🚨رژیم نخواستنی
🛑 نظرسنجیها نشان میدهد که تنها سه نفر از هر 10 بریتانیایی فکر میکنند که سلطنت "بسیار مهم" است. همچنین یک سوم مردم انگلیس خواهان از بین رفتن نظام سلطنتی در این کشور هستند.
🛑نظرسنجی مرکز ملی تحقیقات اجتماعی (NatCen) نشان می دهد که حمایت عمومی از سلطنت به پایین ترین حد تاریخی رسیده است. در مجموع ۴۵ درصد از پاسخ دهندگان گفتند که یا باید لغو شود، اصلا مهم نیست یا خیلی مهم نیست.
🛑همچنین تعداد افرادی که می گویند سلطنت "بسیار مهم" است از ۳۸ درصد در سال ۲۰۲۲ به ۲۹ درصد در سال ۲۰۲۳ کاهش یافته است.
🛑گای گودوین، مدیر اجرایی NatCen، گفت: "در حالی که ما شاهد یک روند نزولی در حمایت از سلطنت هستیم، از دادهها مشخص است که رویدادها و جشنهای مهم ملی، مانند جشنها، ازدواجها و تولدها، واضح و روشن است. تأثیر مثبت بر دیدگاه جامعه نسبت به سلطنت دارد".
پ.ن: به همین سبب رسانههای انگلیس ملزم به پوشش رسانهای اخبار خانواده سلطنتی هستند.
💢بازنشر و انتشار مطالب این صفحه مجازی صرفا با ذکر منبع بلامانع است
@SadraUK
#صدرا
⛔ سلطنت سربار
⭕طبق گزارشهای رسمی، خانواده سلطنتی بریتانیا طی سال 23/2022 در مجموع 107.5 میلیون پوند از جیب مردم این کشورخرج کردند که هزینههای نگهداری اموال و حقوق و دستمزد به ترتیب 57.8 میلیون و 27.1 میلیون پوند بود.
⭕پس از این دو هزینه اصلی، هزینه سفر برای خانواده سلطنتی حدود 3.9 میلیون پوند بود که خدمات آب و برق و خانه داری در این دوره 4.5 میلیون و 2.4 میلیون پوند هزینه داشت. در حالی که طی سال 20/2019 هزینههای خاندان چارلز در مجموع 69.9 میلیون پوند بود و در بین سالهای 2011 تا 2016 این عدد از 40 میلیون پوند فراتر نرفت.
لینک گزارش کامل:
https://www.statista.com/statistics/372882/uk-royal-family-expenditure-breakdown/
💢بازنشر و انتشار مطالب این صفحه مجازی صرفا با ذکر منبع بلامانع است
@SadraUK
#صدرا
🚨صدای جیغ بنفش لندن بلند شد
📌روزنامه بریتانیایی آی در گزارشی با اشاره به حملات انصارالله یمن در دریای سرخ به کشتیهای عازم اراضی اشغالی فلسطین، نوشت که این اقدامات نظامی باعث افزایش قیمت چای، شراب، گوشت و ماهی در سوپرمارکتهای بریتانیا میشود.
📌کنسرسیوم خردهفروشی بریتانیا هشدار داد که هزینههای بیمه حمل و نقل و افزایش مسیر کشتیها میتواند بر قیمتها تأثیر بگذارد.
📍انصارالله در اعتراض به اقدام نظامی رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه حملات خود را به کشتی های باری به مقصد سرزمینهای اشغالی تشدید کردند.
📌از آن زمان تاکنون، بیش از ۳۰۰ کشتی باری مسیرهای خود را تغییر داده اند و آنها را مجبور کرده است تا ۳۵۰۰ مایل دریایی اضافی را در اطراف قاره آفریقا با هزینه اضافی تخمینی ۲ میلیون دلار (۱.۶ میلیون پوند) سوخت و هزینه حمل و نقل در هر سفر طی کنند.
پ.ن: اقدام نظامی محدود لندن و واشنگتن علیه یمن در این چارچوب درک میشود. البته امکان یک جنگ گسترده نظامی توسط انگلیس منتفی است چون ظرفیت لازم را ندارد.
💢بازنشر و انتشار مطالب این صفحه مجازی صرفا با ذکر منبع بلامانع است
@SadraUK
#صدرا
🚨برنامه انگلیس در قبال یمن چیست؟
▪️نیروی هوایی ارتش بریتانیا با چهار فروند جنگنده یورورفایتر تایفون در عملیات مشترک با نیروی هوایی آمریکا علیه ۱۲ پایگاه نظامی یمن مشارکت کرده است.
▪️این جنگنده ها از پایگاه انگلیس در قبرس به سمت یمن پرواز کرده و در آسمان دریای سرخ سوختگیری داشتهاند.
▪️وزارت دفاع انگلیس در بیانیه خود تصریح کرد که این حمله در پاسخ به حمله انصارالله به ناوچه انگلیسی دیاموند (HMS Diamond) و ناوهای آمریکایی انجام شده است.
▪️ همچنین گفته میشود جنگندههای انگلیسی در این حمله دو هدف در شمال غربی یمن از جمله فرودگاه عبس در استان حجه را بمباران کردهاند و سایر اهداف توسط جنگندههای آمریکایی بمباران شده است.
▪️نخست وزیر انگلیس ریشی سوناک گفته است که "نیروی هوایی سلطنتی حملات هدفمندی علیه تأسیسات نظامی مورد استفاده حوثیها در یمن انجام داد. عملیات ما حملاتی ضروری، محدود و متناسب برای دفاع از خودمان بود"
پ.ن: به نظر میرسد که تنها گزینه جدی مقامات لندن در مقابل انصارالله یمن، حملات هوایی محدود علیه زیرساختهای نظامی یمنیهاست تا ادامه حمله به کشتیهای عازم اراضی اشغالی با چالش روبرو شود.
اگر این گزینه موثر واقع نشود، با مداخله غربیها احتمالا دوباره آتش جنگ داخلی در یمن شعلهور خواهد شد.
💢بازنشر و انتشار مطالب این صفحه مجازی صرفا با ذکر منبع بلامانع است
@SadraUK
#صدرا
چرا BBC فارسی انگلیسی است | خبرگزاری فارس
https://www.farsnews.ir/news/14020219000285/%DA%86%D8%B1%D8%A7-BBC-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
♦️چرا غرب جرات اقدام مستقیم علیه ایران را ندارد؟
📌روزنامه بریتانیایی دیلی اکسپرس، با تیتر درشت از اتحاد انگلیس و آمریکا علیه انصارالله خبر داد، طی روزهای گذشته، تیتر اکثر روزنامههای انگلیس همین بود.
📌مساله قابل تأملی است که دو ابرقدرت دوران معاصر یعنی بریتانیا و ایالات متحده باید متحد بشوند علیه یکی از اجزای محور مقاومت که پیامی غیرمستقیم برای جمهوری اسلامی تلقی شود. یعنی این دو بازیگر مدعی عرصه روابط بینالملل جرائت اقدام مستقیم علیه ایران رو ندارند.
حالا این شرایط را با دوران پهلوی و فرار رضاخان و محمدرضا شاه از کشور مقایسه کنید.
💢بازنشر و انتشار مطالب این صفحه مجازی صرفا با ذکر منبع بلامانع است
@SadraUK
#صدرا
🚨آیا مقامات غربی سر عقل میآیند؟
✅مقام معظم رهبری ۲۵ مهر امسال پس از عملیات طوفان الاقصی و شروع جنگ غزه در دیدار با نخبگان با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی فرمودند: "اگر این جنایات ادامه پیدا کند، مسلمانان و نیروهای مقاومت بیتاب میشوند و دیگر کسی نمیتواند جلوی آنها را بگیرد. این واقعیت را باید بدانند و این توقع را مطرح نکنند که نگذارید فلان گروه فلان کار را انجام دهد."
❇️حالا پس از گذشت ۳ ماه و اجرای عملیات موفق انصارالله یمن علیه مسیر دریایی صهیونیستها، گرانت شاپس، وزیر دفاع انگلیس از ایران خواسته است گروههای متحد خود را به پایان حملات ترغیب کند. او در مصاحبهای با روزنامه دیلی تلگراف هشدار داد آنچه که او صبر جهان میخواند، در قبال تهران «رو به اتمام است.»
❇️وزیر دفاع انگلیس از ایران خواست «به زبان روشنتری با گروههای نیابتی متعدد خود» در خاورمیانه صحبت کند.
پ.ن: مقامات جمهوری اسلامی بارها تکرار کردهاند که اجزا محور مقاومت از تهران دستور نمیگیرند. نیروهای مقاومت هم تاکید دارند که حملات تا آتشبس کامل در غزه استمرار داشته باشد.
💢بازنشر و انتشار مطالب این صفحه مجازی صرفا با ذکر منبع بلامانع است
@SadraUK
#صدرا
🚨لندن سپاه را تروریستی اعلام میکند؟
روزنامه دیلی اکسپرس در سرمقاله خود با عنوان "بریتانیا باید «گروه تروریستی» ایران را در میان ما غیرقانونی اعلام کند"، از ریشی سوناک نخست وزیر انگلیس خواست که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران را یک سازمان تروریستی اعلام کند.
طی سالهای گذشته بارها در فضای داخلی انگلیس بویژه در شرايط پرتنش میان لندن با تهران، سخن از قرار دادن سپاه پاسداران در لیست تروریستی بوده است اما تا کنون به دلیل ملاحظات دولت انگلیس این امر اتفاق نیفتاده است. مسائل و موضوعات متنوعی بر تصمیم مقامات لندن تاثیر داشته و دارد:
۱- نخستین عامل موثر در این خصوص، رویکرد کلان سیاست خارجی انگلیسیها است که خود در نقش میانجی معرفی میکنند (بویژه در تنش میان تهران و واشنگتن). در این سالها و حتی در برهههای پرتنش مقامات لندن از رفتارهایی که به قطع کامل روابط منجر میشود، پرهیز داشتهاند.
۲- از سوی دیگر جریان اصلی حاکمیت انگلیس (برخلاف آمریکاییها) معتقدند که چنین اقدامی علیه سپاه نمایشی و بیاثر خواهد بود و در صورت تروریستی خواندن سپاه تبعات منفی و موانع حقوقی آن برای دولت و نیروهای مسلح انگلیس به مراتب بیشتر از منافعش خواهد بود (چون شاهد تجربه آمریکایی هم هستند). ضمن آنکه دولت انگلیس با کمبود کادر متخصص نظامی مواجهه شده تا آنجا که نیروی دریایی سلطنتی انگلیس به سبب کمبود شدید پرسنل و ملوان، ناگزیر شد دو کشتی جنگی را از ارائه خدمت خارج کند.
۳- هرچند عناصر بسیار افراطی نزدیک به فرقه مریم رجوی یا سلطنتطلبان ایرانی، در پارلمان و دولت انگلیس مستمرا برای تروریستی خواندن سپاه تلاش میکنند اما تیم اصلی دولت محافظهکار انگلیس هنوز چنین عزمی ندارد.
۴- علاوه بر این، تیم فعلی دولت انگلیس از نظر جهتگیریهای درون حزبی نسبت به تیم چند ماه قبل که در طیف رادیکال، دست راستی و افراطی قرار داشتند، میانهروتر شمرده میشوند. البته تیم جدید هم در حمایت از صهیونیستها جدی است و در خصومت آنها با ج.ا.ایران تردیدی وجود ندارد. با این حال انتظار میرود که اقدامات رادیکال کمتری در دستور کار قرار دهند، چرا که علاوه بر مشکلات جدی اقتصادی، در آستانه انتخابات سراسری بریتانیا هم قرار دارند.
۵- در عین حال در طرف دیگر ماجرا، مساله جریان آزاد انرژی به نفع دنیای غرب مطرح است که جزء نوامیس سیاست خارجی انگلیسیها شمرده میشود؛ چون اختلال در انتقال انرژی مستقیما بر اقتصاد انگلیس اثر میگذارد (کما اینکه الان در شرایط بد اقتصادی هستند و بحران دریا سرخ بر قیمت چای، مشروب، ماهی و برخی اقلام دیگر در داخل انگلیس تاثیر منفی داشته است). به همین سبب اگر فشارهای معیشتی یا همان که در جامعه بریتانیا "بحران هزینههای زندگی" نامیده میشود، استمرار یا توسعه پیدا کند، قطعا منجر به آشوبهای خیابانی در انگلیس خواهد شد. لذا انتظار میرود که به مرور پاسخهای تندتری از طرف لندن در مواجهه با محور مقاومت بویژه ج.ا.ایران داده شود چرا که این مساله از نگاه لندن، تهدید امنیت ملی آنهاست.
۶- در مجموع میتوان گفت، فارغ از هیاهوهای رسانهای، اگر بحران در دریای سرخ به شکل محدود و مدیریت شده پیش برود، انگلیس اقدامی علیه سپاه انجام نخواهد داد چون با بحران اقتصادی، انتخابات سراسری و کمبود نیروی متخصص نظامی روبرو است.
اما اگر فضا به سمت توسعه تنش و درگیری پیش برود، انگلیس برای حفظ اعتبار و وجههی خود، احتمالا به اقدامات نمایشی و کم اثری مثل تروریستی خواندن سپاه و یا حتی اقدام محدود نظامی علیه نیروی دریایی سپاه دست خواهد زد. در عین حالی که دولت انگلیس در شرایط فعلی ظرفیت حضور در یک جنگ گسترده نظامی را ندارد و تمایل دارد که هزینه جنگ بر عهده دیگران و نیروهای نیابتیاش باشد.
💢بازنشر و انتشار مطالب این صفحه مجازی صرفا با ذکر منبع بلامانع است
@SadraUK
#صدرا
🚨ضعف نظامی انگلیس آشکار شد
📌اندیشکده بریتانیایی چتمهاوس حمله نظامی انگلیس به انصارالله یمن را چنین بررسی و تحلیل کرده است؛
۱- مشارکت بریتانیا در حملات هوایی به یمن کاهش قدرت نظامی انگلیس را آشکار کرد.
۲- بریتانیا همچنان «سگ دستآموز» دولت آمریکاست.
۳- بریتانیا بشدت به حرکت آزاد کشتیها از طریق دریای سرخ و کانال سوئز وابسته است. در اوج زمستان، دولت سوناک از تأثیر احتمالی بر بریتانیا آگاه است (اگر تانکرهای گاز مایع مسیر طولانیتری را طی کنند).
۴- بحران در دریا سرخ از جهت دیگر برای بریتانیا اهمیت دارد چون بخش قابل توجهی از بازار بیمه دریایی در شهر لندن قرار دارد.
۵- به گفته وزارت دفاع بریتانیا، سهم بریتانیا در حملات هوایی شامل چهار تایفون یوروفایتر بود که مهمات هدایت شونده دقیق را روی دو هدف پرتاب کردند. اما به گفته وزارت دفاع ایالات متحده، سهم آمریکا بسیار مهمتر بود و شامل حمله به ۱۶ هدف بود. این به خودی خود گزارههایی در مورد ظرفیت نسبی ارتش های مختلف و نقش عمدتا نمادین بریتانیا می گوید.
۶- کاهش تعداد نیروهای مسلح بریتانیا و تأخیر مداوم در افزودن قابلیتهای جدید و ارتقای تجهیزات موجود، گزینههای محدودی را برای دولت بریتانیا برای مشارکت در عملیات فراتر از چند هواپیمای تایفون باقی نگذاشت.
۷-محل شروع حملات نیز قابل توجه است، بریتانیا در گذشته به پایگاههایی در عمان دسترسی داشته است، اما عمانیها به وضوح نمیخواستند حملات از خاک خود انجام شود.
۸- در صورت ادامه یا گسترش اقدامات نظامی آمریکا، محدودیتهای موجود در نیروهای مسلح بریتانیا به آسانی آشکار خواهد شد.
@SadraUK
#صدرا
🚨آیا MI6 پشت صحنه اقدامات ضدامنیتی پاکستان است؟
❇️طی ماههای اخیر به سبب کمتوجهی مقامات اسلامآباد، جدار مرزی پاکستان با جمهوری اسلامی ایران مأمن گروهکهای تروریستی شده است.
❇️به طور سنتی از بین کشورهای غربی بیش از همه دولت انگلیس در پاکستان نفوذ داشته و دارد (بیش از آمریکا، فرانسه، آلمان و رژیم صهیونیستی). بخشی از نفوذ انگلیسیها در پاکستان به دوران استعمار برمیگردد و همچنان پاکستان به عنوان یکی از کشورهای همسود ذیل بریتانیا تعریف میشود. به همین سبب انگلیس در پاکستان سفیر ندارد بلکه نمایندگی کمیساریای عالی دارد.
❇️در حال حاضر یکی از چهرههای مطرح سرویس جاسوسی ام.آی۶ به نام خانم جین ماریوت نماینده انگلیس در پاکستان است.
جین ماریوت متولد ۱۳۵۵، از سال ۱۴۰۱ در پوشش کمیساریای عالی بریتانیا در پاکستان فعالیت دارد. ماریوت در سال ۱۳۷۵ مدرک لیسانس خود را در رشته تاریخ از دانشگاه دورهام انگلیس (دانشگاه مرتبط با سرویس جاسوسی ام.آی.۶) اخذ کرد و مدرک کارشناسی ارشد رشته روابط بینالملل را از کالج داروین، دانشگاه کمبریج گرفت.
❇️ماریوت از سال ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۱ در دفتر نمایندگی انگلیس در نایروبی کنیا فعالیت داشت. هر چند انگلیسیها از او به عنوان یک دیپلمات نام میبرند اما وی چند سال مدیر واحد مشترک بینالمللی ضد تروریسم انگلیس بود. خانم ماریوت سابقه فعالیت در ایران را نیز دارد. این افسر ارشد MI6 است که در سالهای ۹۰ و ۹۱ در پوشش معاون سفیر انگلیس در تهران حضور داشته است.
❇️وی در پوشش دیپلماتیک تلاش فراوانی برای ایجاد یک شبکه جاسوسی با "ماموریت ویژه" در تهران داشت و موفق به تشکیل این شبکه شد اما به دلیل تنش در روابط لندن-تهران ناگزیر به ترک ایران شد. او از سال ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۴ سفیر بریتانیا در یمن بود.
❇️ماریوت پیشتر به عنوان فرستاده ویژه در افغانستان و پاکستان خدمت می کرد. ماریوت در سال ۱۳۸۳ به خاطر خدماتش به سازمان جاسوسی انگلیس نشان امپراتوری بریتانیا (OBE) را دریافت کرد و به دلیل خدماتش به پیشبرد سیاست خارجی بریتانیا در سال ۱۴۰۱ نشان ویژه (CMG) گرفت. این افسر اطلاعاتی ۴۸ ساله، ۲۲ سال سابقه فعالیت در سرویس جاسوسی انگلیس دارد.
❇️سوابق این عنصر اطلاعاتی و تلاش بیپرده دولت انگلیس در بحرانآفرینی برای جمهوری اسلامی ایران، گمانه شیطنت امنیتی انگلیسیها در پرونده پاکستان را تقویت میکند.
@SadraUK
#صدرا
🚨دولت انگلیس: معلمان امنیت جانی ندارند
❇️روزنامه بریتانیایی تایمز نوشت: سر مارتین اولیور، رئیس دفتر نظارت بر آموزش و پرورش انگلیس (آفستد) اعلام کرد که رفتار دانشآموزان در برخی مدارس انگلیس به قدری بد است که معلمان هنگام ناهار برای تأمین #امنیت شان، ناگزیرند که خود را در کلاسهای درس #حبس کنند.
@SadraUK
#صدرا
🚨بریتانیا ناسالمترین کشور اروپایی
📌 روزنامه بریتانیایی گاردین امروز ۳۰ دیما ۱۴۰۲ در گزارش خود به شرایط وخامتبار محیط زیست در انگلیس پرداخت و نوشت: "از آبهای آلوده تا آلودگی هوا، انگلیس در جایگاهی بدتر از اتحادیه اروپاست".
در این گزارش آمده است که پس از خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا حمایتهای قانونی برای حفظ محیط زیست و سلامت انسان در این کشور از بین رفت.
طی سالهای گذشته یکی از مسائلی که بیبیسی فارسی روی آن به طور اغراق آمیزی مانور خبری و رسانهای میداد، موضوعات زیست محیطی در ایران بود؛ تا آنجا که همین مساله را به عنوان شاخصه ناکارآمدی نظام جمهوری اسلامی معرفی می نمود.
@SadraUK
#صدرا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨ایران کجای منطقه ایستاده است؟
در حالی که رسانههای فارسیزبان لندنی سعی دارند تا از جمهوری اسلامی ایران یک بازیگر ناتوان، ضعیف و صرفا مدعی و با اقدامات نمایشی را به تصویر بکشند، در اخبار داخلی و شبکههای انگلیسیزبان بریتانیا عمدتا برای وحشتافکنی و ایرانهراسی از توان، نفوذ گسترده و اقدامات ایران سخن گفته میشود.
چنانچه دیوید کامرون نخست وزیر اسبق و وزیر خارجه فعلی انگلیس، ایران را "بازیگر بدنهاد" میخواند که پشت همه نیروهای نیابتی و جنبشهای حماس، حزبالله، انصارالله است.
پ.ن: حال اینکه جمهوری اسلامی هیچ کدام از این دو روایت نیست، نه منفعل و گوشهنشین است و نه قیم و آقا بالاسر جنبشهای منطقه. ایران سیاست الهامبخشی، انسجامبخشی و وحدت میدانها را دنبال میکند.
@SadraUK
#صدرا
🚨چطور انگلیس برای ترور شهید سلیمانی زمينه سازی کرد؟
📌جان بولتون نماینده اسبق آمریکا در سازمان ملل متحد تیرماه سال ۱۳۹۶ در نشست گروهک تروریستی منافقین در پاریس گفت که انقلاب اسلامی ایران نباید به جشن چهل سالگی اش برسد. بولتون دو ماه پیش از انتصابش به سمت مشاور امنیت ملی رئیس جمهور آمریکا در مقالهای در روزنامه والاستریتژورنال هم نوشت: "سیاست آمریکا باید به گونهای باشد که انقلاب اسلامی ایران را پیش از رسیدن به سالگرد ۴۰سالگیاش تمام کند".
📌مقامات کاخ سفید به منظور ترغیب لندن شروع به رایزنی سیاسی و امنیتی کردند اما دولت انگلیس به یک دلیل خاص، با این سیاست همراهی نمیکرد. بحث و منازعه درباره عدم تمایل لندن برای براندازی نظام سیاسی جمهوری اسلامی ایران به پارلمان انگلیس کشید؛ به طوری که فابیون همیلتون وزیر خارجه دولت در سایه انگلیس (نماینده حزب کارگر در پارلمان) از بوریس جانسون نخست وزیر بریتانیا پرسید: "ژوئیه گذشته در کنفرانس شورای مقاومت ایران در پاریس جان بولتون گفت 'رژیم ایران تغییر نمیکند، راه حل این است که آن را تغییر داد. به همین دلیل هم پیش از سال ٢٠١٩، ما در تهران جشن خواهیم گرفت.' حال که جان بولتون مشاور امنیت ملی دونالد ترامپ است، آیا وزیر خارجه بر این باور است که هدف او هنوز هم تغییر رژیم ایران است؟"
نخست وزیر انگلیس در پاسخ به این پرسش، سخنانی بر زبان آورد که برای بسیاری در ایران مضحک و غیرمعقول به نظر رسید اما احتمالا برای کسی سوال نشد که مقصود اصلی جانسون از این اظهارات چیست.
بوریس جانسون پاسخ داد: "من برای جان بولتون و هوش و بینش او احترام زیادی قائلم اما باید بگویم که من اعتقاد ندارم که تغییر رژیم هدفی باشد که بخواهیم دنبال کنیم. ما ممکن است بتوانیم تصور کنیم که زمانی در آینده نزدیک تغییر رژیم حاصل شود اما اصلا نمیتوانم با اطمینان بگویم که نتیجه این تغییر خوب است چون برای من کاملا پذیرفتنی است که مثلا تصور کنم قاسم سلیمانی از سپاه پاسداران، قدرت را از آیتالله خامنهای بگیرد".
📌در واقع از نگاه دولت انگلیس اجرای پروژه براندازی در ایران منجر به نابودی جمهوری اسلامی نمیشد بلکه موجب میشد تا حاج قاسم سلیمانی قدرت به طور کامل در اختیار بگیرد.
در همین رابطه حسین باستانی بولتننویس سابق جریان اصلاحات و عنصر مرتبط با سرویس جاسوسی انگلیس با اشاره به این نکته، در یادداشتی که ۲ بهمن ۱۳۹۸ با عنوان "اگر قاسم سلیمانی بیش از آیتالله خامنهای زنده میماند چه میشد" در بیبیسی فارسی منتشر شد، نوشت:
"جایگاه ویژه آقای سلیمانی بین پشتیبانان سیاسی و نظامی حکومت، سرمایه بالقوه ای بود که در مقاطع سرنوشت ساز، قابلیت تاثیرگذاری بر معادلات سیاسی-امنیتی جمهوری اسلامی را داشت".
وی در ادامه از حاج قاسم سلیمانی به عنوان یکی از گزینههای رهبری آینده نظام یاد کرده و مینوشت: "در همین پس زمینه، از دیرباز این برداشت وجود داشت که چهره ای چون قاسم سلیمانی، در صورت حضور در دوره تثبیت رهبر بعدی، اهمیت سیاسی تعیین کننده ای داشته باشد. قابل تصور هم نبود که او، با توجه به اولویت دادن به "حفظ نظام"، در کمک به تثبیت رهبر بعدی دچار تردید شود. حتی برخی از نظریه پردازان نظام همچون محمدمومن قمی، ولایت "مومن متعهد مقلد" را در غیاب ولی فقیه واجدالشرایط ممکن دانسته بودند که ذهن را به سمت مصادیقی چون قاسم سلیمانی میبرد."
در واقع دلیل خاص نخست وزیری انگلیس برای عدم تعجیل در براندازی نظام ایران این تصور بود، که مقدمه پروژه براندازی، بیآیندهسازی جمهوری اسلامی از طریق حذف گزینههای آینده رهبری است. از این رو ابتدا سیاست ترور شخصیت حاج قاسم در دستور کار جریانهای مرتبط با لندن قرار گرفت، اما عدم موفقیت در این مرحله، انگلیسیها را به این جمعبندی رساند که باید او حذف فیزیکی شود.
لذا مقامات لندن، دولت ترامپ را مجاب کردند که جمهوری اسلامی تنها در شرایطی ساقط میشود که سردار سلیمانی از میان برداشته شود.
در تایید این گزاره میتوان گفت، هنگامی که مقامات کاخ سفید در تکاپو برای براندازی کامل نظام بودند و برای آن بسیار عجله داشتند، چه ضرورتی داشت تا ترور حاج قاسم را در دستور کار قرار دهند. ضمن آنکه سابقه تاریخی انگلیس برای ترغیب دولت آمریکا جهت کودتا علیه دولت مصدق مویدی دیگری برای مدعاست. علاوه بر اینکه مقامات لندن، دولت انگلیس را ایدهپرداز و راهبر فکری اصلی سیاستهای دولت آمریکا میدانند.
@SadraUK
#صدرا
🚨وضعیت ارتش انگلیس بحرانی تر میشود
روزنامه بریتانیایی تایمز در گزارشی نوشت که ارتش این کشور طی ۱۰ سال آینده یک سوم کاهش خواهد یافت و به عدد ۵۲ هزار نفر میرسد (به اندازه نیمی از ورزشگاه آزادی تهران).
هر چند مقامات بریتانیایی، پیشتر ادعا کردند که شمار کارکنان ارتش را به منظور چابکسازی این نیرو کاهش خواهد داد تا بتوانند نیروهای نظامی را سریعتر بسیج کنند، اما دادههای دیگر نشان میدهد که نیروهای مسلح بریتانیا با دو بحران جذب کادر نظامی و کاهش بودجه (بخاطر برگزیت، جنگ اوکراین و بحران هزینههای زندگی) مواجهه هستند.
گفته شده که طی یکسال گذشته بیش از ۱۶ هزار نفر از نیروهای مسلح انگلیس، آن را ترک کردند. نارضایتی شدید نسبت به دستمزد پایین و استانداردهای ضعیف زندگی، عامل مهمی برای انصراف از خدمت در نهادهای نظامی انگلیس است.
@SadraUK
#صدرا
🚨تلاش مستمر خانواده سلطنتی انگلیس برای سانسور و پنهانکاری
📌وبسایت روزنامه بریتانیایی گاردین روز یکشنبه اول بهمن 1402 در گزارشی افشاگرانه نوشت: «کارکنان آرشیو ملی بریتانیا اسنادی را سانسور کردهاند که نشان میدهد چگونه ملکه الیزابت دوم جزئیات ثروت یکی از بستگان خود را از مردم پنهان کرده است».
❇️در این گزارش آمده است که اخیراً کارکنان آرشیو ملی بریتانیا این اسناد را از دسترس عمومی خارج کردند و پس از حذف بخشهایی از اسناد سلطنتی مجددا آن را در اختیار عموم قرار دادند.
❇️گاردین در گزارش خود ثابت کرده است که بخشهای سانسور شده حاوی درخواست ملکه الیزابت برای مخفی نگه داشتن جزییات ثروت یکی از بستگان وی بوده است.
❇️خانواده سلطنتی از قانونی که معمولاً خواستار علنی شدن وصیتنامههای شهروندان بریتانیایی است، استثنا شدهاند. این معافیت به خانواده سلطنتی این امکان را میدهد که مانع آگاهی مردم انگلیس از نوع داراییهایشان – مانند اموال و جواهرات – و نحوه توزیع آنها بین اقوام، دوستان یا کارکنانشان شوند.
❇️کاخ باکینگهام از اظهار نظر درباره اینکه آیا ملکه الیزابت درخواست کرده است که وصیت نامههای دیگری هم از مردم انگلیس پنهان شود یا خیر، خودداری میکند.
❇️خانواده سلطنتی انگلیس برای چندین دهه مستمرا از اعلام میزان دقیق ثروت خود به افکار عمومی انگلیس پرهیز می کنند. آنها فاش نمیکنند که صاحب چه میزان ثروت هستند. البته سال گذشته، روزنامه گاردین تخمین زد که داراییهای شخصی پادشاه فعلی انگلیس چارلز سوم 1.8 میلیارد پوند است.
گفته می شود که وصیتنامههای سلطنتی مخفی نگه داشته میشد تا میزان پولی که خانواده سلطنتی از بودجه عمومی بدست میآوردهاند، از منظر افکار عمومی جامعه انگلیس پنهان بماند.
@SadraUK
#صدرا
🚨رئیس ارتش بریتانیا: ما زورمان نمیرسد
📌سر پاتریک سندرز رئیس ستاد ارتش بریتانیا هشدار داد که کاهش شمار پرسنل ارتش این کشور به معنای آنست که اگر بریتانیا با روسیه وارد جنگ شود، مردم بریتانیا به جنگ فراخوانده می شوند، چرا ارتش بسیار کوچک است. ژنرال پاتریک سندرز در سخنرانی خود بر لزوم بسیج عمومی در صورت جنگ با روسیه تاکید کرد.
پ.ن: پیشتر اعلام شده بود که طی ۱۰ سال آینده پرسنل ارتش انگلیس یک سوم کاهش پیدا میکند و به عدد ۵۲ هزار نفر میرسد.
@SadraUK
#صدرا
🚨توهین عجیب روزنامه انگلیسی به درخواست مقام نظامی انگلیس
روزنامه بریتانیایی دیلی استار امروز جمعه (۶ دیماه ۱۴۰۲) با تیتر توهین آمیز "UP YOURS" به درخواست رئیس ستاد ارتش انگلیس مبنی بر فراخوان عمومی جهت جنگ با روسیه واکنش نشان داد. این روزنامه با اشاره به این فراخوان عمومی مقامات ارشد نظامی برای مواجهه با ارتش روسیه نوشت: "۹۰ درصد از ما (بریتانیاییها) از جنگیدن خودداری می کنیم".
در همین حال، روسای نظام بهداشت و درمان بریتانیا نیز می گویند که بسیاری از بریتانیایی ها به هر حال بسیار چاق تر از آن هستند که در جنگ مورد استفاده قرار گیرند.»
پ.ن: بیاعتنایی شهروندان بریتانیایی نسبت به فراخوان دفاع از کشور گویای میزان سرمایه اجتماعی نظام سلطنتی بریتانیا است.
@SadraUK
#صدرا
🚨چرا انگلیسیها از نظام سلطنتی متنفرتر شدند؟
❇️پیشتر ملکه الیزابت دوم و حالا پادشاه چارلز سوم به عنوان حاکم کشور انگلیس از حقوق و مزایای بسیاری برخوردار بوده و هستند، که از جمله نازلترین این حقوق، حق رانندگی بدون داشتن گواهینامه است!
❇️طبق آنچه در فرهنگ سیاسی انگلیس مرسوم شده است، ملکه الیزابت هرگز ملزم به داشتن گواهینامه رانندگی و یا شرکت در آزمون واقعی رانندگی نبود. همچنین وی میتوانست با خودروی بدون پلاک رانندگی کند، زیرا تمام گواهینامههای رانندگی در بریتانیا به نام ملکه یا پادشاه صادر میشوند.
❇️شاید به سبب همین فرهنگ قرون وسطایی تنفر از خانواده سلطنتی و پادشاه انگلیس در حال افزایش است.سال گذشته روزنامه بریتانیایی گاردین با استناد به نتایج یک نظرسنجی نوشت که با نزدیک شدن به تاجگذاری پادشاه چارلز، تنها سه نفر از هر ۱۰ بریتانیایی معتقدند که سلطنت "بسیار مهم" است. طبق نظرسنجی مرکز ملی تحقیقات اجتماعی انگلیس موسوم به (NatCen)، حمایت عمومی از سلطنت به پایین ترین حد تاریخی رسیده است. به طوری که ۴۵ درصد از پاسخ دهندگان گفتند که نظام سلطنتی باید لغو شود، یا اصلا مهم نیست یا خیلی مهم نیست.
❇️چالش اصلی نظام سلطنتی بریتانیا اینجاست که تنها ۱۲ درصد از جوانان ۱۸ تا ۳۴ ساله، سلطنت را «بسیار مهم» میدانند که این به معنای افزایش تشکیک در اصل نظام مشروطه سلطنتی در بین جوانان بریتانیاست.
❇️باید منتظر ماند و دید که آیا نظام سیاسی انگلیس، شیوه حکومت مشروطه سلطنتی را به رأی عمومی و همهپرسی خواهد گذاشت یا به همین الگوی قرون وسطایی حکمرانی ادامه خواهد داد.
@SadraUK
#صدرا
🚨کشمکش مقامات سیاسی و نظامی انگلیس بر سر جنگ یمن
📌روزنامه بریتانیایی ساندی تلگراف در گزارش صفحه نخست خود با اشاره به تهاجم نظامی آمریکا و انگلیس به خاک یمن، نوشت:
کشتیهای جنگی بریتانیا نمیتوانند به سمت اهداف زمینی و پایگاههای حوثیها (انصارالله یمن) شلیک کنند، چرا که مجهز نیستند.
❇️طی روزهای گذشته اختلافات میان مقامات سیاسی و نظامی انگلیس بالا گرفته است. در این میان مقامات نظامی انگلیس از کمبودها، ضعفها و کاستیهای ارتش و تسلیحات نظامی این کشور سخن می گویند اما مسئولان سیاسی در لندن بدون توجه به ناتوانی انگلیس در عرصه نظامی، همچون گذشته سیاست تهدید و ارعاب یمنیها را در پیش گرفتهاند.
❇️به تعبیر کارشناسان نظامی انگلیس، حملات نیروی هوایی سلطنتی انگلیس به انصارالله یمن بیش از آنکه نشان دهنده قدرت نظامی و بازدارندگی بریتانیا باشد، نشانگر افول نظامی این کشور بوده است.
@SadraUK
#صدرا