eitaa logo
🌹صدرا🌹
552 دنبال‌کننده
28.9هزار عکس
35.2هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
🚨ویژگی مردان مردان برعکس زنان، ناراحتی‌هایشان را در خود فرو میریزند☹️ وقتی از شوهرتان می‌پرسید امروز چه خبر بود؟ پاسخ میدهد: سلامتی یا هیچ خبری نبود🧐 مردان در مورد یک موضوع، در ذهنشان کشمکش دارند، فکر میکنند و پرنده را میبندند😐 برون ریزی مردان نسبت به زنان خیلی کمتر است🤭 مردان از اینکه همسر ، اصرار کند که از دغدغه هایش بگوید خوششان نمی‌آید🤫 اگر میخواهید همسرتان احساس خوبی داشته باشد اجازه بدهید هروقت تمایل داشت با شما درمورد ناراحتی هایش بگوید.😊
3.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چقدر دلربا وعالی شهید حاج قاسم عزیزمان دارد وصف مالک اشتر را می کند . واقعا شنیدن وصف مالک اشتر علی زمان از مالک اشتر امیر مومنان شنیدنی است . 😔😢😭
8.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جهاد تبیین دوچرخه خودش بود😐 بدن خودش بود....😅 ولی......... )
📌 همه میگن سپاه در لیست تروریستی قرار گرفت ولی نمیگن پیامد این قصه چیه؟ 📌 پیامدهای این عمل کودکانه: دسترسی اعضای سپاه به دارایی‌های مالی‌شان در همه کشورهای عضو اتحادیه اروپا قطع خواهد شد. سفرشان به این کشورها و تردد آن‌ها محدود می‌شود و در برخی موارد مربوط با افراد و گروه‌های ممنوعه نیز ممکن است اقداماتی از سوی پلیس یا دستگاه قضایی انجام شود. برای افراد و سازمان‌های موجود در اتحادیه اروپا نیز کمک یا یاری‌رسانی مالی به اشخاص فهرست‌شده ممنوع است و تخطی از این دستور آن‌ها را با خطر تحریم روبرو خواهد کرد. 📌 یعنی تقریبا هیچ اتفاقی با این عمل کودکانه نمیفته و سپاه عملا نیازی به این مسائل نداشته و ندارد ولی پاس گل به نظام است تا برخی اقدامات را انجام دهد که ان شاء الله انجام میشود.
9.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ثروتمندترین خانواده ایرانی را می‌شناسید؟
خُرُوجُ الْحُسَيْنِ ع فِي سَبْعِينَ مِنْ أَصْحَابِهِ عَلَيْهِمُ الْبَيْضُ الْمُذَهَّبُ لِكُلِّ بَيْضَةٍ وَجْهَانِ‌[4] الْمُؤَدُّونَ إِلَى النَّاسِ أَنَّ هَذَا الْحُسَيْنَ قَدْ خَرَجَ حَتَّى لَا يَشُكَّ الْمُؤْمِنُونَ فِيهِ وَ أَنَّهُ لَيْسَ بِدَجَّالٍ وَ لَا شَيْطَانٍ وَ الْحُجَّةُ الْقَائِمُ بَيْنَ أَظْهُرِهِمْ- فَإِذَا اسْتَقَرَّتِ الْمَعْرِفَةُ فِي قُلُوبِ الْمُؤْمِنِينَ أَنَّهُ الْحُسَيْنُ ع جَاءَ الْحُجَّةَ الْمَوْتُ فَيَكُونُ الَّذِي يُغَسِّلُهُ وَ يُكَفِّنُهُ وَ يُحَنِّطُهُ وَ يَلْحَدُهُ فِي حُفْرَتِهِ- الْحُسَيْنَ بْنَ عَلِيٍّ ع‌- وَ لَا يَلِي الْوَصِيَّ إِلَّا الْوَصِيُّ. خروج حسين (عليه السلام) در ميان هفتاد نفر از ياران اوست... در حالي که قائم (عليه السلام) نزد آنهاست. وقتي شناخت و آگاهي در دل هاي مؤمنان به وجود آمد که او حسين (عليه السلام) است مرگ حجت (عليه السلام) فرا خواهد رسيد. پس کسي که او را غسل داده و کفن و حنوط مي کند و در قبرش مي گذارد حسين بن علي (عليه السلام) است و امور پس از مرگ جانشين (پيامبر (صلي الله عليه و آله) را جز جانشين او سرپرستي نمي کند. اصول کافی جلد ۸، ص۲۰۶ وَ يُقْبِلُ الْحُسَيْنُ(ع)فِي أَصْحَابِهِ الَّذِينَ قُتِلُوا مَعَهُ وَ مَعَهُ سَبْعُونَ نَبِيّاً كَمَا بَعَثُوا مَعَ مُوسَى بْنِ عِمْرَانَ فَيَدْفَعُ إِلَيْهِ الْقَائِمُ(ع)الْخَاتَمَ فَيَكُونُ الْحُسَيْنُ(ع)هُوَ الَّذِي يَلِي غُسْلَهُ وَ كَفْنَهُ وَ حَنُوطَهُ وَ يُوَارِيهِ فِي حُفْرَتِهِ. حسين (عليه السلام) درميان اصحابش که با او کشته شدند مي آيد وهفتاد پيامبر با او خواهند بود همان گونه که آنها با موسي بن عمران هم مبعوث شدند. آنگاه قائم (عليه السلام) انگشتر را به او مي دهد و حسين (عليه السلام) همان کسي است که او را غسل مي دهد و کفن و حنوط مي کند و در قبرش مي گذارد. بحارالانوار جلد ۵۳ ص ۱۰۳.
2.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 فیلم تکان دهنده از قتل عام مردم ایران توسط انگلیسیها در قحطی بزرگ سال ۱۲۹۶ که تا سال ۱۲۹۸ به طول انجامید که انگلستان مسبب آن بود نزديك به ۴۰ ٪ جمعیت ایران به سبب گرسنگی و بیماری‌های ناشی از آن از بین رفتند! این قحطی در زمان حکومت احمدشاه‌قاجار رخ داد و علت عمده این قحطی وکشتار توسط انگلیس خبیث . تضعیف مردم ایران و بوجوداوردن زمینه ی روی کار اوردن مهره از پیش اماده شده ی خودشان رضاشاه و سلسله ی ملعون پهلوی بود . با این هدف که کنترل ایران را دردست خودشان داشته باشند. وقتی روباه پیر با همکاری عده‌ای وطن فروش همه ذخیره غذایی ایران رو به یغما برد تا در طول دو سال، 9میلیون ایرانی کشته بشن، یعنی حدود 40درصد جمعیت کشور. وعجیب است درکتاب تاریخ معاصر ایران که در دوره دبیرستان تدریس می شود اثری و یا کلمه ای درباره این قتل عام دیده نمی شود تا دانش آموزان ما از آن مطلع شوند.
eitaa.com/banoyealam4_5868536673511410567.mp3
زمان: حجم: 34.12M
اگر کل دعای کمیل را فرصت ندارید گوش کنید حداقل پنج دقیقه بهره مند شوید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
علت 👆سوزش از سپاه رو فهمیدین یا بیشتر توضیح بدیم😉