eitaa logo
🌹صدرا🌹
552 دنبال‌کننده
29هزار عکس
35.3هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
471.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کی فکرشو میکرد عربستان با این همه ثروت پلی بسازه که با بارون اینطوری از کمر نصف بشه...
❌️ آیاتی که شهید اسماعیل هنیه در مسیر آخرین سفر خود خواند 🔻شهید اسماعیل هنیه در آخرین پرواز خود، درحالی که قرآن کریم در دست داشت، چشم به آیهٔ ۷۴ سوره نساء دوخته بود که می‌فرماید: فَلْيُقَاتِلْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ الَّذِينَ يَشْرُونَ الْحَيَاةَ الدُّنْيَا بِالْآخِرَةِ وَمَن يُقَاتِلْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ فَيُقْتَلْ أَوْ يَغْلِبْ فَسَوْفَ نُؤْتِيهِ أَجْرًا عَظِيمًا پس كسانى كه زندگانى دنيا را به آخرت فروخته‏اند، بايد در راه خدا كارزار كنند و هركس كه در راه خدا كارزار كند و كشته يا پيروز شود، به زودى به او پاداشى عظيم مى‏بخشيم‏.
848.6K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😂به به چه کیفی میده سوزوندن این سلطنت طلبا +عالی بود🇮🇷
7.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی که امام خامنه ای میگن مسئله فلسطین جهانیه،باورکنیم ♦️جیمی جامپ در زمین فوتبال با رنگ و بوی فلسطین 🔹در میانه بازی فوتبال مراکش و ایالات متحده در المپیک فرانسه تماشاگری با ورود به زمین فوتبال پرچم فلسطین را برافراشت که توسط نیروهای امنیتی سریعا به بیرون زمین منتقل شد.
16.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قرائت زیبای قران شهید اسماعیل هنیئه درباره شهداء 😭🌹❤️
🔴 ‏۱۹۰ روزه که این دختر تنها میره مقابل سفارت رژیم صهیونیستی در کره جنوبی و نسبت به ادامه نسل‌کشی فلسطینیان اعتراض می‌کنه.
سلام صبحگاهی سلام امام زمانمان🖤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ویژه | «مهمان خیابان فلسطین» ☝ آخرین مصاحبه‌ی مجاهد بزرگ شهید اسماعیل هنیه ساعاتی پیش از شهادت؛ به زودی از رسانه عربی KHAMENEI.IR 📽 قاب‌های منتشرنشده‌ای از: 🔹️ روزی که حاج قاسم سلیمانی، شهید هنیه را به دیدار رهبر انقلاب آورد 🔹️ حضور یحیی سنوار پس از آزادی سال ۲۰۱۱ در دیدار با رهبر انقلاب و روایت اسماعیل هنیه از حکم ۴۳۰ ساله زندان توسط صهیونیست‌ها برای او
4.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرحوم رحمه‌الله‌علیه: ننگ نیست بر حکومت‌های کشورهای اسلامی در و آن جنایت‌ها را بکند و یک میلیارد جمعیت مسلمین بنشینند تماشاچی باشند؟ از چی می‌ترسند اینها؟ چرا باید این قدر بی‌عرضه باشند؟ 💥ببینید و انتشار دهید
🔹آیت الله حائری شیرازی 🔸شیطان چطور انسان را نسبت به خداوند، طلبکار می‌کند؟ انسان، تحت‌تأثیر وسوسه‌ها، فکر می‌کند که ائمه (ع) به او توجه نکرده‌اند. شیطان، به انسان ‌می‌گوید خدا به تو بی‌اعتنایی کرد و تو را دست کم گرفت تا در نتیجه انسان، حالتی طلبکارانه نسبت به خدا پیدا کند. وقتی هم که انسان این حالت را پیدا کرد، دیگر قدمش به سمت عبادت، محکم حرکت نمی‌کند و دلش به طرف مناجات، خوب پیش نمی‌رود؛ چون فکر می‌کند آنچه حقش بوده را به او نداده‌اند و آنچه لازم داشته را خدا در اختیارش نگذاشته است. شیطان، راهش اینست که را به‌عنوان نسبت به انسان مطرح کند!آن انسانی که کنار تو می‌نشیند و مدام از ضعف‌ها، نقص‌ها و مشکلات می‌گوید، خط او، خط شیطان است! آن انسانی که از خوبی‌ها، پیشرفت‌ها و نتایج می‌گوید، او خط خدا را تصویر می‌کند!