eitaa logo
🌹صدرا🌹
552 دنبال‌کننده
28.9هزار عکس
35.3هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
🌸فضائل امیرالمومنین ع🌸 🔻پروفسور استانسیلاس گوریارد فرانسوی می‌گوید: «معاویه از بسیاری جهات برخلاف قواعد اسلام رفتار کرده است، چنان که با علی بن ابی طالب (ع) که پس از پیغمبر اسلام (ص) بزرگ‌ترین، شجاع‌ترین، پرهیزگارترین، فاضل‌ترین، و خطیب‌ترین افراد عرب به شمار می‌رفت، در افتاد». "حجت‌الله بابامحمدی🇮🇷"
این خانواده که درآمداصلی شان از طریق نانوایی است در یک خانه درشمال غربی انگلیس زندگی می‌کنند.این خانه قدیمی ۱۰ خوابه است که اوراحدود ۱۰ سال پیش خریداری کرده اند. احتمالا بجز این خانوده خوشبخت تصاویر و اخبار زیادی از خانواده‌های پرجمعیت در اروپا دیده باشید. در بسیاری از کشور‌های اروپایی؛ دولت‌ها قوانینی تشویقی برای فرزندآوری خانواده‌ها ایجاد کرده‌اند. مثلا در ایتالیا هرکس فرزند چهارمش را به دنیا بیاورد به او یه قطعه زمین می‌دهد و یا در سوئد و دانمارک با پرداخت کمک هزینه‌ای زوجین را کمک می‌کنند. همچینن سلبریتی‌ها نیز با فرزند آوری به نوعی در حال تبلیغ این مسئله هستند. با این وجود جهان غرب نسخه دیگری برای ما و کشورمان پیچیده است. هجمه‌های آن‌ها در سال‌های اخیر با تکیه بر فشار‌های اقتصادی و مسائل اجتماعی خانواده‌ها را در کشور تشویق می‌کنند تا فرزند کمتری به دنیا بیاورند. حتی در یک برهه زمانی شبکه‌های فارسی زبان خارج نشین؛ سلسله برنامه‌هایی درباره زندگی با سگ‌ها یا گربه‌ها به فارسی پخش می‌کرد تا ایرانیان را بیشتر با فرهنگ و زندگی با این حیوانات خانگی آشنا کند که متاسفانه نتیجه آن رشد این فرهنگ غربی در کشور شد و سند آن تاسیس قارچ گونه پت‌شاپ‌ها و کلینیک‌های حیوانات در کشور بود. غرب در دهه اخیر از هیچ اهرمی برای تلقین این فرهنگ به ایرانی‌ها فروگذار نبوده است. متاسفانه ما نیز در کشورمان با تبلیغ نکردن و حمایت نکردن از خانواده‌ها برای فرزندآوری، به نوعی به این هجمه‌ها کمک کردیم.
8.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥یک رویای صادقه و فوق العاده عجیب و شگفت انگیز از زبان استاد قرائتی
🔸 😅😅 🌀یه روز فرمانده گردانمون به بهانه دادن پتو همه بچه‌هارو جمع کرد و با صدای بلند گفت:کی خسته است؟😲 〽️یکصدا گفتیم: دشمن✌🏻 🌀صدا زد:‌ کی ناراضیه؟🙄 〽️بلند گفتیم: دشمن✌🏻 🌀دوباره با صدای بلند صدا زد: کی سردشه؟😎 ماهم با صدای بلندتر گفتیم: دشمن😑✌️🏻 〽️بعدش فرماندمون با خیال راحت گفت: خوب دمتون گرم..😉 حالا که سردتون نیست میخواستم بگم که... پتو به گردان ما نرسیده!😌😂 ❤️اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
2.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
داشتیـن میگفتین اسلام رو در غرب دیدیم؟!! 😐
اگر دقت کنید عید در سال ده هجری قمری اتفاق افتاده و بیش از ۱۴۰۰ سال قدمت داره و یک عیدی با پیشینه تاریخی و باستانی برای ملت بزرگ شیعه پرور و محب آل الله ماست . حال این ملت فهیم که میتونه برای امام حسین ع دوماه عزاداری کنه و عشق و ارادت خودش نشون بده لازمه لااقل روز عید غدیر جشن بگیره .
11.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🕊روشی جالب و قدیمی برای شکار و زنده گیریِ شاهین و باز که هنوزم بسیار رواج داره. 🎼☀️بهمراهِ آوایی مازندرانی
2.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هی می‌نویسم و هی پاک می‌کنم... تقلب کردن ۱۰۰۰نفر درکنکور 1401 محرز شده ولی کسی کاری به کارشون نداشته والان تو دانشگاهن اونم درگروه پزشکی ومهندسی!! این یعنی یک در امر ! اینا میخوان چی دربیان؟دزد، اختلاسگر و.... این یعنی رسمیت دادن به ! ازمسئولین امردرخواست برخورداساسی داریم !
11.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به امام زمان دروغ بگو؛ گناهش گردن من ... بنفسی انت روحی لک الفداء
3.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥 راهپیمایی بزرگ مردم گرجستان برای دفاع از ارزشهای خانواده و مخالفت شدید نسبت به فعالیت گروه همجنسگرایان