eitaa logo
🌹صدرا🌹
552 دنبال‌کننده
28.9هزار عکس
35.3هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
3.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🎥 دکور بیت رهبری برای برپایی عزای حسینی بدون حضور عزاداران
11.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‏پدر اون امریکایی که پلیس امریکا چندروز پیش با هف تا تیر کشتش حرفاش رو با خوندن سوره حمد شروع میکنه "اخ فی الله"
5.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
 شب هفتم محرم🏴 • با چه رو خیمه بَرَم این سرِ آویزان را چه کنم مشکلِ این حنجر خون ریزان را به سفیدیِ گلوی تو کسی رحم نکرد رسمِ کوفی است بگیرند هدف، مهمان را دست و پایی زدی و باز تبسّم کردی پس خدا بوسه زند این دو لب خندان را بوسه بر این سرِ پاشیده ز هم مشکل نیست من چه سان دفن کنم پاره ای از قرآن را مشگل اینجاست که سر نیزه امانت ندهد اهل غارت نکند رحم ، گُلِ پنهان را من دهم با چه زبانی خبرت را به رباب آب دادَست سه شعبه گلوی عطشان را بعد از این است که بر سینۀ من جا داری نزد مادر ببرم آهِ دِلِ سوزان را گریه بر معجرِ عمّه نرود از یادت وسط هلهله ها بدرقه کن یاران را تا به محشر ز غبار غم تو گریه بپاست ای عجب داغ تو کردَست بپا طوفان را سند مستند کرب و بلا حنجر توست بُرد مظلومیِ تو آبروی عدوان را عید قربان من است و تو همان ذبحِ عظیم و خدا مُهر قبولی زند این قربان را 🌹صدرا🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨👇👇👇 🔴 *فوری وبسیار مهم و مهم* 😡 *اعضای مشکوک و نفوذی پروتکل‌های ویژه محرم* ‼️ 😡 *افراد پشت پرده‌ی تعطیلی عزاداری‌های محرم* *ستاد کرونا زیر نظر یهود* 😡شبکه_نفوذ 😡وزارت_کشتار_جمعی 😡سازمان_صهیونیستی_غذا_و_دارو
🟢عبرتهای عاشورا جامعه پس از امام حسین(ع) چه شد؟ سه شهر در حادثه عاشورا از امام حسین(ع) تمکین نکردند که عاقبتشان به اختصار این است: ١- مردم مدینه در زمانی که باید از حسین(ع) تبعیت می کردند نافرمانی کردند. وقتی که سیدالشهدا(ع) شهید شد پشت سر عبدالله ابن حنظله قیام کردند ولی از یزید شکست خوردند. قبلا نوشتیم که سه روز جان،مال و ناموس مردم مدینه بر سپاه شام حلال شد. بسیار زنان و دخترانی که مورد تجاوز قرار گرفتند و صدها یا هزاران فرزند نامشروع این حادثه، امروز در تاریخ به اولاد الحرّه ‏مشهورند. آن قدر مردم کشته شدند که خون، قبر پیامبر را نیز گرفته بود. تمام کسانی که زنده ماندند بر پیشانیشان داغ زدند و نوشتند: هذا عبد من عبید یزید؛این بنده ای از بندگان یزید است.....در تاریخ به فرمانده سپاه یزید لقب «مسرف» به معنی «خونریز بی حد و حصر» دادند ٢- بعد از مدینه نوبت به مکه رسید.لشكر خونخوار یزید به رهبری حصین ابن نمیر در بالاى كوه‏هاى مكه كه مشرف بر خانه ‏ها و مسجدالحرام بود، اجتماع كردند و با منجنيق، پيوسته سنگ و نفت بر مكه و مسجدالحرام مى ‏افكندند. تاریخ می نویسد این قوم که به هیچ مبنایی اعتقاد نداشتند پارچه هایی  از پنبه و كتان به نفت آلوده مى‏ ساختند و بر خانه خدا مى‏ انداختند  و آنها را آتش می زدند تا آنكه كعبه معظّمه سوخت و بناى آن منهدم گشت و ديوارهاى آن فرو ريخت؛ خداوند بر مکیان رحم نمود و یزید به درک واصل شد و الا باید امروز در تاریخ از کشتار مردمان مکه داستانها می نوشتند. ٣-کوفیانی که حاضر نشدند از سیدالشهدا(ع) تبعیت کنند بعد از حسین(ع)سه قیام کردند که هر سه قیامشان به غیر از شکست چیزی نداشت: توابین یعنی همان مومنین وقت نشناس که حدودا ۴۰۰۰ نفر بودند؛ جز شکست و شهادت حدود ۱۰۰۰ نفرشان سودی نبرد. مردم کوفه مختار را هم تنها گذاشتند.بنا بر اقوال مورخین، ٦٠٠٠ نفر از یاران مختار از مصعب ابن زبیر امان خواستند و مختار را تنها گذاشتند. مصعب دستور داد که همگی را گردن زده و آنها را به قتل رساندند. گفته شده که دو هزار نفر از این تعداد، عرب و چهارهزار نفر ایرانی بودند. قیام سوم کوفیان هم که به رهبری زید فرزند امام سجاد بود جز شکست سود دیگری نبرد. علامه شهیدی از کوفیان به "زبردست نوازان زیردست آزار" یاد می کند. مردمی که به امام حسین(ع)تمکین نکردند، اسیر دست حجاج ابن یوسفی شدند؛ که طبق گفته تاریخ، بیش از ۱۰۰هزار نفر از مسلمانان را گردن زد. این است عاقبت مردمانی که ولی به حق خود را به وقت نشناخته و تبعیت نکنند.
🌹صدرا🌹
. 📌آثار بازدارندگی بسیار مهم موشک کروز ابومهدی که به حد کافی به آن‌ پرداخته نشده است: ▫️‏همین چند وقت پیش که تنش‌ها بین ایران و آمریکا بالا گرفت ناوهای آمریکایی بیش از ۷۰۰ کیلومتر از سواحل ایران فاصله گرفتند. چون بلندبردترین موشک کروز ضدکشتی ایران موشک "یاعلی" با برد ۷۰۰ کیلومتر بود. حالا با ساخت موشک کروز ‎ با برد ۱۲۰۰ کیلومتر، ناوهای آمریکایی می‌بایست‏ در صورت هر گونه تهدید از طرف آمریکا، در فواصل بالای ۱۲۰۰ کیلومتر به دنبال پناهگاه باشند. ▫️با توجه به اینکه برد عملیاتی جنگنده‌های اف-۳۵ نوع سی که مخصوص ناوهای هواپیمابر هستند در حال غیررزمی (بدون تسلیحات) در حدود ۲۲۰۰ کیلومتر و در حال رزمی با حمل بمب در حدود ۱۰۰۰ کیلومتر است‏ در نتیجه فاصله گرفتن ناوها تا فاصله ۱۲۰۰ کیلومتری باعث می‌شود که جنگنده‌های اف‌-۳۵ امریکا برای رسیدن به نزدیکترین نقاط ساحلی ایران مجبور به طی فاصله رفت و برگشتی ۲۴۰۰ کیلومتری باشند که حتی در حالت غیررزمی و بدون حمل بمب هم امکان‌پذیر نیست. ▫️بنابراین می‌توان گفت ایران با ساخت موشک‏ کروز ابومهدی، عملا به یک تهدید بسیار مهم پاسخ داده و آن را برطرف کرده است. ▫️لازم به توضیح است که نخستین موشک‌های کروز ایران موسوم به موشک‌های "کوثر-۱" تنها بردی در حدود ۱۵ کیلومتر داشتند و همچنین به جز ایران تنها سه کشور آمریکا، روسیه و چنین دارای موشک‌های کروز با برد بالای‏ هزار کیلومتر هستند!‏ ▫️و البته پایتخت و مناطق مرکزی ایران هم از برد موشک‌های تاماهاوک ناوهای امریکا خارج می‌شوند و امریکا به مشکل جدی برخورد خواهد کرد، چراکه چنانچه نتونه موشک هاش رو از ناوهاش به سمت ایران شلیک کنه، در اطراف ایران کشوری پیدا نمیشه که به راحتی به امریکا اجازه بده از داخل خاک اش به سمت ایران موشک شلیک کند. حتی عربستان سعودی. ✍ امیر صالحی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 تابستان داغ ایران |حواستان به فتنه۹۹ بود؟ 💬 🔹 قرار بود شورش‌های خیابانی در ایران، زمینه‌ای باشد برای سرنگونی، اما اخبارش از پرتلند آمریکا آمد! 🔸 قرار بود جنگ مسلحانه از استان‌های مرزی آغاز و به تمام کشور سرایت کند، اما اخبار تشکیل گروه‌های مسلح از آمریکا آمد! ✅ قرار بود شکاف‌های قومی و مذهبی ایران زمینه شورش و جنگ داخلی را ایجاد کند، اما سیاهپوستان آمریکا به میدان جنگ خیابانی و داخلی آمدند! 🔹 قرار بود تشدید تحریم‌ها در کنار فشارهای اقتصادی ناشی از کرونا با کمک خائنان داخلی، در کنار عملیات روانی بر مبتلایان کرونا در ایران، زمینه فروپاشی اقتصادی و فتنه اقتصادی را فراهم کند، اما نمودار بالاترین آمار ابتلا و مرگ و میر، بالاترین میزان رشد بیکاری و پایین‌ترین سطح خدمات درمانی در دنیا، نام آمریکا را نشان می‌داد. 🔸 قرار بود آتش‌سوزی های جنگل‌ها و مراتع ایران توسط عناصر خائن و اجیر شده آن‌ها، خشم مردم از بی‌کفایتی حکومت را تشدید کند، اما اعلام وضعیت فوق العاده در کالیفرنیا هم نتوانست جلوی بزرگترین آتش‌سوزی تاریخ آن را بگیرد! ✅ قرار بود بر روی اخبار بیکاری و اعتصاب و بی‌خانمانی ایران کار کنند و با چند تصویر چادر خواب‌های پشت‌بام ایران، عملیات روانی کنند؛ اما چادرهای بی‌خانمان‌های آمریکا تا جلوی مقر سازمان ملل و کاخ سفید و گران‌ترین محلات آمریکا هم رفت و پلاکاردهای helpme و ineedawork تمام خیابان‌های آمریکا را اشغال کرد! 🔹 قرار بود بر روی کودکان کار ایران سیاه‌نمایی کنند و با جمعیت معاویه کارسازمانی کنند و جاسوسی رسانه‌ای را تقویت کنند! اما تصاویر به اعتنایی به کارتن خوابی کودکان بی‌خانمان در تمام آمریکا، قلب‌های جهان را به درد آورد. 🔸 قرار بود خرابکاری در تاسیسات نظامی و صنعتی را همزمان با شورش‌های تابستان داغ تشدید ببخشند، اما بوی دود و سوز از ناوهای جنگی و مراکز صنعتی و نیروگاه‌های خودشان رسانه‌های جهان را در برگرفت! ✅ هر کاشتند برای آتش و فتنه و شورش و جنگ داخلی، نتیجه داد و درو کردند! اما نه در ایران، بلکه در ایالات محترقه آمریکا تابستان داغ، جهنمی شد برای آن‌هایی که کاشتند و در انتظار برداشت بودند! و این همان سنت الهی است که «در برابر هرجنگ تحمیلی، حق پیروز است و هرگاه دشمنان جنگی علیه شما آغاز کنند، شکست خواهند خورد» و چه زیبا محقق شد. 🔹 حال در محرم حسینی، پای منبر درسهای عاشورا تکرار تاریخ و پیروزی حق بر شمشیر را مشق ایمان می‌کنیم. 💢 و داد بر یزیدیانی که در برابر مشکلات معیشتی و اقتصادی و اقتدار ایران و جهان اسلام کوتاهی و خیانت می‌کنند.