◽️از ویژگیهای مجالس حضرت آیت الله یعقوبی قائنی (رحمت الله علیه ) این بود که حضار معمولاً بدون سؤال کردن، پاسخ بسیاری از مشکلات و پرسشهای خود را دریافت میکردند.
◽️صرف نظر از فیوضاتی که در مجالس این عالم ربانی وجود داشت،
💠. نفسِ حضور در این مجالس «مذکِّر» بود و موجب آرامش قلبی و حضور قلب و رفع پراکندگی میگشت. اگر هیچ سخنی هم به میان نمیآمد و بهظاهر همه ساکت بودند، باز هم درون شخص حاضر در حال ذوب شدن بود و دل او، در عالمی دیگر پرواز میکرد.
⬅️ انسان نمیتوانست برای آن نامی بگذارد؛ تنها میدید که در اثر مجالست با ایشان، نگاه کردن به عالم طبیعت و انس با مردم برایش بسیار سخت شده است و دوست دارد به گوشهای برود و سر به سجده گذاشته، زار زار گریه کند و در پیشگاه معبود متعال تضرع نماید.
✅ @safine_s
✅تصویر سنگ مضجع نورانی عارف مجذوب و عالم ربانی آیت الله سید حسین یعقوبی قائنی
✅ بخشی از وصیتنامه
◽️ایشان در بخش پایانی وصیتنامه خود چنین میفرمایند:
«در خاتمه همه فرزندانم و خویشان و دوستانم را وصیت مینمایم به تقوا و یگانهپرستی در تحت راهنمایی ائمه معصومین ـ سلاماللهعلیهماجمعین ـ و بدانند که جز خدای متعال و اولیای او، در دنیا و آخرت یاری و یاوری نیست؛
◽️پس از روی اخلاص چنگ بزنند به ذیل عنایات حق و اهلبیت گرامی پیغمبر اکرم(ع)و دائماً منتظر ظهور موفورالسرور حضرت بقیةالله ـ روحی له الفداء ـ باشند؛ که اگر سعادت نصیب شد و ظهور شریفش را درک کردند، به تمام معنا در مقابل او تسلیم [باشند] و در راه یاریاش از هیچ چیز مضایقه نکنند. و السلام علیکم و رحمة الله و برکاته».
✅@safine_s
✅. امام حسين عليه السلام در روز عاشورا به فرزند خويش امام سجاد عليه السلام در حالي که او را به سينه ي خود چسبانده و خون از بدن مبارکشان مي جوشيد، اين دعا را آموختند تا براي حاجت و برطرف شدن اندوه و بلاهاي سخت و امر عظيم و دشوار بخوانند :
بِحَقِّ يس وَ الْقُرْآنِ الْحَکيمِ، وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرْآنِ الْعَظيمِ، يا مَنْ يَقْدِرُ عَلى حَوائِجِ السّائِلينَ، يا مَنْ يَعْلَمُ ما فِى الضَّميرِ، يا مُنَفِّسًا عَنِ الْمَکْرُوبينَ، يا مُفَرِّجًا عَنِ الْمَغْمُومينَ، يا راحِمَ الشَّيْخِ الْکَبيرِ، يا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغيرِ، يا مَنْ لا يَحْتاجُ اِلَى التَّفْسيرِ، صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، وَ افْعَلْ بى (کَذا وَ کَذا)
و به جاي کذا و کذا حاجت خود را بخواهد.
[خواندن اين دعا بعد از قرائت سوره ي يس مناسب است]
(بحارالانوار: 92 / 196 ـ الباقيات الصالحات ، باب چهارم ، دعاى امام حسين (ع) روز عاشورا / 382)
📚انیس الصادقین /۲۳۲
✅ @safine_s
✨﷽✨
💠از حضرت آیت الله یعقوبی( رضوان الله تعالی علیه )سوال شده است که هر کدام از بزرگان دستوری برای ا ربعین گرفتن مطابق دستورات شرعی دارند دستور شما چیست؟
در جواب فرموده بودند: اربعین ما حسین (علیه السلام) است.
[به این بیان که اگر کسی دنبال اربعین گیری است هر طور شده با دستگاه امام حسین(علیه السلام) مر تبط شود.]
✅@safine_s
5.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ 🎬
⬅️قسمتی از فرمایشات حضرت آیت الله سید حسین یعقوبی قائنی( رحمةالله علیه)
✅عنوان « معنای حدیث شریف حسین منی و أنا من حسین »
⬅️«حسین منی» معلومه« أنا من حسین» چه طور اون وقت ؟
💠 اشاره مرحوم وفایی( در منظومه حدیث کسا )در خطاب رسول اکرم (ص)
به امام حسین علیه السلام:
▫️تو خود مایهٔ افتخار منی
« به هر دو سرا اعتبار منی »
✅. اگر امام حسین نبود دین پیغمبر از بین رفته بود ...
#بسیار_شنیدنی
🎥( کلیپ شماره ۴۰۱)
✅@safine_s
📖| فرمانبرى از خدا
🍂الإمامُ عليٌّ عليه السلام:
▪️خَلَقَ الخَلقَ حينَ خَلَقَهُم غَنِيّا عن طاعَتِهِم، آمِنا مِن مَعصِيَتِهِم؛ لأنّهُ لا تَضُرُّهُ مَعصيَةُ مَن عَصاهُ، و لا تَنفَعُهُ طاعَةُ مَن أطاعَهُ.
▫️آفريدگان را در حالى بيافريد كه به طاعت آنان نيازى ندارد و از معصيت آنان در امان است ؛ زيرا نافرمانىِ نافرمانان به او زيان نمى زنَد و فرمانبرىِ فرمانبرداران به او سودى نمى رسانَد.
📚نهج البلاغة: الخطبة 193.
✅ @safine_s