رهبر معظم انقلاب: کاش کسانی بتوانند مثل شهید آوینی این جهاد عظیم و عمومی را روایت کنند
🔹رهبر انقلاب در ارتباط تصویری ستاد ملی مبارزه با کرونا : من این را میخواهم عرض بکنم ــ که این هم یک مطالبهی جدّی و یک آرزو است، انشاءاللّه این آرزو برآورده بشود ـ
🔹 کاش کسانی بتوانند مثل شهید آوینی روایت کنند این جهاد عظیم و عمومی را همچنان که شهید آوینی با آن بیانِ شیرین و زیبا و اثرگذارِ خودش توانست جزئیّات جبهه را برای ما روایت بکند و آن را ماندگار بکند، کاش کسانی بتوانند این کار را بکنند، هم در گفتار و هم در نوشتار و هم در کارهای هنری و نمایشها و پدیدههای هنری.
*آیا ماه عسل پوتین و اسد به پایان رسیده است؟*
" علیرضا تقوی نیا "
اخیرا خبرگزاری آمریکایی بلومبرگ به نقل از دیپلمات های روسی مطلبی منتشر کرده است مبنی بر نارضایتی پوتین و سایر کرملین نشینان از شخص بشار اسد .
ظاهرا رئیس جمهور سوریه به ساز پوتین آنطور که جنابشان میل دارند نمی رقصد و شرکت های روسی را آن طور که باید در بازسازی سوریه مشارکت نداده است.
همچنین در خصوص نحوه مواجهه با افراد مسلح حاضر در ادلب نیز بین ساکنان کاخ های کرملین و الروضه اختلاف نظر جدی ست.
*بشار اسد قاطعانه خواستار حمله و پاکسازی تا آخرین متر مربع از خاک سوریه با اعمال سیاست مشت آهنین در برابر تکفیری هاست اما روسها راه حل های میانه را ترجیح می دهند .*
اخیرا هم خبرهایی مبنی امضای قرارداد نفتی بین سوریه و ایران برای حضور شرکت های ایرانی جهت استخراج نفت در شرق سوریه انتشار یافته که بر شائبه های پیرامون سردی روابط اسد و پوتین دامن زده است.
همچنین خبرگزاری ایتارتاس روسیه به نقل از منابع مطلعش نوشته است : روسیه در تلاش است حمایت از اسد را به دلیل هزینه های زیاد آن کاهش داده و احتمال کنار گذاشتن او طی توافق با قدرت های دیگر را منتفی ندانسته است.
*اما به اعتقاد نگارنده اگرچه پوتین اختلاف نظرهای جدی با بشار اسد در خصوص مسائل مختلف جاری در بحران سوریه و نحوه تعامل با سایر بازیگران درگیر دارد اما راهی جز حمایت از شخص بشار اسد برای وی متصور نیست.*
*نظام فعلی سوریه برخلاف تصورات عده ای از تحلیلگران ، کاملا قائم به شخص است* و هیچ گزینه ای جز شخص بشار اسد برای رهبری سوریه در شرایط کنونی را نخواهد پذیرفت.
پس این گزاره که نظام سیاسی بماند و اسد کناره گیری کند به هیچ عنوان منطبق با واقعیات سوریه نیست.
*رئیس جمهور سوریه شخصیت سرسختی بود که قبل از آمدن روسها به صحنه نبرد، با حمایت های ایران بیش از ۴ سال در برابر تروریست ها مقاومت کرد و حتی زمانی که در سالهای ۲۰۱۲ و ۲۰۱۳ به نزدیکی کاخش رسیده بودند حاضر به تسلیم نشد* و ایستاد ؛ بدیهی ست حالا که در موضع برتر قرار دارد به هیچ عنوان از قدرت کناره گیری نخواهد کرد.
*نکته دیگر اینست که ایران به عنوان بازیگر تعیین کننده صحنه سوریه هیچگاه بر سر بشار اسد معامله نخواهد کرد* و از ابتدای بحران در سال ۲۰۱۱ در بدترین شرایط هم موضعش را در خصوص وی تغییر نداد چه برسد به الان که وقت پیروزی و تقسیم غنایم است.
علاوه بر نکات فوق هیچ دلیل متقنی در صحنه معادلات گزاره های بلومبرگ و ایتارتاس را تایید نمی کند ؛ برای مثال در نبردهای چندی پیش در ادلب با وجود این که پوتین تلاش دارد بین ترکیه و ناتو جدایی بیندازد ( و به همین دلیل سعی در به دست آوردن دل اردوغان دارد ) اما کاملا در طرف سوریه قرار گرفت و با بمباران مداوم نیروی هوایی اش ، ارتش ترکیه که قصد پاتک و بازپس گیری نقاط مهم از دست رفته را داشت زمین گیر کرده و اردوغان را وادار به قبول واقعیت های جدید میدانی نمود. ( در حالی که رئیس جمهور ترکیه در تلاش بود نیروهای سوری و مقاومت به خطوط قبل از تصرف شهرهای استراتژیک سراقب و معره النعمان بازگردند).
همچنین روسیه با توجه به پیمان استراتژیک با سوریه برنامه های گسترده ای برای پایگاه حمیمیم و بندر طرطوس دارد و تصمیم گیران کاخ کرملین با وجود اختلافات عدیده با تصمیم گیران نظام سوریه و ایران ، ریسک تلاش برای جایگزینی شخصی دیگر به جای اسد را به هیچ عنوان نخواهند پذیرفت .
*پوتین ازجنبه های مختلف ژئوپلتیک و ژئو اکونومیک به سوریه ی اسد احتیاج مبرم دارد و عاقل تر از آنست که اشتباه ۹ سال پیش در لیبی را تکرار کند .*
3.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#زیبایی_های_خلقت
تنگه چهل چای مینودشت. گلستان ایران.
🌹صدرا🌹
1.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 فقط اونی که پشت زنگنه نشسته و بهش کلمات رو میرسونه 😆
بیچاره وزیر فرتوت
غربزده😝
🔴نامه امام علی علیه السلام به یکی از غارتگران بیت المال
#نهج_البلاغه
💠آيا به معاد ايمان ندارى و از حسابرسى دقيق قيامت نمى ترسى اى كسى كه در نزد ما از خردمندان بشمار مى آمدى، چگونه نوشيدن و خوردن را بر خود گوارا كردى در حالى كه مى دانى حرام مى خورى و حرام مى نوشى ....
🔷پس از خدا بترس، و اموال آنان را باز گردان، و اگر چنين نكنى و خدا مرا فرصت دهد تا بر تو دست يابم، تو را كيفر خواهم كرد، كه نزد خدا عذر خواه من باشد، و با شمشيرى تو را مى زنم كه به هر كس زدم وارد دوزخ گرديد.
📚 #نامه ۴۱
#سالروزبنایجمکران
آیا می دانید که مسجد جمکران ۱۰۶۸ سال پیش به دستور امام زمان ارواحنافداه بنا شده است..
🕌دستور ساخت مسجد مقدس جمکران در چنین شبی ۱۷ ماه مبارک رمضان ۳۷۳ هجری از سوی امام زمان ارواحنافداه به حسن بن مثله ..
✅در همین موضع مسجد زمانی که حسن بن مثله جمکرانی به خدمت حضرت شرف یاب شدند
🌹حضرت فرمودند: مردم را بگو تا به این موضع رغبت کنند...
🟣حضرت يوسف وقتی عزیز مصر بود و در وقت قحطي براي مردم گندم توزيع مي نمود يك نوجوان سه بار آمد و گندم همراه خود برد. آخر حضرت يوسف (ع) مجبور شد و به آن نوجوان گفت:
ای برادر به مردم يك بار گندم نمی رسد و شما چندمین بار است كه گندم ميبری،دیگر بس كن! هنوز بسياری از مردم محتاج باقی مانده اند !
⬅️حضرت جبرییل که کنار یوسف ایستاده بود گفت:
آیا او را مى شناسى؟
گفت: نه، نمى دانم كیست.
جبرییل گفت: اى یوسف! این مرد با این لباس كهنه و پاى برهنه همان شاهدى ست كه تو را از اتهام نجات داد؟! این همان طفلك هست كه موقع تهمت زدن زليخا شهادت پاك بودنت را گفت!
⬅️حضرت یوسف به مأمور خود گفت: برو او را بیاور. او را آورد،
يوسف (ع) آن نوجوان را در آغوش گرفت و امر نمود به اين جوان دروازه های خزاين را باز كنيد هر قدر وهر چه ميتواند ببرد!
سپس به مامورانش گفت: براى او لباس و كفش بیاورید، به او پول و شغل متناسب با عقل و فهمش بدهید و حقوقى نیز براى او قرار بدهید؟!
جبرئیل تعجب كرد! حضرت یوسف(ع) گفت: چه شد؟ گفت: كرم خدا مرا متحیر كرد، آه از نهادم برآمد؛ چون كسى كه براى تو شهادت به حق داده، ببین براى او چه كار كردى؟ آن وقت بندگانش كه عمرى مى گویند: «أشهد أن لا اله الا الله» به وحدانیت او شهادت مىدهند، در قیامت براى آنها مى خواهد چه كند؟
⬅️الله جل جلاله،برای یوسف وحي كرد؛ كه ای يوسف ! تو يك بنده هستي يك نَفَر پاكي ترا ياد كرد تمام خزانه ها را برايش باز كردي و اگر كسي پاكی مرا ياد كند ذكر مرا بكند چه برايش خواهم نمود...!
⬅️شما فكر كنيد خزانه هاي يوسف (ع) کجا و خزانه های الله جل جلاله ! کجا
⬅️بياييد ذكر حق را به كثرت یاد نمائیم و اثرات و برکات آن را در زندگی دنیائی و به طبع در دنیای اخروی لمس خواهیم کرد.
🟡🟣🔷🔶🟣🟡🔷🔶
قیمت یک آدم به این است که چقدر حوصله خدا را دارد.معمولاً آدمها دوست دارند بدانند پیش آدمها چه قیمتی دارند. بعضی ها تا آخر عمر فیلم بازی می کنند تا مورد پسند دیگران واقع شوند. ایده آلهای شان را به عنوان شخصیت خودشان مطرح می کنند در حالی که خودشان این طور نیستند و دارند نقش بازی می کنند.
اما کسی که جدی شده و دارایی دارد، نظر دیگران برایش مهم نیست، بلکه برایش خیلی مهم است که بداند آسمان در موردش چه فکر می کنند؛ می خواهد بداند امام زمان در مورد او الان چه فکری می کند.
یک انسان به معنای حقیقی، تمام دغدغه هایش این است که الان خانم فاطمه زهرا به خانه ام، در دل و روحم می آید یا نه.
حضرت امام سجاد می فرماید: اگر می خواهید بدانید واقعاً پیش خدا عمل های شما چقدر قیمت دارد، ببینید چقدر رغبتتان به آن چه که پیش خداست بیشتر است
1.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#با_شهدا_گم_نمی_شویم
باید به خودمان بقبولانیم که در این زمان به دنیا آمده ایم و شیعه هم به دنیا آمده ایم که مؤثر در تحقق ظهور مولا باشیم و این همراه با تحمل مشکلات، مصائب، سختی ها، غربت ها و دوری هاست و جز با فداشدن محقق نمی شود حقیقتاً.
"شهید محمودرضا بیضایی"