eitaa logo
🌹صدرا🌹
552 دنبال‌کننده
28.9هزار عکس
35.3هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
7.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥پاسخ رهبر انقلاب به پیام پوتین: روابط عمیق ایران و روسیه با تغییر دولتها تغییر نخواهند کرد 🔹️محمد مخبر سرپرست ریاست‌جمهوری در دیدار با پوتین: رهبر ایران گفتند به شما بگویم که مسائل بین ایران و روسیه بسیار عمیق هستند که با تغییر دولت‌ها تغییر نخواهند کرد.
23.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷ایران تجزیه شده با ریاست جمهوری پزشکیان 👆دیدن این کلیپ ۴ دقیقه‌ای به تمام ایران دوستان توصیه می‌شود؛ هشیار باشیم ...
کلاهی که بر سر مردم ترک گذاشته😭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📨 :مثل اینکه ترکای عزیرمون این رفتار آقای ‎ رو ندیدن یا یادشون رفته که در جواب سوال مودبانه این هم وطن ترک اینجوری بی ادبانه جواب میده.اون از کارشناساش اینم از خودش.این فیلمو انقدر منتشر کنید تا هم برسه دست ترکای کشورمون و هم رفتار کسیو که میخوان بهش رای بدن رو ببینن..😏 "رز ارغوانی"
هیچ وقت فکرش رو نمی‌کرد که خودش برگ برنده باشد. به هر کی می‌گی با پزشکیان روحانی و تیمش داره بر می‌گرده، می‌گه: یا خدااااااا یا ابوالفضل بله آقای روحانی وقتی همه را به باد فحش می‌گرفتی، خدا خودت را تبدیل به فحش کرده و هیچ کس تو را گردن نمی‌گیرد. "محمدتقی نظریان‌مفید"
رقابت بسیار بسیار نزدیک هست یک وقت میبینیم به خاطر 300 هزار رأی شکست خوردیم اونوقت حسرت میخوریم که اگر هر کدوم از ما رأی یکی دو نفر رو تغییر میداد سرنوشت کشور برای چندین سال تغییر میکرد... خواهشا بیخیال نباشیم
9.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حاج آقا، هارداسان... بفرستید برای ترک‌زبانها 🌷الّلهُـمَّ ؏جـِّل‌ لِوَلیِّـڪَ الفــَرَج🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا