eitaa logo
🌹صدرا🌹
552 دنبال‌کننده
28.9هزار عکس
35.3هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
12.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همخوانی جالب سرود ملی جمهوری اسلامی ایران توسط تشریفات ونزوئلا 🔹استقبال رسمی از رئیس جمهور در کاخ ریاست جمهوری ونزوئلا ✅احسنت به نوجوانان عزیز و یاران خمینی کبیر👏👏
یک خارجی دوستدار انقلاب اومده بود ایران و وضعیت بی حجابی رو دیده بود به شوخی می گفت که امام خمینی ره گفتند انقلاب صادر کنید ولی نه همش.😊🌹 پاشنه آشیل و جامعه اسلامی ماست که هدف بدخواهان قرار گرفته و مجلس شورای اسلامی باید خیلی روشن و قوی و مقتدرانه در این زمینه قانونگذاری کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ثواب افطاری یک میلیون پیامبر! امیرالمومنین علی(ع) میفرماید: هر كس مؤمنى را در غروب  روز غدیر افطار دهد، مثل این است که یک میلیون پيامبر و صدّيق و شهيد را افطار داده است. حالا اگر یک نفر، چند نفر از مومنین و مومنات را افطاری دهد دیگر چند میلیون میشود؟ و من از سوى خداى متعال، ضامنم كه از كفر و فقر، در امان باشد. مصباح المتهجد، ج۲، ص۷۵۸ ⏳ 24 روز تا عید غدیر؛ از امروز برای شرکت در این ثواب عظیم برنامه ریزی کنیم ...
7.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شما بلدید با دنیا مذاکره کنید؟ معاهده شانگ های معاهده بریکس تفاهم نامه با چین تفاهم نامه با روسیه تفاهم نامه و صلح با عربستان تفاهم و شروع مذاکرات با بحرین مصر امارات کویت و اردن عضویت در کشورهای اوراسیا و تفاهم نامه های متعدد با این کشورها مذاکرات متعدد و ایجاد چندین کوردیر حیاتی بین المللی برای کشور انزوا امریکا در منطقه و جهان و استارت سقوط دلار توسط ایران حمایت نظامی و سیاسی از روسیه سوریه یمن سودان لبنان الجزایر ونزولا و... اره حسن کلید ساز ما بلدیم خوبشم بلدیم
1_5017107291.mp3
زمان: حجم: 8.83M
سه فرمول برای عاقبت بخیری فرزندان
🔴وزیر آموزش‌وپرورش: معدل در کنکور امسال تاثیرِ 40 درصدیِ قطعی دارد 🔹پس از کنکور نتایج را ارزیابی می‌کنیم و برای سال بعد تصمیم می‌گیریم.
از نتوانست میوه‌ای بچیند؛ولی رئیسی هرروز درحال چیدن میوه‌های است که پیش‌تر آنهارا فتح کرده ودرختانش راکاشته است.میدان همیشه درخدمت دیپلماسی بوده ولی متاسفانه دیپلمات‌های پیشین ماتلاششان این بودکه میدان خالی از مرد شود تا چند قدم بیشتر با جان کری قدم بزنند. "نظریان مفید"
ره▶️کشف حجاب؛ رعایت نکردن هنجار اجتماعی یا حرام شرعی و سیاسی؟ 🔻دکتر مهدی جمشیدی (عضو هیات علمی دانشگاه): 🔹در لایحه حجاب و عفاف بحث از هنجار اجتماعی است در حالیکه رهبر معظم انقلاب، کشف حجاب را حرام سیاسی و شرعی دانسته‌اند.
📸عکس حاج قاسم سلیمانی در دستان یکی از جوانان ونزوئلایی همزمان با حضور آیت الله رئیسی در اجتماع بزرگ جوانان ونزوئلا شهید سلیمانی ، مرد میدانی بود که هر کجا پا گذاشت آزادی و استقلال و محبت به انقلاب اسلامی را برای مردم اونجا به ارمغان آورد و فتح المبین دیگری را رقم زد.