هدایت شده از مقاومت نیوز ✔️
♦️وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: تحولات خطرناکی در شمال رخ داده است که ما را وادار به آغاز جنگ با حزب الله در شمال خواهد کرد
🔹همچنین رسانه های عبری از توزیع بسته های غذایی جنگی در بین شهرک نشینان شمال فلسطین اشغالی خبر میدهند.
ـــــــــــــــــــــــ
🚨اخبار تخصصی جبهه مقاومت
@moghavematnews_ir
هدایت شده از مقاومت نیوز ✔️
♦️نتانیاهو: به ایران حمله میکنیم که سرمار است؛ ایران حامی اصلی حزب الله و یمنی ها است.
ـــــــــــــــــــــــ
🚨اخبار تخصصی جبهه مقاومت
@moghavematnews_ir
👆👆این دو موضع گیری دشمن رو باید جدی گرفت.
قبلا هم عرض کردم جوری نشه که دشمن دونه دونه بیاد سراغ اعضای محور مقاومت.
ظاهرا اونها ملاحظات مسئولین ما درمورد عدم ورود به درگیری ها رو میدونن و به همین دلیل مرحله به مرحله دارن جلو میان.
شاید لازم باشه دشمن یک غافلگیری حساب شده رو تجربه کنه. از همون نوعی که حزب الله در جنگ ۳۳ روزه انجام داد و با پیشدستی هوشمندانه خودش صهیونیست ها رو آچمز کرد.
البته این یک نظر هست و مسئولین امر با در نظر گرفتن همه جوانب کار ان شاءالله بهترین تصمیم رو خواهند گرفت.
✍ #سعیدیسم
@saeedism
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ممنونم از لطف همیشگیتون 🌹
تا من یه چند تا فحش به روبیکا و مدیرانش میدم شما پیج جدیدمو فالو کنین. 😅😅
https://rubika.ir/Saeedism_official
https://rubika.ir/Saeedism_official
6.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سعیدیسم ✅
♦️نتانیاهو: به ایران حمله میکنیم که سرمار است؛ ایران حامی اصلی حزب الله و یمنی ها است. ــــــــــ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سعیدیسم ✅
البته درسته که ایران سلاح هستهای نداره اما توان هسته ای داره. یعنی اگر اراده کنه در مدت زمان کوتاهی
📌طالبان برای ایران چالش امنیتی ایجاد نکرده است
«علی اکبر احمدیان» دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران در نشستی با دانشگاهیان اظهارداشت حکومت طالبان برای ایران چالش امنیتی ایجاد نکرده است.
وی افزود: تفاوتهای مذهبی مانع همکاری و روابط نزدیک ایران با گروههایی از جمله طالبان و حماس نشده است.
احمدیان در ادامه تصریح کرد: انقلاب اسلامی با رویکرد همدلانه و قدرت تبیین توانست با گروه حماس که یک گروه اهل تسنن است به یک نقطه مشترک برسد، این رویکرد در خصوص نحوه تعامل با طالبان نیز برقرار است و به گواه بسیاری از کارشناسان و فعالان حکومت طالبان در تنها جایی که چالش امنیتی ایجاد نکرده، ایران است.
✅ با #سعیدیسم :
@saeedism