📌 افسوس شیخ طوسی
🍃 ملّا محسن فیض کاشانی، آن عارف بالله، در عالم رؤیا یا مکاشفه، شیخ الطائفه، شیخ طوسی را میبیند
🍃 به شیخ طوسی عرضه میدارد که آقا! آنجا چه خبر است؟
شیخ طوسی میفرماید: آنجا چه خبر است؟ اینجا خبری نیست، خبرها آنجاست،
🍃 ملّا محسن فیض کاشانی تعجّب میکند و میگوید من عرض کردم: آقا! خبر آن طرف است، این طرف که خبری نیست،
🍃 شیخ طوسی میگوید: خیر، اتّفاقاً بر عکس متوجّه شدید، خبر آنجاست و این طرف، خبری نیست، هر چه این طرف هست از آنجا آمده است.
🍃 فقط به تو بگویم: ای محسن! بدان، هر چه هست در دنیاست و من امروز مغموم هستم و افسوس میخورم که میتوانستم کار بیشتری انجام بدهم و انجام ندادم، تعبیر عجیبی دارد
✨ میفرماید: اگر میدانستید که اینجا، فقط یک ذکر صلوات بر محمّد و آل محمّد(ص) چقدر ارزش دارد، آن وقت میفهمیدید، چرا در ماه مبارک رمضان، اوّلین دعا، این است «اَللّهُمَّ اَدْخِلْ عَلی اَهْلِ الْقُبُورِ السُّرُور»
✅ @d_mr_Fereydooni
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ 🎬 #عالم_ربانی_آیت_الله_یعقوبی_قائنی_رضوان_الله_تعالی_علیه
🔘 همه جا به یاد خدا باش
#بسیار_شنیدنی
🔘گزیده ای از فرمایشات معظم له
🎬 (#کلیپ_شماره_۷۰)
✅ @d_mr_Fereydooni
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ 🎬 (شماره۳۵)
#استاد_محمد_رضا_فریدونی
💠قسمتی از توضیحات دکتر محمد رضا فریدونی در شرح صحیفه سجادیه ؛
.....اگر ما دیدیم یک امام بزرگواری مثلا در دعای کمیل فرمود که من نمیتوانم فراق تو را تحمل کنم، هر چند ما این حرف را نمیفهمیم، چه اشکالی داره که رغبتمان را شبیه رغبت امیرالمومنین علیه السلام قرار بدهیم .
◽️ انسان سعی کند خودش را شبیه بندگان خوب بکندرغبتش رو به اولیا خدا شبیه کند.
🔅 شعارش را شعار اولیای خدا قرار بدهد...
🔺خدای متعال لطف کند در این ماه رجب و شعبان، بیشتر بفهمیم، این ماه فقط ماه روزه گرفتن نیست.
✴️این عبادت برای فهم درست است. برای این که انسان توجه قلبی به خدای متعال پیدا بکند.
واین حقیقت از طریق عبادت حاصل میشود و نه غیر از آن......
✅ @d_mr_Fereydooni
🌸کلام امیر
🔴برترين فضيلت انسان
🔆أُوصِيکُمْ، عِبَادَ اللهِ، بِتَقْوَى اللهِ الَّتي هِيَ الزَّادُ وَبِهَا الْمَعَاذُ: زَادٌ مُبْلِغٌ، وَمَعَادٌ مُنْجِحٌ
💠اى بندگان خدا ! شما را به تقوا سفارش مى کنم که زاد و توشه (سفر آخرت) است و هم پناهگاه (در برابر عذاب الهى)، زاد و توشه اى که انسان را به مقصد مى رساند، و پناهگاهى که او را رهايى مى بخشد»
📘نهج البلاغه،خطبه ۱۱۴
•┈••✾🔹✦🦋✦🔹✾••┈•
✅ @d_mr_Fereydooni
🔘امام کاظم (علیه السلام)
🔸رَجَبٌ شَهْرٌ عَظِيمٌ يُضَاعِفُ اَللَّهُ فِيهِ اَلْحَسَنَاتِ وَ يَمْحُو فِيهِ اَلسَّيِّئَاتِ مَنْ صَامَ يَوْماً مِنْ رَجَبٍ تَبَاعَدَتْ عَنْهُ اَلنَّارُ مَسِيرَةَ مِائَةِ سَنَةٍ وَ مَنْ صَامَ ثَلاَثَةَ أَيَّامٍ وَجَبَتْ لَهُ اَلْجَنَّةُ .
▫️امام كاظم عليه السلام فرمود: #رجب ماه بزرگي است كه خداوند در آن ماه پاداش ها را دو چندان كند و گناهان را پاك سازد. هر كه روزي از ماه رجب را روزه بدارد، دوزخ به اندازه مسافت صد سال از او دوري گزيند و هر كه سه روز از ماه رجب را روزه بدارد بهشت بر او واجب آيد.
✅ @d_mr_Fereydooni
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
┈•꧁༼﷽༽꧂•┈
🔘«قرائت دعای معروف ماه رجب از امام صادق (ع)»
اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُکَ صَبْرَ الشَّاکِرِینَ لَکَ
خدایا شکیبایى شاکرانت،
وَ عَمَلَ الْخَائِفِینَ مِنْکَ وَ یَقِینَ الْعَابِدِینَ لَکَ
و کردار ترسیدگانت، و باور عبادت کنندگانت را از تو می خواهم....
🔸«استاد محمدرضافریدونی»
⏰۳:۰۲
•┈┈••✾☘️🕊☘️✾••┈┈•
✅ @d_mr_Fereydooni
꧁༼﷽༽꧂
💠💠 #سلوک و دستورالعمل های سلوکی _ عرفانی
.┅┅──.─────.✿ ⃟ ⃟ ⃟ ⃟ ⃟✿.
ب- #کمال
۱-نشانه ای از #کمال
◽️ اگر كسى يقين داشته باشد كه غير خداوند مؤثرى نيست و واقعا به اين مرحله رسيده باشد ديگر معنا ندارد كه در... امور مضطرب شود.
▫️بنا بر اين هرگاه حادثه اى براى كسى پيش آيد و #مضطرب نگردد معلوم مى شود مرحله اى از #كمال را درك كرده است.
📚سفینةالصادقین /۷۹
.┅┅──.─────.✿ ⃟ ⃟ ⃟ ⃟ ⃟✿.
۲-مراقبه و #مجاهده وسیله ای برای رسیدن به #کمال
◽️البته باید دانست اصل وجود اين گونه صفات ( ناپسند) در انسان داراى حكمت هايى است كه خود از اسرار معرفت است و در همه نيز وجود دارد، لكن وظيفه ى ما اين است كه با مراقبت از ظهور آنها جلوگيرى كنيم؛ زيرا خود اين مراقبه و مجاهده وسيله اى براى ترقى و كمال انسان، و زمينه اى براى تبديل صفات ناپسند به صفات نيك محسوب مى شود.
📚سفینةالصادقین/۷۴
.┅┅──.─────.✿ ⃟ ⃟ ⃟ ⃟ ⃟✿.
۳-لزوم #مجاهده
اين نكته را نيز بايد متذكر شوم كه هر چند مجاهده، سخت و بى مشترى است، لكن هر مسلمانى موظف است براى انجام تكاليف شرعى خود مجاهده كرده، سختى آن را متحمل گردد؛ زيرا مجاهده به معناى عام خود اختصاصى به راه رياضت ندارد. علاوه بر آن، راه رياضت نيز چنانچه به طور صحيح و بر اساس دستورات شرع انجام گيرد سرانجام سالك را به محبت خواهد رساند
«و الذين جاهدوا فينا لنهدينهم سبلنا.»
عنكبوت، آيه ى 69
و علامت صحت آن نيز همين خواهد بود. بنا بر اين چنانچه رياضت به محبت منتهى نگردد سالك بايد بداند كه از مجاهده ى خود نتيجه اى نبرده و يا منفعت آن ناقص بوده است، هر چند ممكن است كشف و كرامات و تصرفاتى نيز همراه داشته باشد، لكن اينها دردى را دوا نمى كند.
📚سفینةالصادقین /۱۷
.┅┅──.─────.✿ ⃟ ⃟ ⃟ ⃟ ⃟✿.
ادامه دارد...
•┈┈••✾☘️🕊☘️✾••┈┈•
✅ @d_mr_Fereydooni
📍بینش سیاسی اصل است یا ایمان و خودسازی؟
🔹بینش سیاسی لازم است اما اصل نیست، اصل ایمان است که باید در دلهایتان مستقر شود که به خودسازی میسر است، با نفس خود مبارزه کنید، به نماز و دعا و ذکر توجه کنید، اینها شما را در برابر دشمن پولادین خواهد کرد.
رهبر معظم انقلاب در دیدار با جوانان، ۱۰/۶/۱۳۷۶
___
✅ @d_mr_Fereydooni
InShot_۲۰۲۱۰۲۱۷_۲۱۴۹۵۵۱۷۵-mc.mp3
7.29M
┈•꧁༼﷽༽꧂•┈
⁉️معیار و ملاك قبولی اعمال چیست ؟
▫️دغدغه شخص مؤمن چیست ؟
⭕️معیار و ملاک این که یک عمل راخداوند پذیرفته یا نه را ، از کجا می توان فهمید؟
✳️اگر کسی توبه کرد، و این توبه اورا بزرگ کرد، یعنی تکبر و عجب براش آورد، آیا عملش قبول شده است؟
🔸آیا قرب خداوند متعال را از او بخواهیم ؟
✅در قرآن داریم ، وقتی حضرت ابراهیم علیه السلام و حضرت اسماعیل علیه السلام ، هر دوی این بزرگوار وقتی خانه ی خدا را بنا میکنند، فقط توی قرآن آمده که به خدا میگویند ، "ربّنا تقبل منّا"، خدایا از ما قبول کن، چرا اشاره به عمل نمیکنند؟
🔸«استاد محمدرضافریدونی»
⏰ ۷:۱۰
•┈┈••✾☘️🕊☘️✾••┈┈•
✅ @d_mr_Fereydooni
🌙 لیله الرغائب 🌙
🔷 اولین شب جمعه ماه رجب را لیلة الرغائب نامند. در این شب ملائك بر زمین نزول می كنند
. برای این شب عملی از رسول خدا صلی الله علیه و آله ذكر شده است كه فضیلت بسیاری دارد و بدین قرار است:
روز پنج شنبه اول آن ماه
روزه فردا جزء اصلی اعمال لیله الرغائب است.
🔘 پاداش روزه و نماز لیلة الرّغائب
قَالَ رَسُولُ اللَّهِ صلّی الله علیه وآله: لَا تَغْفُلُوا عَنْ أَوَّلِ جُمُعَةٍ مِنْ رَجَبٍ فَإِنَّهَا لَيْلَةٌ تُسَمِّيهَا الْمَلَائِكَةُ لَيْلَةَ الرَّغَائِبِ وَ ذَلِكَ أَنَّهُ إذَا مَضَى ثُلاثُ اللَّيْلِ اجتَمَعَتِ الْمَلَائِكَةُ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضِ فِي الْكَعْبَةِ وَ حَولَهَا وَ يَقُولُ اللَّهُ تَعَالَی: يَا مَلَائِكَتِي! سَلُونِي مَا شِئْتُمْ فَيَقُولُونَ: رَبَّنَا! حَاجَتُنَا أَنْ تَغْفِرَ لِصُوَّامِ رَجَبٍ فَيَقُولُ اللَّهُ تَعَالَی: قَدْ فَعَلْتُ ذَلِكَ.
رسول خدا صلّی الله علیه وآله فرمود: از اوّل شب جمعه ماه رجب غافل نباشید. این شب، شبی است که ملائکه آن را لیلة الرغائب نام نهاده اند. وقتی یک سوم از شب سپری شد، ملائکه آسمان ها و زمین در کعبه و حوالی آن جمع می شوند. خداوند به ایشان می فرماید: ای ملائکه من! آنچه می خواهید از من درخواست کنید. ملائکه می گویند: ای پروردگار ما! حاجت ما آن است که آن کسانی که در رجب روزه گرفته اند را بیامرزی. خداوند می فرماید: می آمرزم.
✅@d_mr_Fereydooni
✨﷽✨
✴️ حضرت آیت الله یعقوبی رضوان الله تعالی علیه ؛ انیس الصادقین / اعمال ایام سال/ ماه رجب
💠بدان كه اولين شب جمعه ماه رجب را«ليلة الرغائب» (رغبت بندگان به عبادت)مى گويند و براى آن عملى با فضيلت بسيار از حضرت رسول صلى اللّه عليه و آله وارد شده كه آن را سيّد در كتاب«اقبال»و علاّمه حلى در«اجازه بنى زهره»نقل كرده اند،بعضى از فضيلت آن اينكه به سبب انجام آن گناهان بسيار آمرزيده مى شود،و نيز نمازى در آن وارد شده كه هركه آن را به جاى آورد هنگام شب اوّل قبرش حق تعالى ثواب آن را به نيكوترين صورت و با روى گشاده و درخشان و زبانى گويا به سوى او مى فرستد،پس به او مى گويد:اى حبيب من تو را بشارت باد كه از هر شدّت و سختى نجات يافتى،بنده مى گويد تو كيستى؟به خدا سوگند من چهره اى زيباتر از چهره تو نديدم،و سخنى شيرينتر از سخن تو نشنيدم،و بويى بهتر از بوى تو نبوييدم!!پاسخ ميدهد:من ثواب آن نمازم كه در فلان شب،از فلان ماه،از فلان سال به جاى آوردى امشب نزد تو آمدم تا حقّت را ادا كنم،و مونس تنهايى تو باشم،و هراس را از تو برگيرم و هنگامى كه در صور(شيپور قيامت )دميده شود،در عرصه قيامت سايه اى بر سرت خواهم افكند،پس خوشحال باش كه خير هرگز از تو جدا نخواهد شد.
🔸كيفيت اين نماز چنين است: اولين پنجشنبه ماه رجب را روزه مى دارى، چون شب جمعه داخل شود،ما بين نماز مغرب و عشا،دوازده ركعت نماز بجاى مى آورى،هر دو ركعت با يك سلام به اين ترتيب كه در هر ركعت يك مرتبه سوره«حمد»و سه مرتبه«سوره قدر»و دوازده مرتبه«سوره توحيد»مى خوانى و هنگامى كه از نماز فارغ شدى هفتاد مرتبه مى گويى:
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ النَّبِيِّ الْأُمِّيِّ وَ عَلَى آلِهِ (وَ آلِ مُحَمَّدٍ).
سپس به سجده مى روى و هفتاد مرتبه ميگويى:
سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلائِكَةِ وَ الرُّوحُِ
آنگاه سر از سجده بر مى دارى و هفتاد مرتبه مى گويى:
رَبِّ اغْفِرْ وَ ارْحَمْ وَ تَجَاوَزْ عَمَّا تَعْلَمُ إِنَّكَ أَنْتَ الْعَلِيُّ الْأَعْظَمُُ
دوباره به سجده مى روى و هفتاد مرتبه مى گويى:
سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلائِكَةِ وَ الرُّوحُِ
سپس حاجت خود را مى طلبى كه به خواست خدا برآورده خواهد شد.
آگاه باش زيارت حضرت رضا عليه السّلام در ماه رجب مستحب است،و انجام آن در اين ماه امتياز خاصى دارد،همانگونه كه انجام عمره در ماه رجب فضيلت دارد تا جايى كه روايت شده انجام آن در اين ماه،در فضيلت همتاى حج است و نيز نقل شده:حضرت سجاد عليه السّلام در ماه رجب به عمره مشرّف شده بود،و شب و روز نزد كعبه نماز مى خواند،و در حالى كه پيوسته در سجده بود اين ذكر از زبان ايشان شنيده مى شد:
عَظُمَ الذَّنْبُ مِنْ عَبْدِكَ فَلْيَحْسُنِ الْعَفْوُ مِنْ عِنْدِكَ
✅ @d_mr_Fereydooni
💚بهترین عمل_درماه_رجب_توبه_است
نصیحت آیت الله قاضی
هان ای برادر همانگونه که در زمینهای #حرم باید از محرّمات اجتناب نمود و ارتکاب یک سلسله اعمالی که در جایی جرم نیست، امّا در حرم جرم محسوب میشود، در این ماهها هم که قرقگاه زمانی محسوب میشوند، چنین است و باید با هشیاری و مواظبت در آن وارد شد و به همان نحو که در قرقگاه مکانی که حرم است، انسان به کعبه نزدیک میشود، در این ماهها هم که قرقگاه زمانی است، انسان به مقام قرب خداوند میرسد. پس چقدر نعمتهای پروردگار بر ما بزرگ و تمام است؟! و او هرگونه نعمتی را بر ما تمام نموده است.
پس حال که چنین است، قبل از هر چیز، آنچه که بر ما واجب و لازم میباشد، #توبه ایست که دارای شرایط لازم و نمازهای معلومه است و پس از توبه، واجب ترین چیز بر ما، پرهیز از گناهان صغیره و کبیره است تا جایی که توان و قدرت و استطاعت داریم!.
پس به راستی، هر کسی که در صدد متذکّر شدن به ذکر حقّ و در مقام خشیّت از ذات اقدس حضرت حقّ متعال بوده باشد، می تواند از راه مراقبه و #محاسبه و معاتبه و معاقبه متذکّر گردد!.
✅ @d_mr_Fereydooni
✅🙏 نماز روز جمعه ماه رجب در بین نماز ظهر و عصر
عَنِ النَّبِيِّ صلّی الله علیه وآله قَالَ: مَنْ صَلَّى يَوْمَ الْجُمُعَةِ فِي شَهْرِ رَجَبٍ مَا بَيْنَ الظُّهْرِ وَ الْعَصْرِ أَرْبَعَ رَكَعَاتٍ، يَقْرَأُ فِي كُلِّ رَكْعَةٍ الْحَمْدَ مَرَّةً وَ آيَةَ الْكُرْسِيِّ سَبْعَ مَرَّاتٍ وَ قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ خَمْسَ مَرَّاتٍ، ثُمَّ قَالَ:«أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ وَ أَسْأَلُهُ التَّوْبَةَ» عَشْرَ مَرَّاتٍ، كَتَبَ اللَّهُ لَهُ مِنْ يَوْمِ يُصَلِّيهَا إِلَى يَوْمِ يَمُوتُ كُلَّ يَوْمٍ أَلْفَ حَسَنَة، وَ أعْطاهُ اللهُ تَعالى بِكُلِّ آيَةٍ قَرَأها مَدينَةً فِي الْجَنَّةِ مِنْ ياقُوتَةٍ حَمْراءَ، وَ بِكُلِّ حَرْفٍ قَصْراً فِي الْجَنَّةِ مِنْ دُرَّةٍ بَيْضاءَ وَ زَوَّجَهُ اللهُ تَعالى مِنَ الْحَوْرِ الْعينِ، وَ رَضِيَ عَنْهُ رِضاً لا سَخَطَ بَعْدَهُ، وَ كُتِبَ مِنَ الْعابِدينَ، وَ خَتَمَ اللهُ تَعالى لَهُ بِالسَّعادَةِ وَ الْمَغْفِرَةِ، وَ كَتَبَ اللهُ لَهُ بِكُلِّ رَكْعَةٍ صَلّاها خَمسينَ ألْفَ صَلاةٍ، وَ تَوَّجَهُ بِألفِ تاجٍ، وَ يَسْكُن الْجَنَّةَ مَعَ الصّدّيقينَ، وَ لا يَخْرُجُ مِنَ الدُّنيا حَتَّى يَرَى مَقْعَدَهُ مِنَ الْجَنَّةِ.
(اقبال الاعمال، ص 135)
رسول خدا صلّی الله علیه وآله فرمود:
هرکس در روز جمعه ماه رجب، بین نماز ظهر و عصر، چهار رکعت نماز بخواند، در هر رکعت
▪سوره «حمد» ۱ مرتبه
▪« آية الكرسی» (تا هوالعلی العظیم) ۷ مرتبه
▪سوره «توحيد» ۵ مرتبه
سپس بعد از ۴ رکعت ۱۰ بار بگوید:
◽️ «أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ وَ أَسْأَلُهُ التَّوْبَةَ»، خداوند از روزی که این نماز را خوانده تا زمانی که می میرد، به ازای هر روز، هزار کار نیک را برای وی می نویسد؛ به ازای هر آیه ای که قرائت کرده است، شهری در بهشت از یاقوت قرمز؛ و به ازای هر حرف، قصری در بهشت از مراورید سفید اعطا می کند و حور عین را به ازدواج او در می آورد؛ و از وی آنچنان راضی می شود که بعد از آن از او ناخشنود نخواهد ماند؛ خداوند وی را در زمره عابدین می نویسد؛ و عاقبتِ وی را به سعادت و آمرزش ختم می کند؛ و به ازای هر رکعت نمازی که خوانده است، پنجاه هزار نماز نوشته می شود؛ هزار تاج بر سرش گذاشته می شود؛ و در بهشت با راستگویان سکونت خواهد کرد؛ و از دنیا نمی رود تا آنکه جایگاهش را در بهشت ببیند.
✅ @d_mr_Fereydooni