eitaa logo
🌹صدرا🌹
552 دنبال‌کننده
28.9هزار عکس
35.3هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
2.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قالیباف: اسرائیل یعنی ایالت پنجاه‌ویکم آمریکا | رژیم صهیونیستی هيچگاه چنین آتشی به خود ندیده بود | آمریکا ورود کرد تا اسرائیل را زیر دست و پا در بیاورد | بعد از ناتواني اسرائیل در رسیدن به اهداف خود، آمریکا ناگذیر به ورود مستقیم به جنگ شد
9.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💐 💠 بزرگترین «دزدی» که در کربلا اتفاق افتاد ! 🎙 استاد شجاعی
3.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قالیباف: میزان اصابت موشک‌های ما در روزهای آخر از ۹۰ درصد عبور کرد 🔹آمار واقعی کشته‌های اسرائیل بسیار بیشتر از ادعای رسمی است؛ معیارهای علمی این را تأیید می‌کند 🔹تسلط ایران بر زمین و هوای دشمن، دلیل اصلی ناکامی رژیم صهیونیستی بود. 🔹مراکز نظامی و پدافندی اسرائیل را از کار انداختیم. میزان اصابت موشک‌های ما در روزهای آخر از ۹۰ درصد عبور کرد.
🔴 عراقچی: فعال کردن مکانیسم اسنپ‌بک از نگاه ایران معادل یک حمله نظامی خواهد بود 🔹وزیر امور خارجه در مصاحبه با لوموند:ما از نقش سازنده سه کشور اروپایی (فرانسه، آلمان و بریتانیا – موسوم به E3) در احیای برجام حمایت می‌کنیم، به‌شرط آن‌که از اقدامات تحریک‌آمیز و غیرسازنده مانند تهدید به استفاده از مکانیسم اسنپ بک خودداری کنند؛ اقدامی که از نگاه ما، معادل یک حمله نظامی خواهد بود. از دیدگاه ایران، چنین اقدامی به معنای پایان نقش فرانسه و اروپا در پرونده برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز ایران خواهد بود.
9.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قالیباف: به شرف و غیرت مردم ایران درود می‌فرستم شهید باقری و شهید کاظمی! ای کاش بودید و می‌دیدند جوانان دهه‌هشتادی، مردانه‌تر از نسل ما پای کار وطن ایستاده‌اند. ▪️به شرف و غیرت مردم ایران درود می‌فرستم. امروز دیدیم نانوا با داغ برادر شهیدش کنار تنور ایستاد. ▪️کودکی که در صف بنزین آب خنک می‌داد، نماد غیرت و محبت ایرانی است. ▪️با افتخار فدای چنین ملتی می‌شوم؛ جانم را برای ایران و فرهنگ این مردم می‌دهم.
3.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تفاوت کره شمالی و تیم ایرانی در مذاکره با آمریکا 🤦‍♂
🔴غضنفری: هر زمان دست ما به ترامپ برسد، او را به هلاکت می رسانیم 🔹کامران غضنفری، نماینده تهران گفت با توجه به فتوای مراجع و فرمایشات رهبر انقلاب، حکم قتل ترامپ به‌عنوان آمر ترور شهید سلیمانی صادر شده است. او تأکید کرد این حکم پیش‌تر نیز وجود داشته و شامل همه عوامل مستقیم و غیرمستقیم ترور می‌شود.
4.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹سرتیب عزیز راشد در برنامه خط مقاومت: نوع طرح ریزی عملیات اسرائیل و آمریکا نشان می داد که به دنبال تجزیه ایران مشابه با لیبی و عراق بودند. هر کشور دیگری به غیر از ایران بود در مقابل این نقشه شکست می خورد. @BisimchiMedia
11.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یکی از دلایل عدم کمک روسیه و چین به ایران در جنگ با اسرائیل... ✍🏻لعنت بهت مرد😒😒
🔻 توییت کاربران توییتر ⬅️ چپ: احمد الشرع (جولانی) ‏ از رهبران القاعده سوریه؛ رهبر هیئت تحریرالشام؛ عضو وفادار به داعش و جبهةالنصره؛ تروریست تکفیری و قاتل صدها بی‌گناه. ‏ ⚠️ آمریکا از لیست تروریستی خارجش کرد و تحریماشو لغو کرد! ⬅️ ‏راست: فرانچسکا آلبانزه ‏وکیل بین‌المللی؛ گزارشگر سازمان‌ملل؛ نه آخونده نه بسیجی نه باحجاب نه ایرانی و نه حتی مسلمون. ⚠️ ‏آمریکا به‌خاطر انتقاد علیه اسرائیل و روشنگری درمورد نسل‌کشی، تحریمش کرد! 🔴 ‏این عریان‌ترین تصویر از دنیایی‌ست که توش زندگی می‌کنیم! بیدار شو دوست غرب‌زده عزیز! 👤 آدم
4.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🎥 ساختمانی که در محله بات يامِ تل آویو هدف حمله موشک‌های ایرانی قرار گرفته بود، بدلیل آسیب اساسی، به‌طور کامل تخریب شد. همچنین خبرها حاکی از تصمیم رژیم برای تخریب کامل تعدادی از ساختمان‌های آسیب دیده از حملات موشکی ایران است.