eitaa logo
🌹صدرا🌹
552 دنبال‌کننده
28.9هزار عکس
35.3هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
‌‌ ✍ به یقین ثابت شد که بود و نبودت هیچ تاثیری بر کنترل بازار ارز ندارد و باز به یقین ثابت شد غالب جریانات اقتصادی ما سیاسی ست چون به دلار بیشتر وابسته است تا نفت! به دلار وابسته ایم چون کشور صاحب دلار با ما مشکل سیاسی اعتقادی اخلاقی و انسانی دارد. حالا شنیده ایم شما گزینه اصلی سفیر ایران در چین یا روسیه هستید و از همین حالا باید منتظر سقوط ارزش پول ملی آنها باشیم مگر انکه این تحلیل را بخوانند و ... در زمان روحانی همین آقا سفیر ایران در چین بود و ما عملا با چین ارتباط خوبی نداشتیم. مملکت را نباید با لجبازی اداره کرد!
6.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مظلومیت شهید رئیسی در زمان حکمرانی رئیس مجلس آقای قالیباف. دیگر قضاوت با وجدان خودتان که الان بادولت پزشکیان چه وفاق میلی ای به راه انداخته. نکته:بنظر شما وقتش نرسیده از این لجبازی و خواب غفلت تا دیرتر نشده دیگر بیدار شویم و فرصت را غنیمت بشماریم و اردیبهشت که انتخاب رئیس مجلس است یک پویش و مطالبگری جدی و جهادی به راه بیندازیم از نمایندگان استان خود که حواسشان را جمع کنند و در این شرایط بحرانی و حساس ولی امر مسلمین را یاری کنیم و بخصوص جبهه مقاومت را و پایان دهیم به این وفاق میلی به این سپر پشتیبانی احزاب اصلاح طلبان با انتخاب یک رئیس مجلس انقلابی. با بی تفاوتی در قبال خون شهیدان و امام زمان ع مسئولیم و همه ما چه در دنیا و چه در آخرت جوابگو هستیم چون در اعمال مسئولین شریک هستیم. لطفا مدیران انقلابی تعصب خشک و ترس را کنار بگذارید و در گروه هایتان سنجاق کنید و پویش و مطالبگری به یک رئیس مجلس خوب تو این چند روز که فرصت الهی داده شده به راه بیندازید تا به گوش تمام نمایندگان مجلس برسد:امام خمینی التماس می‌کند به ملت ایران که مملکت را از دست نا اهلان خارج کنید و حتی می‌فرماید دست تک تک شما را میبوسم! خواهشن نگید این تفرقه است و تندرو هستیم،رهبری از حضرت علی علیه السلام که بالاتر نیست،حضرت علی ع بخاطر فهم و سکوت و بی تفاوتی یک عده ای ۲۵سال خانه نشین شد،نتیجه مردم تا خودشان نخواهند رهبری هیچ اقدامی نمی‌تواند انجام دهد،حتی خوشان بارها آتش به اختیار را به مردم گفته و حتی در انتخابات هم فرمودند هر انتخابی خوب یا بد مردم به سمت خوشان می‌رود. خواهشن انتشار دهید🙏
⭕️صد روز از دولت ترامپ گذشت و... نه جنگ اوکراین رو تموم کرد نه کانال پاناما رو اشغال... نه گریلند رو صاحب شد نه امنیت رو به رژیم صهیونیستی داد و نه یمن را تونست به زانو در بیاره، پ‌ن: ظاهرا تنها دستآورد دولت سگ زرد تغییر غیر قانونی نام خلیج مکزیک در گوگل مپ بود...
🔴 توافق شل با ترامپ/اضلاع مثلث برمودا منتظر فرورفتن ترامپ 🔸دستاورد ۱۰۰ روزه ترامپ تقریبا هیچ است، وی با وعده بستن پرونده غزه، اوکراین، ایران و بهبود اقتصاد داخلی آمد ولی تقریبا در همه پرونده‌ها توسط بازیگران مقابل لای گیره مانده است. 🔸ضلع اول داخل؛ اولین مشکل ترامپ بدنه داخلی دولت و حامیان قدرتمند آنهاست (اوباما و بایدن) که با وجود تصفیه فراوان، هنوز وی نتوانسته بر کار سوار شود. 🔹ضلع اروپا؛ جنگ تعرفه‌ای، مواضع ضد ناتو و موضع ضعیف ترامپ برابر روسیه، مسئولین اروپا را وادار کرده که چسبندگی به دموکرات‌ها را حفظ کنند و پیش ترامپ سر خم نکنند. 🔹ضلع آسیا؛ علاوه بر باتلاق یمن، اسراییل با رفتارهایش دولتهای عربی مثل عربستان را به ایران نزدیک کرده و از طرفی شکستن اتحاد چین با روسیه با ترفند تعرفه و غیره نگرفت. 🔸گویا این سه ضلع (دموکراتها، اروپا، آسیا) ترجیح نانوشته دارند که ترامپ را تحمل کرده و گیره‌های توافقات را با خرید زمان شل و سفت کنند تا موعدش فرا برسد و ترامپ فروغلطد. 🅾 شرح عکس: اکونومیست تصویر عقابی زخمی -آمریکا- کشیده و نوشته: فقط ۱۳۶۱روز (تا پایان دوره ترامپ) باقی‌مانده!
3.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صابرین نیــوز: 🚨تخلیه ساکنان کوه‌های اورشلیم در قدس اشغالی 🔹آتش‌سوزی‌ها در کوه‌های اورشلیم در قدس اشغالی در حال گسترش است و هیچ کنترلی روی آتش وجود ندارد. 🔸رسانه‌های صهیونیست اعلام کردند ۴ ساعت آینده به دلیل افزایش سرعت باد بسیار خطرناک خواهد بود. ⚠️ اسرائیل اعلام وضعیت اضطراری کرد
🔻اخراج ۴۰۰۰ دانشجو در ۱۰۰روز 🔹تنها ۱۰۰روز از ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ گذشته اما او با شکستن هنجارها، رکوردهای تازه‌ای در تاریخ ایالات متحده برجای گذاشته است. به‌نقل از روزنامه نیویورک‌پست، کاخ سفید در سه ماه، ۴۰۰۰ دانشجوی خارجی را از ادامه تحصیل محروم و با اعمال فشار، اخراج کرده است.
4.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آتش‌سوزی در ولز: نابودی کلیساها در انگلستان ادامه دارد! ▪️ تصاویر منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی حاکی از نابودی کلیسای تاریخی بتانی در ولز انگلستان بر اثر آتش‌سوزی عمدی است. 🔺️ بر اساس گزارش‌ منتشر شده توسط شرکت بیمه تخصصی Ecclesiastical ، بیش از ۱۵۰ کلیسا در بریتانیا طی ۸ سال گذشته به‌دلیل حملات آتش‌سوزی عمدی نابود شده‌اند. همچنین، بیش از ۳۵۰۰ کلیسا در دهه گذشته درپی کاهش مراجعه کنندگان تعطیل شده و به مکان‌هایی مانند مساجد، کلوپ‌های شبانه و میخانه‌ها تبدیل شده‌اند.
🔴پس از کالبد شکافی شهید یحیی السنوار : ▪️مشخص شد بازوی او به حدی خونریزی داشت که نزدیک بود قطع شود. ▪️وی با بستن بازو توسط سیم برق تلاش کرد خونریزی را متوقف کند تا به نبرد ادامه دهد. ▪️ سپس با سه گلوله به سر به شهادت رسید؛ شهیدی که همواره به پیش میتاخت و هرگز پشت به میدان نکرد. ▪️او با وجود زخم‌ هایش و گرسنگیِ ناشی از سه روز محرومیت از غذا (که در این مدت تنها قهوه‌ای تلخ نوشیده بود)، همچنان مقاومت کرد و از پای ننشست. ▪️این بخشی از یافته‌های گزارش کالبدشکافی پزشکی است که روزنامه نیویورک تایمز منتشر کرده است.
17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چطور الکل ۹۰۰سال پیش کشف شده اما پیامبر ۱۴۰۰سال پیش اونا حرام کرده؟🤔 حتماً ببینید ✅
982.2K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 | وقوع آتش سوزی در جنگل های اورشلیم‼️ 🪧 🔻 | وزیر دفاع اسرائیل اعلام وضعیت اضطراری ملی کرد 🪧
1.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥آتش‌سوزی در سرزمین‌ های اشغالی 🔹جاده اصلی تلاویو به اورشلیم دچار حریق گسترده شده و رانندگان خودروها را رها و فرار می‌کنند.
📷 آتش به‌جان تانک‌های اسرائیلی افتاد 🔹کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی با انتشار تصاویری از رسیدن آتش‌سوزیِ گسترده به محل نگهداریِ تانک‌های اسرائیلی در قدس اشغالی خبر داد.