سعیدیسم | سعیدحیدری
قالیباف: وقت، وقت انتقام است و این انتقام به هر طریقی و با هر ابزاری گرفته خواهد شد رژیم صهیونی را
همه یک صدا زیر پرچم سید علی علیه دشمن اسلام و بشریت ✌️
384.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
2.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوستان لطفا با بنده تماس نگیرین اگر کار واجب ندارین چون نتم قطع میشه و نمیتونم کارمو انجام بدم. ممنون
⭕️شهادت چهار کودک در حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی
🔹مدیر یکی از بیمارستانهای تهران از شهادت چهار کودک خردسال در حملات متجاوزانه بامداد امروز(جمعه) رژیم جانی و جعلی صیهونیستی به کشورمان خبرداد.
🔹وی در گفت وگویی اظهار کرد: اولین ساعات بامداد امروز و با اعلام سامانه بحران در مراکز درمانی، این بیمارستان اولین مجروح حملات تروریستی رژیم متجاوز صهیونیستی را پذیرش کرد که بلافاصله با احضار پرسنل و حضور حداکثری متخصصین رشتههای تروما، ارائه خدمات درمانی به مجروحان آغاز شد.
🔹وی تصریح کرد: متاسفانه در بین مجروحان پذیرش شده، چهار کودک شهید سه، ۶، ۴ و ۵ ساله نیز بودند که پیکرهایشان را تحویل گرفتیم، این واقعا شدیدترین و وحشیانهترین شکل جنایت و کشتار انسانی است که رژیم صهیونیستی انجام داده است.
🔹این مدیر حوزه سلامت ادامه داد: مرکز درمانی ما با حداکثر ظرفیت و با همکاری ستاد کل نیروهای مسلح، اداره بهداشت درمان ستاد کل و سایر بیمارستانهای استان تهران، با حداکثر ظرفیت در حال ارائه خدمات درمانی به مجروحان این حادثه(که بیشتر آنها زنان و کودکان هستند)، می باشد.
✅ با #سعیدیسم :
@saeedism
مراقب ترور توسط نفوذی ها و پهپادهای کوچیک هم باید بود.
هر حرکت مشکوکی دیدین به ۱۱۳ و ۱۱۴ گزارش بدین