eitaa logo
🌹صدرا🌹
551 دنبال‌کننده
28.9هزار عکس
35.3هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
9.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥درودبراین کارشناس باشرف ایرانی آمریکانشین که سگش می ارزه به لیبرالهای غربگرای ساکن وطن کولاک تحلیلگر ایرانی در دفاع از ایران، مجری وطن‌فروش شبکه صهیونیستی اینترنشنال را آچمز کرد! سینا عضدی، پژوهشگر روابط بین‌الملل در دانشگاه جورج واشنگتن: 🔺ایران با چهارپایان وارد قرن بیستم شد اما اکنون، قرن بیستم و یکم را با تکنولوژی‌‌هایی مثل صنعت هسته‌ای آغاز کرده است! 🔺اگر لازم باشد، تسلیحات و بازدارندگی اتمی برای دفاع و قدرت ایران ضروری است؛ تاریخ در جنگ‌های جهانی اول و دوم و جنگ عراق نشان داده قوانین بین‌الملل از ایران حمایت نخواهند کرد و ایران خودش باید از موجودیتش دفاع کند.
9.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چه حس عجیبی داره این ویدیو ... 🥹 .
207.6K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛎🐱 وضعیت وزیر خارجه عمان حین مذاکرات غیرمستقیم :)) 🪧 🪧
الجزیره : وزیر امورخارجه ایران 10 دقیقه‌ دیرتر وارد محل مذاکره شد.
18.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥پرتراکم ترین تجمع حمایت از غزه هم اکنون در بنگلادش در حال رقم خوردن است
9.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مشکلات ما از تحریمه یا داخلیه؟!!
5.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پاسخ به ؛ تناقض قرآن: خدا یه جا گفته ‌همه خوبیها و بدی‌ها از خداست، آیه بعدیش میگه؛ خوبیها از جانب خداست و بدی‌ها از جانب خودتون! 🎙پاسخ از استاد شیخ مرتضی
‌ ♨️ روایت وزیر خارجه عمان از مذاکرات مسقط وزیر خارجه عمان در شبکه ایکس نوشت: 🔹باعث افتخار من است که امروز در مسقط میزبان دکتر سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، و استیو ویتکاف، فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا بودیم و میانجی‌گری برای آغاز روند گفت‌وگو و مذاکرات را با هدف مشترک دستیابی به توافقی عادلانه و الزام‌آور انجام دادیم. 🔹مایلم از دو همکارم برای این تعامل تشکر کنم؛ تعاملی که در فضایی دوستانه و مناسب برای نزدیک‌سازی دیدگاه‌ها و در نهایت دستیابی به صلح، امنیت و ثبات منطقه‌ای و جهانی انجام شد. 🔹ما به همکاری ادامه خواهیم داد و تلاش‌های بیشتری برای رسیدن به این هدف به کار خواهیم گرفت.
‏رهبر «زن، زندگی، آزادی» به دلیل خشونت علیه زنش طلاق گرفت! از این رسوایی ربع پهلوی از این دنیا بره رواست... "تیما"