موافقت شورای نگهبان با تغییر روند بررسی بودجه
سخنگوی شورای نگهبان: طرح دوفوریتی اصلاح ماده ۱۸۲ قانون آییننامه داخلی مجلس در خصوص بررسی دو شوری لایحه بودجه کل کشور در جلسه شورای نگهبان بررسی گردید و مغایر شرع و قانون اساسی شناخته نشد.
پیشتر لایحه بودجه به صورت یک شوری بررسی میشد؛ سال گذشته بعد از بررسی لایحه بودجه، نمایندگان به کلیات رای مثبت ندادند و این لایحه به دولت بازگشت و به همین دلیل مجلس برای عدم از بین رفتن فرصت تصمیم گرفتند بررسی لایحه بودجه به صورت دو شوری باشد.
@hoghoghyaran
🔴فتنه 88 و 9 دی در کلام ناخدای کشتی انقلاب:
🔹شما دیدید فتنهای به وجود آمد، کارهائی شد، تلاشهائی شد، آمریکا از فتنهگران دفاع کرد، انگلیس دفاع کرد، قدرتهای غربی، منافقین و سلطنتطلبها دفاع کردند؛ نتیجه چه شد؟ نتیجه این شد که در مقابل همهی این اتحاد و اتفاق نامیمون، مردم عزیز ما، ملت بزرگ ما در روز نهم دی، در روز بیست و دوی بهمن، آنچنان عظمتی از خودشان نشان دادند که دنیا را خیره کرد.
🔹باید حواسمان را جمع کنیم، بفهمیم که: «من نام لم ینم عنه»؛ اگر ما اینجا خواب برویم، جبههی دشمن، پشت سنگر خودش معلوم نیست خواب رفته باشد؛ او بیدار است، علیه ما توطئه خواهد کرد. به نظر من، فتنهی سال ۸۸ هم همین بود؛ برای ما یک زنگ بود، یک زنگ بیدارباش بود.
🔸گناه بزرگی که برخی از دستاندرکاران فتنهها در کشور انجام میدهند، امیدوار کردن دشمن است؛ دشمن را امیدوار میکنند که میتواند منفذی در بین مردم، در بین عوامل گوناگون، در بین مسئولان نظام باز کند.
🔸در فتنهی ۸۸، دو روز بعد از حوادث عاشورا، قضیهی عظیم نهم دی به راه افتاد. همان وقت بعضی از ناظران خارجی که از نزدیک دیده بودند، در مطبوعات غربی نوشتند و ما دیدیم، که گفته بودند آنچه در نهم دی در ایران پیش آمد، جز در تشییع جنازهی امام، چنین اجتماعی، چنین شوری دیده نشده بود. این را مردم کردند. حضور مردم اینجوری است.
🔺 تجارت ۷۲میلیارد دلاری ایران با جهان/ کارنامه دادوستد غیرنفتی ایران در ۹ماهه ۱۴۰۰منتشر شد
🔹 روند بازیابی تجارت خارجی در ۹ماهه ۱۴۰۰ ادامه پیدا کرده و ارزش صادرات و واردات غیرنفتی در این دوره زمانی از مرز ۷۲میلیارد دلار گذشته است.
🔹 با فروکشکردن تبعات اقتصادی کرونا اوضاع صادرات مساعدتر شده و در این میان ترقی قیمتهای جهانی کامودیتیها نیز مزید بر علت شده تا ارزش تجارت خارجی ۳۸درصد و ارزش صادرات ۴۰درصد افزایش پیدا کند.
@hoghoghyaran
6.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ژنرال روس: سردار سلیمانی تنها با ١٨ نفر از اعضای سپاه قدس خلبان روسی گرفتار در چنگ داعش را نجات داد، کاری که ما در آن شکست خوردیم
یوگنی گولیکوف:
▪️سردار سلیمانی تنها با ١٨ نفر از نظامیان سپاه قدس خلبان روس را از دست داعش نجات داد.
▪️ما بارها تلاش کردیم این خلبان را نجات دهیم ولی با یک کشته در عملیات نجات ناموفق برگشتیم.
▪️پس از این اتفاق مردم روسیه سردار سلیمانی را شناختند و از وی تشکر کردند.
@hoghoghyaran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حاج قاسم ناجی پایان شرارتها در جنوب شرق کشور
🔹مستند آورتین، برگزیده جشنواره سینما حقیقت، روایتگر زوایای پنهان سلحشوری سردار دلهاست، سرداری از جنس مردم که همواره دلش برای امنیت مردم میتپید و با تدبیر مدبرانه و کاریزمای فوقالعاده خود توانست به حکومت اشرار در جنوب شرق کشور پس از ۱۰۰ سال پایان دهد.
📌 *آموزههای فقهی و حقوقی* 📌
🔷️ *شرکتهای سهامی* 🔷️
مصادیق قانونی اداره کردن شرکت
۱.دعوت از مجامع عمومی
۲.تهیه خلاصه صورت دارایی
۳.منظور نمودن یک بیستم سود خالص شرکت به عنوان اندوخته قانونی تا زمانی که این اندوخته به یک دهم سرمایه شرکت برسد.
۴.در صورت ضرورت، پیشنهاد کاهش یا افزایش سرمایه
۵.تقسیم سود
۶.تهیه صورت های مالی جهت ارائه به بازرسان برای تقدیم به مجامع
مدیر عامل
تعریف: شخصی است که توسط هیأت مدیره برای اداره امور شرکت و تحت نظر هیأت مدیره تعیین میشود.
شیوه انتخاب و عزل مدیر عامل
۱.گزینش مدیر عامل از اختیارات انحصاری هیأت مدیره است.
۲.مدیر عامل حتما شخص حقیقی است.
۳.مدیر عامل میتواند بیش از یک نفر باشد، گرچه متداول نیست.
۴.(مهم) رئیس هیأت مدیره نمیتواند همزماتن مدیر عامل شرکت باشد مگر با سهچهارم آرای حاضر در مجمع عمومی
نکته: مدیر عامل بر خلاف مدیران رکن شرکت نیست، بلکه در حدود اخیتاراتش نماینده شرکت است.
نکته: اگر مدیر عامل خارج از حدود اختیاراتش عمل کند، غیرنافذ است.
📌 *آموزههای فقهی و حقوقی* 📌
🔷️ *قانون مدنی* 🔷️
🔸اوضاع و احوالی که به واسطه قانون در نظر قاضی دلیل بر امری شناخته شوند را اماره گویند و در کلیه دعواها قابل اثبات هستند.
🔸امارات از نظر قاضی: اوضاع و احوال در خصوص مورد و اگر دعوا با شهادت شهود قابل اثبات باشد یا اینکه ادله دلایل دیگری را تکمیل کند.
🔸قسم:
اگر دعوا با شهادت شهود قابل اثبات باشد مدعی میتواند حکم به دعوای خود را که مورد انکار مدعی علیه است را منوط به قسم او کند .
مدعی علیه هم میتواند اگر ادعا بر سقوط دین یه تعهد یا نحو آن باشد حکم را منوط به قسم مدعی کند .
🔸کسی که قسم متوجهش شده اگر نتواند باطل بودن دعوای طرف را اثبات کند یا باید قسم نماید یا قسم رو به طرف دیگر منتقل کند در غیر اینصورت دعوا اثبات خواهد شد. قسم برای کسی است که اگر اقرار کند اقرار وی نافذ است.
🔸تقاضای قسم قابل توکیل است اما قسم یاد کردن خیر.
🔸قسم در دعوا قاطع است و هر چیزی که بر خلافش باشد پذیرفته نمیشود. و فقط نسبت به اشخاصی که طرف دعوا بوده اند و قائم مقامشان موثر است.
🔸فردی که اقرار کرده میتواند برای آنچه که ادعا میکند از طرفش تقاضای قسم کند مگر اینکه مدرک دعوا مدعی سند رسمی یا سندی باشد که اعتبارش در محکمه احراز شده.
🔸در این دعوا ها قسم مورد ندارد:
۱_یک طرف دعوا اشخاص حقوقی باشد
۲_دعوای راجع به ضرر و زیان ناشی از جرم و خسارت ناشی از محاکمه
۳_دعوای تصرف عدوانی
۴_دعوای مزاحمت در صورتیکه منتهی به اختلاف در حقی که موجب مزاحمت شده است نباشد.
۵_دعوای راجع به اصل امتیازاتی که از طرف دولت داده بشود.
۶_دعاوی راجع به علائم صنعتی و اسم و علائم تجارتی و حق التصنیف و حق اختراع و امثال اینها.
📝 #حرف_آخر | اسلام
🔻 برشی از وصیتنامه و دستخط سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی
🔸 وصیت میکنم اسلام را در این برهه که تداعییافته در انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی است، تنها نگذارید. دفاع از اسلام نیازمند هوشمندی و توجه خاص است. در مسائل سیاسی آنجا که بحث اسلام، جمهوری اسلامی، مقدّسات و ولایت فقیه مطرح میشود، اینها رنگ خدا هستند؛ رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید.
📌 «چرایی پاسداشت 9 دی»
✍دکتر یدالله جوانی
با گذشت بیش از یک دهه از حوادث تلخ و ناگوار چند ماهه در بستر انتخابات خرداد 1388 و در ادامه، پدیدآیی یک حضور گسترده مردمی در صحنه برای واکنش به این حوادث در نهم دی ماه همان سال، یک پرسش اساسی وجود دارد که، چه ضرورت و اهمیتی دارد که هر ساله حماسه 9 دی پاسداشته شود؟.
پاسخ به این سؤال ضروری بوده و به ویژه برای نسل جوان باید به این پرسش پاسخ دقیق و منطقی داده شود. فهم ضرورت و اهمیت پاسداشت حماسه 9 دی برای همیشه در حال و آینده، در گرو توجه و درک درست از عمق فتنه آمریکاییـ صهیونیستی سال 1388 از یک سو و شناخت عمیق از عظمت کار بزرگی که مردم با خلق حماسه 9 دی انجام دادند، از دیگر سوست.
نگارنده این سطور همانطور که بارها گفته و نوشته، همچنان بر این اعتقاد است که از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون، هیچ توطئه و فتنهای علیه انقلاب و جمهوری اسلامی، به بزرگی، پیچیدگی و خطرناکی فتنه 88 طراحی و اجرا نشده است. با گذشت 12 سال از زمان وقوع آن فتنه، همچنان زوایا و لایههایی از آن پنهان و همچنان چهره واقعی برخی از فتنهگران برای بخشی از مردم ناشناخته باقی مانده است.....
⭕️متن کامل در زیر:
https://www.farsnews.ir/news/14001008001012/
هدایت شده از ⚖️ حقوق یاران ⚖️
فصل پنجم کتاب سودای سکولاریسم.pdf
642.5K
#بخوانید | نسخه pdf فصل پنجم کتاب سودای سکولاریسم که به فتنه ۸۸ پرداخته است
👤 نوشته سید یاسر جبرائیلی
📍 به مناسبت سالگرد حماسه نهم دیماه
@hoghoghyaran