https://virasty.com/saeid_karami/1729244259255994013
پاسخ مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در بنیاد ملی نخبگان درویراستی به فضاسازی وهتاکی یک کانال تلگرامی به نام جامعه دانش بنیان کشور
@saeidkaramiii
دن بیلزریان یه نظرسنجی گذاشته و نوشته عمده مشکلات جهان ناشی از کدام گزینه است؟
1️⃣ دو و نیم میلیارد مسیحی
2️⃣ دو میلیارد مسلمان
3️⃣ یک میلیارد و دویست هندو
4️⃣ 16 میلیون یهودی
@saeidkaramiii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رقص وجولان بر سر میدان کنند
رقص اندر خونِ خود مردان کنند
چون رهند از دستِ خود دستی زنند
چون جهند از نقصِ خود رقصی کنند...
آه از آن رفتگان بی برگشت..😭
@saeidkaramiii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.♻️ تاکنون در دوره حاکمیت هر پادشاهی بر این کشور بخصوص دوره قاجار وپهلوی ، بخشی از ایران جدا شده و تنها در دوره حاکمیت نظام جمهوری اسلامی ، هیچ قطعهای از خاک ایران جدا نشده است...
@saeidkaramiii
✍️ زین پس کشورهای عضو #بریکس، به جای دلار، با این "ارز" با یکدیگر مبادلاتِ تجاری خواهند داشت. بی شک، از جمله نشانه های مهمِّ افولِ هژمونیِ آمریکا، بروز و ظهور قدرت هایی نظیر کشورهای عضو بریکس است که با #حذف_دلار از مبادلات خود، افول و تضعیفِ هژمونی آمریکا را تسریع می بخشند.
به روح پاک رئیس جمهور شهیدمان درود میفرستیم که یکی از مهمترین دستاوردهای دوره مسولیتش عضویت مقتدرانه ایران در بریکس بود.
@saeidkaramiii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی تاثیرگذار بود...
🔹کنایه طنز کارشناس شبکه یک به حمله بامداد امروز رژیم صهیونیستی به ایران
لَنْ يَضُرُّوكُمْ إِلَّا أَذًى ۖ وَإِنْ يُقَاتِلُوكُمْ يُوَلُّوكُمُ الْأَدْبَارَ ثُمَّ لَا يُنْصَرُونَ
آنها [خصوصا #یهود] هرگز نمیتوانند به شما زیان برسانند، جز آزارهای مختصر؛ و اگر با شما پیکار کنند، به شما پشت [و فرار] خواهند کرد ؛ سپس کسی آنها را یاری نمیکند.
آلعمران،۱۱۱
@saeidkaramiii
🔷من نظامی نیستم.
الان دادههای دقیقی هم ندارم!
کیفیت حمله، نوع تاکتیک دشمن
میزان نفوذ، میزان اثرگذاری!
این بخش را باید کارشناسان نظامی تحلیل کنند. نباید هم انتظار داشت در صحنه جنگ مقامات نظامی بصورت شفاف دم به دقیقه مقابل دوربین باشند و به مردم گزارش لحظه به لحظه دهند. آن وظیفه روابط عمومی ها یا سخنگوهاست.
من به حمله نظامی دیشب، از بُعد جامعه شناختی نگاه میکنم. پرسشم این است: چرا جامعه وحشت زده نشد! چرا وحشت عمومی جامعه ایرانی را فرانگرفت؟ لااقل برای ۲۴ ساعت مدارس تعطیل میشد! یا اولیا فرزندانشان را به مدرسه نمی فرستاند! بازار چند ساعت تعطیل میشد!
ما برخلاف صهیونیست ها شبکه ای از پناهگاه نداریم، سیستم هشدار عمومی نداریم. هنگام حمله موشکی به گوشی های ما پیام هشدار فرستاده نمیشود.
صدای پدافند مهیب بود، ترس لحظه ای شکل گرفت اما به ناامنی روانی و وحشتی که امور جامعه را مختل کند ختم نشد، جالب اینکه باز بخشی از جامعه ایرانی دست به لطیفه سازی زد و مردم هم به فروشگاهها حمله نکردند! حتی صبح زود پارک های سطح شهر پر بود از مردمی که مشغول ورزش بودند!
این رفتار شجاعانه مردم ایران قابل مطالعه است. بقول خودشان چهارمین ارتش جهان با پشتوانه آمریکا، انگلیس و سایر قدرتها به ایران حمله کرده است!
به نظرم چند موضوع مهم را باید پیش کشید:
۱. روحیه مقاومت ملی ایرانیان
۲. تجربه هشت سال جنگ تحمیلی
۳. اعتماد به قدرت نیروهای نظامی کشور
۴.اعتماد به فرماندهی و شجاعت رهبر
هر کدام از این موارد در اینکه جامعه در لحظه بحرانی از خود رفتاری شجاعانه بروز دهد موثر است. با رفتار جامعه صهیونیستی مقایسه کنید. در سالهای اخیر بسیاری تلاش نموده اند جامعه ایرانی را جامعه ناآماده برای دفاع معرفی کند.
باید به این رفتار مردم بیشتر پرداخت.
#علیرضا_زادبر
@saeidkaramiii
نگاهی به آمار وضعیت اموال غیرمنقول ۲۳ بانک نشان میدهد؛ تا پایان شهریور ماه امسال این بانکها بیش از ۵۰۰ هزار میلیارد تومان اموال غیرمنقول دارند که عمدتاً شامل مسکن و زمین است.
برخی بانکها در توضیح وضعیت این اموال اعلام کردهاند که مورد نیاز بانک است و برای برخی دیگر هم قید کردهاند مشتری در مزایده برای اموال پیدا نشد! البته تعدادی هم به مازاد بودن اموال اشاره و تأکید کردهاند که این اموال بهصورت قهری تحت مالکیت بانک در آمده است.
اما حضور پررنگ بانکها در بنگاهداری و مخصوصاً در بخش زمین و مسکن درحالی همچنان ادامه دارد که از سالهای قبل بر خروج از بنگاهداری بانکها تأکیدات زیادی شده است.
"خروج بانکها از بنگاهداری" یکی از مطالبات مهم مقام معظم رهبری است که در ادوار مختلف به آن تأکید کردهاند و البته دولتمردان هم بر منطقی بودن این مطالبه اذعان داشته و دارند ولی هنوز این مطالبه محقق نشده است.
@saeidkaramiii
نمیگذارند نفت بفروشید اما اجازه میدهند از اونها آیفون بخرید؛ خوب دندان هایتان را شمرده اند!
در شرایطی که کشته شدن کارگرهای معدن را هم به بهانه کمبود ارز برای خرید تجهیزات ایمنی، طبیعی جلوه میدهند! و عامهٔ مردم لپتاپ و گوشی استوک را قسطی میخرند، آزاد شدن ریجستری آیفون معنای سیاسی روشنی داره ...!
@saeidkaramiii
✅قرار چهارشنبه ها 🎉🎁🎂
یکی از مستحبات رنگ باخته در سبک زندگیِ خیلی از خانواده های امروزی،سنت اذان واقامه گفتن در گوش نوزاد است.
درحالی که درگذشته آن قدر این سنت مهم بود که هر فردی می دانست چه کسی در گوش او اذان گفته است..
به عبارتی خانوادهها به فرزند خود در این باره خبر میدادند که فلانی اذان و اقامه تو را گفته است. به این وسیله، یک ارتباط قلبی و عاطفی بین آن نوزاد ـ که حالا به سن کودکی، نوجوانی یا جوانی رسیده بود ـ با مؤذن روزهای نوزادیاش به وجود میآمد.
امام علی (ع) در این باره از رسول خدا (ص) نقل میفرماید: «عَنْ عَلِیٍّ (ع) أَنَّ رَسُولَ اللَّهِ (ص) قَالَ: مَنْ وُلِدَ لَهُ مَوْلُودٌ فَلْیُؤَذِّنْ فِی أُذُنِهِ الْیُمْنَى وَ لْیُقِمْ فِی الْیُسْرَى فَإِنَّ ذَلِکَ عِصْمَةٌ لَهُ مِنَ الشَّیْطَان» کسی که صاحب فرزند شد، در گوش راست نوزاد اذان بگوید و در گوش چپش اقامه؛ چرا که اینکار باعث مصونیت او از شیطان خواهد شد.
چهارشنبه ها با نخبگان قرار اذان واقامه نوزادان رو داریم...
همراه با شیرینی وکادو😊
عزیزانی که عضو بنیاد ملی نخبگان هستند از طریق آیدی زیر میتوانند هماهنگی رو برای حضور با خانواده در دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در بنیاد انجام بدهند.
آیدی برای هماهنگی👇
@Nahad_nokhbegan_ertebat
@saeidkaramiii
چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند، نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است!
🔹اهل بخارا دو گروه شدند، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدند.
🔹چنگیزخان به آن ها نوشت: با همشهریانِ مخالف بجنگید و هر چه غنیمت به دست آوردید از آنِ شما باشد و فرمانروایی شهر را به شما می دهم.
🔹ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعلهور شد و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدند.
🔹اما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!
🔹چنگیز گفت: اگر اینان وفا میداشتند، به خاطر ما بیگانگان، به برادرانشان خیانت نمی کردند!
«ابن أثیر، الكامل فی التاريخ»
@saeidkaramiii
❇️حالاکه تحلیل محافل علمی وتذکربزرگان کارگرنمی افتدشایدتلنگر امثال همسربیل گیتس درما اثرکند.....
آنقدر سرعت کاهش نرخ باروری درکشورماخیره کننده بوده که وی درتوئیت خودمینویسد:
سریعترین کاهش نرخ باروری درتاریخ مربوط به زنان ایران است.ازمتوسط 6/5فرزندبه متوسط1/6فرزندطی 4دهه.
حتی کمتراز زنان آمریکابامتوسط1/9فرزند.....
واین یعنی فاجعه❗️❗️
@saeidkaramiii
...این یعنی فاجعه!
شایدوقتی توماس رابرت مالتوس(1834_1766م)اقتصاددان انگلیسی رویکردبدبینانه خوددرباره رشدجمعیت راارائه میکردخودش هم فکرنمیکرد دراندک زمانی این نظریه چنین تبعاتی دردنیا ایجادکند...
به اعتقاداووهمفکرانش،منابع طبیعی جهان محدودوپایان پذیراست وافزایش جمعیت به معنای کاهش دسترسی هرفردبه منابع غذایی ودرنتیجه گسترش فقروگرسنگیست که می تواندرشدوپیشرفت اقتصادی جوامع رادچارعقب افتادگی کند.
البته صاحب نظران بسیاری این رویکردرانقدکردندوحتی خودمالتوس هم درنوشتارهای بعدی نظرات خودش راتعدیل کرداما ظاهرا کارازکارگذشته بود.
درکشورهای اروپایی وآمریکایی باتغییردرهنجارها،ارزشهاونگرشهابه زندگی خانوادگی دراوایل قرن بیستم،آمارازدواج پایین آمدودرنتیجه ی رواج سبک زندگی مدرن ،امروز نرخ باروری دراروپا ازنرخ جانشینی (یعنی تولدکمتراز2/1فرزند برای هرزن)هم کمترشده است.
کاربه آنجارسیدکه اکثراین کشورهادرپی تغییرسیاستهای جمعیتی خودویااتخاذسیاستهای خاص برای تامین نیروی کارخودازطریق تسهیل مهاجرت و جذب نخبگان سایرکشورها هستند.
امروزدرکشورهایی مثل سوئد،نروژ،فرانسه،روسیه،آلمان و...افزایش مرخصیهای بارداری،کمکهای مالی به والدین تاهرفرزندهزاریورودرسال،افزایش حمایتهای دولت درتامین سلامت وبهداشت وآتیه فرزندان،تخفیفهای مالیاتی،ارتقای شغلی و....باهدف تغییردرروندجمعیتی دردستورکارقرارگرفته ومیشودگفت عملا تفکر امثال مالتوس دیگر خریداری ندارد.
بررسی سرانه تولیدناخالص ملی درکشورهای مختلف نشان میدهدکه هرقدرجمعیت کشورهاافزایش یافته ثروت ملی بیشتری تولیدشده است.حتی رشدصنعتی واقتصادی اروپاهم زمانی آغازشدکه هم خود،منابع انسانی سرشارداشت وهم کشورهای دیگردراستعمارش بودندوامروزهم نان آن روزهارامیخورد.
تجربه هندوچین نشان میدهدکه آنچه جلوی رشداقتصادی رامیگیرد رشدجمعیت نیست بلکه سیاستهای نادرست اقتصادی وسوءمدیریت است.
سرمایه انسانی متناسب بابازارکار،شتاب بخش توسعه اقتصادیست وجمعیت بیشتربه معنای سرمایه انسانی واجتماعی،قدرت فرهنگی وپشتوانه سیاسی یک کشور است ومی تواندفاصله کشورهای درحال توسعه راباکشورهای توسعه یافته کاهش دهد.
متاسفانه درکشورما نیزتحت تاثیرالقائات واعمال سیاستهای غلط جمعیتی درطول دهه های 60تا80امروزوضعیت به مرزهشداررسیده وحتی عده ای قائلندکاهش فرزندآوری ایرانیان درسالهای اخیر رکوردجهان رانیزشکسته است.
براساس آخرین سرشماری درسال1395 میزان باروری کلی ایران درنقاط شهری 1/86فرزندودرنقاط روستایی2/48فرزنداست.
سایت بین المللی داده های جهانی این اطلاعات راباآمارجهانی مقایسه واعلام کرده است:
میانگین فرزندآوری ایرانیان دریک دهه از6/2فرزندبه 3فرزندرسیده است.. این سیرنزولی ادامه پیداکردوتا1/2هم رسید.امااکنون میانگین فرزندآوری ایرانیان 1/7است که ازآمریکا وانگلیس وسوئدهم پایین تراست.
نکته جالب درباره تغییرنرخ باروری درایران،مدت ده ساله آن است که رکوردچین راهم شکست.
کشوری که باقانون اجباری تک فرزندی(که البته بعداتغییرکرد)توانسته بوددر11سال نرخ باروری راتغییردهد.
واین به اذعان همه اهل فن (ازجمعیت شناسان گرفته تااقتصاددانان وسیاسیون واهالی فرهنگ)یعنی فاجعه!!!
هرچنددرسالهای اخیرتحت تاثیرتذکرهای پی درپی رهبرعالیقدرانقلاب،فرهنگ سازی رسانه هاوتجدیدنظردربرخی سیاستهای جمعیتی شاهدرشدمجددنرخ باروری هستیم امابرای جبران خطای این سالیان،می بایست کمی جدی تر ازپیش حرکت کنیم.
متاسفانه هنوزدولتمردان،نمایندگان مجلس،مدیران ونخبگان علمی وفرهنگی هنوز عمق فاجعه رادرک نکرده اند وخودرابه خواب زده اند...
ای کاش دراین یک فقره ازآزمون وخطا دست میکشیدیم وازتجربه غرب درس میگرفتیم....
حالاکه تحلیل محافل علمی وتذکربزرگان کارگرنمی افتدشایدتلنگر امثال همسربیل گیتس درما اثرکند.....
آنقدر سرعت کاهش نرخ باروری درکشورماخیره کننده بوده که وی درتوئیت خودمینویسد:
سریعترین کاهش نرخ باروری درتاریخ مربوط به زنان ایران است.ازمتوسط 6/5فرزندبه متوسط1/6فرزندطی 4دهه.
حتی کمتراز زنان آمریکابامتوسط1/9فرزند.....
✍سعیدکرمی
@saeidkaramiii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ اشکهای فرامرز دادرس، افسر گارد شاهنشاهی در پخش زنده و خطاب تند وی به رضا پهلوی:
👈🏻خجالت بکش مرتیکه؛ این آرزو را به گور خواهی برد که اسرائیل بیاید و ایران را بمباران کند تا تو پادشاه شوی!!
@saeidkaramiii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«لاتری الجاهل الا مُفرِطاً او مُفَرِّطاً»؛ جاهل را نمیبینی، مگر این که یا افراط میکند و یا تفریط.
@saeidkaramiii
ابتدای انقلاب، مواضعی افراطی داشت و الآن تفریطی.بر این باور بود که زن برای لذتبخشی به مرد آفریده شده است. هرچه به او میگفتند که این دیدگاه با نظر اسلام نمیخواند و نظرات امام خمینی(ره) و رهبری اینگونه نیست، حرف خودش را میزد. در بحث تکنولوژی هم یک دیدگاه بسیار عقبافتاده داشت که اینها نشانه مدرنسیم است و نباید استفاده کنیم.
تا آنجا که در مخالفت با مظاهر تکنولوژی کتاب نوشت....
به مخالفین سیاسی جمهوری اسلامی هتاکی میکرد و حتی از ورود به حریم خصوصی وافشاگری های بی پروایانه وخارج از حریم اخلاق هم ابایی نداشت.
اما حالا از آن طرف بام افتاده و نتیجه آن افراط ها میشود تفریط امروز..
مهدی نصیری که سالها منادی نابگرایی اسلامی بود و هر آنچه که از غیر معصوم به ما رسیده را نجس میدانست و در این راه حتی با فلسفه و عرفان اسلامی هم مخالف بود چون به زعمش یونانی بودند! به جایی میرسد که در کنار سلطنت طلبان منافقین و اپوزیسیون علیه جمهوری اسلامی حرف میزند و دست به دامن طاغوت برای حمله به ایران می شود.!!
این نتیجه وعاقبت را امیرالمومنین علی علیه السلام برای خوارجی که روزگاری اورا به پذیرش حکمیت مجبورکردند وبعد به او میگفتند باید توبه کنی از پذیرش حکمیت ،بیان فرمودند: «لاتَری الجاهل الّا مُفرِطاً او مُفَرَّطاً»؛ جاهل را نمیبینی، مگر این که یا افراط میکند و یا تفریط!
چنین فردی برای اینکه گذشته خودش را ترمیم کند، مجبور است که در نقطه مقابل، تندروی بیشتری کند و تا نقطه سقوط کامل هم پیش خواهد رفت. ولی مطمئنا هیچکسی به او اعتماد نخواهد کرد، غرب و عناصر غربزده هم به وی اعتماد نخواهند کرد. اینکه امروز به طرف رضا پهلوی که خود ایرانیان خارج از کشور او را لاابالی میدانند، رفته تا اعتبار و جایگاهی کسب کند، به همین دلیل است که هیج جریان سیاسی و روشن فکری اورا تحویل نمیگیرد و دربدر دنبال ایجاد فضایی برای دیده شدن وبه حساب آمدن است...
نصیری این نکته مهم را فراموش کرده که عمده گفتمان اصلاحطلبان این است که نقد درون ساختاری بر مبنای دغدغه و دلسوزی است و حتی نقدهای شکننده باز هم از مختصات درون سیستمی بیان میشوند..
شاید بتوان گفت تنها طیفی که اظهارات نصیری را مغتنم بشمارند، همان طیف اطرافیان پهلوی باشند که پس از شکست سخت در یک پروژه هیبریدی، دنبال مطرح شدن دوباره بودند. در نهایت ماجرای نصیری، پندی مهم را برای سیاسیون دارد و آن هم اینکه تندروی و رادیکالیسم، یک بازی دو سر باخت است و رادیکالها از هر حیثی قابلیت سقوط در آغوش براندازی را دارند. درست مثل سقوط رقّت بار نصیریِ افراطی در آغوش پهلوی!!
✍سعیدکرمی
@saeidkaramiii