هدایت شده از کانال ثامن شهرستان نکا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 آدمو سگ بگیره جو نگیره 😂
🔹 آخه با یه لاستیک آتیش زدن میگی تسلیم شو؟
🔹 البته خود آقا خوب جواب دادن 😂
#ثامن_نکا
هدایت شده از خبر فوری و مهم
⭕️واکنش همسر شهید بلباسی به استوری علی کریمی
🔹ما هیچ وقت شمارو فراموش نمیکنیم
🔥 صرفاً جهت اطلاع 👇
http://eitaa.com/joinchat/2363949065C888149b305
۱/پاسخ به #شبهات
آیا وجود گشت ارشاد در جامعه لازم است؟ آیا شما مخالف وجود گشت ارشاد هستید؟
ممکن است نسبت به مدل فعلی گشت ارشاد انتقاد وجود داشته باشد، اما پیرامون اصل آن منطق مشخصی وجود دارد.
اگرچه کشورهای دنیا روی حد و حدود پوشش قانونی با هم اختلاف دارند، اما هرکدام از آنها، یک حدی از پوشش را برای انسان ها ضروری می دانند.
حال، تصور کنید که خانمی نه تنها سر خود را نپوشاند که بخواهد لباس ها را از تن درآورده و برهنه کامل در خیابان راه برود. آیا در چنین موقعیتی باید برخوردی صورت گیرد یا خیر؟ اگر بله، نام آن نهاد چیست؟ آیا به آن گشت ارشاد نمی گویند؟
در همه کشورها پلیس مسئول مقابله با بی قانونی از جمله برخورد با بدپوششی است. به عنوان نمونه چند ماه پیش در ۱۳ می ۲۰۲۲ دانش آموزان یک دبیرستان دخترانه در کانادا، در اعتراض به الزام پوشش زیاد در مدرسه اعتراض کردند که پلیس وارد شد و برخی را دستگیر کرد.
#ثامن_نکا
5.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴معذرت می خوام برای پخش این کلیپ😔
🍃ولی چاره ای نیست گاهی اوقات برای فهمیدن ، باید درد رو دید و درد رو کشید!
🖌 #محمدصادق_سلطانزاده_بشرویه
#ثامن_نکا
🔴 فواد ایزدی: برزیل، دهمین کشور آمریکای لاتین است که در انتخابات ریاستجمهوری آن نامزد عدالتخواه، منتقد آمریکا، و علاقهمند به ارتقای روابط با ایران به پیروزی رسید.
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
#ثامن_نکا
♦️ پسر قاتلش به قصد کشتن ماموران یگان ویژه رو زیر کرده و چون همون موتور اولی رفته زیر ماشینش نتونسته بیشتر زیر کنه گرفتنش
🔹 حالا مامانش اینقدر پررو و وقیحانه میگه به ناحق و برای رفع اتهام از خودشن میخوان اعدامش کنن
#پایان_مدارا
#برخورد_قاطع
#ثامن_نکا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خشونت جنون آمیز پلیس #کانادا علیه زنان این کشور
#غرب_وحشی
#غرب_بدون_روتوش
#سراب_آزادی
#سراب_غرب
#سراب_حقوق_زنان
#ثامن_نکا
هدایت شده از پاسخ به شبهات فجازی
❌ شبهه ۹۵۱
یکی از جوونای مسجد می گفت:
حاج آقا پیامبر وقتی میخواست نماز بخونه تو تشهد نماز چی میگفت؟ میگفت اشهد ان خودم رسول الله؟ یا میگفت اللهم صل علی خودم و آل خودم؟
✅ پاسخ
✍️ پاسخ حجتالاسلام دکتر #قربانی_مقدم را ببینید
🆔 @shobhe_shenasi
هدایت شده از پاسخ به شبهات فجازی
🔰 چرا در ایران مانند کشورهای متمدن غربی آزادی وجود ندارد؟
♨️ کمی به نمونه های آزادی در غرب توجه کنید:
♦️درجشنواره کن "لارس فون تریر" درنشست خبری گفت: "ضدیهود نیستم؛ اما اسرائیل موی دماغ است" بلافاصله جشنواره طی بیانیهای او را «عنصر نامطلوب»خواند و از جشنواره اخراجش کرد و با تهدید مجبور به عذرخواهی شد.
♦️"جینا کارانو"بازیگرجنگ ستارگان وسومین بوکسور زن دنیا بخاطر توئیتی درنقدهلوکاست اخراج شد
♦️"مل گیبسون"کارگردان مشهور، بخاطر انتقاد از رفتار یهودیان کنار گذاشته شد
♦️"کلت کلر"صاحب ۵ مدال المپیک برای آمریکا به خاطر شرکت در اعتراضات کنگره به 30 سال زندان محکوم و برای همیشه از تیم ملی کنار گذاشته شد.
♦️توئیتر در دی ماه ۱۳۹۹ اکانت ترامپ و ۷۰ هزار طرفدارش را مسدود کرد
♦️کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال فرانسه " ادریسا گوئیه" بازیکن تیم پاریسنژرمن را بخاطر حمایت نکردن از همجنسگرایی احظار کرد
♦️مردی که با اتومبیل روی پرچم همجنس بازان نقاشی شده کف تقاطع رد لاستیک انداخته بود به ۵ سال زندان و ۱۲۰۰۰ دلار جریمه محکوم شد.
♦️باشگاه بارسلونا «عبدالصمد ازازولی» بازیکن خود را مجبور به حذف استوریهای اینستاگرامش در حمایت از حقوق فلسطینیها کرده است.
♦️یوتیوب، مصاحبه تولسی گابارد نماینده کنگره با فاکس نیوز را که در آن بایدن و هیلاری کلینتون را به بر افروختن جنگ در افغانستان و تحریک اوکراین علیه روسیه متهم کرده بود، حذف کرد
♦️اندی استون، سخنگوی «شرکت متا» گفت که متا به طور موقت ممنوعیت تحریک به خشونت علیه ارتش روسیه و نه علیه غیرنظامیان روسی را لغو کرده است.
♦️ نیوزویک: بهدلیل اینکه بنگلادش در سازمان ملل علیه روسیه رای نداده، لیتوانی اهدای نیممیلیون واکسن به این کشور را لغو کرد.
♦️کانادا یک نوع سیب زمینی سرخ کرده که تلفظ اسمش شبیه به نام رئیس جمهور روسیه یعنی «پوتین» بود تا اطلاع ثانوی از منو برداشته شد
♦️دانشگاه میلان بیوکا در راستای تحریم روسیه درس ادیب بزرگ روسی داستایوفسکی را حذف کرد!
♦️«ووپی گلدبرگ» مجری برنامه گفتگومحور The View در شبکه ABC آمریکا در پی اظهاراتش درباره هولوکاست به مدت دو هفته از کار تعلیق شد. او تنها گفته بود که هولوکاستِ ادعایی یهودیان، ارتباطی با تبعیض نژادی نداشته است.
♦️خانم فاطمه انوری، معلم ایرانی در استان کبک کانادا، بخاطر داشتن روسری از تدریس منع شد
♦️برنا لاچین سلبریتی معروف ترکیهای گفته برای ادای توضیحات احضار شده، چون در صفحه شخصیش گفته «گیلاس گران است»!
♦️چند روز بعد از هجوم طرفداران دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، به کنگره، بعضی از عوامل خشونتها در ساختمان «کاپیتول هیل» در حال شناسایی از سوی پلیس فدرال آمریکا هستند و تصاویر آنها در حال انتشار در شبکههای اجتماعی است و همزمان با شناسایی این افراد در بحران روز چهارشنبه در کنگره، از کار خود اخراج شده یا در حال اخراج شدن و ترک مشاغل خود هستند.
🔷 حجت الاسلام راجی
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه مجازی، مجهز باش...
👈پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @Shobhe_ShenaSi