eitaa logo
🌹صدرا🌹
552 دنبال‌کننده
28.9هزار عکس
35.3هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
: ▫️من هربار که به آیت الله بهجت گفتم ذکری به ما بدهید تا آن را بگوییم، فرمودند: صلوات. ▫️یک بار به ایشان گفتم: همه بدنم را ضعف گرفته، دیگر راه رفتن برایم سخت شده، ایشان در یک بیان عرشی فرمودند: خداوند تمام ویتامین ها را در یک کپسول ریخته و آن کپسول، صلوات بر محمد و آل محمد است. ✨ اَللّٰهُمَّ‌صَلِّ‌عَلَی‌مُحَمَّدٍوَآلِ‌مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ‌فَرَجَهم ✨
8.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 خاطره حاج میثم مطیعی از جوانان حزب‌اللهی‌الاصل ایتالیا !
4.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥شکایت از بلاگر آمریکایی به‌خاطر حمایت از کودکان غزه! ♦️یک گروه صهیونیستی از بلاگر آمریکایی به دادستان کل آمریکا شکایت کرد. این بلاگر در صفحه مجازی‌اش از کودکان غزه حمایت کرده بود.
17.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بدون تعارف با کابوس این‌ روزهای اراذل پایتخت 🔹رئیس مرکز عملیات پلیس اطلاعات تهران: امسال، سال متفاوتی در زمینۀ برخورد با اراذل و اوباش خواهد بود.
کاری که با باسن ترامپ کردند 💪🏼🇾🇪 "Fateme F"
‏بعد از دو سال کودک‌کشی و انواع جنایت‌ها با کلی سلاح و موشک پیشرفته، اسقاطیل اعتراف کرده فقط ۲۵ درصد تونل‌های حماس رو منهدم کردن! پارسال هم نتانیابو گفته بود داخلشون آب ریختیم! همون‌طور که حریف حماس و یمن و حزب‌الله نشدین ، هیچوقت هم حریف ایران نیستید "عبدالمجید خرقانی "
40.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ انظر الینا ویژه سالگرد شهید مدافع حرم(خانطومان) محمد تقی سالخورده با نوای حاج محسن سلطانی
888K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣اعتراف وزیر مشنگ رژیم صهیونیستی به کشته شدن صدها سرباز و افسر در وعده صادق ۱ و ۲   👈بن گویر: در حمله ایران، تعداد زیادی کشته دادیم این پخمه  رو به پخمه های دیگه  نشون بدید 😜
📣در سرمقاله هفته‌نامه‌ی خط حزب‌الله بررسی شد؛ 📝 آزمون عمان و دست برتر ایران 👈شماره ۴۹۲ هفته‌نامه‌ی خط‌حزب‌الله، نشریه خبری تبیینی رسانه‌ی KHAMENEI.IR با سرمقاله‌ای درباره‌ی مذاکره‌ی غیرمستقیم پیش‌رو، منتشر شد. 👇در بخشی از سرمقاله‌ی این شماره می‌خوانید: 📝... اگرچه طرف آمریکایی می‌کوشد این‌گونه وانمود کند که در این هماوردی دست برتر را دارد، امّا واقعیّت آن است که تا اینجای کار و در عمل، دست برتر با ایران است. این برتری فعلاً در سه مورد مشهود است: لزوم محدود بودن مذاکرات به پرونده‌ی هسته‌ای، محلّ مذاکرات، و بالاخره غیر‌مستقیم بودن مذاکرات. ✍در خصوص محدود بودن مذاکرات به موضوع هسته‌ای، اگرچه دولت آمریکا به نوعی عقب‌نشینی کرده امّا این به هیچ عنوان نباید و نمی‌تواند باعث خوش‌بینی و، به دنبال آن، ذوق‌زدگی شود. آمریکایی‌ها به دروغ و بدعهدی عادت دارند و ممکن است با شروع مذاکرات و یا در میانه‌ی آن، مسائل غیر‌مرتبطی را پیش بکشند. غیر‌مستقیم بودن مذاکرات باعث می‌شود در صورت باج‌خواهی طرف مقابل و پیش کشیدن موضوعات غیر‌مرتبطی مانند توان دفاعی و مسائل منطقه‌ای، ایران بتواند بدون هزینه یا حدّاقل با هزینه‌ای بسیار کمتر، خود را کنار بکشد. 📝علّت فضاسازی و دروغ‌گویی ترامپ در زمینه‌ی نوع مذاکرات نیز به همین مسئله برمی‌گردد. او سعی دارد با ایجاد عملیّات روانی و فشار رسانه‌ای، ایران را مجبور به مذاکرات مستقیم کند، در‌حالی‌که طرف آمریکایی عملاً با غیر‌مستقیم بودن مذاکرات موافقت کرده است.
🔹بازار دنیا....عجیب شلوغ است.... و ما، راه نور را گم کرده‌ايم!و تو.... تنها راه بلد جاده نورے... بر تاریکیهاے دلمان، خط بکش... 🔹بی‌تو یک روز نشد خوب به فردا برسد. یگانه طلوع زمین بیا... 🔹چشم انتظار ظهور زیبایت هستیم...
3.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تا الان شنیده‌اید که رهبر معظم انقلاب بگویند خدا از فلانی نخواهد گذشت؟!؟ ⏪پس مسئله خیلی مهمه که آقا اینجوری صحبت می‌کنند... ✍
10.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صحبت‌های بی‌سابقه آقای ظریف درست دو روز بعد از اخراج که تاکنون منتشر نشده بود.