eitaa logo
🌹صدرا🌹
551 دنبال‌کننده
28.9هزار عکس
35.3هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
پـدرت شـاه خراســان و خودت گنــج مقامی پدرت حضرت خورشید و خودت گنج تمامی غنچه ای نیست که عـطر نفـست را نشناسـد تــو که ذکــر صلـــواتی و درودی و سلامـــی 🌺 میلاد سراسر سعادت حضرت جوادالائمه سلام الله علیه مبارک باد 🌺
در ماه رجب، رحمت رحیمیه خدا جاری است. برای اینکه در معرض این رحمت قرار گیریم باید زیاد استغفار کنیم. استاد سید محمدمهدی میرباقری: «در ماه رجب، رحمت رحیمیه خدا جاری است. برای اینکه در معرض این رحمت قرار گیریم باید زیاد استغفار کنیم. اگر ما استغفار کنیم، آن رحمت ما را دربر می‌گیرد و مورد مغفرت قرار می‌گیریم و گذشته ما پاک می‌شود و هم اینکه خدای متعال رجوعی به ما می‌کند. این رجوع و خدای متعال موجب احیای قلب انسان است. ذکر استغفار، آثار فراوانی دارد. يکی از آثارش در بيان حضرت نوح(ع) به قومش آمده است که فرمود: «اسْتَغْفِرُوا رَبَّكُمْ إِنَّهُ كَانَ غَفَّارًا» (از پروردگار خودتان طلب مغفرت بکنيد که او غفار است). نتيجه اش چیست؟ «يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكُم مِّدْرَارًا»(آسمان بر شما بارش فراوان نازل مي کند...). هم رحمت ظاهری است که همين باران است و هم برکات سمائي و معنوي است. «وَ يُمْدِدْكُم بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يَجْعَل لَّكُمْ جَنَّاتٍ وَ يَجْعَل لَّكُمْ أَنْهَارًا» (اگر اهل استغفار بوديد خداي متعال شما را با مال و فرزند کمک مي کند و ...). لذا یکی از دستورات در روایات به کسانی که خدا به آنها فرزندی نداده، این است که استغفار کنند. مثلاً يک سال سحرها استغفار کنند تا موانعش رفع شود؛ آن‌وقت خداي متعال ممکن است يک نسل پاکی به انسان بدهد...».
8.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠فیلم کمتر دیده شده از امام خمینی در پرواز 12 بهمن 57
۱۲ بهمن سالروز ورود امام خمینی ره و آغاز جشن های دهه فجر مبارک باد.
3.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایت معاون وزیر صمت از سلاطین اقتصادی کشور
🌸 امام صادق (علیه السلام) : از اخلاق پیامبران [ که درود خدا بر آنان باد ] همسر دوستی است. 📚 الکافی، ج۵، ص۳۲۰، ح۱
9.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا باید ارث زن نصف مرد باشه؟! مگه زن نیاز مالی نداره؟ اصلا چرا نباید رقابت باشه بین زن و مرد؟! ببینید پاسخ شنیدنی استاد رو به همراه خاطره ایشان از رستوران رفتن در یک کشور خارجی
3.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥گلایه معاون اول رئیس‌جمهور از دبیرکل هلال‌ احمر 🔹چرا به ما گزارش می‌دهید اوضاع در «مناطق زلزله‌زده‌ خوی» خوب است و به همه رسیدگی شده؟ مردم می‌گویند در سرما می‌خوابند، بعد شما می‌گویید چادر توزیع کردیم. ما طبق گزارش شما فکرکردیم وضع خوب است. 🔹چند روز از زلزله می‌گذرد و برخی نه نان دارند، نه آب دارند و نه چادر. این را به ما می‌گفتید تا همه موارد موردنیاز را تهیه می‌کردیم.
3.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رئیسی: سیاست ما در‌ مسئله حجاب، فرهنگی است نه امنیتی 🔹راهکار گسترش حجاب، فرهنگی و اجتماعی است نه سیاسی و امنیتی. دستگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در رابطه با حجاب مسئولیت دارند.