خواندن #قضای_نمازشب و
آمرزش خداوند متعال 🌸
°پیامبر اکرم "صلی الله علیه و آله":
خداوند به کسی که #نمازشب ترک شده را در روز قضا کند، افتخار می کند و می فرماید: ای فرشتگان من! بنده من قضای چیزی را که من بر او واجب نکرده ام، بجا می آورد. شاهد باشید که من او را آمرزیدم.
📚بحارالانوار، ج۸۴، ص۲۰۲، ح۱۰
🔰معاونت تهذیب و تربیت مدرسه علمیه امام حسین "علیه السّلام"
#بخش_گتاب
#شهرستان_بابل
https://eitaa.com/safirn_gatab
▪️
مدرسه علمیه امام حسین "علیه السّلام"
خواندن #قضای_نمازشب و آمرزش خداوند متعال 🌸 °پیامبر اکرم "صلی الله علیه و آله": خداوند به کسی که #
✍️🏻توجه:
اگر شبی نمازشب تون قضا شد... حتما #شیطان سراغتون میاد و تمام تلاشش رو میکنه که شما قضای نمازشب رو نخونید.
به شما تلقین میکنه که خوندن قضای نمازشب فایده ای نداره... اگر تو آدم بودی شب بلند میشدی و نمازشب میخوندی و...
چون خوندن قضای نمازشب جدای از ثواب و برکات زیاد، #اثر_معنوی زیادی روی روح انسان میگذاره و بینی شیطان رو خُرد میکنه...
لذا اگر شبی نمازشبتون قضا شد، سعی کنید در طول روز حتما بجا بیارید و بهتره که تا #قبل_اذان_ظهر قضاش رو بجا بیارید... بعد از اذان ظهر یا عصر و شب هم میشه قضای نمازشب رو خوند... ولی اگر تا قبل از اذان ظهر خونده بشه، فضیلتش بیشتره.
التماس دعا
🏴 #پیادهروی_خانوادگی_اربعین_حسینی
☑️سخنران:
حجةالاسلام #محمد_پوررمضان
[امام جمعه بخش]
☑️همراه با مداحی و قرائت زیارت اربعین و اقامه نماز جماعت ظهر و عصر_ به صرف اطعام
#مبداء: میدان شهدا_ شهر گتاب
#مقصد: مزار شهید خوشنام
#شفاخانه_پیرتکیه_بالاگتاب
#چهارشنبه #۱۵_شهریور راس ساعت ۱۰ صبح
☑️ ستاد اربعین حسینی "علیه السلام" بخش و شهر گتاب
🏴
mfa_registration_manual.pdf
1.78M
آزمون استخدام #وزارت_امور_خارجه سال ۱۴۰۲
دفترچه راهنمای آزمون استخدام نیروی انسانی در مشاغل دیپلماتیک و اداری وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران منتشر شد.
مهلت ثبتنام: از امروز تا ۲۶ شهریور ماه
زمان آزمون: روز جمعه ۲۸ مهر ماه
تعداد پذیرفته شدگان نهایی: ۱۲۰ نفر
🔰مدرسه علمیه امام حسین "علیه السّلام"
#بخش_گتاب
#شهرستان_بابل
https://eitaa.com/safirn_gatab
▪️
🔴🔵 دستورات و توصیه های امام عصر علیه السلام برای گشایش کار و وسعت رزق بعد از نماز صبح
🌺 مرحوم عراقي به محضر امام زمان(عج) مشرف ميشوند واز طريق مرحوم سلطان آبادي دستورات زير را براي گشايش روزي دريافت ميکنند:
1⃣ بعد از نماز صبح دست روي سينه بگذار و ۷۰ مرتبه بگو:
🔹 يا فَتاح
2⃣ مداومت بر خواندن اين دعا:
لاحَوْلَ وَ لا قُوَّةَ اِلاَّ بِاللَّهِ تَوَكَّلْتُ عَلَى الْحَىِّ الَّذى لا يَمُوتُ وَ الْحَمْدُ للَّهِ الَّذى لَمْ يَتَّخِذْ وَلَداً وَ لَمْ يَكُنْ لَهُ شَريكٌ فِى الْمُلْكِ وَ لَمْ يَكُنْ لَهُ وَلِىٌّ مِنَ الذُّلِّ وَ كَبِّرْهُ تَكْبيراً
3⃣ بعد از نماز صبح اين دعا را بخوان:
بِسْمِ اللَّهِ وَ صَلَّى اللَّهُ عَلى مُحَمَّدٍ وآلِهِ وَ اُفَوِّضُ اَمْرى اِلَى اللَّهِ اِنَّ اللَّهَ بَصيرٌ بِالْعِبادِ، فَوَقيهُ اللَّهُ سَيِّئاتِ ما مَكَرُوا، لا اِلهَ إلاَّ اَنْتَ، سُبْحانَكَ اِنّى كُنْتُ مِنَ الظَّالِمينَ، فَاسْتَجَبْنا لَهُ وَ نَجَّيْناهُ مِنَ الْغَمِّ وَ كَذلِكَ نُنْجِى الْمُؤْمِنينَ، حَسْبُنَا اللَّهُ وَنِعْمَ الْوَكيلُ، فَاْنَقَلَبُوا بِنِعْمَةٍ مِنَ اللَّهِ وَ فَضْلٍ لَمْ يَمْسَسْهُمْ سُوءٌ، ما شآءَ اللَّهُ لاحَوْلَ وَ لاقُوَّةَ اِلاّ بِاللَّه ما شآءَاللَّهُ لا ما شآءَ النَّاسُ، ما شآءَ اللَّهُ وَاِنْ كَرِهَ النَّاسُ،حَسْبِىَ الرَّبُّ مِنَ الْمَرْبُوبينَ، حَسْبِىَ الْخالِقُ مِنَ الْمَخْلُوقينَ، حَسْبِىَ الرَّازِقُ مِنَ الْمَرْزُوقينَ، حَسْبِىَ اللَّهُ رَبُّ الْعالَمينَ، حَسْبى مَنْ هُوَ حَسْبى، حَسْبى مَنْ لَمْ يَزَلْ حَسْبى، حَسْبى مَنْ كانَ مُذْ كُنْتُ لَمْ يَزَلْ حَسْبى، حَسْبِى َاللَّهُ لا اِلهَ اِلاَّهُوَ، عَلَيْهِ تَوَكَّلْتُ وَ هُوَ رَبُّ الْعَرْش ِالْعَظيمِ.
📚 مفاتیح الجنان / تعقیبات نماز صبح
🔰معاونت تهذیب و تربیت مدرسه علمیه امام حسین "علیه السّلام"
#بخش_گتاب
#شهرستان_بابل
https://eitaa.com/safirn_gatab
▪️
5.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موکب داران عراقی روی دوتا مسئله خیلی تاکید و حساسیت دارند . یکی نماز اول وقت و دیگری تفکیک محیط های اسکان زنانه و مردانه ....
در این چند سال که توفیق زیارت اربعین داشتم در همه موکب هایی که توقف داشتیم دیدیم موقع اذان ، بزرگ آن موکب شخصا به میان زائران می آمد و دستور به نماز اول وقت میداد . در این مورد خیلی هم جدی هستند ....
🔰معاونت تهذیب و تربیت مدرسه علمیه امام حسین "علیه السّلام"
#بخش_گتاب
#شهرستان_بابل
https://eitaa.com/safirn_gatab
🏴
بسم الله الرحمن الرحیم
"مبارز راستین"
در ایران با مصوّبه شورای عالی انقلاب (سال ۱۳۸۹) سالروز کشته شدن رئیسعلی دلواری برابر با روز ۱۲ شهریور ماه ۱۲۹۴ شمسی در سن ۳۳ سالگی در جنگ جهانی اوّل-ایران و انگلیس-، به نام «روز ملی مبارزه با استعمار انگلیس» نامگذاری شدهاست.
✅نیروهای انگلیسی همزمان با حمله به بوشهر قصد تصرف ناحیه دلوار را داشتند.
✅حکم جهادیه علمای نجف از جمله میرزای دوم توسط شیخ محمدحسین برازجانی به انضمام حکم خود شیخ به قهرمان سترگ سردار "رئیسعلی دلواری" ابلاغ گردید.
✅ "رئیسعلی" با همراهی دیگر مشروطهخواهان، بوشهر را از حاکمیت استبداد محمدعلی شاه قاجار خارج کرد. در سال ۱۲۸۷ خورشیدی/۱۹۰۸میلادی به درخواست ملّاعلی تنگستانی و سید مرتضی مجتهد اهرمی که مخالف استبداد محمدعلی شاه بودند، بوشهر را تصرف کرد و حدود ۹ ماه شهر را در کنترل داشت.!
✅ قیام دلیران تنگستان علیه اشغالگران آغاز شد و نیروهای متجاوز انگلیسی که قریب به پنج هزار نفر بودند در دام مبارزان تنگستانی گرفتار آمدند و عده زیادی از نیروهای انگلیسی در این حمله کشته شدند.
✅ جنگ میان دلیران تنگستان به رهبری "رئیسعلی دلواری" در کنار سیصد تفنگدار برازجانی به رهبری غضنفرالسلطنه برازجانی از یک سو و نیروهای بریتانیا و خوانین متحد آنان از سوی دیگر بهطور پیاپی و پراکنده تا شهریور ۱۲۹۴ خورشیدی ادامه یافت و انگلیسیها نتوانستند بر "رئیسعلی و یارانش" برتری یابند.
✅ اما باهزاران تاسف و تاثر سرنوشت "سردار رئیسعلی دلواری" در محلی به نام «تنگک صفر» هنگام شبیخون به قوای بریتانیا توسط فردی نفوذی به نام غلامحسین تنگکی خائن که از پشت سر هدف گلوله قرار گرفت، عوض گردید و توسط این ملعون در سن ۳۳ سالگی شهید شد.
✅ پیکر او ابتدا در نزدیکی حرم امامزادهای در روستای «کله بند» به خاک سپرده شد. اما به موجب وصیت خود "رئیسعلی"، پس از انتقال پیکر، او را در جوار حرم حضرت علی بن ابیطالب علیه السلام در وادیالسلام نجف اشرف عراق دفن کردند.!
✅ "رئیسعلی دلواری" سردار بزرگ نهضت مقاومت جنوب ایران مقابل استعمار انگلیس را باید:
"نماد مقاومت و استعمارستیزی"
نامید.
✅ پرسش:
●اگر روز ۱۲ شهریور را " روز مبارزه با استعمار" بنامیم بهتر نیست تا "روز مبارزه با استعمار انگلیس".؟!
چرا که اگر با "استعمار انگلیس" مبارزه داریم پس چرا در داخل سرزمین ما این کشور "سفارتخانه" دارد و سفیرش را می پذیریم و اعتبار می نهیم.؟! در این صورت، چگونه با او مبارزه داریم.؟! یعنی هم دشمن خود را اعتبار می دهیم و در همان حال با او مبارزه داریم.؟! این یک تناقض و پارادوکسیکال آشکار نیست.؟!
✅ اگر انگلیس را پیر استعمار می نامیم و با آن مبارزه داریم چگونه عزیزان ما در آن کشور اشتغال به تحصیل دارند و یا ارتزاق و زندگی می کنند. و چگونه همزمان با آن مبارزه هم داریم.؟!
مبارزات سیاسی با معاملات اقتصادی قابل جمعند.؟! در کمال آسودگی تجّار و بازرگانان انگلیس در تبادل کالا و تعاملات اقتصادی و در رفت و آمد مشغولند و در عین حال با آنان در مبارزه هم هستیم.؟!
✅سئوالاتی دیگر از این دست که البته باورمندیم حتماً پاسخی هم دارد اما چگونه و چه زمان پاسخ آن شنیده می شود.؟!
☆ تحقیق و نگارش:
سعید رهنمائیان📚⚘
کشتله گتاب بابل
۱۴۰۲/۶/۱۲
📖
"باسمه تعالی"
💠پاسخ به یکی از سنگین ترین شبهات باب جبر؛
‼️شبهه:
در تعریف فعل اختیاری گفته می شود فعلی است که مسبوق به اراده است یعنی فعلی که با اراده انجام می گیرد.
🔻پرسش این است آیا خود اراده مسبوق به اراده است یعنی آیا اراده، خود یک فعل ارادی است و یا فعل غیر ارادی؟
اگر غیر ارادی است پس افعال ما اختیاری نخواهد بود چون مقدمه آن که اراده است خود غیر ارادی است!
و اگر خودِ اراده، ارادی باشد یعنی مسبوق به اراده دیگر باشد سوال میکنیم آیا خود همان اراده دیگر، ارادی است و یا غیر ارادی؟
اگر غیر ارادی است دوباره همان محذور سابق پیش می آید و اگر ارادی است یعنی مسبوق به اراده دیگر است باز هم این سوال را در مورد آن اراده مطرح می کنیم و چون تسلسل تا بی نهایت، محال است به ناچار در نهایت باید به اراده ای ختم شود که خود، ارادی نیست یعنی مسبوق به اراده دیگر نیست.
بنابراین افعال به ظاهر اختیاری ما در واقع اختیاری نخواهد بود چون در نهایت به اراده ای بر می گردند که خود ارادی نیست.
⭕️پاسخ:
پاسخهای متعددی به این پرسش داده اند که بسیاری از آنها ناتمام است.
بهترین پاسخ این است که تعریف مزبور برای فعل اختیاری نادرست است.
میان فعل اختیاری و فعل ارادی، عموم و خصوص مطلق است. یعنی هر فعل ارادی، فعل اختیاری است ولی این گونه نیست که هر فعل اختیاری فعل ارادی باشد.
باید توجه داشت اراده در اینجا به معنای تصمیم است که فعل نفس می باشد هر فعلی که با تصمیم گیری انجام می شود آن فعل، اصطلاحاً فعل ارادی است.
اما اختیار به معنای انجام فعل با گزینش رضایتمندانه و آگاهانه است. هر فعلی که با گزینش رضایتمندانه و آگاهانه انجام گیرد فعل اختیاری خواهد بود.
اراده و تصمیم که فعل نفس است هرچند مسبوق به اراده و تصمیم دیگری نیست ولی فعلی است که نفس انسان آن را با رضایتمندی و آگاهی انجام می دهد.
توضیح بیشتر این است که وقتی انسان بخواهد فعلی از افعال ارادی جوارحی مانند خوردن و راه رفتن را انجام دهد نفس انسان با آگاهی و رضایتمندی برای انجام فعل جوارحی، اراده می کند چون بدون اراده و تصمیم، آن فعل جوارحی انجام یافتنی نیست، روی این حساب، فعل جوارحی انسان فعل ارادی است، اما خودِ اراده، فعل اختیاری است نه فعل ارادی. یعنی نفس انسان با آگاهی و رضایتمندی اراده می کند که فعل جوارحی خوردن و یا راه رفتن را انجام دهد.
پس در جواب پرسش پیشین باید گفت تعریفی که برای فعل اختیاری داده شد تعریف نادرستی است.
فعل اختیاری آن فعلی نیست که مسبوق به اراده است بلکه فعلی است که با رضایتمندی و آگاهی انجام می گیرد.
جالب این است که حکمای اسلامی در عین اینکه خدا را فاعل مختار می دانند فاعل مرید نمی دانند. به تعبیر واضح تر معتقدند که خداوند افعال خود را از روی آگاهی و رضایتمندی کامل انجام می دهد بدون اینکه اراده به معنای تصمیم در ساحت ربوبی راه داشته باشد زیرا اراده به معنای تصمیم از ویژگی های نفوس انسانی و حیوانی است.
تاکید می شود که منظور از اینکه خدا فاعل مرید نیست این است که فاعلی نیست که فعل خود را از روی تصمیم انجام دهد البته گاهی فاعل مرید مترادف فاعل مختار به کار می رود که در این صورت می توان گفت که خداوند فاعل مرید به معنای فاعل مختار است.
✍حجةالاسلام و المسلمين نیکزاد
🔰معاونت پژوهش مدرسه علمیه امام حسین "علیه السّلام"
#بخش_گتاب
#شهرستان_بابل
https://eitaa.com/safirn_gatab
▪️