eitaa logo
🌹صدرا🌹
552 دنبال‌کننده
28.9هزار عکس
35.3هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
با تصویب اصلاحات قضائی مد نظر نتانیاهو امروز برخی روزنامه های اسرائیلی با صفحه ی سیاه چاپ شدن(به معنای روز سیاه دموکراسی اسرائیلی). به نظرتون صهیونیست‌ها امسال دووم میارن ؟ :)
22.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 ارسالی از لندن من پارسال از براندازها بودم ولی با فراخوان علیه بیسیمچی با این کانال آشنا شدم و از گمراهی در اومدم . حرف های حاج قاسم رو حفظ کردم که میگفت هر کی یه سنگ به جمهوری اسلامی پرت کرد آواره شد اونای که توی جام جهانی پرچم آمریکا رو بالا بردن خیلی بی ناموسن چرا سفیر ایران توی لندن کمک نمیکنه عزداران حسینی اینجا دور هم جمع بشن
3.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تجربه گری که در برنامه زندگی پس از زندگی در عزاداری امام حسین چشم چرانی میکرد و دیده بود که در چشمانش آتش پر شده بود. مذهبی های صورتی : آقا ما را به چشم چرانی فلانی در عزاداری‌ات ببخش :)
⁣اَلسَّلامُ عَلى مَنْ جَعَلَ اللَّهُ الشِّفاءَ في تُرْبَتِهِ... سلام بر كسى كه خداوند شفا را در خاك قبرش قرار داد...
12.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽سرنوشت مشترک دو ملت سخنانی کمتر شنیده شده از رهبر انقلاب اسلامی در خصوص ملت افغانستان
: وقتی که می‌خواهید به بروید، اگر از شما سؤال کردند که کجا می‌خواهید بروید، نگویید می‌خواهیم برویم روضه، بگویید می‌خواهیم برویم
11.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️🎞 در این نبرد بی‌امان، کجا ایستاده‌ایم؟ 📍کلیپی که جا دارد در تمام هیئت‌ها پخش شود و تمام هیئتی‌ها ببینند... 🙏به عشق اهل‌بیت(ع) تا می‌توانید این محتوا را انتشار دهید 🧠⚔علوم و جنگ شناختی|جوانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
10.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ این نو جوان ۱۳ ساله می گه : تا حالا نشده چیزی رو دوبار به امام حسین (علیه السلام) بگم..!! 😭😭😭🕊🕊🕊 چه صفای دلی داره این نوجوون... چه حال خوشی داره.... اللهم صل علی محمدوآل محمد🏴🏴🏴🏴
2.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ ماجرای درخواست شگفت‌انگیز حضرت زینب (س) از یکی از شیعیان و محبان پدرشان در مسیر اسارت. 💥قابل توجه خانومهایی که با حجاب نامناسب در هیأتهای عزاداری حضور پیدا می کنند!
1.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹این تصاویر متعلق به مسجد «ابن رشد» در آلمان است . موسس مسجد ( سیران آتیس) گفته : ما می خواهیم هر مسلمانی بدون تبعیض و بر اساس باور و درک خود از اسلام بتواند در این مسجد رفت و آمد و عبادت کند . در این مسجد زنان بی حجاب ، همجنسگرایان و سکولارها در کنار مسلمانان سنتی حاضر می شوند و نماز جماعت می خوانند! تفکری که امروز و در ماه محرم به دنبال کارکردزدایی از هیات است ، می کوشد با تحمیل کشف حجاب به دستگاه امام حسین، چنین آینده ای را برای همه مراکز و محافل مذهبی رقم بزند. صاحبان تریبون و منبر از یک‌سو باید مراقب باشند آتش بیار این معرکه شیطان پرستان نشوند‌ و از سوی دیگر با تبیین و پاسخگویی به شبهات القاء شده در این زمینه ، گره های ذهنی جوانان و عموم مردم را بگشایند. وظیفه صدا و سیما در این خصوص سنگین تر از بقیه است چون سلبریتی های مذهبی شهرتشان را مدیون این نهاد پر تاثیر هستند و شبهاتی که ایجاد می کنند باید از همین تریبون پاسخ داده شود و نباید مداحان و هنرمندان را به غلط در جایگاه کارشناس مذهبی بنشاند یا نسبت به اظهار نظرهای دور از تخصص آنان بی تفاوت باشد.