران قوا در برنامه باب‌القبله‌ی "عقیق"
‏به فرموده امام امت،فضای مجازی به اندازه انقلاب اسلامی اهمیت داردو عرصه فرهنگی عرصه جهاد است امابرخی ازمدعی انقلابی چون درفضای مجازی ازخدا واسلام وانقلاب اسلامی گفتن، فحاشی وناسزاوتهدید به دنبال دارد؛ ونون نوایی برای آنهاندارد؛در برابرهر نوع هجمه ای به مقدسات وآرمانهاسکوت می کنند "سید مختار موسوی"
3.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هیچ‌وقت زود قضاوت نکنید، شاید یه جا پشیمون بشید که فرصت بازگشتی نیست! ببینید خودتون ... روایت حامد عسگری از عراقی که نذر کرده بود سایه بشه "بیسیمچی مدیا"
اگر می خواهی شخصیت واقعی یک انسان را بشناسی، به حرفهای دیگران که درباره او می زنند توجه نکن ببین که او درباره دیگران چطور صحبت می کند! 👤 لئو ایکمن
9.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شکرگذار باشیم. 🌹صدرا🌹
🤐یادی کنیم از نمک پراکنیهای مرحوم شجریان (خدایش بیامرزد) 1 «حقيقتش من از اولش هم انقلابي نبودم!!!! ولي دور و بر من همه‌اش افرادي بودند كه گرايش سياسي و چپي داشتند و مجبور بودم توي آن بچه‌ها باشم، چون اطراف من همه سياسي حرف مي‌زدند!!!!!». (مصاحبه با شبکه بی بی سی) 2 در گفت و گویی با شبکه‌ی تلويزيوني سي‌ان‌ان با چشمانی گریان : « در طول 31 سال گذشته حتي يك هفته يا يك روز هم احساس شادي نكردم...من هر جاي دنيا كه مي‌روم و مي‌بينم كه مردم خوشحال و شاد هستند دوست دارم، ولي در كشور خودم وقتي مي‌بينم يك زن بدون پشتيبان در كنار خيابان مجبور به سيگارفروشي است ... من اين صحنه‌ها را نمي‌توانم ببينم.... » و سپس می‌گرید! وی از هنرش بسان ابزاری علیه حکومت اسلامی نام برده و در همین مصاحبه می افزاید : «هنر در ذات خود يك نوع اعتراضه، براي همين حكومت‌ها، وقتي هنر پا به عرصه تقابل مي‌گذاره از اون وحشت دارند و مي‌ترسند!...» 3 در گفت و گو با تلویزیون استراليا : «بايد دين از سياست جدا شود!» و در گفت و گو با شبكه اس.بي.اس استراليا : «30 سالي است كه مذهب در سياست وارد شده و حكومت را به دست گرفته و نتيجه بسيار بدي داشته است!!!! و همه! به اين باور رسيده‌اند كه بايد دين و مذهب از سياست جدا شود!!» 4 30 مهر سال 1390 «بیژن فرهودی» (خبرنگار صدای آمریکا) به بهانه‌ی گزارش مغرضانه‌ی «احمد شهید» در مورد وضعیت حقوق بشر در ایران به سراغ این خواننده‌ی منحرف رفته و نظر وی در خصوص اینکه در این گزارش آمده است «حکومت ایران طی دو سال اخیر با هنرمندان چپ افتاده» جویا شد. واز شجریان پاسخ شنید: «به طور کلی این نظام و این حکومت ذاتا می خواهد همه چیز در اختیارش باشد. این نظام می خواهد همه چیز را به طور صد در صد زیر سلطه خود داشته باشد. اگر یک بخشی از حکومت نخواهد که با آنها باشد همه آن بخش زیر سوال می رود و می گویند که این مورد دارند و جلویش را می گیرند. اگر یک نفر پایش را از گلیم خود درازتر کند مشکلات زیادی سر راهش قرار می دهند. این ها هرگز با هنر کنار نمی آید، هرگز و هرگز !!! همچنان که در طول 1400 سال با هنر کنار نیامدند!! باز هم نخواهند آمد. موسیقی هم مانند خیلی از هنرها نمی تواند در خدمت این ها باشد.»
6.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نظر آقای در مورد .... حتما ببینید! " سپه سالار "
🌹صدرا🌹