eitaa logo
🌹صدرا🌹
552 دنبال‌کننده
28.9هزار عکس
35.3هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ بهترین فرصت، بهترین تصمیم 🔹 اولین مرتبه است که رژیم صهیونیستی به نقاطی در تهران و جنوب غرب کشورمان حمله کرده و مسئولیت آن را بر عهده گرفته و این یعنی عملیاتهای گذشته ما علیه رژیم از قدرت بازدارندگی کافی برخوردار نبوده است! 🔹بدون توجه به حجم، شدت و میزان موفقیت حملات رژیم به خاک ج.ا.ا ،شرایط کنونی بهترین فرصت جهت انجام یک عملیات بازدارنده علیه اسرائیل را فراهم آورده است. عملیاتی که حجم تخریب آن علاوه بر تسلیم رژیم در برابر ج.ا ،آتش بس دائم و عقب نشینی کامل صهیونیستها از غزه و لبنان را هم به دنبال داشته باشد. 🔹برای این که پاسخ ج.ا بتواند رژیم را وادار به پذیرش ۳ هدف اساسی فوق کند باید عملیات وعده صادق ۳ با اهداف زیر و به صورت ترکیبی طراحی شود: ▪️ تضعیف جدی نیروی هوایی رژیم از طریق وارد کردن آسیب شدید به زیرساخت پایگاههای هوایی و سامانه های راداری و... به صورتی که ترمیم آن نیازمند زمانی قابل توجه(۳ تا ۴ ماه)باشد. ▪️تخریب بخش عمده ای از نیروگاههای برق،تاسیسات تامین آب و پالایشگاهها و منابع سوخت رژیم با هدف وارد آمدن فشار به شهروندان صهیونیست و ایجاد تقابل میان آنها و نتانیاهو برای خاتمه جنگ.(متاسفانه در طول یک سال اخیر اغلب شهروندان رژیم جنگ و نتایج آن را لمس نکرده و به زندگی عادی خود مشغول بوده اند و ساختار سیاسی رژیم به گونه ای است که تنها فشار اکثریت شهروندان می تواند موجب مهار نتانیاهو و حتی سقوط دولت کنونی حاکم بر رژیم شود.) ▪️تخریب بنادر و پایانه های دریایی،فرودگاهها و مبادی ورودی کالا و سوخت به رژیم به گونه ای که صهیونیستها تا مدت چند ماه برای تامین کالاهای اساسی( سوخت ، غذا و مهمات ) و رفت و آمد افراد به خارج از رژیم دچار مشکل شده و این مشکلات به اضافه مشکلات ناشی از کمبود برق،سوخت،مواد غذایی و.. نتانیاهو را وادار به خاتمه جنگ کرده یا موجبات سقوط دولتش را فراهم آورد. 🔹 خطای رژیم در تهاجم به جمهوری اسلامی و پذیرش رسمی آن، بهترین فرصت را برای کوبیدن رژیم و بردن آن به گوشه رینگ فراهم آورده و اگر خدای نکرده این فرصت نیز مانند دو فرصت قبل( وعده صادق ۱و۲) از دست برود نتایج بسیار تلخ و ناگواری برای امنیت ج.ا.ا و محور مقاومت در پی خواهد داشت! نتایجی مانند : گستاخی رژیم در برابر ج.ا و تکرار حملات به کشور با شدت بیشتر، ادامه نسل کشی در غزه و تبدیل لبنان به غزه ای دیگر و حتی تحمیل خلع سلاح به حزب الله و...! 🔹امیدواریم تجربه های یک سال اخیر موجب شود تا مسئولان امر محافظه کاری و ترس را کنار گذاشته و به تبعیت از فرمانده کل قوا ،با روحیه انقلابی و به دور از محاسبات دیپلماتیک،رژیم را با پاسخی مرگبار از نفس انداخته و مردم غزه و لبنان را از شر گرگهای تل آویو رهایی بخشند و امنیتی پایدار برای ج.ا و مردم کشورمان فراهم آورند. انشاالله!
🛑 | اطلاعیۀ ستاد کل نیروهای مسلح در مورد حملۀ رژیم صهیونیستی 🔹به اطلاع ملت شریف و غیور ایران اسلامی می‌رساند هواپیماهای دشمن صهیونی در تجاوزی آشکار و مغایر با قوانین بین‌المللی در بامداد امروز، شنبه ۵ آبانماه، با استفاده از فضای در اختیار ارتش تروریستی آمریکا در عراق در یکصدکیلومتری مرزهای ایران و از راه دور، تعدادی موشک دور بردِ هواپایه که دارای سر جنگی بسیار سبک در حدود یک پنجم کلاهک موشک‌های بالستیک ایرانی می‌باشد را به سمت برخی از رادارهای مرزی در استان‌های ایلام، خوزستان و اطراف استان تهران پرتاب نموده که در پی عملکرد به موقع پدافند هوایی کشور، خسارت محدود و کم اثری را وارد و چند سامانه راداری آسیب دیده که تعدادی بلافاصله ترمیم و برخی نیز در حال ترمیم هستند. 🔹در این اقدام نامشروع و غیرقانونی، با آمادگی پدافند هوایی کشور تعداد قابل توجهی از موشک‌ها ردگیری و رهگیری شده و از ورود هواپیماهای دشمن به حریم هوایی کشور جلوگیری به عمل آمده است. 🔹ایران ضمن محفوظ دانستن حق پاسخ قانونی و مشروع خود در وقت مقتضی، برقراری آتش‌بس پایدار در غزه و لبنان برای جلوگیری از کشتار مردم بی‌پناه و مظلوم را مورد تأکید قرار می‌دهد. 🔹به دولت تروریست پرور و جنایتکار امریکا که نقش محوری در حمایت و پشتیبانی همه جانبه از اقدامات مجرمانه رژیم صهیونی در برهم زدن امنیت منطقه دارد، هشدار داده می‌شود برای جلوگیری از گسترش درگیری و ناامنی در منطقه و کشتار مردم بی‌گناه به ویژه در غزه و لبنان این رژیم غیرقانونی و نامشروع را مهار نموده و خود و هم‌پیمانانش را در باتلاقی که آن رژیم اشغالگر ایجاد نموده است؛ بیش از این گرفتار ننماید. 🔹از مردم شریف ایران، رسانه‌ها، صاحب نظران و کارشناسان تقاضا می‌گردد که به شایعات و روایت‌های غیر معتبر توجه ننموده و اخبار صحیح را از طریق مبادی رسمی و رسانه ملی دنبال نمایند.
42.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 دجال تک چشم یهودی زاده ای که گفتند در آخر الزمان ظهور می‌کنه الان موجود هست!
5.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ای خوش آن روز که از نابودی قوم یهود کربلایی
به یاد ده شهید نیروی انتظامی در تفتان
2.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چه رژیم صهیونیستی غلط اضافی کرده باشد چه حتی ژست آن را گرفته باشد باید ده برابر مجازات شود. طبق فرمان ولی امر مسلمین
سلام صبحگاهی سلام امام زمانمان❤️
10.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻بزرگترین مرکز جاسوسی دنیا، نه CIA و FBI امریکاست، نه MI6 انگلیس و نه موساد اسرائیل. امروز میخوایم شمارو با NSA آشنا کنیم ‌
🛑📷 واکنش جالب روزنامه‌نگار و نویسنده آمریکایی به حمله اسرائیل به ایران: 🔹وقتشه که ایران و روسیه به بشریت لطف کنن و این آشغال رو بیرون بندازن! 🚀 👎
از مجموع ۸۴ موشک کروز که به سمت ایران پرتاب شد ۶ اصابت قطعی گزارش شد. ۶۸ تیر موشک در آسمان عراق و خلیج فارس توسط پدافند ایران منهدم شد. ۱۰ تیر موشک هم در آسمان ایران توسط پدافند هوایی ساقط شد، به گزارش خبرگزاری های معتبر حمله اسرائيل بطور کامل شکست خورد. جزئیات حمله هوایی دشمن : ۱- حمله با ریز پرنده ها و از حومه تهران توسط عوامل داخلی دشمن انجام شد. ۲- هدف حمله شناسایی محل تجمع سامانه های پدافندی کشورمان بود. ۳- هدف اصلی دشمن آسیب رساندن به منطقه خجیر-پارچین وزارت دفاع است. ۴- سازمان پدافند غیرعامل کشور با هوشیاری کامل فقط اجازه فعالیت توپ های ضد هوایی و گاتلینگ ها را به پدافند عامل ارتش و سپاه داد تا سامانه های پدافند موشکی لو نروند. ۵- مقر سامانه های پدافند موشکی لو نرفت و فقط فعالیت توپ های پدافندی را شاهد بودیم. ۶- چند عدد ریز پرنده در استان تهران ساقط شدند.
سخنرانی استاد راجی - 030715.mp3
زمان: حجم: 22.2M
🟧 استاد سید محمدحسین راجی 🟦 تحلیل حوادث منطقه