eitaa logo
🌹صدرا🌹
552 دنبال‌کننده
29هزار عکس
35.3هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
7.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢این انفلوینسر در تیک تاک ۲.۹ میلیون فالور دارد ▫️یک سازمان صهیونیستی به او ایمیل زده و گفته به تو ۵۰۰۰ دلار میدهیم، فقط یک پست در حمایت از اسرا‌ئیل بزن و دیگر از حمایت نکن!! ▫️به این سبک آدم میخرند! تعجب کردید در اغتشاشات چطور سلبریتی‌ها به صف شدند؟! ▫️اما بعضی ها مثل این فرد شرف و انسانیت دارد و آن را با پول عوض نمیکند و حتی بر علیه صهیونیست‌ها افشاگری میکند!
25.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شباهت داستان حضرت نوح به دوران ما "
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لحظه اصابت موشک مقاومت به تلاویو
6.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خطاب شهروند عرب به حکام کشورهای عربی: شما هم مثل ایران شجاع باشید 🔰
💥عکس یادگاری تیم ملی والیبال نشسته با مادر شهید ♦️تیم ملی والیبال نشسته ایران پس از قهرمانی با مادر «شهید الداغی» و لباس منقش به عکس شهید عکس یادگاری گرفتند. ♦️شهید حمیدرضا الداغی ۸ اردیبهشت برای دفاع از ۲ دختر در برابر اذیت و آزار اوباش به شهادت رسید.
7.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رهبر انقلاب: آرمان عزیز چه گناهی کرده بود؟ اینکه او را شکنجه کنند، زیر شکنجه او را بکشند، جسدش را بیندازند در خیابان. نخستین سالگرد شهادت آرمان علی‌وردی
هیچ کس نمیداند برایش چه قرة العین هایی پنهان کرده ایم :) «سجده،ایه ۱۷» (قرةالعین:اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند)
🔴 باز هم غیرت مسئولین در معرض امتحان ... 🔹 یک زن بلاگر در کشور اندونزی برای تمسخر و شوخی قبل خوردن گوشت خوک «بسم الله» گفت. 🔹 حکومت هم او را به جرم توهین به عقاید دستگیر و به دو سال زندان محکوم کرد! 🔹حالا توی مملکت اسلامیِ ما یارو با چادر و ماسک بتمن دقیقه به دقیقه لجن می‌زند به اعتقادات مردم، ما هم باید اصرار و تجمع و داد و فریاد کنیم تا آقایان به فکر یک بازداشت بیفتند.😒
‏روسیه و اوکراین می‌جنگن همه میگن ایران یمن و عربستان می‌جنگن همه میگن ایران سوریه و داعش می‌جنگن همه میگن ایران فلسطین و اسرائیل می‌جنگن همه میگن ایران واقعا موندم چرا به یه کشور عقب‌مونده بدبخت منزوی در حال فروپاشی اینقدر بها میدن!😉
🔴 آقای هنیئه همون روزی که این دست‌هارو گرفتی، پایان اسرائیل رقم خورد :) 🔹 پیروزی قطعا برای فلسطین است. ✌️🏻
پروانه طبابت پزشک هنجارشکن تعلیق شد رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان این که، مدیران حاضر در همایش هنجار شکنانه آمل به هیات تخلفات اداری و انتظامی معرفی شدند، گفت: تعلیق پروانه طبابت پزشک متخلف توسط نظام پزشکی در دستور کار قرار گرفت. حالا برو بلبل زبونی کن :))))😉 "هیرسا "