eitaa logo
🌹صدرا🌹
552 دنبال‌کننده
28.9هزار عکس
35.3هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
🌹صدرا🌹
❌ظریف برای امنیت ملی ایران خطرناک است. هم ملاقات های پنهانی دارد! هم مسائل داخلی را به خارج میبرد! و
▪️ امت حزب‌الله در پاسخ کوبنده به ظریف ▪️فردا شنبه ساعت ۱۵ میدان پاستور نهاد ریاست جمهوری تهران ‌‌‌
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اگر تو حرم شارژ گوشی ت تموم بشه و گوشی تو لازم داشته باشی چکار می کنی ؟!
. ♻️ پاسخ امام خمینی (ره) به سلفی ترامپ با شیر 🔰 دونالد ترامپ در دومین روز پس از تحلیف او به عنوان چهل و هفتمین رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا بر شبکه اختصاصی‌اش «تروث سوشیال»، تصویری سلفی از خود به همراه یک شیر در حال یورش و غرّش که به گفته کارشناسان با استفاده از فناوری هوش مصنوعی ایجاد شده است، منتشر کرد. امام خمینی (ره) پیش از این در باره هارت و پورت‌های رؤسای جمهور قبلی آمریکا بیاناتی داشته‌اند که یادآوری آن به ترامپ و آمریکا دوستان لازم است.
4.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ اعتراف کارشناس ضد ایرانی تلویزیون وزارت خارجه آمریکا به توانایی و درایت رهبر انقلاب در خنثی کردن توطئه غرب علیه ایران!
36.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 حرف اصلی بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی بخش خصوصی . ۱۴۰۳/۱۱/۳
3.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 | مروری بر بشارت پیروزی مقاومت توسط رهبر انقلاب در طول نبرد طوفان الاقصی ✏️ رهبر انقلاب، صبح امروز: مقاومت نشان داد که زنده خواهد ماند. ۱۴۰۳/۱۱/۳
3.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 | اشاره صبح امروز رهبر انقلاب به حضور سال گذشته شهید رئیسی در نمایشگاه توانمندی‌های تولید داخلی
اتحادیه اروپا ظریف‌نیست 🇮🇷✌lran seyyed ali Khamenei است
946.5K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تصاویر منتشر شده از ترور جان اف کندی، مدعی است: احتمالا سرنشین جلو جان‌ اف کندی را به قتل می‌رساند!