eitaa logo
سفیران بصیرت و روشنگری لائی رودبار
83 دنبال‌کننده
6هزار عکس
6.4هزار ویدیو
140 فایل
جهاد تبیین
مشاهده در ایتا
دانلود
🛑 مسئولیت شناسی 🔹چند سال قبل، وقتی سیل و زازله می آمد، یا برف و کولاک، جاده ها و اتوبان ها را می بست، سطح بحث این بود که شهردار، استاندار و وزیر و رئیس کجاست؟ در سفر آلمان است، یا سفر تفریحی کیش و قشم، که حاضر نیست سفر را متوقف کند؟! چند روز طول می کشید تا برخی از آنها به محل حادثه و بحران برسند. ♦️اما در سیل اخیر، از معاون اول رئیس جمهور تا وزیر کشور، استانداران، فرمانداران و شهرداران، اغلب ضمن بسیج امکانات، به یاری آسیب دیدگان شتافتند و خود در میدان حاضر شدند. موارد مشابه این رویکرد درست را هنگام وقوع چند مورد زلزله، از مدیران شاهد بوده ایم. دم همه این مدیران وظیفه شناس گرم! 🔹حالا سطح بحث فرق کرده است؛ اگر دیروز بحث بر سر این بود که چرا فلان مدیر، چند روز طول می کشد تا به محل حادثه برود و از نزدیک، بحران را مدیریت کند، حالا عده ای مو را از ماست می کشند و حضور مدیران مسئولیت شناس در میدان را نیت خوانی می کنند! ♦️عده ای خرده گیری کرده اند که "چرا فلان شهردار یا نماینده مجلس، هنگام حضور در منطقه سیل زده، چکمه پایش نیست؟ یا چرا از آنها، در حالی که پاچه شلوار شان گِلی است، عکس گرفته شده و لابد می خواستند کار نمایشی انجام دهند"(!) 🔹این که مسئولان، هنگام حادثه، روز باشد یا شب، مسئولیت شناس باشند و از نزدیک، امداد رسانی را مدیریت کنند، وظیفه آنهاست نه امری مستحب. بنابراین خرده گیری و نیت خوانی درباره رفتار آنها بی جاست. چرا که هم کشف انگیزه دشوار است، و هم آنها به حداقل وظیفه خود عمل کرده اند و منتی بر سر کسی ندارند. ♦️البته که خدمت به خلق برای رضای خدا، با ظاهر سازی، زمین تا آسمان فرق دارد. اما پیشرفت بسیار مهمی حاصل شده که مدیران بر خلاف گذشته، احساس می کنند وظیفه ای متوجه آنهاست و از این مسئولیت، شانه خالی نمی کنند. این فرهنگ باید تعمیق شود تا هیچ مدیری نتواند از نوکری مردم شانه خالی کند. 👤محمد ایمانی
🇮🇷 📝 به شبهه | 🍃🌹🍃 🔻اگر روشنفکری از شما پرسید چرا این‌قدر برای و امام‌حسین‌ "علیه السلام" هزینه میکنید، چرا به فقرا کمک نمیکنین؟ این پاسخ رو حتما تو آستین داشته باشین. 1⃣ سالانه بیش از ۷۰۰ میلیارد تومان خرج هزینه‌ی می‌شود که فقرا اجازه‌ی ورود به کنسرت را ندارند زیرا که توان مالی، شرط ورود به کنسرت است. "چرا این هزینه را به فقرا نمی‌دهید؟🤔" 2⃣ سالانه ۱۰ تریلیون و ۲۰۰ میلیارد تومان لوازم آرایشی خریداری می‌شود و ایران هفدمین کشور مصرف کننده‌ی در جهان است. "چرا این هزینه را به فقرا نمی‌دهید؟🤔" 3⃣ ایرانیان در سال ۳۲۵۰ میلیارد صرف خرید سیگار می‌کنند و تنها برای درمان به خاطر مصرف سیگار ۷۲۰۰ میلیارد تومان هزینه برای بیماران سیگاری به همراه داشته است. "چرا این هزینه را به فقرا نمی‌دهید؟🤔" 4⃣ ۲میلیون ایرانی در سال به ترکیه می‌روند و ۸۰۰۰ هزار میلیارد تومان هزینه می‌کنند. "چرا این هزینه را به فقرا نمی‌دهید؟🤔" 5⃣ بیش از ۲۸۰ هزار ایرانی در سال به امارات می‌روند و پیش از ۵۰۰ میلیارد هزینه‌ی سفر ایرانیان می‌شود. "چرا این هزینه را به فقرا نمی‌دهید؟🤔" 6⃣ بیش از ۸۰ هزار ایرانی در سال به تایلند می‌روند و بیش از ۴۰۰ میلیارد هزینه‌ی سفر به تایلند ایرانیان است. "چرا این هزینه را به فقرا نمی‌دهید؟🤔" 🚫 سوال!چرا فقط نزدیک محرم و اربعین، فقرا و نیازمندان برای عده‌ای دین‌ستیز مهم می‌شوند؟🤔 ❌ چرا در هنگام سفر به تایلند و آنتالیا فقرا و نیازمندان مهم نیستند؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🏴| نخستین شهید پیشتاز کربلا ▪️◾️▪️ 🎙حجت الاسلام والمسلمین پناهیان
🔷قهرمان پوشالی 💢 بارها به بهانه‌های مختلف شاهد تحقیر کشورمان توسط عده‌ای خودکم‌بین در برابر کشور سلطنتی امارات بوده‌ایم. 🔸یکی از عجیب‌ترین تعبیرها افاضات حمید فرخ‌نژاد بود که در پیامی اینستاگرامی مدعی شد«میان این‌همه شیخ که توی مملکتمان شبانه‌روز تلاش می‌کنند، کاش یک شیخ محمد بن راشد داشتیم».حالا مروری کوتاه بر عملکرد حکام اماراتی می کنیم: ⭕️در سطح بین‌المللی: 🔻با وجود اجرای همه جانبه سیاستهای استکبار جهانی،در معادلات جهانی،امارات بازیگری ضعیف و غیرقابل اتکا محسوب می‌شود. 🔻 در جریان ائتلاف نظامی_سیاسی علیه دولت سوریه متحمل شکست شد. ⭕️ در سطح منطقه‌ای: 🔻تنش زایی با برخی از کشورهای منطقه از جمله ایران. 🔻در یمن با شکستی مفتضحانه مجبور به فرار از این کشور شد. 🔻در خیانتی آشکار روابط خود را با رژیم صهیونیستی عادی و علنی ساخت. ⭕️در سطح داخلی: 🔻بحران مشروعیت داخلی 🔻با وجود بهره‌مندی از سرویس‌ها و نیروهای امنیتی آمریکایی و صهیونیستی در حفظ امنیت بندر حیاتی و امنیتی فجیره ناکام ماند. 🔻این روزها هم شاهد نارضایتی مردم امارات از ناکارآمدی حاکمیت در کنترل سیل و امدادرسانی بوده‌ایم و خبری هم از شبکه فاضلاب اتوماتیک و... نبوده است. ✅جریان تحریف با بزرگنمایی از خاندان پادشاهی امارات سعی می‌کند با مهندسی افکار عمومی در ایران و ناکارآمد جلوه دادن نظام، در مردم ایجاد یأس و ناامیدی کند.در حالی که شیخ محمد بن راشد حتی در مدیریت منزلش هم ناکام بوده،بطوری که همسر وی که خواهر پادشاه اردن نیز می باشد مخفیانه به انگلیس گریخت و پس از افشاگری علیه حاکم امارات ،پناهندگی دیپلماتیک گرفت. 🖌
🔴روایت استاندار تهران از پیگیری‌های مکرر رئیس جمهور در مورد سیل محسن منصوری استاندار تهران: 🔹از دیشب تا بحال چهار بار، تماس گرفتند. با جدیت و دلسوزانه پیگیر مشکلات مردم هستند. یکی از تماس ها ساعت ۳ بامداد بود. فرق میکند چه کسی رییس جمهور باشد.
12.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | وضعیت مردم در زمان بهتر بود!! ♨️ ماجرای خودکار هویدا که ۱۳ سال دوریالی ماند!! ♨️ از وضعیت تغذیه و اجاره‌خانه تا به روایت مورخ آمریکایی ‼️ اعتراف رئیس سازمان برنامه و بودجه دربار ⁉️ وقتی انقلاب شد، ایران چگونه بود؟ ⁉️ کدام یک از اعضای دربار، از سه سال قبل، وقوع انقلاب را پیش‌بینی کرده‌بود؟
🏦 بانک جهانی: روحانی، ناکارآمد ترین دولت از ۷۵ تاکنون 🔹بانک جهانی کارآمدی دولت‌های گذشته ایران از سال ۱۹۹۶ (۱۳۷۵) تا ۲۰۲۰ (۱۳۹۹) را بررسی کرده که کمترین نمره از آن دولت دوازدهم در سال ۲۰۲۰ شده است. 🔹نمره کارآمدی دولت دوازدهم در سال ۲۰۲۰ (۱۳۹۹) نزدیک به منفی ۱ تعیین‌شده است که کمترین نمره ثبت‌شده برای همه دولت‌های ایران از سال ۱۹۹۶ (۱۳۷۵) به این سمت است. پیش از آن کمترین نمره کارآمدی مربوط به سال ۲۰۱۳ (۱۳۹۲) با منفی ۰.۷ بوده است. 🔹در حالی رکورد ناکارآمدی در دولت گذشته طی سال ۲۰۲۰ شکسته شده است که در سال‌های پیش از آن نیز عملکرد این دولت افت‌وخیز شدیدی داشته است. در جریان سال‌های ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ یعنی دو سال اول فعالیت دولت یازدهم شاهد بهبود وضعیت کارآمدی دولت ایران بوده‌ایم به‌طوری‌که نمره کارآمدی این دولت از منفی ۰.۷ در سال ۲۰۱۳ به منفی ۰.۴ در سال ۲۰۱۴ و منفی ۰.۲ در سال ۲۰۱۵ ارتقاء یافته است. 🔹اما در دو سال بعد یعنی سال‌های ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷ شاهد درجا زدن دولت گذشته به لحاظ کارآمدی و ثابت ماندن نمره منفی ۰.۲ برای این دولت بوده‌ایم.
👌 ۱۱۹ قلم داروی پرمصرف بیمه‌ شدند 🔹پس از اجرای طرح دارویاری از ۲۳ تیر ۱۱۹ قلم داروی بدون نسخه (OTC) با پوشش بیمه‌ای محاسبه می‌شوند. 🔹این داروها در ۶ گروه سرماخوردگی، گوارشی، فرآورده‌های پوستی، ملین و ضد احتقان، ضد سرفه و سایر داروها است.
16.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 | تناقضات وحید اشتری! 🍃🌹🍃 ❌ تهمت‌هایی که هيچ پشتوانه واقعی ندارد! ‼️ مظلوم نمایی با فریب رسانه‌ای
💬 چرا خرید نان افزایش یافت؟ 🔹افزایش تقاضا برای خرید نان در ماه‌های اخیر صف نانوایی‌ها را طولانی کرد. در حالی که مسئولان امر نسبت به این موضوع اظهار بی‌اطلاعی می‌کنند، اما کارشناسان روند صعودی نرخ سایر اقلام را علت این موضوع برمی‌شمارند. از سوی دیگر شنیده می‌شود تعدادی از نانوایی‌ها هم اقدام به توزیع آرد خارج از شبکه می‌کنند که این موضوع نیز باعث کاهش عرضه شده است 🔹بسیاری از مردم به دلیل ارزان بودن نان‌های سنتی ناچار به خرید نان هستند. این در حالی است که پیش از این نان‌های فانتزی بخشی از نیاز خانوارها را تأمین می‌کردند و اگر خانواده‌ای به نان خارج از ساعت کاری نانوایان سنتی احتیاج داشت از این واحدها تأمین نیاز می‌کرد. اما بعد از افزایش نرخ گندم و افزایش قیمت نان فانتزی، بخشی از نیاز مردم که با این نان‌ها تأمین می‌شد به سمت نان‌های سنتی سرازیر شد 🔹از سوی دیگر، اقلامی نظیر برنج، ماکارونی، روغن و … چنان جهشی داشتند که برخی شهروندان نان را جایگزین این اقلام کرده‌اند.
🔻سازمان مدیریت بحران، چه چیزی را مدیریت می‌کند؟! 🔹بار دیگر متاسفانه نقاطی از کشور درگیر سیل شده است. وقوع سیل قطعا به عوامل طبیعی مرتبط بوده و نمی‌توان گفت تقصیر فلان نهاد است که باران شدید وسط تابستان آمده است. 🔹اما در این میان یک سازمانی داریم که اینگونه مسائل به آن مرتبط می‌شود به نام «سازمان مدیریت بحران». اما در کمال تعجب در اکثر مواقعی که بحرانی در کشور رخ داده، این سازمان صرفا غافلگیر می‌شود. اگر بنا بر غافلگیر شدن بود که همه مردم از بحران غافلگیر می‌شوند دیگر به سازمانی در این زمینه نیاز نداریم. 🔹سوال این است که ما از سازمان مدیریت بحران چه می‌خواهیم؟ وقوع سیل را از چند ماه زودتر پیش‌بینی کند؟ یا اعضای سازمان بیل به دست بگیرند و به جنگ سیل بروند؟ اصلا اینگونه نیست. 🔹 براساس تجربه چندین ساله و مشاهده اینکه چه مناطقی سیل خیز است، براساس علوم زمین شناسی و جغرافیا که توانایی محاسبه و تخمین مناطقی که احتمال وقوع سیل را دارند، براساس نیازهای زیرساختی و اصلاح ساختارها و تجهیزات قدیمی و براساس بسیاری پارامترهای علمی دیگر، سازمان مدیریت بحران می‌تواند و باید بررسی کند که در صورت وقوع بارش شدید، چه مناطقی ممکن است دچار سیل شوند و به طور پیشگیرانه زیر ساخت‌های آب و فاضلاب و کنترل سیلاب در آن مناطق را به گونه‌ای اصلاح کند تا در صورت وقوع سیل دچار کمترین خسارت شده و حداقلِ تلفات را باشد. 🔹طبیعی است که ممکن است سازمان مدیریت بحران در تخمین مناطق دچار خطا شود یا زیر ساخت‌هایی که در نظر می‌گیرد جوابگوی سیلاب‌های بسیار بزرگ را نداشته باشد و این مسئله فقط مخصوص ایران نیست. اما این که این سازمان در طول سال‌ها اقداماتی کارآمد در این راستا انجام نداده، به هیچ وجه قابل قبول نمی‌باشد. 🔹اینکه در حال حاضر چند روز قبل از بارش، هواشناسی هشدار داد، اقدام بسیار مثبتی بود و تا حدودی جلوی تلفات جانی بیشتر را گرفت. اما این اقدام کم کاری سازمان مدیریت بحران در اقدامات پیشگیرانه را جبران نمی‌کند. ✍🏻 مهدی پیش‌بین