#توئیت استاد شجاعی با موضوع «به عقب برنمیگردیم»
✍ امیرالمومنین علی(علیهالسلام) فرمود:
«هر کس به عملکرد جماعتی راضی باشد، داخل آنان و همراه آنان محسوب میشود.»
رضایت پایینتر از رأی دادن است.
مواظب باشیم با رأی خود، در عملکرد کسانی که ۸ سال کشور را به تعطیلی و خسارتهای وحشتناک رساندند، شریک نشویم.
#به_عقب_برنمیگردیم
🚨 شنبهی هفته آینده که نتایج اعلام میشه شب اول محرمه
⭕️ دست من و شماست که مشخص کنیم شب اول محرم توی شهر شاهد رقص و پایکوبی طرفداران پزشکیان (ضد انقلاب و ز.ز.آ و جنبش سبز و ... ) باشیم!
⭕️ یا نه با احترام به ماه محرم الحرام به رییس جمهور انقلابیمون تبریک بگیم
✅ اینو بفرست برا هیأتیهای با غیرت
❤️امام خامنه ای❤️
نوشته یکی از مبلغان انتخابات : یه صحبتی که از یک دختر خانوم کُرد زبان و خیلی به دلم نشست این بود:
گفت: شنبه بعد از انتخابات اول محرم بعد یه وقت اگه رفتید زیر خیمه امام حسین گریه نکنید بگید امام حسین اگه بودیم اون موقع کمکتون میکردیم چون الان هم جبهه انقلاب نیاز به کمک داره ولی عدهای بیتفاوت هستند!
گفتم برای چه بهش رأی دادی؟
گفت: چون صداقت داره
گفتم: صداقتش رو از کجا فهمیدی؟
گفت: چون از روی صداقت گفت «من کارشناس نیستم»
گفتم: اگر خواستگار دخترت از روی صداقت گفت «من کاری ندارم چون کاربلد نیستم» بهش دختر می دی؟
گفت: معلومه که نه، اما ...
گفتم: تو که حاضر نیستی سرنوشت تنها دخترت رو به یک شخص ناکاربلد بدی، چطور حاضری سرنوشت 80 میلیون رو به چنین شخصی بدی ضمن اینکه دهه 80 همین شخص بخاطر ناکارآمدی استیضاح شده؟
در ادامه گفتم: اگر فردا روزی در چالشهای کشورداری مردم ازش انتقاد کردند و در جواب بهشون گفت «من که گفتم کارشناس نیستم» مردم چکار می تونن بکنن؟
آیا غیر از این است که با این گفته مردم رو عصبانی می کنه و دشمن از این آب گل آلود ماهی میگیره و لشکر کشی خیابونی و بعد کشته شدن جوانان این مرز و بوم؟
گفت: ممنون، متوجه شدم ملاک انتخابم خیلی ناقص و پیش پا افتاده اس و نمی دونستم اینقدر تبعات داره.
در ادامه گفت: به کی رأی بدم؟
گفتم: به کسی که یک دهه است که کارگروهی تشکیل داده و با تحلیل و دقت در مسائل کشور و مشورت با کارشناسان متبحر داخلی راه حل مشکلات را پیدا کرده و به کمک دولتها اومده، بعضی دولتها پذیرفتند و بعضی بخاطر غرور و خودشیفتگی نپذیرفتند.
گفت: منظورتون دکتر جلیلی است؟
گفتم: بله
گفت: ممنون از روشنگری تون.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ آقای پزشکیان چکار کردی که اونور آبی ها هم صدا شون در اومده؟! 😏😏
سردار حاجی زاده صحبت میکردن
میگفتن وقتی میخاستیم اسراعیل رو بزنیم زنگ زدند و التماس کردند که چند روز مهلت بدهید
ما همچند ساعت مهلت دادیم 👍
بهد دو باره التماس کردن حالا که میخواهید حمله کنید خفیفتر حمله کنید 👍
اینها همان کسانی هستن که ما رو تهدید میکردن بس چه شد ؟؟؟