eitaa logo
🌹صدرا🌹
552 دنبال‌کننده
28.9هزار عکس
35.3هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
7.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴روایت سوزناکی از فرزند شهیدی که به حاج قاسم می‌گفت بابا! ▪️ فرزند شهید مدافع حرم حسین بواس؛ همون بچه ای که تو نماز به حاج قاسم گل می داد.
2.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اولین فیلم رنگی از حرم امام رضا (ع) در ۸۰ سال پیش! یک گردشگر سوئیسی به نام الامایارد از میان آتش جنگ جهانی دوم به همراه دوستش با یک ماشین سواری از راه افغانستان خودش را به ایران رسانده و با دوربینی که زیر لباسش پنهان کرده اولین فیلم رنگی از حرم امام رضا (ع) را ثبت کرده است.اولین فیلم رنگی از حرم امام رضا (ع) در سال ؛ بخش کوتاهی از مستند Double Journey است.
♦️بازتاب پایان تحریم تسلیحاتی ایران در رسانه‌های عربی 🔹شبکه اسکای نیوز عربی: ایران اعلام کرد که براساس قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت ممنوعیت خرید و فروش سلاح متعارف از امروز یکشنبه به طور خودکار برداشته شد. 🔹پایگاه خبری عرب ۴۸: علیرغم تلاش‌های آمریکا، ایران امروز یکشنبه اعلام کرد که تحریم خرید و فروش تسلیحات که سازمان ملل از سال ۲۰۰۷ علیه این کشور وضع کرده بود به طور خودکار برداشته شد. 🔹شبکه روسیا الیوم: ایران پایان تحریم‌های تسلیحات بین‌المللی علیه خود را اعلام کرد و تاکید کرد که در راهبرد دفاعی ایران جایی برای سلاح کشتار جمعی وجود ندارد. 🔹اسپوتنیک عربی: وزیر امور خارجه ایران اعلام کرد که براساس قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران به طور خودکار برداشته شد.
!! 🌷شهيد بهنام محمدى نوجوان ١٣-١٢ ساله‌ای است که به گفته سید صالح موسوی هر وقت اسلحه ژ-٣ روی دوشش می‌انداخت نوک اسلحه روی زمین ساییده می‌شد. 🌷بهنام محمدی نوجوان ١٣-١٢ ساله‌ای است که در تمام روزهای مقاومت از ٣١ شهریور تا ٢٨ مهر ٥٩ در خرمشهر ماند و به قول تمام بچه‌های خرمشهر باعث دلگرمی رزمنده‌ها بود. 🌷اینکه نوجوانی در آن سن و سال و با آن قد و قواره کوچک در شهری که بیشتر از اینکه بوى زندگی بدهد بوی مرگ و خون می‌دهد مانده ، شاید امروز برای من و تو باور‌پذیر نباشد. با خودم فکر می‌کنم چه می‌شود نوجوانی که تا قبل از ٣١ شهریور در کوچه ، با هم‌سن و سال‌های خود بازی می‌کرد و آماده شروع سال تحصیلی جدید می‌شد بعد از ٢ الی ٣ هفته به مدافعی تبدیل می‌شود که بعد از رفتنش همه مدافعان بی‌تاب اند و از همه بیشتر سید صالح موسوی. سید صالح را صالی صدا می‌کرد. 🌷خود صالحی می‌گفت که شب‌ها که روی پشت‌بام می‌خوابیدم از من در مورد شهادت و بهشت می‌پرسید. باز فکر می‌کنم مگر نوجوان ١٣-١٢ ساله از مرگ و شهادت چه تصویری دارد که آرزوی آن را دارد. 🌷و باز صالحی می‌گفت که هر بار او را به بهانه‌ای از خرمشهر بیرون می‌بردیم تا سالم بماند باز غافل که می‌شدیم می‌‌دیدیم به خرمشهر برگشته و در مسجد جامع مشغول کمک است. 🌷آن نوجوان ١٣-١٢ ساله ، آن روز، به وظیفه‌اش عمل کرد. وظیفه‌اش بود که درس و مدرسه را رها کند و از شهرش دفاع کند. بیا فکر کنیم ببینیم امروز که صلح و صفاست و جنگِ سختى در کار نیست وظیفه ما در قبال جنگ نرم چیست؟
فردای استیضاح روحانی چه خواهد شد؟! ۱- جهانگیری امور کشور را تا انتخابات به دست میگیرد ۲- روحانی میگوید همین ها که برکنارم کردند اجازه ندادند در ۷سال کاری کنم ۳- رسانه های خارجی و اصلاح طلبان خواهند گفت در ایران کودتا شد ۴- انتخابات برگزار و شخصی شبیه روحانی رییس جمهور خواهد شد 🔗 عــاصفْ (@aaasefff)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
استیضاح در ماه های پایانی یک خطا است، که باعث تکمیل پازل آن هاست که قصدشان فرار از پاسخگویی و بی دولتی و ادرس غلط دادن و ایجاد است پ ن:دلیل اصرار برخی امنیتی های بازنشسته مثل عباس عبدی و حجاریان برای استعفای روحانی چیزی جز تکمیل نقشه آشوب نیست 🔗 علی چاهخوزاده (@ali\_chahkho)
توپ خانه رسانه ای اصولگرایان و اصلاح طلبان در حال درهم کوبیدن روحانی هستند یکی خواستار استیضاح و دیگری به دنبال استعفا، اما رهبر انقلاب تأکید کردند: در شرایط حساس سال آخر دولت و همچنین سال اول مجلس، باید دو قوه فضا را به گونه ای مدیریت کنند که به کار مهم کشور لطمه نخورد. 🔗 سيد علي موسوي (@dr\_moosavi)
سربازان شیمون پرز با ، کارخودشون کردند. پایین آوردن پرچم انرژی هسته ای ، گروگان گرفتن بورس، خواباندن کارخانه ها و بیکاری جوانها، بالا بردن قیمت مسکن و ارزاق عمومی و تنگ تر کردن معیشت مردم و..... و حالا دوباره بامذاکره وتقدیم موشکها امنیت مارا هدف قرار دادند. 🔗 منتظر (@sadrasadat97)
اصلاح طلبانی که خواستار برکناری روحانی هستند فردای برکناری خواهند کفت: در نظامی که به رای مردم احترام گذاشته نشود ما انتخابات را تحریم میکنیم! در انتها با گرفتن امتیاز تایید صلاحیت یک بدتر از روحانی ، خواهند گفت این انتخابات با کودتای نظامی ها مشکوک است! 🔗 حسن رحیم پور ازغدی (@porazghadi)