eitaa logo
🌹صدرا🌹
550 دنبال‌کننده
30.6هزار عکس
38.6هزار ویدیو
316 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 سفر مشکوک سفیر استرالیا به قم! ▪️ چند ماه گذشته خانم لیندال ساکس سفیر کشور استرالیا در جمهوری اسلامی ایران و دنیس کارنی معاون وی به قم سفر کردند! ▪️ لیندال ساکس ابتدا به شهرداری قم رفت و با سقائیان‌نژاد شهردار قم جلسه خصوصی داشت که نیاز است دستگاه های امنیتی از محتواهای این جلسه خبر دار شوند چرا که به شدت مشکوک به نظر می رسد. ▪️ شنیده شده سفیر استرالیا در ادامه سفر خود به قم از بعضی نهادهای حوزوی مخصوصاً نهاد های حوزوی مربوط به حوزه خواهران بازدید کرده است و جلساتی با مسئولان آنها داشته است که بر مشکوک بودن این سفر افزوده است که نیاز است نهادهای امنیتی با هوشیاری تمام این سفر لیندال ساکس را بررسی کنند. ▪️ گفتنی است لیندال ساکس پیش از اینکه سفیر استرالیا در ایران شود، سفیر استرالیا در کشور لبنان و کشور عراق بوده است و به خوبی با نهادهای مذهبی و دینی آشنا است.
🔴 حضور سفیر آلمان در حرم حضرت معصومه در شهر قم ▪️طی ماه های گذشته حضور سفرای کشور های اروپایی در شهر قم و مشهد افزایش چشمگیری پیدا کرده است.
1.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰🎥 ثواب ۱۰۰۰ سال عبادت با یک عمل ساده
3.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کلیپ فوق العاده زیبا ✅ تقدیم به عاشقان امام خامنه ای 🎤 حاج محمود کریمی ✅ الله الله الله چه علمداری 🌹صدرا🌹
🌹اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل 🍂🍃🌹🍂🍃
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
وقتی ما مفهوم آتش به اختیار را در حد برگزاری ایستگاه صلواتی تنزل می دهیم؛ باید منتظر هک مراکز فرهنگی باشیم. آتش به اختیار یعنی تمرکزجوانان انقلابی بر فتح نهادهای فرهنگی ای که تاکنون فتح نشده. بریدببینید کدام نهادها اجازه نمیدهند انقلابی ها در آن حضور پیدا کنند و از آن هراس دارند. نفوذ و هک در بعضی جاها حتی شده در چند ثانیه خودش را نشون میده و همه می‌فهمن. معتقدم نفوذ و هک در خیلی از مراکز اتفاق افتاده که متاسفانه ظهور و بروزش را همه نمی‌فهمن و همین بوده دلیل صدور دستور آتش به اختیار یعنی مرکز فرماندهی فرهنگی کارکردش را از دست داده است. 🔗 Farhad Fallah
1.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خانم معلمی در عراق با کیک تولد وارد کلاس شده و کودک یتیم محروم از پدر و مادر را غافلگیر می‌کند. پ.ن : خداوند بخاطر این انسانها به انسان افتخار میکند. " اۅرانیــــــومـــ"
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امام خامنه‌ای: 🔴 دشمن می‌گوید هدفش علی خامنه‌ای است؛ ولی دروغ می‌گوید؛ هدف دشمن، ملت ایران است
1.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زیبایی خلقت خداوند. آرامشش تقدیم شما خوبان و همراهان گرامی. 🌹صدرا🌹
eitaa.com/banoyealam1_1145366284.mp3
زمان: حجم: 8.7M
لحظه‌ی غروب، متعلّق به امام زمانت است، برنامهٔ خود را طوری تنظیم کن که چند دقیقه توسل به امام زمان ارواحنافداه داشته باشی. همه باهم دعای فرج روزمزمه کنیم