ای شهید سلیمانی! ابر مرد ی که همچون کوه پشت یک ملت بودی، ۴۰ روز است از فراق ناباورانه و درد ناکت می گذرد. ۴۰ روزی که ظاهرا دشمنان شادند که شما را از ما جدا کردند
زهی خیال باطل،
باید بدانند که از قطره ، قطره خونت میلیونها سلیمانی بر خواهند خاست و همچون طوفانی دنیای شان را خاکستر خواهند کرد.
ای سردار دلها !
و ای آبی ترین آسمان دل ما !
که از عرش بر فرش می نگرید و حضور پر شور و شعور و نشاط امروز مردم را در بیعت با آرمانهای انقلاب را نظاره گر هستی برای ما دعا کن تا ابد پایبند دفاع از ولی فقیه زمان مان چون شما باقی بمانیم .
#یوم_الله_22_بهمن
#فجر_سلیمانی
"حسینی"
🌹صدرا🌹
3.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صلی الله علیک یا ابا عبدالله
السلام علیک یا ابو فاضل
هر کی مثل من دلتنگ کربلاست تماشا کنه برف در بین الحرمین
#دلتنگ کربلا
🔗 سیّدرضامحدث🇮🇷 (@el2211333)
17.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک بار برای همیشه، اگر می خواهید بفهمید چرا حقوق معلمان زیاد نمی شود، پس کلیپ را ببینید و برای تمام فرهنگیان عزیز ارسال کنید!
14.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گفتگو با کودکی که در نماز به حاج قاسم گل داد.
🌹صدرا🌹
7.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 بغض حاج قاسم سلیمانی با شعر طلبه شاعر
"خبرگزاری حوزه"
🔴رونمایی روحانی از فتنه آینده!
🔹🔸پس از آنکه حسن روحانی هشتگ انتخابات تشریفاتی را در توئیتر منتشر کرد؛ در سخنرانی مراسم ۲۲ بهمن اظهار داشت : "اگر پهلوی به یک انتخابات سالم و آزاد تن میداد، انقلاب نمیشد."
♦️اگر چه اظهارات روحانی، موید سکولار بودن ایشان است (در نوشته بعدی توضیح داده خواهد شد) ولی از این مهمتر، میتواند رونمایی از پروژه آشوب #پسا_انتخاباتی باشد که باید به آن توجه ویژه داشت. تجربه دو دههی اخیر این واقعیت را رقم زده که هر گاه جریان شبکه همکار داخلی غرب در ایران شکست خورده؛ کشور دچار #فتنه و #آشوب گردیده است.
♦️شکست غربگرایان در انتخابات سومین دوره مجلس خبرگان (آبان ۱۳۷۷) که سعید حجاریان از آن به عنوان ریزش آراء جبهه دوم خرداد یاد کرد؛ منجر به بروز فتنه ۷۸ شد. همچنین شکست جریان غربگرا در انتخابات ریاست جمهوری دهم نیز، پدید آور فتنه ۸۸ شد.
✍ #رضا_سراج
972K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تقدیم به شما اعضای محترم و همراهان همیشگی.
🌹صدرا🌹