جان کلام امروز آقای روحانی در دولت این بود که اینگونه توجیه کند، بیکفایتی کنونی در حوزه صنعت برق نتیجه بیتوجهی به fatf و مذاکرات وین است.
بیعملی دولت جهت به ستوه آوردن مردم، هدفمندی برای فشار بر حاکمیت و انجام یک توافق پر ابهام دیگر در وقت باقیمانده را جای شک نمیگذارد.
🆔 @safir_61
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گلایه دردمندانه این عزیزان محروم و گریههای دلسوزانه سردار پاک پور، قرائت مردمی بودن نیروهای مسلح کشورمان است. انقلاب نشان داده هیچگاه محرومان خود را فراموش نخواهد کرد.
🆔 @safir_61
مختصات یک توافق مطلوب ⁉️
✍احمد بنافی
🔵🔵وزارت بازرگانی آمریکا طی اطلاعیهای اعلام کرد اسامی ۳۴ شرکت را در فهرست سیاه همکاری اقتصادی این وزارتخانه قرار داده است. در اطلاعیهای که روی وبسایت وزارت بازرگانی آمریکا قرار گرفته اعلام شده، این شرکتها در کانادا، چین، ایران، لبنان و روسیه و چند کشور دیگر مستقر هستند. در این خصوص چند نکته حائز اهمیت است:
◀️ این تحریمها در چارچوب قانون مربوط به کنترل صادرات علیه این کشورها و از جمله ایران، آنهم به بهانه نقض حقوق بشر اعمال شده است. بهعبارتی وزارت بازرگانی آمریکا با استفاده از قانون مربوط به صادرات برای الزامآور کردن کشورهای رقیب خود بهره گرفته و بواسطه آن شرکتها و افراد حقیقی و حقوقی را مشمول تحریمهای خود قرار داده است. این قانون به شکل فوقالعادهای دست آمریکا را باز میگذارد که به بهانه صادرات کالاهای آمریکایی تحریمهای هدفمند خود را اعمال نماید.
◀️این اقدام پیچیدگیهای سازمان تحریم آمریکا را نمایان می سازد. هر چند این قانون جدید نیست، اما استفاده از آن شکل جدیدی به خود گرفته است. تا بیش از این آمریکا از طریق اوفک OFAC یا دفتر نظارت بر اموال خارجی که زیر مجموعه وزارت خزانهداری آن کشور است، تحریم های خود را اجرایی میکرده است. این شیوه جدید در اطلاعرسانی و اعمال تحریم علیه کشورهای هدف، معماری و ساختار پیچیده تحریم های آمریکا را نشان میدهد که از شیوههای مختلفی بهره میگیرد.
◀️ با این شیوههای جدید در اعمال تحریمها و با توجه به این پیش فرض که تحریم به عنوان سلاح راهبردی در استراتژی امنیت ملی آمریکا برای مهار رقبا تعریف شده است، اکنون سوال اساسی این است که چه نوع توافقی و با چه مختصاتی مطلوب جمهوری اسلامی است؟
🔹🔹 قبل از پاسخ به این سوال باید به این نکته توجه داشت که ویژگیهای نظام تحریمهای آمریکا به گونهای است که در آن تحریمها میتواند از حیث عنوان تغییر کند، بدون آنکه ماهیت و نتیجه آن تغییر نماید. به زبان سادهتر آمریکا میتواند یک عنوان تحریم را در توافق متوقف، اما دستور اجرایی آن را به بهانه دیگری مانند تروریسم، حقوق بشر و در شیوه جدید قانون مربوطه به صادرات مجدداً احیا نماید. این دقیقاً همان تجربه درسآموز برجام است که آمریکائیها نشان دادند حسن نیت لازم را ندارند و اگر بخواهد میتوانند به بهانههای واهی تحریمها را مجدداً بازگردانده و تشدید نمایند.
◀️ در مواجهه با این شرایط لغو یا متوقفسازی تحریمهای آمریکا در مذاکرات کنونی ۱+۴ با ایران برای دستیابی به توافق جدید سادهانگارانه است؛ مگر اینکه ضماندهی طرف آمریکایی در توافق احتمالی به گونهای باشد که بازدارندگی ایجاد نماید. باید توجه داشت که درکف انتظارات، توافقی مطلوب ایران خواهد بود که در آن ساختار تحریمهای آمریکا مضمحل شده و قابلیت برگشت پذیری تحریمها غیر ممکن گردد. از طرفی نتیجه چارچوب راستیآزمایی لغو تحریمها بعنوان انجام تعهدات طرف مقابل، بهگونهای تضمین کننده برگشت ناپذیری تحریمها و انتفاع دائمی ایران باشد. به عبارتی هیچ اقدامی نباید مانع از انتفاعی جمهوری اسلامی خصوصاً در حوزه اقتصادی گردد.
🔸🔸 در مقابل آن توافقی نیز مطلوب آمریکا خواهد بود که جمهوری اسلامی را در محیط و فضای مذاکره کماکان حفظ نماید. بخش مهم ماجرا این است که آمریکا احیا برجام را برای تداوم مذاکره میخواهد. در شرایط کنونی مذاکره و امتیازگیری برای شرطی کردن حوزه امنیت ملی ایران طراحی تیم امنیت ملی بایدن برای مهار ایران است. طراحی که جک سالیوان و رابرت مالی در اظهاراتی ناخودآگاه به ابعاد تاریک و پنهان آن نور تاباندهاند. در این شرایط که تحریم تبدیل به بخش چسبنده استراتژی آمریکا شده، انتظار از طرف آمریکائی برای تعلیق و لغو تحریمها به گونهای که ساختارهای تحریمی ازبین رود، بسیار خوشبینانه و دور از انتظار است.
🔚در مواجهه با چنین رویکردی تولید هزینه، مهار کننده و خنثی کننده تحریمهاست. بیشک ابزار تحریم را نمیتوان از استراتژی آمریکا حذف نمود، اما زمانی این ابزار در استراتژی آمریکا ناکارآمد میگردد که فایده لغو یا تعلیق تحریمها را بیشتر از تشدید آن ببینند. برای دستیابی به این مهم چارچوب راستیآزمایی لغو تحریمها بایستی به گونهای طراحی گردد که پیچیدگیهای معماری تحریمها نتواند برگشت پذیری تحریمها را در آینده ممکن سازد. به عبارتی توافقی برای ایران سودمند است که نسبت به بدعهدیها بازدارندگی ایجاد نماید و در آن هزینهمند کردن تعهدناپذیری آمریکا به واسطه قابلیت بازگشت پذیری تعهدات عملی ایران در کوتاه مدت، جبران گردد.
🆔 @safir_61
وقتی قرار است آمریکا به بهانه محدودیتهای مربوط به قوانین داخلی خود، هیچ تضمینی نسبت به عدم خروج مجدد از برجام ندهد و برای انجام تعهداتش، تعهد نپذیرد، پس اساسا دلیل مذاکرات کنونی چه بود؟ تازه مذاکرات به نقطهای رسیده که مشخص شده تضمینی در کار نیست. واقعا خسته نباشید.
برای طرفی که از تحریم به عنوان یک نوع سلاح راهبردی استفاده میکند، گرفتن تضمین برای استفاده نکردن از آن در مذاکره بیشتر به یک شوخی میماند. تضمین زمانی حاصل میشود که طرف آمریکایی بداند در صورت بدعهدی، ایران هم ابزارهای هزینهمندسازی او را در اختیار دارد و هم اراده لازم برای اعمال آنرا.
🆔 @safir_61
آدرس غلط برای توجیه کارنامه خالی | خبرگزاری فارس
https://www.farsnews.ir/news/14000426000421/%D8%A2%D8%AF%D8%B1%D8%B3-%D8%BA%D9%84%D8%B7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%AC%DB%8C%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%AE%D8%A7%D9%84%DB%8C
👆👆👆👆👆👆
در یادداشتی تحت عنوان «آدرس غلط برای توجیه کارنامه خالی» که در خبرگزاری فارس درج شده، تلاش نمودهام تحلیلی بر رویکرد اشتباه آقای روحانی نسبت به سیاست خارجی در هشت سال دولتهای یازدهم و دوازدهم و چرایی عصبانیت این روزهای ایشان ارائه دهم.
مخاطبین عزیز را به مطالعه آن توصیه میکنم. 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
🆔 @safir_61
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 28 تیر ماه؛ سالروز توقیف کشتی انگلیسی توسط نیروی دریایی سپاه در تنگه هرمز.
یک چیز را با تمام وجود باور دارم، اگر در دنیا مقتدر نباشید، عزتتان که هیچ، منافع ملی تان را غارت خواهند کرد. منطق حاکم بر دنیا منطق زور است. در این منطق بازیگری میتواند از منافعش صیانت نماید که قوی باشد. اقتدار امروز را مدیون چه کسانی هستیم؟
کانال تحلیلی صفیر 👇
https://eitaa.com/joinchat/448331827Cbea675db80
@safir_61
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اولین کاری که آقای رئیسی در روز اول کاری دولت سیزدهم باید انجام دهد، توضیح این است که چه چیزی را تحویل گرفته است.
کانال تحلیلی صفیر 👇
https://eitaa.com/joinchat/448331827Cbea675db80
@safir_61
چرا آدرس غلط میدهید⁉️
✍ احمد بنافی
🔴🔵رئیسجمهور روحانی روز پنجشنبه گذشته در هشتاد و سومین برنامه افتتاح طرحهای دولت گفت: اگر قانون مجلس جلوی ما را نگرفته بود قبل از عید نوروز تحریمها را برداشته بودیم. در این خصوص چند نکته حائز اهمیت است:
◀️ قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها در آذرماه سال گذشته در مجلس شورای اسلامی در حالی تصویب شد که فرض آن از اساس این نبوده که دولت کنونی آمریکا یعنی دموکراتها و به عبارتی بایدن در آن کشور روی کار خواهد آمد. این قانون به شکل فوقالعادهای از حیث فنی، سیاسی و حقوقی پشتیبانکننده دستگاه دیپلماسی گردید تا ضمن متوازن سازی برجام، دست تیم مذاکره کننده را پر نماید. این قانون قرار بوده قدرت چانهزنی دستگاه دیپلماسی را در این جنگ اقتصادی بالا ببرد؛ و به گونهای طراحی گردیده که با یک درک واقعبینانه نسبت به آنچه برجام برای ایران ایجاد کرده، در یک وجه از مزیت در کنار مزیتهای فراوان آن، به دستگاههای مربوطه این اجازه داده شود تا بخصوص در بخشهای فنی و نظارتی در حوزه هستهای با کاهش تعهدات خود به برجام توازن بخشیده و آن را صرفاً از یک توافق یک طرفه خارج نمایند. قانون اقدام راهبردی به شدت قابل دفاع و در خور تقدیر است. سوال اساسی که خوب است آقای روحانی در این واپسین لحظات پایانی کار دولت به آن پاسخ دهد، این است که اگر این قانون تصویب و عملیاتی نمیگردید، تیم مذاکره کننده جمهوری اسلامی در این دور از مذاکرات که قرار است در دولت بعد نیز ادامه یابد، بر سر چه چیزی میخواستند چانهزنی کنند؟ به عبارتی مگر چه چیزی در حوزه هستهای برای چانهزنی باقی مانده بود که میتوانست ارزش مذاکره را برای غرب بالا ببرد؟
◀️ هدف این قانون چیزی جز قرار دادن ایران در شرایطی برتر برای تامین منافع ملی در کنار ایجاد بازدارندگی در مقابل تهدیدات امنیتی و از همه مهمتر انتفاع اقتصادی ایران، نبوده است. این قانون در یک جمله خواسته است بگوید، به همان میزان تعهد میدهیم که طرف مقابل در برجام به تعهداتش عمل کرده است. روح حاکم بر این قانون برای الزام آور کردن طرف مقابل در مقابل تعهدناپذیری میباشد.
◀️ اما دلیل ناتمام ماندن مذاکرات در این دولت، قطعاً آن چیزی که آقای روحانی آن را قانون اقدام راهبردی معرفی می کند نیست، بلکه پافشاری آمریکا بر موضع خود برای تعهدگریزی و وجود یک مانع بزرگ است که تیم مذاکره کننده به پشتیبانی این قانون در تلاشند آن را از پیش پای ملت ایران بردارند و از شکلگیری یک فاجعه مجدد جلوگیری کنند. فاجعه آن است که برجام به شکلی احیا شود که جمهوری اسلامی کلیه تعهدات خود را در یک چارچوب تعیین شده مجدداً انجام دهد و آمریکا بدون لغو تحریمها و دادن تضمین و پذیرش راستیآزمایی به برجام بازگردد. این دقیقا بازگشت به برجام یکطرفه میباشد و همان دامی است که طرف مقابل برای جمهوری اسلامی گسترده، تا با حفظ ساختار و معماری تحریمها در فردای توافق دقیقا زمانی که ایران به تعهداتش عمل کرد، تحریمها را برای فشار بر ایران حفظ نموده و مانع از انتفاع اقتصادی جمهوری اسلامی گردند.
🔹🔸 اظهارات این روزهای آقای روحانی در خصوص سرنوشت مذاکرات احیای برجام، در کنار مواضع ایشان که در حین مذاکرات وین، درست زمانی که تیم مذاکره کننده درحال چانهزنی با طرف۱+۴ بود و در کمال تأسف به هیچ عنوان تقویت کننده مذاکرهکنندگان تلقی نمیشد، آشکار کننده این حقیقت است که برای آقای روحانی در انتهای کار دولت دوازدهم اولویت دستیابی به یک توافق آنهم به هر شکل ممکن، بیشتر از ماهیت یک توافق خوب و دارای انتفاع اقتصادی از درجه اهمیت برخوردار بوده است. اکنون تقریبا روشن است که آقای روحانی به دنبال توجیه وضعیت کنونی میباشد و در این راه ضمن تلاش جهت حفظ پرستیژ، برای وضع موجود به دنبال یک مقصر میگردد تا ناکامی در سیاست خارجی را به گردن آن بیندازد؛ به همین دلیل است که در روزهای پایانی دولت، به جای پاسخگویی، آدرس غلط به مردم میدهد.
کانال تحلیلی صفیر 👇
https://eitaa.com/joinchat/448331827Cbea675db80
🆔 @safir_61
🔰 دکتر غریبآبادی، عضو تیم مذاکرهکننده:
👈🏻 هفت اقدام ضدتوافق آمریکا در مذاکرات اخیر
🔻 آمریکاییها در مذاکرات اخیر حاضر نشدند از موضع عنادآمیز خود کوتاه بیایند. مصادیق مختلفی در اینباره قابل بررسی است:
۱.کل تفاهم را به پذیرش بندی درخصوص انجام گفتگوهای آتی درمورد مسائل منطقهای گره زدند.
۲. حاضر به لغو دستور اجرایی تحریم تسلیحات نشدند که کاملاً با قطعنامه ۲۲۳۱ و برجام در تناقض آشکار است.
۳.حاضر به برداشتن تحریمهای ترامپ علیه بیش از ۵۰۰ نفر از اشخاص حقیقی و حقوقی و لغو قانون تحریمی کاتسا نشدند.
۴.حاضر به ارائه تضمین در مورد عدم تکرار رفتارهای مشابه دولت قبل در قبال تفاهم هستهای نشدند؛ حتی حاضر نشدند دوره زمانی معقولی را برای تداوم کار شرکتهایی که با ایران وارد تجارت میشوند، درنظر بگیرند.
۵.حاضر به بحث درباره خسارات وارده به ایران در اثر خروج غیرقانونی از تفاهم هستهای نشدند.
۶.درباره فعالیتها و تعهدات هستهای زیادهخواهیهایی را مطرح کردند که حتی فراتر از برجام است.
۷.نپذیرفتند که ابتدا آنها باید تمامی تعهدات را انجام بدهند و پس از راستیآزمایی، ایران به اجرای تعهداتش بپردازد.
کانال تحلیلی صفیر👇
🆔 @safir_61
چرا مذاکرات به نتیجه نرسید⁉️
✍ احمد بنافی
🔴🔵 محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران در تاریخ ۲۹ تیر ماه و در ششمین سالگرد تصویب قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل نامهای به دبیرکل این سازمان ارسال کرد و جمعبندی از مجموع بدعهدیهای طرفهای غربی را یادآور شد. اما سوال اساسی این است که چرا مذاکرات هستهای علیرغم توافق صورت گرفته، هیچگاه به نتیجه مطلوب نرسید؟
🔸 زمانی پاسخ به این سوال میتواند منطقی گردد که به راهبرد آمریکاییها در قبال ایران پیببریم و بدانیم از اساس در چه محیطی بازی کردهایم. راهبرد آمریکائیها در مواجهه با ایران همواره تحریم پایه بوده است. بر همین اساس است که آمریکا به هیچ عنوان حاضر نیست ساختار و معماری تحریمهای خود را در مذاکرات نابود سازد.
🔹چارچوب ذهنی آمریکائیها هیچگاه در طول مذاکرات هستهای بر لغو تحریمها استوار نبوده است. لغو تحریم در محاسبات گردانندگان کاخ سفید به منزله نابودسازی زیرساخت کلیه تحریمهاست؛ چیزی که آمریکاییها را در رقابت راهبردی با ایران خلع سلاح میکند. این راهبرد برای آمریکاییها زمانی موثر واقع گردید و بر آن پافشاری کردند که دانستند، هندسه ذهنی مذاکرهکنندگان ایران بر پیوند میان اقتصاد با سیاست خارجی گره خورده است و راهحل جایگزینی ندارند.
🔹🔹 این ادراک از محیط ذهنی دستگاه دیپلماسی باعث گردید آمریکاییها جمهوری اسلامی را در یک محیط پرفشار همواره نگه داشته و با یک توافق یک طرفه و به گروگان گرفتن اقتصاد، ایران را وادار به امتیازدهی بیشتر نمایند. بدعهدی، تاکتیک آمریکائیها برای حفظ گفتوگو و امتیازخواهی بیشتر بود؛ بر همین مبنا هیچگاه حاضر به برداشتن تحریمها نگردیدند.
🔸🔸حتی در روند مذاکرات کنونی وین نیز آمریکاییها حسن نیت نشان ندادند. از یک سو حاضر به لغو کلیه تحریمها نشدند و از سوی دیگر مذاکرات را برای مذاکرات آتی و پیوند زدن آن با حوزههای منطقهای و موشکی دنبال میکردند. و از همه مهمتر به هیچ وجه حاضر به دادن تضمین نگردیدند.
🔚 روند مذاکرات هستهای قبل و بعد از برجام نشان میدهد که آمریکاییها در راهبرد خود چسبندگی بسیاری به تحریمها دارند. به عبارتی اگر راهبرد آمریکا از تحریم تهی گردد، از اساس در مواجهه با ایران فاقد راهبرد میشوند؛ بر همین مبناست که مذاکرات هیچگاه به نتیجه مطلوب نرسید و ایران از آن منتفع نشد، حتی آن زمانی که توافق برجام حاصل گردید. راه پایبند نمودن آمریکا به تعهدات خود و دستیابی به یک توافق مطلوب، هزینهمندسازی رفتار آمریکاییهاست. اگر هزینه برای آمریکاییها بالا رود در مقابل کسب فایده کمتر، امتیاز داده و تن به تعهدات عملی و واقعی میدهند.
کانال تحلیلی صفیر 👇
🆔 @safir_61
https://eitaa.com/joinchat/448331827Cbea675db80
4_5796330941756477025.pdf
1.59M
بیانیه و تصاویر کامل از تحقیقات سنتکام در رابطه با حمله به نفتکش اسرائیلی
🆔 @safir_61
آمریکائیها رسما ادعا کرده اند که نتیجه تحقیقاتش نشان میدهد ابتدا در تاریخ 29 جولای کشتی مرسر استریت با دو پهپاد انتحاری هدف قرار میگیرد که حمله موفق نبوده است.
آمریکا ادعا میکند حمله به تاریخ 30 جولای با پهپاد انتحاری مجدد انجام و این بار کاپیتان کشتی و یک افسر امنیتی کشته میشوند.
همچنین رسمی اعلام شده است که پهپاد ایرانی و از نوع انتحاری است.
🆔 @safir_61
صفیر
آمریکائیها رسما ادعا کرده اند که نتیجه تحقیقاتش نشان میدهد ابتدا در تاریخ 29 جولای کشتی مرسر استری
در این چارچوب اسرائیلیها پنجشنبه گذشته به جنوب لبنان حمله کردهاند و همزمان ایران را تهدید به حمله نظامی و ترور مقامات نظامی کردهاند، در این خصوص مطالبی خواهم نوشت.
♨️پاسخ غافلگیر کننده♨️
✍ احمد بنافی
در پاسخ به حملات هوایی رژیم صهیونیستی به دو منطقه «الجرمق» و «الشواکر» در پنجشنبه گذشته، یگانهای شهید «علی محسن کامل» و شهید «محمد قاسم طحان»در مقاومت اسلامی لبنان در ساعت 11:15 به وقت محلی روز جمعه اراضی اطراف پایگاههای صهیونیستی در مزارع شبعا را با دهها راکت 122 میلیمتری هدف گرفتند. در این خصوص توجه به نکات زیر حائز اهمیت است.
1⃣ اساسا رژیم صهیونیستی میلیتاریستی اداره میشود. الگوی تأمین امنیت خصوصا در مقابل مقاومت، اولویت شماره یک گردانندگان رژیم صهیونیستی است. بر مبنای این اولویت، محور رقابتهای سیاسی بازیگران درون رژیم نیز بیشتر به همین موضوع اختصاص یافته است.
2⃣ اقدامات اخیر رژیم صهیونیستی در حمله به جنوب لبنان و همچنین اظهارات سراسر مضحک بنی گانتس وزیر دفاع این رژیم که طی مصاحبه با وبسایت واینت اظهار کرده بود که اسراییل آماده حمله به ایران است در کنار حاشیه جلسه وی با وزیر خارجه آن رژیم که تصویری از سردار حاجیزاده بهعنوان فردی که نقش راهبردی در پیشرفت توانمندی موشکی و پهپادی ایران دارد و در مانیتور این نشست به نمایش درآمد و مدعی شدند قصد ترور آن را دارند در همین چارچوب صورت گرفته است.
3⃣ این اقدامات در وهله اول صرفا کارکرد نمایشی برای مصرف داخلی و فرار از فشار رسانهای و سیاسی رقیب آنان بنیامین نتانیاهو نخست وزیر سابق این رژیم علیه رئیس دولت کنونی نفتالی بنت مبنی بر ناتوانی در تامین امنیت رژیم و بازدارندگی در مقابل دشمنان منطقهای تعریف میشود. و در وهله بعد برای حفظ موازنه قدرت در منطقه، هرچند ناتوان از آن صورت گرفته است.
4⃣هرچند رژیم صهیونیستی آخرین بار پایگاههای حزب الله در جنوب لبنان را در جریان درگیریهای شدید در سال ۲۰۰۶ هدف قرار داده بود، اما در این حمله اخیر صرفا به مناطق خالی از سکنه حمله کردند و این نشان میدهد که آنان انگیزه جنگ نداشته و صرفا برای بهرهبرداری سیاسی و تبلیغاتی به این اقدام دست زدهاند.
5⃣ اما پاسخ حزبالله برای رژیم، غافلگیر کننده و علیرغم برآورد آنها که گفته بودند، حزب الله واکنشی نشان نخواهد داد، صورت گرفت. پاسخ فوری و متوازن حزبالله حامل این پیام مهم است که در مواجهه با جنگ احتمالی، آماده پاسخگویی در هر سطح و مقیاسی است. اگر رژیم بر توسعه تنش دامن بزند، پاسخ حزب الله حداقل در همان سطح و مقیاس از حیث عملیاتی خواهد بود.
6⃣همچنین رژیم صهیونیستی به خوبی میداند تهدید به جنگ و ترور فرماندهان جمهوری اسلامی مسئلهای نیست که جمهوری اسلامی آن را معتبر تلقی نماید و یا رژیم بتواند به واسطه آن برای خود تولید امنیت کند، مضاف بر اینکه جمهوری اسلامی نشان داده به هرگونه تهدیدی با پاسخ تعیین کننده و در عین حال پشیمان کننده مقابله میکند. به خصوص اینکه تجربه این راهبرد را به خوبی رژیم در گذشته درک کرده است.
🆔 @safir_61
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جدال با فرمانده نیروی دریایی آمریکا در برنامه زنده؛ آمریکا 10 هزار کیلومتر دورتر از مرزهایش در خلیج فارس چه می کند؟
🔹 "مایکل فرنکین" دریادار سابق نیروی دریایی آمریکا در شبکه دولتی CGTN، حضور آمریکا در خلیج فارس با 10 هزار کیلومتر فاصله را امری ضروری و منطقی جلوه داد!
🔹مجری برنامه: آیا می توانید تصور کنید ایرانی ها نیروی نظامی خود را به خلیج مکزیک بیاورند؟!
https://eitaa.com/joinchat/448331827Cbea675db80
صفیر
🎥 جدال با فرمانده نیروی دریایی آمریکا در برنامه زنده؛ آمریکا 10 هزار کیلومتر دورتر از مرزهایش در خل
اظهارات مایکل فرنکلین شاید پاسخی به بسیاری از پرسشها باشد. اگر در عرصه میدان ضعیف باشیم آمریکائیها منافع ملی ما را چپاول خواهند کرد. این واقعیتی است که خیلیها نمیخواهند آن را بپذیرند.
این گستاخی نباید بی پاسخ بماند. احضار سفرای انگلیس و روسیه به وزارت خارجه و یادآور شدن تغییر دوران کمترین کار ممکن است. به عزت و غرور ملی نباید به بهانه مصلحت، خدشه وارد شود.
https://eitaa.com/joinchat/448331827Cbea675db80
صفیر
این گستاخی نباید بی پاسخ بماند. احضار سفرای انگلیس و روسیه به وزارت خارجه و یادآور شدن تغییر دوران ک
♦احضار سفیر روسیه به وزارتخارجه
🔹سفیر فدراسیون روسیه در تهران برای ادای توضیحات در خصوص عکس منتشر شده، از سوی دستیار وزیر و مدیرکل اوراسیا به وزارت امورخارجه دعوت شد.
🔹سفیر روسیه در این ملاقات تصریح نمود که قصد وی از انتشار این عکس صرفا یادآوری اتحاد روسیه با بریتانیا بر علیه ارتش نازی در طول جنگ جهانی دوم بوده و به هیچ وجه هیچ انگیزه و منظور ضد ایرانی پشت انتشار این عکس وجود ندارد / تسنیم