eitaa logo
آموزش کانال داری در ایتا
3.4هزار دنبال‌کننده
200 عکس
6 ویدیو
12 فایل
دوره رایگان کسب درامد از ایتا (درآمد 10 میلیونی در ماه اول) https://eitaa.com/saeedtaghipour/3050 سلام.🙋‍♂️ من سعید تقی پورم ؛یک متخصص تولید محتوا و گرافیست اینجا قراره بهتون آموزش بدم چطور یه کانال دار حرفه ای بشید👍 ارتباط با من : @adminsaeedtaghipo
مشاهده در ایتا
دانلود
عید سعید فطر مبارک.jpg
4.26M
فایل با کیفیت تصویر بالا
متن بالا رو میتویند داخل کانالاتون بزارید کپی مجازه مجازه 🙂
امروز به این سوال که خیلی تکراری هست پاسخ میدم😊 چیکار کنم که در کسب و کارم موفق تر باشم؟
🔷 هدف گذاری و برنامه ریزی ؛ هنر کسب‌وکارهای برنده 🔹یکی از اصلی‌ترین مواردی که در موفقیت هر کسب و کار تاثیرگذار است، هدف گذاری و برنامه ریزی است. به عبارت ساده‌تر برای پیش بردن هر کاری اگر هدف خود را بدانید و بتوانید به بهترین شکل ممکن برای آن برنامه‌ریزی کنید، کسب و کار شما تا حد زیادی موفق خواهد شد. 🔹 حال در این پست به توضیح کامل نحوه هدف گذاری و برنامه ریزی در کسب و کار پرداخته‌ایم
🔹 به کجا می‌روید؟ چگونه به آنجا می‌روید؟ اگر به هردوی این سوالات پاسخ ندهید هرگز به جایی نخواهید رسید. دقیقا همین‌جاست که علاوه بر هدف گذاری، اهمیت برنامه ریزی کسب‌وکار نیز مشخص می‌شود. آنها لازم و ملزوم یکدیگرند. در یک پیک‌نیک ساده، خیلی مهم نیست که دقیقا بدانید کجا می‌خواهید بروید ولی در کسب‌وکار اوضاع کاملا فرق می‌کند. 🔹 موضوع هدف گذاری و برنامه ریزی برای اهالی کسب‌وکار اهمیت حیاتی دارد و خوشبختانه روش‌های بسیار خوبی هم برای موفقیت در آن وجود دارد. بنابراین در این پست اهمیت آن را برای شما می‌شکافیم تا به افزایش انگیزه شما کمک کنیم و روش‌های آن را نیز توضیح می‌دهیم تا بتوانید به‌خوبی از پس آن برآیید.
🔷 عواقب کشنده نبود هدف گذاری و برنامه ریزی 🔹 نداشتن هدف و برنامه حداقل به ۵ طریق کسب‌وکار شما را نابود می‌کند. اگر می‌خواهید از شکست کسب‌وکار خود اطمینان حاصل کنید، روی هدف گذاری و برنامه ریزی هیچ وقتی نگذارید و سر خود را به کارهای روزمره گرم کنید. 🔹 حداقل به‌ این ترتیب احساس آزادی بیشتری خواهید کرد و از اینکه غرق در کارهای متنوع می‌شوید لذت خواهید برد! نهایتا با اینکه هر روز به سختی کار کرده‌اید، کسب‌وکارتان شکست می‌خورد و اصلا هم تقصیر شما نیست. 🔸در ادامه به چند تا از مهم‌ترین عواقب نداشتن هدف و برنامه اشاره می‌کنیم:
🔷 1. باد کسب‌وکار شما را خواهد برد 🔹 بدون هدف و برنامه نه اولویت دارید، نه جهت. فهرست و زمان‌بندی کارهای ضروری را نمی‌دانید، مسئول انجام کار و روش کار را هم تعیین نکرده‌اید. بنابراین کارها را به موقع انجام نمی‌دهید و بالاخره در چرخه اضطرار و اضطراب گرفتار می‌شوید و این چرخه مدام تکرار می‌شود. به‌علاوه ممکن است هر پیشنهاد وسوسه بر‌انگیزی را بپذیرید و آرزوهای قبلی خود را فراموش کنید. 🔹 به این ترتیب کنترل کسب‌وکار خود را دست بادهای پراکنده سپرده‌اید. تعیین اهداف دقیق و برنامه ریزی کسب‌وکار را جدی بگیرید تا گرفتار جریان‌های پراکنده نشوید.
🔷 2. وقت، پول و انرژی خود را از دست می‌دهید 🔹 مغز ما بدون داشتن قصد و نیت مشخص، نمی‌تواند فعالیت منسجمی انجام دهد. بنابراین اگر شما به مغزتان هدف و مسیر ندهید، بخشی از مغز به نام مغز قدیم این‌کار را به عهده می‌گیرد و اتفاقا تمام سعیش این است که در لحظه، بیشترین لذت را ببرید. مغز قدیم بین انسان و حیوان مشترک است و معیار اصلی آن راحتی در لحظه حال است. این بخش از مغز، نسبت به گذر زمان حساس نیست و هیچ تغییر بلند مدتی را دنبال نمی‌کند. 🔹 داشتن هدف و اهمیت برنامه ریزی اینجاست که شما را قادر می‌کند از تمام مغز خود استفاده کنید تا منابع شما صرف کارهای پراکنده نشود. کارهای پراکنده، روی هم جمع نمی‌شوند ولی قطعا منابع شما را تا قطره آخر مصرف می‌کنند.
🔷 3. در تخصص خود ورزیده نمی‌شوید و از نظر روانی فرسوده می‌شوید 🔹 شکست معلم خوبی است، البته اگر هدفمند باشد! بدون هدف و برنامه، شکست‌های بی‌فایده‌ای را تجربه می‌کنید و چیزی از آن یاد نمی‌گیرید. با داشتن هدف و برنامه، حتی شکست‌های شما هم ارزشمند خواهد بود! شکستِ‌ ارزش‌مند چیزهای جدیدی به شما می‌آموزد، بنابراین در کار تخصصی خود ورزیده‌تر می‌شوید. 🔹 از طرف دیگر، شکست‌های بی‌فایده به‌مرور زمان روح و روان شما را فرسوده می‌کند. این در حالی است که شواهد علمی نشان می‌دهد شکست‌های ارزشمند، باعث تاب‌آوری بیشتر شما خواهد شد.
🔷 4. بدون هدف گذاری و برنامه ریزی دچار بی‌تفاوتی می‌شوید 🔹 الان چرا این پست را می‌خوانید؟ چرا درحال گردش در اینستاگرام نیستید؟ احتمالا به‌دنبال جواب سوالی هستید. مثلا اینکه چگونه هدف گذاری کنیم، یا اینکه چگونه برنامه ریزی کنیم. 🔹 جستجوی هدف و برنامه، ذهن شما را پر از سوال‌ می‌کند و این سوال‌ها شما را به دنبال خود می‌کشد. این سوالات ذهن شما را متوجه اطراف می‌کند تا جواب‌ها را بیابید و روی آنها متمرکز باقی بمانید. بدون هدف و برنامه، تمام اتفاقات و فرصت‌های محیط برای شما یکسان خواهد بود بنابراین نمی‌توانید راه‌حل‌ها را ببینید و معیاری برای ترجیح دادن یک موضوع بر موضوعی دیگر نخواهید داشت. به همین سادگی بی‌تفاوت می‌شوید و کاملا آماده انواع حواس‌پرتی خواهید بود.
🔷 5. مزیت اعتیاد به موفقیت را از دست می‌دهید 🔹 موفقیت شیرین است. همانطور که ما به شیرینی و شکلات معتاد شده‌ایم، موفقیت هم اعتیاد آور است. با داشتن هدف و برنامه، گام‌به‌گام موفقیت‌هایی را تجربه خواهید کرد که مسیر پاداش را در مغز شما فعال می‌کند. 🔹 از این به بعد مغز شما تلاش می‌کند که این حالِ خوب را دوباره تجربه کند و به تلاش برای موفقیت عادت می‌کند. پاداش‌ها سازنده عادت‌ها هستند و این یک ودیعه طبیعی است که بدون هدف و برنامه، به‌تدریج از امتیازات آن محروم می‌شوید.
😊 ۵ اصل هدفگذاری در کسب و کار رو فردا براتون مینویسم تا کسب و کارتون رو جلو بندازه 👍
🔷 5 اصل هدف گذاری در کسب‌وکار 🔹 اصول هدف گذاری، معیارهایی هستند که رعایت آنها در موفقیت کسب‌وکار شما نقش حیاتی دارد. این اصول به شما کمک می‌کنند انگیزش خود و اعضای تیمتان را مدیریت کنید، بهره وری را افزایش دهید و استرس را در حد مطلوب نگه دارید. با کمک این اصول از اعتماد به نفس و روحیه تیم کسب‌وکار خود نیز محافظت خواهید کرد. همچنین این اصول باعث می‌شوند برنامه ریزی کسب‌وکار برای شما آسان‌تر شود.
🔷 اصل ۱. اهداف شوق‌انگیز تعیین کنید. 🔹انگیزش و هیجان مانند سوخت برای رسیدن به اهداف است. بنابراین اهداف باید جذاب باشند تا شما را به دنبال خود بکشند. اگر اهداف شما به اندازه کافی انگیزه‌بخش نباشد؛ آن‌ها را تعقیب نمی‌کنید، به موفقیتی نمی‌رسید و بعد از مدتی اعتمادبه‌نفس شما تضعیف می‌شود. هر هدف شوق‌انگیز، اغلبِ ویژگی‌های زیر را دارد: 🔸 وقتی به آن فکر می‌کنید، احساس شعف و هیجان می‌کنید. 🔸 با تصور کردن نتایج، احساس غرور و سربلندی می‌کنید. 🔸 با ارزش‌های مادی و معنوی شما هماهنگ است. 🔸 کمی بزرگتر از خودتان است و نفع آن به دیگران هم می‌رسد.
🔷 اصل ۲ . اهداف SMART تعیین کنید. 🔹 حروف کلمه SMART به ویژگی‌های ضروری برای اهداف اشاره دارد. این یک چهارچوب فکری موفق در تعیین اهداف است که پنج ویژگی ضروری هر هدف را بیان می‌کند: 🔸 حرف S یعنی Specific. اهداف باید مشخص و دقیق باشند و ابهامی در ذهن شما ایجاد نکنند. 🔸 حرف M یعنی Measurable. اهداف باید قابل اندازه‌گیری باشند وگرنه نمی‌توانید پیشرفت خود را کنترل کنید. 🔸 حرف A یعنی Attainable. اهداف باید واقعی یا قابل تحقق باشند. چیزی که ابدا در توان شما نباشد، فقط روحیه‌تان را فرسوده می‌کند. 🔸 حرف R‌ یعنی Relevant. اهدف باید با نظام باورهای شما هماهنگ و متناسب باشد وگرنه بخشی از وجودتان علیه آنها قیام خواهد کرد. 🔸 حرف T یعنی Time sensitive. اهداف باید زمان‌دار باشند تا کمی استرس سالم در شما ایجاد کنند.
🔷 اصل ۳. اهداف خود را بنویسید. 🔹 نوشتن، اولین گام عملی برای رسیدن به هدف است و به شما کمک می‌کند خود را کوچ کنید. کوچینگِ‌ خود (Self Coaching) باعث می‌شود از خودتان پرسش کنید و سعی کنید پاسخ‌های مناسب را بیابید. به محض اینکه چیزی را می‌نویسید، می‌توانید آن را بخوانید و این یعنی دارید با خودتان حرف می زنید و از خودتان نظرخواهی می‌کنید. 🔹 این باعث می‌شود اهداف را ارزیابی کنید. به‌علاوه، نوشتن باعث می‌شود اهداف خود را فراموش نکنید. سعی کنید از کلمه «می‌کنم» استفاده کنید و کلمات «می‌خواهم» یا «سعی می‌کنم» را به‌کار نبرید تا احساس تعهد و استرس سالم را در وجود خود حفظ کنید.
🔷 اصل ۴. اهداف بزرگ را به اهداف کوچک تقسیم کنید. 🔹 چگونه می‌خواهید به طبقه هفتم یک برج برسید؟ چه از پله‌ها بروید چه از آسانسور استفاده کنید، باید طبقات را یک‌به‌یک طی کنید. اگر با اصول فیزیک آشنایی داشته باشید می‌توانید درک کنید که استفاده از اهرم‌ها، در حقیقت یعنی تقسیم یک کار بزرگ و سنگین به کارهای کوچک و قابل تحمل. 🔹 اهداف بزرگ ما را می‌ترسانند و موجب استرس بیش از حد می‌شوند که این موضوع منجر به آشفتگی و کاهش شدید بهره وری و انگیزه می‌شود. به‌علاوه تقسیم کردن اهداف به اجزای کوچک‌تر باعث می‌شود بتوانید آن را در بین اعضای تیمتان پخش کنید.
🔷 اصل ۵. اهداف شما نباید با هم رقابت کنند. 🔹 اگر بدون توجه به محدودیت منابع در دنیای واقعی، اهداف متعدد یا دو هدف متضاد را تعقیب کنید به این معنی است که وقتی روی هدف A کار می‌کنید، روی هدف B کار نمی‌کنید. 🔹حتی اگر همه هدف‌ها را همزمان پیش ببرید، در پایان سال فقط چند نتیجه ضعیف یا نصفه‌ونیمه خواهید داشت. از دیدگاه مدیریت منابع انسانی هم مشکلی به شکل «تعارض سیستماتیک» در بین اعضای تیم شما شکل خواهد گرفت چون مدیران، کارکنان و واحدهای سازمان مدام در حال جنگ و جدال برای تعیین اولویت‌ها یا جذب منابع برای تحقق اهداف متضاد خواهند بود. این تعارضات سیستماتیک مدام بازتولید می‌شوند و کار تیمی، بهره وری و انگیزش را تحت تاثیر قرار می‌دهند.
🔷 گام‌های سه‌گانه برای تعیین اهداف 🔹 حالا چه‌کار کنیم؟ چگونه برای کسب‌وکار خود هدف گذاری کنیم؟ گام‌های سه گانه زیر کمک می‌کنند به فهرست اهداف خود دست پیدا کنیم و آنها را اولویت‌بندی کنیم.
🔷 گام‌های سه‌گانه برای تعیین اهداف 🔹 حالا چه‌کار کنیم؟ چگونه برای کسب‌وکار خود هدف گذاری کنیم؟ گام‌های سه گانه زیر کمک می‌کنند به فهرست اهداف خود دست پیدا کنیم و آنها را اولویت‌بندی کنیم.
🔷 گام ۱. تجسم کنید به وضعیت مطلوب خود رسیده‌اید. چه چیزی تغییر کرده است؟ 🔹 رسیدن به هدف یعنی رسیدن از نقطه موجود به نقطه مطلوب، یعنی تغییر. به کمک موهبت تخیل، می‌توانید تجسم کنید آینده دلخواه شما یا کسب‌وکارتان چیست. در چه شرایطی احساس شعف و غرور می‌کنید؟ باخود صریح و بدون رودربایستی باشید. هر چیزی که تغییر کرده است را بنویسید و بعدا به ترتیب اولویت مرتب کنید. موارد تغییر را دوتادوتا و از نظر اهمیت با هم مقایسه کنید و این کار را تا انتها انجام دهید تا ببینید کدام موارد مهم‌تر است. 🔹 حالا حداقل تعداد اهداف را از بین مهم‌ترین‌ها انتخاب کنید و با قساوت تمام، بقیه را فراموش کنید تا دچار مشکل «رقابت اهدف» نشوید. تا اینجای کار هدفی شوق‌انگیز خواهید داشت که باید بیشتر روی آن کار کنید تا قابل دستیابی شود.
🔷 گام ۲. برای انجام هریک از تغییرات بالا، چه چیزهای دیگری باید تغییر کنند؟ 🔹 پیش‌نیازهای هر یک از تغییرات را مشخص کنید. برای این منظور از دو منبع متفاوت کمک بگیرید. اول تخیل خودتان و دوم تجارب افراد یا کسب‌وکارهای موفق‌تر. با این کار در حقیقت اهداف بزرگ خود را به اهداف کوچک‌تر تقسیم کرده‌اید. به این نکته توجه کنید که به‌دست آوردن هر چیز یعنی صرف‌نظر کردن از چیزی دیگر. 🔹 آماده فدا کردن چیزهایی باشید که کمتر می‌خواهید تا به آن چیزی برسید که بیشتر می‌خواهید. حالا یک بار دیگر قساوت به خرج دهید و تمام آنچه کمتر می‌خواهید را فراموش کنید. آنچه باقی مانده است را بنویسید.
🔷 گام ۳. اهداف باقی مانده را به شیوه SMART بازنویسی کنید. 🔹 خوشبختانه مدل SMART‌ را در همین پست توضیح داده‌ایم. برای عملی کردن این الگو، می توانید از چک لیست زیر استفاده کنید و اهداف را به‌گونه‌ای بازنویسی کنید تا مطمئن شوید توسط این چک‌لیست تایید می‌شود: 🔸 هدف من کاملا مشخص و معین است و ابهامی در فهم، تصور یا بیان آن ندارم. 🔸 هدف من قابل اندازه‌گیری عددی است. واحد عددی اندازه‌گیری آن (فلان) است. 🔸 هدف من واقعی و قابل دستیابی است. یا قبلا توسط دیگران محقق شده یا اینکه چندان تخیلی نیست. 🔸 هدف من باعث می شود خودم را تحسین کنم. چه در تنهایی و در جامعه، خجالت زده نخواهم شد. 🔸 می‌دانم در چه تاریخی به هدفم می‌رسم. در تاریخ (فلان) به هدفم خواهم رسید.