eitaa logo
🌹صدرا🌹
547 دنبال‌کننده
30.4هزار عکس
38.1هزار ویدیو
315 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
اولین واکنش حمزه صفوی به ماجرای لو رفتن اقامت خواهرش در استرالیا/ حمزه رحیم صفوی: اگر در یک خانواده چهار بچه باشند هیچ کدام شبیه هم نیستند؛ نه شکلشان، نه ژنتیک‌شان و نه فکرشان! 🔹ذات انسان ها اینگونه است که در یک خانواده چهار تا بچه باشند، هیچ کدام شبیه دیگری نیستند. نه شکل شان، نه ژنتیک شان و نه فکرشان. 🔹وی تاکید کرد: اصلا اقتضای خداوند و خلقت و آفرینش این بوده که انسان ها را متفاوت آفریده باشد. هم شکلی و هم فکری ✍ توجیهات صد من یه غاز اگه آقازاده نبودید الان معلوم نبود کجا بودید. مردم شماهارو دیدن که حالشون از مسئولین و آقازاده هاشون بهم میخوره و الان یه نماینده مجلس پاکدست رو دیدن که بچه‌ش پیک موتوری بوده و از رانت باباش استفاده نکرده اینطوری تعجب کردن و کل مجازی داره تعریف و تمجیدش میکنه
ونزوئلا نه برنامه هسته ای دارد نه موشک بالستیک، نه حزب الله نه اسلام، نه حجاب ... پس چرا آمریکا ونزوئلا را تهدید به حمله نظامی می کند؟ آمریکا ونزوئلا را نه به‌دلیل داشتن تهدید سخت (مثل هسته‌ای یا موشکی و ... یا حمایت از محور مقاومت و ...) بلکه به‌دلایل زیر تحت فشار و تهدید قرار می‌دهد: ۱. استقلال سیاسی، ۲. نزدیکی به رقبای آمریکا (روسیه و چین)، ۳. کنترل نفت، ۴. خروج از نظم آمریکامحور البته این فشارها را با چهار پوشش ظاهری انجام می‌دهد: ۱. دموکراسی/حقوق‌بشر، ۲. مبارزه با فساد/جرایم، ۳. مقابله با بی‌ثباتی منطقه‌ای، ۴. امنیت انرژی. دقیقا همان بازی که با ایران انجام می‌دهد.
3.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه مشهد برفی نصیب ما کن ۲ تا دعاس در اصل هم برف بیاد هم مارو مشهد ببر امام رضا خیلی دوستت دارم...
5.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صلوات خاصه آقا امام رضا ع🌸 اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الْإِمَامِ التَّقِیِّ النَّقِیِ‌ وَ حُجَّتِکَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّیقِ الشَّهِیدِ صَلاَةً کَثِیرَةً تَامَّةً زَاکِیَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً کَأَفْضَلِ مَا صَلَّیْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِیَائِکَ‌. علیه السلام اللهم عجل لولیک الفرج
⭕️بازگشایی حرم حضرت زینب(س) برای عراقی‌ها و لبنانی‌ها حرم حضرت زینب(س) که ماه‌هاست به‌دلیل محدودیت‌های امنیتی خلوت شده، از ماه آینده به روی کاروان‌های عراقی و لبنانی باز می‌شود. با وجود این تغییر، زائران ایرانی فعلاً امکان تشرف ندارند.
13.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ای صفای قلب زارم❣️ هرچه دارم از تو دارم
3.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽پاسخ جالب عالم اهل سنت به امثال 💥ببینید و انتشار دهید
2.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ❤️‍🔥 ای کاش امروز در کنار ما بودید؛ جای خالی‌تان، مثل نسیمی که ناگهان قطع شود، در سکوت فضا پیداست… و لبخندتان، خستگیِ روز را از دوشِمان برمی‌داشت. ای کاش امروز… بودید و این لحظه، کامل‌تر می‌شد. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
4.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 جرمی کوربین، سیاستمدار انگلیسی، در اولین کنفرانس حزب سیاسی جدیدش فریاد می‌زند: «فلسطین آزاد، آزاد». ⭕️ حضار بلافاصله ایستادند و با شور و شوق شعار دادند و تکرار کردند: «فلسطین آزاد، آزاد»
10.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اولین بارون در مشهدالرضا(ع) اردکانی
نکته ای تربیتی از  امام خمینی( ره) انسان باید مثل طبیب و پرستار مهربان از حال خود مواظبت نماید.انسان تا آخر عمرش هیچ‌گاه از شرّ شیطان و نفس مأمون نیست. گمان نکند که عملى را که به جا آورد براى خدا و رضاى مخلوق را در آن داخل نکرد، دیگر از شرّ نفس خبیث در آن محفوظ ماند، اگر مواظبت و مراقبت از آن ننماید، ممکن است نفس او را وادار کند به اظهار آن. ... انسان باید مثل طبیب و پرستار مهربان از حال خود مواظبت نماید، و مهار نفس سرکش را از دست ندهد که به مجرد غفلت ، مهار را بگسلاند و انسان را به خاک مذلت و هلاکت کشاند، و در هر حال به خداى تعالى پناه برد از شرّ شیطان و نفس امّاره. اِنَّ النَّفْسَ لأَمَّارَةٌ بِالسُّوءِ إِلاَّ مَا رَحِمَ رَبِّيَ.( امام خمینی-ره، چهل حدیث ، ص۲۸۳ )  
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا