eitaa logo
🌹صدرا🌹
551 دنبال‌کننده
28.9هزار عکس
35.3هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️زن ابی vs دختر رشیدپور هشتگ پیدا_کن_پرتقال_فروش_را بعد از همچین آدمی برای اومدن به صدا و سیما دعوت می کنند
4.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺افغانستانی‌های دستگیر شده اعتراف کردند که در آلمان دو سال برای جنگ با ایران دوره دیده بودند/ این افراد کماندوی آموزش دیده توسط آمریکا و اسرائیل بودند دکتر محمود زرین، تحلیلگر مسائل اقتصادی: 🔹عده‌ای از اتباع افغانستان، مامور شناسایی مقرهای نظامی و امنیتی ما بودند/ تعدادی از افغان‌های دستگیر شده، دوش پرتاب و زیر پرنده داشتند.
🔴زاکانی: کسانی که در جنگ لوازم خانه‌شان آسیب دیده تا سقف ۲۵۰ میلیون تومان به‌طور رایگان لوازم خانگی از شهرداری می‌گیرند.
1.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‏فراموش‌کار نباشیم! اینکه صهیون‌ها قرار بود دیر یا زود پروژه ‎ رو استارت بزنن؛ اصلا دور از ذهن نبود. بخش بزرگی از ضربه اطلاعاتی‌ اونها توسط نیروهای مردمی ایست بازرسی، کشف و شناسایی شد. نیروهایی که برای دفاع از امنیت ملی ایران، جونشون رو کف دستشون گرفته بودن. "محمد کشاورز "
1.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖥 پاکستان در کنار علی خامنه‌ای ایستاده است
✍«ای ایران»، دو نسخۀ متفاوت دارد؛ یکی «ای ایران» به روایت سکولار که هیچ نشانه‌ای از اسلام و انقلاب در آن نیست، و یکی «ای ایران» به روایت محمود کریمی که در آن از «ایران عاشورایی» و «میهن خدایی» و «صحن امام رضایی» و ... سخن به میان آمده است. حاج‌قاسم گفت: «ما ملت امام حسینیم»، نه ملت فاقد هویت دینی.
5.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨🚨دیدن این کلیپ خالی از لطف نیست. ‼️⛔️آیا بزودی شاهد ترور های بیولوژیک خواهیم بود؟ 🪧 🪧
یادتونه چه بلبشویی را انداختن سر کوله‌برا طول جنگ معلوم شد اینهمه قطعات پهپاد و مهمات رو با همینا قاچاق می‌کردن؟ حالا بلبشو کردن سر ایست بازرسی هم همینه. "حمزه غالبی"
🔥حجم آتش و تخریب و انفجار که در اسراییل اتفاق افتاد اصلا قابل مقایسه با ایران نیست ⛔️سر جنگی دو تنی با هایپرسونیک کجا 🚫سر جنگی ۱۰۰ کیلیویی جنگنده 🚫یا نهایتا ۲۰ کیلویی پهپاد کجا!؟! 🪧 🪧
4.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جالبه بدونید که شهید دکتر عباسی تونسته بود با علم فیزیک از راه‌اندازی کارشناسی ارشد رشته موسیقی تو دانشگاه دفاع کنه! جالبه، ببینید حتما...
1.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تلویزیون قطری العربی هنگام پخش مستقیم از سویدا ناخواسته ربایش چند زن و کودک دروزی توسط نیروهای جولانی رو مستند کرد. ابتدا خبرنگار گفت که این زنان و کودکان رو از محاصره نجات دادن. وقتی پیرزن در جواب خبرنگار گفت ما رو به زور دارن می‌برن، مصاحبه رو قطع کرد.