..... منها و کان یوم الجمعه فانکشف لی هذا الامر» (14) هنگام نوشتن این بحث من درقریه کهک قم بودم. از آنجا رهسپار قم شدم، به زیارت دختر موسی بن جعفر(س) مشرف گردیدم و از آن حضرت در حل این مساله یاری جستم. به برکت او در روز جمعه این مطلب بر من کشف گردید.
(اتحاد عاقل و معقول، علامه حسن زاده آملی)
🌹اول خرداد سالروز ولادت فیلسوف بزرگ ملاصدرای شیرازی گرامی باد 🌹
@twiita
#با_شهدا_تا_انتخابات
در #انتخابات شرکت کنید که تکلیف الهی است. رأی شما دفاع از اسلام و قرآن است و مواظب باشید به کسانی که برای شهرت و قدرت خود را مطرح ساخته اند رأی ندهید.
"شهید سید مهدی مشایخی"
#با_شهدا_گم_نمی_شویم
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آنچه در شهر اللد فلسطین اشغالی برعلیه صهیونیست ها اتفاق افتاد و در رسانه ها اعلام نشد
11.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حرف حساب ،بدون حاشیه، بدون ایجاد هزینه و جنجال سیاسی....
خودش داره متلاشی میشه ......
⏪نظر جالب#دکترسعیدمحمد درباره مهمترین چالش منطقه ای و بین المللی
🌸امام علی(ع):🌸
اِنَّ الله افْتَرَضَ عَلَيكُمُ فَرَائِضَ فَلاَ تُضَيَّعُوُهَا وَ حَدَّ لَكُمْ حُدُوداً فَلَا تَعْتَدُوهَا،وَ نَهَاكُمْ عَنْ اَشْيَاءَ فَلَا تَنْتَهِكُوهَا،وَ سَكَتَ لَكُمْ عَنْ اَشْيَاءَ وَ لَمْ يَدَعْهَا نِسْيَاناً،فَلَا تَتَكَلّفُوهَا. 🔷وظیفه ی ما در برابر احکام خدا: خداوند کارهایی را بر شما واجب نموده، آن را ضایع نسازید،و حدودی را برای شما تعیین فرموده، از آن تجاوز نکنید،و از چیزهایی نهی نموده،(با ارتکاب محرمات) حرمت حکم خدا را نشکنید، و از برخی امور سکوت نمود(و چیزی در باره ی آن نگفت) و این سکوت نه از روی فراموشی باشد، پس خود را در آن به رنج نیدازید. (نهج البلاغه،حکمت۱۰۵)
*السلام علیکَ یا امیرَالمؤمنین(ع)*
*السلام علیکِ یا فاطمةُ الزهراءُ(س)*
*اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج*
🌹سلام صبح یکشنبه شمابخير🌹
🌹التماس دعای فرج🌹
10.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#انتخاب_درست_کار_درست
خصوصیات یک رئیس جمهور مطلوب در بیانات رهبر انقلاب
#سلامتی_فرمانده_صلوات
✅ حاج اسماعیل دولابي(ره)
✍ در بازار چوب فروشها، در هر حجره روزي چند كاميون چوب معامله مي شود ولي در پايان روز كه سؤال كني چقدر كاسبي كرده ايد، مي گويند مثلاً ده هزار تومان. امّا يك منبّت كار تكّه ي كوچكي از آن چوبها را مي گيرد و حسابي روي آن كار مي كند و بر روي آن نقش مي اندازد و همان تكّه چوب را صد هزار تومان يا بيشتر مي فروشد. گاهي اوقات آن قدر نفيس مي شود كه نمي توان روي آن قيمت گذاشت. در اعمال عبادي هم زياد عبادت كردن چندان ارزش ندارد بلكه روي عمل حسابي كار كردن و آن را خوب از كار درآوردن و حقّ آن را ادا كردن نتيجه بخش است.
#عرفان_و_آرامش 🦋👇
┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🌺🌿🌺🌿
اگر #درست_انتخاب_کنیم اثر هر انگشت برای هر برگه رای ، یک موشک بر فراز کاخ سفید خواهد شد!!
🌹صدرا🌹