فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نقش زنان در تحولات اجتماعی
فاتح عملیات کربلای ۷ درگذشت/ آذرفر با صدام همکلاس بود

امیر سرتیپ دوم غضنفر آذرفر،
🇮🇷 فاتح عملیات کربلای ۷با کوله باری از رشادت وشهامت و غیرت و مجاهدت به دیدار معبود شتافت
💢امیر سرتیپ دوم غضنفر آذرفر، فرمانده اسبق لشکر ۶۴ ارومیه و فاتح عملیات «کربلای ۷ » در سن ۸۴ سالگی بر اثر کهولت سن در اصفهان درگذشت. آذرفر در زمان آموزشهای تکاوری در انگلستان با صدام همکلاس بود.
امیر سرتیپ دوم «غضنفر آذرفر» یکی از فرماندهان ارتش جمهوری اسلامی ایران است که سال ۱۳۱۸ در روستای «مغانک» واقع در جنوب شهرستان «الیگودرز» در استان «لرستان» متولد شد.
وی پس از فارغالتحصیلی از دبیرستان، در سال ۱۳۳۶ وارد دانشکده افسری شد و در طول تحصیل به زبانهای انگلیسی و عربی تسلط پیدا کرد. آذرفر در دورههای آموزش تکمیلی ارتش، دوره مقدماتی، دوره هوابرد، رنجری و همچنین دوره جنگهای ویژه (کلاهسبزهای ایران) در شمار دانشجویان عالی قرار داشت و دورههای تکاوری، هوابرد و جنگهای ویژه شامل جنگهای نامنظم، عملیات ویژه گریز، فرار و جنگهای روانی، دورههای جنگ در کوهستان شاملزیست در کوهستانهای بلند و برفگیر، اسکی نظامی، بهمنشناسی و رزم در برف را با موفقیت طی کرد.
وی که برای طی دورههای تکاوری به انگلستان اعزام شده بود با صدام همکلاس بود و پس از طی دورههای آموزشی با نمرات بالا موفق شده بود تا انگشتر تکاوری را از دست ملکه انگلستان دریافت کند.
استاد این کلاس سرگرد آذرفر که جلساتی را با دانشجویان گذرانده بود، در حین تدریس به دلیل خستگی ناشی از کار زیاد دچار مشکل و به بیمارستان منتقل شد.
تیمسار آذرفر همراه با لشکر خود عملیات «کربلای ۷» در اسفند ماه ۶۵ را طراحی و اجرا کرد. طی این عملیات، نیروهای تحت امر آذرفر ارتفاعات ۲۵۱۹ در داخل خاک عراق را تسخیر کردند. در بیشتر صحنههای این عملیات میتواند جلوههایی از نبوغ نظامی و ابتکار عمل این فرمانده ارتش جمهوری اسلامی ایران را مشاهده کرد.
مرحوم سرهنگ سید محمدعلی شریفالنسب، رزمنده دفاع مقدس و از مبارزان ارتشی قبل از انقلاب در خاطراتی پیرامون تدریس در دوره عالی روایت کرده است: استاد این کلاس سرگرد آذرفر که جلساتی را با دانشجویان گذرانده بود، در حین تدریس به دلیل خستگی ناشی از کار زیاد دچار مشکل و به بیمارستان منتقل شد به همین دلیل ادامه مأموریت او در حالی که هیچ آمادگی نداشتم به من واگذارشد و باید برای فردا آماده می شدم
ساعتی بعد، شنیدم آذرفر استراحت گرفته و به منزل رفته است. به ملاقات او رفتم و مشکل خود را با وی درمیان گذاشتم. عمده مشکل من این بود که بیشتر دانشجویان این کلاس از من ارشدتر و از تجربیات خوبی در یگانهای رزمی و جنگ عمان و ماموریت سپاه صلح در ویتنام و بلندیهای جولان برخوردار بودند و احساس میکردم در مقابل آنان دستم خالی است. سرگرد آذرفر به من گفت : «نگران نباش از دانشجویان ممتاز کلاس کمک بگیر، مشکل حل خواهد شد.»
بیشتر بخوانید:
«آچ مز» هوایی صدام در بغداد
یک خاطره درسآموز رزمی
فردای آن روز با مطالعه و با توکل بر خدا وارد کلاس شدم و در میان دانشجویان با چهره مصمم سرگرد حسنی سعدی روبرو شدم. ایشان در دانشکده افسری دو سال از ما ارشدتر و در دانشکده پیاده نیز بهترین استاد خمپاره انداز ما بود.
با نام خدا آغاز کردم و گفتم، من شاگرد همه شما هستم سخن گفتن در محضر اساتید بزرگوار که دارای تجربیات بسیار ارزشمندی میباشید کار دشواری است بنابراین از سرور عزیزم جناب حسنی سعدی استدعا میکنم درس امروز را ارائه دهند. با اصرار من پذیرفت و کلاس به خوبی اداره شده و مطالبی فراتر از برنامه آن روز مورد بحث قرار گرفت، نکات اساسی آن را یاد داشت کردم دانشجویان هر دوره در چند کلاس تقسیم میشدند با هر یک از این کلاسها چند جلسه دو ساعته داشتم جلسات بعدی بهتر از این برگزار شد و در هر کلاس یکی از نخبگان عهده دار این نقش میشد دیگر کلید کار دستم آمده بود .
🏴🏴🏴🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
امیر آذر فر
افتخار لرستان و الیگودرز
مایه مباهات چمن سلطان ومغانک روحش شاد و یادش گرامی باد.
هدایت شده از کشتی نجات
🍉هندوانه شیرین 🍉
🚶♂👈هر کدام ازما برای خرید میوه هایی مثل هندوانه به میوه فروشی مراجعه کرده ایم ،از آنجایی که از درون آن وکیفیتش خبر نداریم بادقت و وسواس بررسی می کنیم تا بهترین هندوانه را انتخاب کنیم .
اینکه اصلا از این جنس میوه خرید نکنیم هم نمی شود هم نیاز جسم مان هست و فواید آن وهم خواست اهل وعیال🧕🙎♂🙍♀ که نمی شود از آن دست کشید .
دو جور می توانیم خرید کنیم
1⃣یکی اینکه بدون بررسی و پرسش یک هندوانه را برداریم وبخریم.
2⃣راه دوم اینکه اگر تخصصی در شناخت هندوانه مناسب نداریم با کمک گرفتن از افراد آگاه در این خصوص ،اقدام می کنیم که هم پولمان هدر نرفته باشد هم رضایت خانواده را فراهم کرده باشیم و بهره ای از آن ببریم .
حال اگر هندوانه ای🍉،یکبار کال بود و نا مناسب، می شود به این بهانه ،خود و خانواده را از فواید این میوه مفید محروم کرد ؟
🧔♂حقیقت این است که نوع آدمها چنین برخوردی نمی کنند ولی در دفعات بعدی بی گدار به آب نمی زنند و نهایت دقت را به خرج می دهند .
✅ما چاره ای وراهی جز انتخاب نماینده خود برای مجلس نداریم باید انتخاب🗳 کنیم ولی با چشمان باز وبا مشورت افراد آگاه وخبره امین و درستکار.
می ارزد برای آینده خودمان به اندازه خرید یک هندوانه ،وقت بگذاریم و نماینده ای شایسته و لایق را گزینش کنیم .
🌴@safinatonejat401
فرمانده کل ارتش به مناسبت درگذشت فرمانده لشکر ۶۴ ارومیه و فاتح ارتفاعات حاج عمران پیامی صادر کرد.
امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران به مناسبت درگذشت امیر سرتیپ دوم غضنفر آذرفر فرمانده لشکر ۶۴ ارومیه و فاتح ارتفاعات حاج عمران پیامی صادر کرد.
متن پیام بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
إِنَّ اللَّهَ یُحِبُّ الَّذِینَ یُقَاتِلُونَ فِی سَبِیلِهِ صَفًّا کَأَنَّهُمْ بُنْیَانٌ مَرْصُوصٌ
بار دیگر با عروج مردی از صفوف مجاهدان راه خدا به آسمان، خاطرات ناب سالهای دفاع مقدس احیا شد.
نام امیر سرافراز ارتش اسلام، فرزند ایران، سرتیپ دوم جانباز غضنفر آذرفر، با فتح ارتفاعات حاج عمران در عملیات پیروز کربلای ۷ عجین شده است.
مرحوم امیر آذرفر از شمار اسوههای شجاعت، غیرت، وطن دوستی و افتخار ایران و ایرانی است که در طول زندگی سربازی و سالهای جنگ تحمیلی و فرماندهی بر لشکرهای اقتدار آفرین ارتش، نقش بسزایی در دفاع از کشور داشت.
انسانی مومن و وارسته و مدیری شایسته و توانمند در اجرای ماموریتهای دشوار که با ایمان به حقانیت دفاع مشروع و حفظ هویت و تمامیت ارضی ایران سربلند اسلامی در دوران دفاع مقدس، هم رکاب با شهید عزیز سپهبد علی صیاد شیرازی، حماسهها آفرید.
ملت شریفمان، طراحی و فرماندهی موثر و روحیه بخش آن قهرمان سالهای جنگ تحمیلی در عملیات کربلای ۷ و آزادسازی ارتفاعات شمالغرب در شرایط بسیار دشوار جوی را فراموش نخواهد کرد.
امیر آذر فر با وجود دانش بالای نظامی و فرماندهیِ مقتدرانه، الگویی از تواضع و فروتنی بود و موفقیتهای خود را مرهون وجود گرانمایه و همراهی سربازان، درجه داران و افسران هم رزم خود میدانست.
عروج آن فرمانده رشید ارتش جمهوری اسلامی ایران را به محضر فرمانده معظم کل قوا حضرت امام خامنهای عزیز، پیشکسوتان عرصه جهاد بویژه خانواده صبور آن مرحوم و مردم قدرشناس ایران و خطه قهرمان خیز لرستان تسلیت عرض میکنم و رجای واثق دارم با لطف خدای عادل، ماوا در بهشت برین، پاداش مجاهدتهای آن رزمنده و فرمانده مخلص خواهد بود.
فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران
سرلشکر سید عبد الرحیم موسوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سرود های انقلاب اسلامی
خجسته باد...
خلبانان...
خمینی ای امام...
بهاران خجسته باد...
ایران ایران، ایران
ا┄┄┅┅❅❁❅┅┅┅┄ا
ا🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷ا
241978_3263873964_1100_628.webp (1100×628)
https://hajj.ir/cache/2/attach/201907/241978_3263873964_1100_628.webp
📚 محمد بن موسی دمیری شافعی در کتاب الحیوان الکبری در شرح حال امام موسی کاظم (علیه السلام) نقل کرده است:
كان الشافعي يقول قبر موسى الكاظم الترياق المجرب؛ شافعی میگفت قبر امام موسی کاظم عليه السلام داویی مجرب است.
🕋چرا میگویند امام موسی کاظم (ع) بابالحوائج است؟
🌹حضرت موسیبنجعفر معروف به باب الحوائج هستند به خاطر این که هر کسی که درب خانه حضرت مراجعه میکرد، محال بود که خواسته خودش را به حضرت بگوید و امام موسی کاظم (ع) بابت رفع گرفتاری او اقدامی نکند. اغلب خانهها یک درب دارند، ولی حضرت موسیبنجعفر علیه السلام منزلشان را به شکلی درست کرده بودند که منزل ایشان دو درب داشت و یک درب اختصاص داشت به مردمی که از آنجا وارد خانهی حضرت میشدند و درباره مشکلات خودشان با حضرت صحبت میکردند، محال بود که کسی از آن درب وارد شود و ناامید برگردد، لذا ازاینجهت که آن درب خاصی که هر کسی گرفتار بود از آن وارد میشد، به حضرت میگفتند باب الحوائج، این دربی است که حاجتها برآورده میشود، حضرت موسیبنجعفر علیه السلام باب الحوائج الی الله بود و از طرف خدا مشکلات مردم را حل میکرد.
🌴@safinatonejat401
رضایت امام زمان (عج) مهمتر است یا قضاوت نادرست و بدگویی مردم؟
روزی جمعی از اصحاب حضرت ابالحسن الرضا (ع) به همراه یونس بن عبدالرّحمان که از اصحاب خاص امام کاظم(ع) و امام رضا (ع) بود در خدمت ایشان بودند که چند نفر از اهالی بصره اجازه ورود خواستند
امام(ع) به علم غیب از ماجرایی که میخواهد اتّفاق بیفتد به یونس اشاره فرمودند كه به داخل اتاق برود، پرده را بیاندازد و حركتی نكند تا هنگامی كه خود به وی اجازه دهند.
پس اهالی بصره بر حضرت وارد شدند و درباره عقائد و افکار ولایی یونس، سخنان بدی بر زبان رانده و بسیار از او بدگویی كردند و در این حال، امام رضا(ع) سر مبارک خود را پائین انداخته بودند و هیچ سخنی نفرمودند تا اینکه آنها برخاسته و ضمن خداحافظی از نزد ایشان خارج شدند.
سپس حضرت اجازه فرمودند تا یونس از اتاق بیرون آید. یونس با حالی غمگین و چشمانی گریان وارد شد و به حضرت عرض کرد فدایت شوم یابن رسول الله من از ولایت شما اهل بیت دفاع میكنم و این است حال من نزد کسانی که با آنان معاشرت دارم. حضرت به او فرمودند : ای یونس وقتی که امامِ تو، از تو راضی و خشنود باشد، مردم هر چه میخواهند بگویند اما همیشه سعی کن با مردم به اندازهی فهم و درکشان سخن بگویی و در زمینههایی كه بالاتر از درک و استعداد آنهاست، ایشان را به حال خود واگذار که در غیر اینصورت از دید آنان و بخاطر نداشتن معرفت به مقام و جایگاه امام گویا تو خواستهای بر خداوندِ صاحب عرش، دروغ ببندی.
ای یونس هنگامی که تو دُرّ گرانبهایی در دست داری و مردم بگویند که کلوخی در دست توست و یا اینکه کلوخی در دست تو باشد و مردم بگویند چه درّ گرانبهایی داری، چنین گفتاری چه نفع و ضرری برای تو خواهد داشت؟ این است ماجرای تو ای یونس اگر در راه صحیح و خدمت به دین قدم برمیداری و امامت نیز ازعملکرد تو راضی است، حرفهای مردم به تو ضرری نخواهد رساند.
(رجال کَشّی/ج۲/ص۷۸۱) - (بحار/ج۲/ص۶۵ )
امام کاظم (ع) فرمودند: بلا و گرفتارى بر مؤمنى وارد نمى شود مگر آنکه خداوند عزوجل بر او الهام مى فرستد که به درگاه باری تعالى دعا نماید و آن بلا سریع بر طرف خواهد شد ولی چنانچه از دعا خوددارى نماید، آن بلا و گرفتارى طولانى می گردد. پس هرگاه فتنه و بلائى بر شما وارد شود، به درگاه خداوند مهربان دعا و زارى نمائید.
🌴@safinatonejat401
▪️کنج زندان چه بلائی به سرت آوردند
▪️چه بلائی به سر چشم ترت آوردند
▪️شدی آزاد دگر از قفس تاریکت
▪️ولی افسوس که بی بال و پرت آوردند
🏴شهادت غریبانه حضرت امام موسی کاظم علیه السلام تسلیت باد
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••
🌴@safinatonejat401
روضه خانگی - امام کاظم(ع) - 1800.mp3
12.16M
🎙دل مبتلای حضرت موسی بن جعفر است...
🔻روضه #امام_کاظم(ع)
⏱#بیش_از_ده_دقیقه | 15:27
👤حاج احمد #سلطانی
💡 کانال روضههای کوتاهِ کاملِ خانگی
@RozeKhanegee
🌴@safinatonejat401