eitaa logo
🌹صدرا🌹
552 دنبال‌کننده
28.9هزار عکس
35.3هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فوت الحاجه اهون من طلبها الی غیر اهلها: از بین رفتن خواسته، آسانتر و بهتر از آن است که از نا اهل درخواست نمایی.
4.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌حکایت زیبا درباره عارف ملکوتی شیخ جعفر مجتهدی از زبان حجت‌الاسلام عالی به مناسبت سالگرد عروج
7.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی یک خودروی مونتاژی ۳ و نیم برابر قیمت کشور سازنده قیمت گذاری می‌شود 🔹جدیدترین خودروی مونتاژی در ایران یک میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان قیمت گذاری شد در حالی که قیمت این خودرو در کشور سازنده، از ۱۹ هزار دلار معادل ۴۹۴ میلیون تومان شروع می‌شود.
➖اردوغان گفته قطع گاز صادراتی ایران به ترکیه به دلیل بدهی نبوده ➕دقیقا ؛ به خاطر گنده گویی تون تو ففقاز بوده. حالا که دوزاریت افتاد پول رو رد کن بیاد که زمستونه
وحید جلیلی: مصاحبه ۷۵۶ بازمانده‌ی کشتار دسته‌جمعی گوهرشاد ثبت شده است 👤جوان عدالتخواه و معاون سابق شهرداری مشهد: کشتار به بهانه پیشرفت تراژدی کمدی رضاخان است. سال‌های ۱۳۱۴ تا ۱۳۲۰ دوران ۷ سال دفاع مقدس فرهنگی است که مغفول مانده. هرجای دنیا در یک شهر یک‌شبه صدها نفر را می‌کشتند به اندازه یک موزه آثار واقعی از آن جمع‌آوری می‌شد. 🔹تلخی حادثه آن‌قدر عمیق است که مادربزرگ‌ها در مشهد نذری‌های خود را به نیت شهدای گوهرشاد نذر می‌کردند. بعد از بیرون کشیدن خاطرات گوهرشاد از غبار غفلت، باید دنبال جمع‌آوری اسناد موارد مشابه در قزوین، اصفهان و تبریز و... باشیم.
4.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا ایران را در جنگ نمی‌توان شکست داد؟ استاد ازغدی
🔴 روایت یک ایرانی مقیم روسیه از واکنش روس‌‌ها به نماز خواندن آیت‌الله رئیسی
رهبر معظم انقلاب : میتوان از عرصه فضای مجازی حداکثر منافع را کسب کرد.همان کاری که دشمن میکند بکنید در جهت عکس یعنی مفاهیم اسلامی و معارف اسلامی را پخش کنید.
🔺 ‏مذاکره با تابو نبوده و نیست اما در حال حاضر این یانکی‌ها هستند که نیازمند نشاندن پای میز مستقیمند و نباید رفع این نیاز را به آن‌ها هدیه داد! 🔻 پ.ن: من به تیم انقلابی امیر و علی اعتماد دارم و برای عبور موفق‌شان از این گردنه‌ی حساس دعا می‌کنم ... 💬 سید پویان حسین پور 🔹‏امیرعبداللهیان : اگر "توافق خوب" با "تضمین بالا" در دسترس باشد مذاکره با آمریکا را نادیده نمیگیرم 🔻 ترجمه: اگر تمام تحریم های و و پایان یابد تضمین داده شود راستی آزمایی شود و آمریکا تغییر رفتار دهد این ۴ شرط در دو کلمه "توافق خوب" با " تضمین بالا " نهفته بود 💬 آقای تحلیلگر 🔸 ‏انتقام سخت ، ترامپ و بایدن نمی‌شناسد.. مذاکره (احتمالی مستقیم) با آمریکا برای رفع تحریم هاست و انتقام سخت، مطالبه ای ملی است که مسیر خاص و جداگانه خود را دارد! 💬 حامد رحیم پور
4.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥🛑 توضیح معاون فنی صداوسیما درباره هک شبکه یک 🔺این عملیات بسیار پیچیده و با امکانات وسیع به وقوع پیوسته