فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🚨تا کربلا رسیدن یک یا حسین(ع) دیگر
🔹روایت تقابل نظام سلطه با ملت ایران؛ از چالش هسته ای تا حذف تصاویر حاج قاسم در اینستاگرام!
✅ @saeedjalily
🔻جلیلی در حماسه دشمن شکن مردم ساری در راهپیمایی ۲۲ بهمن :ملت ما ۴۱ سال پیش با شعار استقلال و آزادی قیام کرد تا مناسبات غلط را نپذیرد. ملت ما نپذیرفت و اجازه نداد که دیگران بخواهند برای صنایع دفاعی او، تحقیقات علمی او، تراکنش مالی او و یا عکس صفحه اینستاگرام او تعیین تکلیف کنند و آن را محدود کنند.
📸 گزارش تصویری: https://b2n.ir/004619
✅ @saeedjalily
🔻اهم مطالب مطرح شده در مراسم بزرگداشت چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی | ساری
جلیلی:
🔹قدرتهای دنیا به فکر تقسیم منافع موجود در دنیا هستند، سیاستهای برد ـ برد را در مذاکرات مطرح میکنند اما از نظر آنها سیاست برد ـ برد تا زمانی که به منافع آنها لطمه نخورد، برد ـ برد است.
🔹دشمنان ما به دنبال تسلط کل دنیا هستند، آنها نمیپذیرند ملتها ی مستقل و آزاد برای سرنوشت خود تصمیم بگیرند. نه فقط برای موشکی و هستهای، که برای تراکنش مالی یک ایرانی و حتی برای یک تصویر صفحه اینستاگرام نوجوان ایرانی هم تعیین تکلیف میکنند و به خود حق میدهند که آنها باید آن را تعیین کنند؛ این خوی استکباری آنهاست که ادعای آزادی هم دارند.
🔹۲۲ بهمن یوم الله است، روز خداست. چرا که ملت ما ۴۱ سال پیش با شعار استقلال و آزادی قیام کرد تا مناسبات غلط را نپذیرد. ملت ما نپذیرفت و اجازه نداد که دیگران بخواهند برای صنایع دفاعی او، تحقیقات علمی او، تراکنش مالی او و یا عکس صفحه اینستاگرام او تعیین تکلیف کنند و آن را محدود کنند و همچون گذشته با شعار استقلال و آزادی در آینده هم اجازه نخواهد داد مستکبران آزادی او را محدود کنند و برای استقلالش تعیین تکلیف کنند.
🔹مردم ایران اسلامی با تکیه بر وعده الهی ایستادگی کرده است، دشمنان ما دیدند که ملت ما نه تنها مقاومت کرده بلکه به پیشرفتهای مناسبی در حوزه مختلف دسترسی پیدا کرده و الگو الهام بخشی در تمام دنیا تبدیل شده است.
🔹در مسئله فلسطین ابتدا با زور آمدند اشغال کردند و سپس گفتند بیایید حالا گفتوگو کنیم! بعد از چند دهه گفتگو در مادرید، اسلو، کمپ دیوید و ... در آخر به صورت یکجانبه و بدون حضور حتی فلسطینیان سازشکار، طرح خود را با نام معامله قرن اعلام کردند و گفتند همین است و باید اجرا شود!
🔹در مسئله هستهای ایران نیز همین طور است. بعد از توافق و اذعان ۱۷بارهٔ آژانس به پایبندی ایران به آن، یکجانبه از توافق خارج شدند و گستاخانه مطالبات بیشتری را مطرح میکنند.
🔹وقتی سردار دلها به شهادت رسید دولتهای اروپایی پیام دادند که اگر شما بخواهید پاسخ دهید آمریکا با شما شدید برخورد خواهد کرد. اما ملت ما با قدرت پایگاه آمریکایی را در هم کوبید و آن را با قدرت اعلام کرد. آمریکا هیچ غلطی نکرد، این قدرت ملت ما است و این قدرت را مردم با تکیه بر وعدههای الهی ایجاد کردند و این قدرت است که تمام معادلات آنها را به هم ریخته است.
🔹یک جوان از روستایی از کرمان مانند شهید سلیمانی میآید و میشود چهره بزرگ در جهان، اینکه همه آنها میگویند ژنرال سلیمانی بیجهت نیست، این ژنرال کیست؟ او همان جوانی از این کشور است که آنها درکی از آن ندارند.
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🚨 #به_چه_چیزی_رای_بدهیم
#دانش_بنیان
🔸اگر همین یک مشکل حل شود؛ گام بزرگی در "حمایت از کالای ایرانی" برداشته ایم!
🔸غفلت از اشتغال زایی فوق العاده شرکت های دانش بنیان
🔸 برنامه کاندیدای مجلس برای حمایت از شرکت های دانش بنیان چیست؟
✅ @saeedjalily
📢 «حیات طیبه» پایگاه اطلاع رسانی دکتر سعید جلیلی در آستانهٔ یازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی و در هیاهوی لیست بندی ها و بروز اختلافات جناحی و سیاسی،گزیده ای از سخنان دکتر سعید جلیلی در جلسات «بنیان اندیشه سیاسی اسلام در قرآن» را منتشر می نماید.
🔹 این جلسه که با عنوان «ائتلاف و اختلاف» در چهار چوب آموزه های دینی و آیات قرآن به این مبحث مهم پرداخته است، به چهار قسمت تقسیم شده است:
1️⃣ در نکوهش تفرقه و اختلاف
2️⃣ توحید مبنای ائتلاف و اختلاف
3️⃣ فرقان؛ روشن ساختن مرزها
4️⃣ مرزبندی دو حزب
برای مشاهده این مباحث به سایت حیات طیبه مراجعه کنید
drjalily.com
✅ @saeedjalily
🚨گپ و گفت صمیمانه با جوانان مشهد در آستانهء انتخابات
🔹دکتر سعید جلیلی امشب با حضور در مسجد امام صادق(ع) در خیابان دانشگاه شهر مشهد مقدس، در نشستی با عنوان "به چه رای بدهیم؟"، در خصوص وظیفه انتخاباتی انقلابیون فراتر از اسم ها و لیست ها به ایراد سخنرانی پرداخت.
🔹خبر این نشست منتشر خواهد شد.
✅ @saeedjalily
دکتر سعید جلیلی
🚨گپ و گفت صمیمانه با جوانان مشهد در آستانهء انتخابات 🔹دکتر سعید جلیلی امشب با حضور در مسجد امام صاد
🚨 رأی نقطهزن تحریم را بیاثر میکند
🔹سخنان مهم دکتر سعید جلیلی در مسجد امام صادق(ع) مشهد مقدس، با عنوان "به چه رای بدهیم؟"
بخش اول:
🔹همچنان که برای رضای خدا و انجام درست تکلیف باید دانست به «چه کسی» باید رای داد و گروههایی هم زحمت میکشند و چند ماه برای تهیه فهرست وقت میگذارند و اتفاقاً کار سختی هم هست و وقت زیادی میطلبد و رسیدن به این فهرست هم مهم است، اما بحث مهم دیگری را باید در نظر داشت تا این بحث به نتیجه برسد؛ این که به «چه چیزی رای» دهیم، آن موقع راحتتر میتوان به این رسید که به «چه کسی» باید رای داد.
.
🔹همانطور که در مسیر درمان باید ابتدا بیماری را شناخت و دید مشکل «چه چیزی» است، سپس در ساختمان پزشکان دید به دنبال «چه کسی» باید بود. #چه_کسی فرعی بر #چه_چیزی است.
.
🔹ممکن است مردم شبهه اعتقادی نداشته باشند، همه ارزشها را هم باور داشته باشند و حتی نسبت به طیف و جمعیتی بگویند شما را میپسندیم، اما با همه اینها سوالات مشروعی دارند، مانند: برای چهار جوان تحصیلکرده بیکار من چه پاسخی وجود دارد؟ برای مسکن و خانهدار شدن -حتی ممکن است نه در کوتاه مدت که در بلند مدت حتی- آیا چشماندازی هست؟ نه حتی فقط مسائل اقتصادی، بلکه مردم ممکن است نسبت آسیبهای اجتماعی نگران باشند. این سوالها اتفاقا سوال های مشروعی است و میخواهند بداند راه حلی هست یا نه؟
.
🔹نه تنها باید در برابر سوالها و دغدغههای مرتبط با اقتصاد، اشتغال، مسکن، آسیبهای اجتماعی، کشاورزی و مدیریت کشت، مسئله هزینه-اثربخشی در نظام سلامت، صندوقهای بازنشستگی، صنعت و ... پاسخی داشت و نشان داد #امیدی_هست، از آن سو باید برای نومیدی دشمن از شرارتهایش هم پاسخ داشت و پاسخ داد که چگونه میتوان دشمن را از اثرگذار بودن آزارهایی که با تحریم و غیره پیگیری میکند ناامید کرد.
.
🔹نه فقط مسائل تخصصی، بلکه برخی شاخصهای شکلی هم برای تعیین «چه کسی» مهم است.
🔹نامزدی که فقط حوصله توییتخواندن دارد اصلا حوصلهاش میکشد چهار بار لایحۀ چندین صفحهای بودجه را بخواند؟ در مسئلۀ توافق برجام نمایندههایی داشتیم که در آن باره اظهار نظر میکردند و وقتی میپرسیدیم اصلا آن را خواندهای پاسخ میداد: «نه، من "در مجموع" احساس میکنم چیز خوبی است!» توقع نداریم همه نمایندهها علامه دهر باشند و بر ظرائف و دقائق همه مسائل مسلط باشند اما باید حداقل آنقدر حوصله و همت پیگیری داشته باشند که وقتی با طرح یا لایحهای مواجه شدند از متخصصان کمک بگیرند و با بذل توجه وافی به جمعبندی کارشناسی برسند.
🔴 «فهرست مشترک در انتخابات» مبتنی بر «فهم مشترک از مسائل» و «طرح مشترک برای راهحلها» است
🔹سخنان مهم سعید جلیلی در مسجد امام صادق(ع) مشهد
بخش دوم:
🔹 حضور مردم در تشییع حاج قاسم خرج موشک انتقام بود، حضور هر نفر آنها در راهپیمایی هم یک موشک در قلب مستکبران بود. هر رای مردم در انتخابات هم مثل یک موشک بر پایگاه دشمن است، اما مسئله این است که چه زمانی این رایها «نقطهزن» میشوند؟ #رأی_نقطهزن نمایندهای را به مجلس میفرستد که میتواند تحریم دشمن را بیاثر کند.
🔹 رقم زدن چنین صحنهای در انتخابات در گرو کار جبههایست و کار جبههای ملازم با تقسیم کار است. باید #همهباهم به صحنه بیایند و هر کسی در حد وسع و توانش در مسیر رسیدن به شناخت مشترک از مسائل و راهحلها و مطالبه آن از نمایندهها بکوشد. این حضور البته نباید مقطعی باشد و فردای انتخابات فروبنشیند، بلکه باید بین دو انتخابات هم #همهباهم_همیشه در صحنه باشند و جامعه را در این مسیر رسیدن به درک مشترک از مسائل و راهحلها سوق دهند.
🔹برای مثال سالیانه نمایندهها برای ۴۰۰ هزار میلیارد تومان بودجه تصمیم میگیرند و در چهار سال برای ۱۶۰۰ هزار میلیارد تومان بودجه کشور تصمیم میگیرند. باید مطالبه کرد هر نماینده برای این حجم از منابع ملت چه برنامهای دارند و چگونه میخواهند درباره ان تصمیم بگیرند.
🔹تازه این بودجه تنها ۳۰ درصد بودجه دولت است و ۷۰ درصد آن مربوط به شرکتهای دولتی است که اصلا در مجلس بحث نمیشود. شرکتهایی که به گفته دیوان محاسبات ۱۹۷ تای آنها ۵۳ هزار میلیارد تومان فقط زیانده هستند! برای اینها -اقای نماینده- چه برنامهای دارید؟ برای اصلاح این وضع و برای نظارت بر آنها چه کار میخواهید بکنید؟ چرا مجلس به ۷۰ درصد از بودجه که در اختیار شرکتهای دولتیست وارد نمیشود؟ نمایندگانی که به مجلس میفرستیم باید اصلاح و نظارت بر آنها را پیگیری کنند.
🔹عدالت موضوعی در کنار موضوعات دیگر نیست، عدالت حاکم بر همه مسائل است؛ نامزدها باید پاسخ دهند چه برنامه روشنی دربرابر این مسائل مهم و این حجم از منابعی که یک ریال دو ریال هم نیستند چه حرفی دارند و در هر کدام از این مسائل مهم چگونه میخواهند عدالت را حاکم کنند؟
🔹رسیدن به مسائل مشترک، گام اول در مسیر وحدت است. اقناع و اجماع بر راه حل ها گام دوم در این مسیر است و فهرست مشترک گامی بعد از این دو است. باید بر روی روشن کردن مسائل و تبیین راه حل ها برای رسیدن به یک #فهم_مشترک در مسئله و #طرح_مشترک در راه حل توان صرف کرد. در صورتی که الان این توییت میزند، آن جواب میدهد و بحثهایی پشیزی ارزش ندارد؛ چرا توان کشور و نیروها و مردم سر این #دردهای_زرد گرفته میشود و از دردهای مردم باز می ماند؟
🔹 حل مشکلات فقط با #فهم_مشترک در مسئله یا #طرح_مشترک در راه حل و یا رسیدن به #فهرست_مشترک تمام نمیشود و نباید بعد از انتخابات با هر نتیجهای حتی رایاوری نامزدهای مدنظر گمان کرد تمام شد و رفت تا انتخابات بعدی! باید به رأیاوردهها کمک کرد. نمایندگان در دوره نمایندگی بیشتر به حضور و پشتیبانی مردم نیاز دارند تا دوران نامزدی برای جلب رأی. گاهی فهم مشترک از مسائل و طرح مشترک برای پاسخ وجود دارد، اما #تعارض_منافع باعث میشود برخی که منافع خود را در خطر میبینند حتی با آگاهی از مسائل و راهحلها دربرابر آنها مقاومت کنند. از همین روست که میگوییم حضور پشتوانه مردمی برای بعد از انتخابات برای نظارت و مطالبه مهمتر است.
📸 #چه_کسی فرعی بر #چه_چیزی است.
🔹 همچنان که برای رضای خدا و انجام درست تکلیف باید دانست به «چه کسی» باید رای داد و گروههایی هم زحمت میکشند و چند ماه برای تهیه فهرست وقت میگذارند و اتفاقاً کار سختی هم هست و وقت زیادی میطلبد و رسیدن به این فهرست هم مهم است، اما بحث مهم دیگری را باید در نظر داشت تا این بحث به نتیجه برسد؛ این که به «چه چیزی رای» دهیم، آن موقع راحتتر میتوان به این رسید که به «چه کسی» باید رای داد.
🔹 همانطور که در مسیر درمان باید ابتدا بیماری را شناخت و دید مشکل «چه چیزی» است، سپس در ساختمان پزشکان دید به دنبال «چه کسی» باید بود. #چه_کسی فرعی بر #چه_چیزی است.
✅ @saeedjalily
🔷 ناامید کردن دشمن
🔹 نه تنها باید در برابر سوالها و دغدغههای مرتبط با اقتصاد، اشتغال، مسکن، آسیبهای اجتماعی، کشاورزی و مدیریت کشت، مسئله هزینه-اثربخشی در نظام سلامت، صندوقهای بازنشستگی، صنعت و ... پاسخی داشت و نشان داد #امیدی_هست، از آن سو باید برای نومیدی دشمن از شرارتهایش هم پاسخ داشت و پاسخ داد که چگونه میتوان دشمن را از اثرگذار بودن آزارهایی که با تحریم و غیره پیگیری میکند ناامید کرد.
✅ @saeedjalily
🔷 کاندید توییتری
🔹نه فقط مسائل تخصصی، بلکه برخی شاخصهای شکلی هم برای تعیین «چه کسی» مهم است.
🔹 نامزدی که فقط حوصله توییتخواندن دارد اصلا حوصلهاش میکشد چهار بار لایحۀ چندین صفحهای بودجه را بخواند؟ در مسئلۀ توافق برجام نمایندههایی داشتیم که در آن باره اظهار نظر میکردند و وقتی میپرسیدیم اصلا آن را خواندهای پاسخ میداد: «نه، من "در مجموع" احساس میکنم چیز خوبی است!»
🔹توقع نداریم همه نمایندهها علامه دهر باشند و بر ظرائف و دقائق همه مسائل مسلط باشند اما باید حداقل آنقدر حوصله و همت پیگیری داشته باشند که وقتی با طرح یا لایحهای مواجه شدند از متخصصان کمک بگیرند و با بذل توجه وافی به جمعبندی کارشناسی برسند.
✅ @saeedjalily
🔷 #رأی_نقطهزن
🔹 حضور مردم در تشییع حاج قاسم خرج موشک انتقام بود، حضور هر نفر آنها در راهپیمایی هم یک موشک در قلب مستکبران بود. هر رای مردم در انتخابات هم مثل یک موشک بر پایگاه دشمن است، اما مسئله این است که چه زمانی این رایها «نقطهزن» میشوند؟
🔹 #رأی_نقطهزن نمایندهای را به مجلس میفرستد که میتواند تحریم دشمن را بیاثر کند؛ همانطور که موشک نقطهزن جایی را هدف میگیرد که تهدید نظامی او را از بین میبرد.
✅ @saeedjalily
🔷 آقای نماینده
🔹 سالیانه نمایندهها برای ۴۰۰ هزار میلیارد تومان بودجه تصمیم میگیرند و در چهار سال برای ۱۶۰۰ هزار میلیارد تومان بودجه کشور تصمیم میگیرند. باید مطالبه کرد هر نماینده برای این حجم از منابع ملت چه برنامهای دارند و چگونه میخواهند درباره ان تصمیم بگیرند.
🔹 این بودجه تنها ۳۰ درصد بودجه دولت است و ۷۰ درصد آن مربوط به شرکتهای دولتی است که اصلا در مجلس بحث نمیشود. شرکتهایی که به گفته دیوان محاسبات فقط ۱۹۷ تای آنها ۵۳ هزار میلیارد تومان زیانده هستند! برای اینها -آقای نماینده- چه برنامهای دارید؟
برای اصلاح این وضع و برای نظارت بر آنها چه کار میخواهید بکنید؟
چرا مجلس به ۷۰ درصد از بودجه که در اختیار شرکتهای دولتیست وارد نمیشود؟
نمایندگانی که به مجلس میفرستیم باید اصلاح و نظارت بر آنها را پیگیری کنند.
✅ @saeedjalily
🔷 عدالت
🔹 عدالت موضوعی در کنار موضوعات دیگر نیست، عدالت حاکم بر همه مسائل است؛ نامزدها باید پاسخ دهند چه برنامه روشنی دربرابر این مسائل مهم و این حجم از منابعی که یک ریال دو ریال هم نیستند چه حرفی دارند و در هر کدام از این مسائل مهم چگونه میخواهند عدالت را حاکم کنند؟
🔹 مسئله یارانههای پنهان که با حداقل برآورد در حدود ۹۰۰ هزار میلیارد تومان است، بحث یک ریال دو ریال نیست، فهرستها برای آن چه برنامهای دارند؟
✅ @saeedjalily
🔷 فهم مشترک
🔹 رسیدن به مسائل مشترک، گام اول در مسیر وحدت است. اقناع و اجماع بر راه حل ها گام دوم در این مسیر است و فهرست مشترک گامی بعد از این دو است.
🔹 باید بر روی روشن کردن مسائل و تبیین راه حل ها برای رسیدن به یک #فهم_مشترک در مسئله و #طرح_مشترک در راه حل توان صرف کرد. در صورتی که الان این توییت میزند، آن جواب میدهد، بحثهایی که پشیزی ارزش ندارد؛ چرا توان کشور و نیروها و مردم سر این #دردهای_زرد گرفته میشود و از #دردهای_مردم بازمیماند؟
✅ @saeedjalily
🔷 پشتیبانی مردم
🔹 حل مشکلات فقط با #فهم_مشترک در مسئله یا #طرح_مشترک در راه حل و یا رسیدن به #فهرست_مشترک تمام نمیشود و نباید بعد از انتخابات با هر نتیجهای، حتی رایآوری نامزدهای مدنظر گمان کرد تمام شد و رفت تا انتخابات بعدی! باید به رأیاوردهها کمک کرد.
🔹 نمایندگان در دوره نمایندگی بیشتر به حضور و پشتیبانی مردم نیاز دارند تا دوران نامزدی برای جلب رأی. گاهی فهم مشترک از مسائل و طرح مشترک برای پاسخ وجود دارد، اما #تعارض_منافع باعث میشود برخی که منافع خود را در خطر میبینند حتی با آگاهی از مسائل و راهحلها دربرابر آنها مقاومت کنند. از همین روست که میگوییم حضور پشتوانه مردمی برای بعد از انتخابات برای نظارت و مطالبه مهمتر است.
✅ @saeedjalily
🔹 دکتر جلیلی در مشهد:
🔷 آیت الله مصباح؛ مصداق روشن انتخاب اصلح
🔹 حضور متفکر برجسته جهان اسلام حضرت آیت الله مصباح یزدی در انتخابات خبرگان یک نعمت مغتنم است که با توجه به پارسایی، دانایی و توانایی کمنظیر ایشان در شناسایی جریانهای فکری سیاسی، اطمینان لازم را برای تداوم خط امام و رهبری و اسلام ناب ایجاد میکند و موجب تقویت جایگاه خبرگان در پشتیبانی لازم و بهموقع از ولایت فقیه میشود.
🔹 حضور چنین شخصیت ارزشمندی در انتخابات که به تعبیر رهبری معظم انقلاب جای خالی بزرگانی چون علامه طباطبایی و شهید مطهری را پر میسازد، مصداق روشن و کاملی از انتخاب اصلح است که اطمینان خاطر شایسته را برای رایدهندگان فراهم می کند.
#پارسای_دانای_توانا
#انتخابات_میاندورهای_خبرگان #خراسان_رضوی
✅ @saeedjalily
🔷 نظارت و شفافیت
🔹 مسئله این است که چه کنیم نمایندگان دچار خطای اقتصادی نشوند. یک بحث #نظارت است. بحث دیگر #شفافیت است. هر چه شفافیت رفتار یک نماینده بیشتر شود در اصلاح و عملکرد آن نماینده موثرتر است. شفافیت نه فقط برای مسایل منفی حتی در مسائل مثبت هم موثر است.
🔹 در مجمع تشخیص مصلحت پیشنهاد دادم که هر نماینده هر نامهای به هر کسی نوشت در صفحۀ آن نماینده در سایتی که به این منظور طراحی میشود قرار بگیرد؛ آن موقع هم نمایندهای که واقعا برای پیگیری کار مردم نامهنگاری کرده معلوم میشود و هم اگر نامه نگاری سوئی صورت گیرد در معرض دید همگان خواهد بود. هم جلوی خطاکارها را از ورود به مجلس باید گرفت هم جلوی خطاکردن آنهایی که به مجلس راه یافتهاند.
✅ @saeedjalily
دکتر سعید جلیلی
🚨هم باید مانع ورود فرد خطاکار به مجلس شد، هم مانع از خطای نمایندگان/ خاطرهای از سخنان حاج قاسم در محضر رهبر انقلاب
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در جلسه پرسش و پاسخ جمعی از جوانان مشهدی که بهمناسبت انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی برگزار شد، گفت:
🔹یک بار در محضر رهبر انقلاب، ایشان گفتند ما روستایی هستیم؛ آب را که از بالای زمین رها کنی به درخت نمیرسد، باید با بیل، پیِ مسیر آب را بگیری و قدم به قدم جلو بروی و مرحله به مرحله موانعی را که در مسیر رسیدن آب به درخت وجود دارد، برطرف کنی تا آب را به درخت برسانی.
🔹آن شهید بزرگ این طوری عمل میکرد و کار را به نتیجه میرساند. در مسائل دیگر کشور هم یک مصوبه کافی نیست؛ باید از ابتدا تا انتهای آن را پیگیری کرد.
🔹باید فضایی ایجاد شود که بحثها به سمت مطالبه برنامه از لیستها برود و برنامه نداشتن، عیب محسوب شود.
🔹نکته مهم است بدانیم کسانی که خطا میکنند لزوما از اول خطا کار نبودهاند، اینجاست که نظارت مردمی مطرح میشود.بحث دیگر شفافیت است. هر چه شفافیت رفتار یک نماینده بیشتر شود در اصلاح و عملکرد آن نماینده موثرتر است. شفافیت نه فقط برای مسایل منفی حتی در مسائل مثبت هم موثر است.
🔹در مجمع تشخیص مصلحت پیشنهاد دادم که هر نماینده هر نامهای به هر کسی نوشت در صفحۀ آن نماینده در سایتی که به این منظور طراحی میشود قرار بگیرد؛ آن موقع هم نمایندهای که واقعاً برای پیگیری کار مردم نامهنگاری کرده معلوم میشود و هم اگر نامهنگاری خطایی صورت گیرد در معرض دید همگان خواهد بود.
🔹خطا فقط دزدی نیست؛ کم کاری، سستی و اهمال در موضوعاتی مثل تصمیمگیری برای ۴۰۰ هزار میلیارد تومان و کوتاهی در بررسی لوایح مهم و ... مشمول آن خطاهاست.
🔹هم باید جلوی ورود خطاکارها به مجلس را گرفت، هم جلوی خطاکردن آنهایی که به مجلس راه یافتهاند.
✅ @saeedjalily
🔷 شهید عزیز
🔹 همینجا یادی کنم از شهید عزیز ما سلیمانی که خدا بر درجاتش بیفزاید. یک بار در محضر رهبری ایشان گفتند ما روستایی هستیم! آب را که از بالای زمین رها کنی به درخت نمیرسد، باید با بیل پی مسیر آب را بگیری و جلو بروی قدم به قدم و مرحله مرحله موانعی را که در مسیر رسیدن آب به درخت هست، برطرف کنی تا اب را برسانی به درخت! آن شهید بزرگ این طوری عمل میکرد و کار را به نتیجه میرساند.
🔹 در مسائل دیگر کشور هم یک مصوبه کافی نیست، باید از ابتدا تا انتهای آن را پیگیری کرد. نماینده مجلس باید اینگونه مسائل را پیگیری کند و مردم هم همینگونه عملکرد نماینده را دنبال کنند.
✅ @saeedjalily
دکتر سعید جلیلی
🚨رأی هر فرد به مانند یک چک سفید امضا برای چگونگی تخصیص صدها هزار میلیارد تومان بودجه است
🔻دکتر جلیلی دیشب در اصفهان:
🔹ملت ما یک انتخاب بزرگ کرد که آن انتخاب اسلام بود این توفیق بزرگی برای ملت ما در این عصر بود که به این آگاهی رسید که انتخاب خود را خدا قرار دهد، دعوت خدا و پیامبر را اجابت کرده و جمهوری اسلامی را انتخاب کند.
🔹وقتی یک انتخاب صحیح صورت می گیرد به همان نسبت شما قوت پیدا می کنید، انتخاب قوی یعنی کشوری که یک زمان او را در حد ژاندارم خودشان می دانستند امروز به صراحت بیان می کنند این قدرتی است که جزو سه اولویت اول آن ها است.
🔹انتخاب صحیح که باشد، یک مسیر صحیح که انتخاب بشود تولید اقتدار و عزت می کند. عزیزی مثل شهید قاسم سلیمانی فرزند روستای قنات ملک در رابر کرمان در پرتو این انقلاب چنان عزت و قدرتی پیدا میکند که بالاترین مقام کشوری که خود را ابرقدرت میداند اعتراف میکند که تصمیم به هدف گرفتن این فرد گرفتهایم و برای مقابله با او مستأصل میشوند.
🔹در شرایطی که دشمن رسماً اعلام میکند که ما به دنبال فشار حداکثری بر ایران هستیم، تنها انتخاب قوی و نقطهزن جوابگو است و این انتخاب قوی است که تحریمهای دشمن را هدفگیری کرده و آنرا بیتأثیر میکند و در این شرایط است که هر رأی یک موشک نقطه زن میشود البته در صورتی که درست و دقیق باشد.
🔹ملت زمانی میتواند یک مجلس قوی پدید آورد که بداند اولویتهای ۴ سال آینده کشور چیست و چه مسائلی باید در این زمان حل شود و راهحل این مسائل نیز چیست.
🔹یک نماینده مجلس اختیار دارد که راجع به چگونگی هزینه شدن بودجه که چیزی حدود ۴٠٠ هزار میلیارد تومان است تصمیم گیرد لذا رأی هر فرد به مانند یک چک سفید امضا برای چگونگی تخصیص صدها هزار میلیارد تومان بودجه است.
🔹امروز نزدیک به ۵٠ درصد از مردم ایران تا به حال حتی یک ریال هم تسهیلات بانکی نگرفتند، ۴٠ درصد مردم نیز ١٠ درصد تسهیلات بانکی گرفتند ولی ١٠ درصد دیگر به میزان ٩٠ درصد تسهیلات را به خود اختصاص دادهاند و ما اگر از عدالت صحبت میکنیم به این مشکل جدی نیز باید توجه کنیم.
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🚨فهرست مشترک گام آخر وحدت
🔸رسیدن به مسائل مشترک، گام اول در مسیر وحدت است. اقناع و اجماع بر راه حل ها گام دوم در این مسیر است و فهرست مشترک گامی بعد از این دو است.
🔸عدالت موضوعی در کنار موضوعات دیگر نیست، عدالت حاکم بر همه مسائل است
🔸 فهرست ها اعلام کنند برای 900 هزار میلیارد تومان یارانه پنهان چه برنامه ای دارند؟
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🚨کسی که فقط توئیت می خواند حوصله خواندن لایحه مفصل بودجه را دارد؟
🔸در مسئلۀ توافق برجام نمایندههایی داشتیم که در آن باره اظهار نظر میکردند و وقتی میپرسیدیم اصلا آن را خواندهای پاسخ میداد: «نه، من "در مجموع" احساس میکنم چیز خوبی است!»
🔸توقع نداریم همه نمایندهها علامه دهر باشند، اما باید حداقل حوصله و همت پیگیری مسائل را داشته باشند
✅ @saeedjalily