eitaa logo
🌹صدرا🌹
552 دنبال‌کننده
28.9هزار عکس
35.3هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
Haj Meysam MotieeShab27Ramazan1400[07].mp3
زمان: حجم: 2.45M
بند ۶۸ استغفار امیرالمومنین.
🌷 بند ۶۸ استغفار🌷 بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ۶۸-اللَّهُمَّ وَ أَسْتَغْفِرُكَ لِكُلِّ ذَنْبٍ مَدَحْتُهُ بِلِسَانِي أَوْ هَشَّتْ إِلَيْهِ نَفْسِي أَوْ حَسَّنْتُهُ بِفَعَالِي أَوْ حَثَثْتُ إِلَيْهِ بِمَقَالِي وَ هُوَ عِنْدَكَ قَبِيحٌ تُعَذِّبُنِي عَلَيْهِ فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اغْفِرْهُ لِي يَا خَيْرَ الْغَافِرِينَ. بند ۶۸: بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که با زبان آن را مدح کردم، یا نفسم به سوی آن مشتاق گشت، یا با کردار خود آن را نیکو جلوه دادم، یا با گفتارم به آن تشویق کردم، در حالی که آن نزد تو قبیح بوده و بر آن عذابم میکنی، پس بر محمد و آل محمد درود فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
Haj Meysam MotieeEsteghfarAmirAlmomenin[69].mp3
زمان: حجم: 3.38M
بند ۶۹ استغفار امیرالمومنین.
🌷 بند ۶۹ استغفار🌷 بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ۶۹-اللَّهُمَّ وَ أَسْتَغْفِرُكَ لِكُلِّ ذَنْبٍ مَثَّلَتْهُ فِيَّ نَفْسِي اسْتِقْلَالًا لَهُ وَ صَوَّرَتْ لِي اسْتِصْغَارَهُ وَ هَوَّنَتْ عَلَيَّ الِاسْتِخْفَافَ بِهِ حَتَّى أَوْرَطَتْنِي فِيهِ فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اغْفِرْهُ لِي يَا خَيْرَ الْغَافِرِينَ. بند ۶۹ : بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که با کوچک شمردن آن در نفسم آن را تصوّر کردم، پس حقیر شمردن آن را برایم مجسّم نمود، و خفیف شمردن را بر من آسان کرد تا آن که مرا در ورطه ی آن فرو برد، پس بر محمد و آل محمد درود فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
Haj Meysam MotieeEsteghfarAmirAlmomenin[70].mp3
زمان: حجم: 5.52M
بند ۷۰ استغفار امیرالمومنین.
🌷 بند ۷۰ استغفار🌷 بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ۷۰-اللَّهُمَّ وَ أَسْتَغْفِرُكَ لِكُلِّ ذَنْبٍ جَرَى بِهِ عِلْمُكَ فِيَّ وَ عَلَيَّ إِلَى آخِرِ عُمُرِي بِجَمِيعِ ذُنُوبِي لِأَوَّلِهَا وَ آخِرِهَا وَ عَمْدِهَا وَ خَطَائِهَا وَ قَلِيلِهَا وَ كَثِيرِهَا وَ دَقِيقِهَا وَ جَلِيلِهَا وَ قَدِيمِهَا وَ حَدِيثِهَا وَ سِرِّهَا وَ عَلَانِيَتِهَا وَ جَمِيعِ مَا أَنَا مُذْنِبُهُ وَ أَتُوبُ إِلَيْكَ وَ أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَنْ تَغْفِرَ لِي جَمِيعَ مَا أَحْصَيْتَ مِنْ مَظَالِمِ الْعِبَادِ قِبَلِي فَإِنَّ لِعِبَادِكَ عَلَيَّ حُقُوقاً أَنَا مُرْتَهَنٌ بِهَا تَغْفِرُهَا لِي كَيْفَ شِئْتَ وَ أَنَّى شِئْتَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِين. بند ۷۰: بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که در علم تو درباره ی من و علیه من تا آخر عمرم ثبت گردیده، همه گناهانم از اول و آخرش، و عمدی و سهوی، و کم و زیاد، ظریف و باریک و یا جلیل و بزرگش، قدیم و جدیدش، پنهان و آشکارش، و همه ی آن گناهانی که من مرتکب آن می شوم و به سوی تو توبه میکنم. و میخواهم که بر محمد و آل محمد درود فرستی و همه ی مظالم بندگان را که بر ذمه ی من آمده و تو آن ها را به شماره آورده ای ببخشی، زیرا بندگانت برگردنم حقوقی دارند که من در گرو آنها هستم، پس هرگونه و هر زمان که خواستی آنها را بیامرز ای مهربانترین مهربانان!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
1.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 عمیق‌ترین شکار علمی 🔹گاردین: دانشمندان موفق شدند برای اولین‌بار در عمق ۸۳۳۶ متری اقیانوس آرام در نزدیکی سواحل جنوبی ژاپن از یک نوع حلزون‌ماهی تصویربرداری کنند. تا پیش از این دانشمندان نتوانسته بودند حضور یک ماهی را در چنین عمقی از آب مشاهده کنند. 🔹فشار آب در چنین منطقه‌ای از اقیانوس ۸۳۰ برابر فشار بر روی سطح زمین است.
Meisam motiee ~ UpMusicMeisam motiee - Khakam Nakonid (320) (1).mp3
زمان: حجم: 3.32M
قسمتی از متن نوحه حسن عطایی » به موقع تشییع جنازم به پیرهن مشکیم مینازم ♬♫♪ توخونه ی قبرم یاحسین یه ضریح شیش گوش می‌سازم ♬♫♪ خاکم نکنید بزارید اربابم برسه اونی که واسم همه کسه ♬♫♪ خاکم نکنید دلم فقط آقامو میخوا امام رضا قول داده میاد ♬♫♪ امام رضا قول داده میاد حسین حسین  ♬♫♪ نوکرت با کفن بیگانس  بکشید روی من بوریا ♬♫♪ وقتی که می‌خوام جون بدم رومو بکنید به رو کربلا ♬♫♪ یادم نمیره سحرای ناب روشنی رو بین الحرمین سینه زنی رو ♬♫♪ یادم نمیره شبای بارونی زیارت زیرقبه، لحظه ی اجابت ♬♫♪ خاکم نکنید بزارید اربابم برسه اونی که واسم همه کسه ♬♫♪ خاکم نکنید دلم فقط آقامو میخواد
1.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ شاه بیت جلسه چالشی مدیر اجرایی با نمایندگان کنگره این جمله است:"حزب کمونیست چین می‌تواند با جمع‌آوری اطلاعات، ذهن آمریکایی‌ها را دستکاری کند!" 📍ببینید چقدر شبکه‌های اجتماعی در عصر موثر و خطرناک‌اند؛ حال خدا می‌داند تلگرام و اینستاگرام چه بسیار مغزهای ایرانی را به سقوط کشیدند! 🖌محمد جوانی 🍃وَمَكَرُواْ وَمَكَرَ ٱللَّهُۖ وَٱللَّهُ خَيۡرُ ٱلۡمَٰكِرِينَ🍃