هدایت شده از خبردار 🚨
ترامپ: ایران که به تکهتکه شدن تهدید شده بود، عذرخواهی کرد و تسلیم همسایگان خاورمیانهای خود شد و قول داد دیگر به آنها شلیک نکند.
این وعده تنها به دلیل حملات بیوقفه آمریکا و اسرائیل داده شد. آنها در تلاش بودند تا خاورمیانه را تصرف و حکمرانی کنند. این اولین بار در هزاران سال است که ایران در برابر کشورهای خاورمیانهای اطراف خود شکست میخورد.
آنها گفتند: «متشکریم، رئیسجمهور ترامپ». من پاسخ دادم: «خواهش میکنم!» ایران دیگر «قلدر خاورمیانه» نیست، بلکه «بازنده خاورمیانه» است و برای دههها چنین خواهد بود تا تسلیم شود یا، که محتملتر است، کاملاً فروپاشی کند! امروز ضربهای بسیار شدید به ایران وارد خواهد شد!
به دلیل رفتار بد ایران، مناطقی و گروههایی از مردم که تا کنون به عنوان اهداف در نظر گرفته نشده بودند، تحت بررسی جدی برای نابودی کامل و مرگ حتمی قرار دارند.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🚨همیشه « خبردار » باش 👇👇
@khabardar_ir
سعیدیسم | سعیدحیدری
ترامپ: ایران که به تکهتکه شدن تهدید شده بود، عذرخواهی کرد و تسلیم همسایگان خاورمیانهای خود شد و قو
2.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 رجزخوانی جالب عراقیها به عشق ایران؛
سحری فتاح و خیبر میدن
افطاری هم سجیل میدن
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✅ #اخبار_لحظهای_جنگ✌️👇
@saeedism
منظورم شخص خاصی نیست ولی دوستان از روی محبت تماس میگیرن ولی اونقدر تماسهای تلفنیم زیاد شده به فعالیتام نمیرسم.
لطفا هرکی خواست تماس بگیره فقط در موارد ضروری باشه و اونم کوتاه تا بنده هم بتونم فعالیت رسانه ای و غیر رسانه ای خودمو پیگیری کنم. کلی کانال و پیج و ... هست که شبانه روز زمان میگیره ازم .
متشکرم
🚨قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء: ۲۱ سرباز از ناوگان پنجم نیروی دریایی ایالات متحده در منطقه ظرف ۲۴ ساعت کشته و زخمی شدند.
تقریباً ۲۰۰ کشته و زخمی در پایگاه هوایی الظفره آمریکا.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✅ #اخبار_لحظهای_جنگ✌️👇
@saeedism
حزبالله: مقر فرماندهی منطقهٔ شمالی ارتش دشمن اسرائیلی در پایگاه دادو در شمالشرق صفد را با حملهٔ موشکی هدف قرار دادیم.
باطل السحر این فتنه
امشب در حضور حماسی و مطالبه جدی شدت بخشیدن به حملات و اعلام رهبری جدید است
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
نامه سرگشاده ثابتی خطاب به پزشکیان: سخنان نابخردانهتان در جامعه شکاف ایجاد کرد/ تا پایان جنگ سخنی نگویید چون معمولا اول حرف میزنید و بعد فکر میکنید
باسمه تعالی
جناب آقای دکتر پزشکیان
ریاست جمهوری اسلامی ایران
با سلام
از شروع جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی علیه مردم ایران، آحاد ملت بدون هیچ شکاف و اختلافی با نیروهای نظامی و مسئولان کشور همراهی نمودند و تا امروز هیچ نشانهای از شکاف و اختلاف میان آنان وجود نداشت.
اما سخنان نابخردانه امروز شما مبنی بر عذرخواهی از کشورهایی که خاکشان را تبدیل به پایگاه نظامی امریکا کردهاند، موجی از گلایه مردم و اختلاف را ایجاد کرد که قطعا در شرایط جنگی به مصلحت کشور نیست و حتی این سخنانه نسنجیده ممکن است در آینده دستمایه برخی کشورها برای اقدام حقوقی علیه ایران شود.
لذا از آنجایی که تجربه ثابت کرده جنابعالی معمولا ابتدا صحبت میکنید و بعد فکر میکنید، خواهشمندم تا پایان این جنگ دیگر سخنی نگویید چرا که در دو سال گذشته نیز کسی به یاد ندارد با صحبت کردنتان توانسته باشید مشکلی را حل کنید اما برعکس، در موارد متعدد اظهارات هیجانیتان باعث افزایش مشکلات کشور شده است.
جناب پزشکیان! فراموش نکنید که تاوان اشتباهات شما را ۹۰ میلیون ایرانی و حتی نسلهای بعدی خواهند داد لذا خواهشا به این رویه غلط خاتمه دهید.
امیرحسین ثابتی
نماینده مردم ایران از حوزه امتخابیه تهران، ری، پردیس، اسلامشهر و شمیرانات
۱۶ اسفند ۱۴۰۴
@Sabety_ir ✅
سعیدیسم | سعیدحیدری
نامه سرگشاده ثابتی خطاب به پزشکیان: سخنان نابخردانهتان در جامعه شکاف ایجاد کرد/ تا پایان جنگ سخنی ن
آقای ثابتی هم خوب موضع گرفتن و به عنوان نماینده مردم دغدغه مردم رو خوب منعکس کردن.