سهم گلچین:
#آسیا
اطلاعیه 1401/07/12
*بیمه آسیا*
پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق العاده در خصوص افزایش سرمایه
از مبلغ 24,131,804 میلیون ریال به مبلغ 31,000,000 میلیون ریال (معادل 28 درصد)
از محل سود انباشته به منظور اصلاح ساختار مالي در جهت توسعه پرتفوي حق بيمه و افزايش سهم بازار و تقويت توان مالي شرکت
#سهگمت
اطلاعیه 1401/07/12
*سيمان هگمتان*
6 ماهه منتهی به 1401/04/31(حسابرسی شده) مبلغ ۳,۲۶۴ ريال سود به ازای هر سهم محقق نمود
13 درصد افزایش نسبت به گزارش حسابرسی نشده
#شوینده
اطلاعیه 1401/07/12
*مديريت صنعت شوينده توسعه صنايع بهشهر*
6 ماهه منتهی به 1401/03/31(حسابرسی شده) مبلغ ۲۸۳ ريال سود به ازای هر سهم محقق نمود
4 درصد کاهش سود نسبت به گزارش حسابرسی نشده
#بترانس
اطلاعیه 1401/07/12
*ایران ترانسفو*
پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق العاده در خصوص افزایش سرمایه
از مبلغ 36,402,756 میلیون ریال به مبلغ 47,500,000 میلیون ریال (معادل 30 درصد)
از محل سود انباشته به منظور افزايش سرمايه در گردش و جبران کمبود نقدينگي
🔻قدرتنمایی بازار کار آمریکا
🔹 گزارش بازار کار آمریکا در ماه سپتامبر منتشر شد؛ گزارشی که بر اساس نظر تحلیل گران حکایت از قدرت نمایی اقتصاد آمریکا دارد.
🔹 در ماه سپتامبر تعداد افراد شاغل شده در این ماه بیش از مقدار پیشبینی ها بوده است و این در حالی است که نرخ بیکاری بزرگترین اقتصاد جهان نیز به 3.5 درصد کاهش پیدا کرده است.
🔹 گزارش بازار کار ماه سپتامبر می تواند پشتوانه محکمی برای فدرال رزرو در جهت ادامه سیاست های انقباضی خود باشد. فدرال رزرو تاکنون سه مرتبه نرخ بهره را در اقدامی کم سابقه هر بار 75 صدم درصد افزایش داده است تا بتواند تورم را به کنترل خود دربیاورد.
🔹 در این میان مقامات فدرال رزرو اعلام کرده اند که مبارزه با تورم و افزایش نرخ بهره می تواند برای اقتصاد این کشور دردناک باشد اما آنها به هر قیمتی می خواهند نرخ تورم را کنترل کنند.
اوره خلیج فارس :
593/642 دلار
اوره ایران:
570/590 دلار
▪️قیمت کود به سیر نزولی خود ادامه داد
زیرا چین هفته طلایی را جشن گرفته است و فعالان بازار در سنگاپور برای کنفرانس IFA Crossroads گرد هم آمدند. قیمتهای نیتروژن در مناطق مختلف، متفاوت
بود. ◾️کمپانی یارا از اتحادیه اروپا و دولتها خواسته است برای اطمینان از کاهش وابستگی اروپا به روسیه برای مواد غذایی و کود، فوری و قاطعانه عمل کنند.
📌نمای پایانی بازار؛ صعود امروز شاخص کل دلچسب نبود
🔹در پایان معاملات امروز هرچند شاخص کل با ۲٬۸۶۸ واحد افزایش همراه بوده اما نسبت به میانههای بازار کاهش بیش از ۱٬۵۰۰ واحدی را تجربه کرده است.
🔹شپنا،شبندر،بفجر و کگل بیشترین تاثیر برروی شاخص را داشتند.
🔹شاخص هم وزن نیز رشدی هزار و ۲۹۸واحدی را ثبت کرد.
🔹ارزش معاملات خرد هم نهایتا نتوانست به بیش از دو هزار میلیارد تومان برسد و به یک هزار و ۹۱۰میلیارد تومان رسید.
🔹همچنین حقیقی ها در مجموع ۸۵میلیارد تومان از بازار خارج کردند.
🔹غویتا با ۱۳ و وطوبی و شبندر با ۹ میلیارد تومان بیشترین ورود و بپاس با ۳۷،ثفارس با ۱۲ و ملت با ۸ میلیارد تومان بیشترین خروج پول حقیقی را به ثبت رساندند.
🔹در میان صنایع هم گروه فرآورده های نفتی با ۱۷ میلیارد تومان رکورددار ورود پول حقیقی بود و در آنسوی میدان گروه بیمه و صندوق بازنشستگی با ۴۹ میلیارد تومان بیشترین خروج پول حقیقی را از آن خود کرد.
#اطلاعات_بازار
شاخص کل 1,316,720
2868.14 واحد مثبت
ارزش بازار 49,463,997 میلیارد ریال
ارزش معاملات 32,361 میلیارد ریال
حجم معاملات 24.298 میلیارد سهم
نمادهای تاثیر گذار در شاخص
شپنا 1365 واحد مثبت
شبندر 1072 واحد مثبت
بفجر 337 واحد منفی
کگل 212 واحد منفی
خودرو 176 واحد مثبت
خساپا 166 واحد مثبت
فارس 130 واحد منفی
حجم معاملات
شستا 401 میلیون سهم
دی 244 میلیون سهم
خگستر 185 میلیون سهم
خساپا 177 میلیون سهم
خودرو 177 میلیون سهم
صبح امروز جلسه رئیس سازمان بورس و با مدیران هلدینگهای بزرگ بازار سرمایه در حضور "وزیر اقتصاد" در محل این وزارتخانه، تشکیل شد که براساس این جلسه مقرر شد:
▫️نخست اینکه، مسائل بنیادین شرکتها و اثرپذیری سودآوری صنایع از متغیرهای بودجه، پیش از بررسی و تدوین لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ به صورت مدون به ستاد اقتصادی دولت ارائه شود.
▫️ دوم اینکه، اختصاص منابعی از سوی هلدینگها جهت حمایت از سهمهای خود در قالب انتشار اوراق اختیار تبعی طی روزهای آتی عملیاتی شود.
برخی موضوعاتی که در نشست امروز مطرح گردید:
1- دستور ریاست محترم جمهور در خصوص رفع مشکل قیمت گذاری خوراک مایع پتروشیمی ها و متاتولی ها ... موضوع در دستور کار کمیسیون اقتصادی دولت قرار دارد
2- لزوم تغییر نگاه بخشی از بدنه دولت به سودآوری بنگاهها، مشخصا سازمان برنامه و بودجه و وزارت نفت در جلسات به دنبال تقویت منابع درامدی هستند، درحالی که وضعیت رقابت پذیری شرکتها و واحدهای پایین دست مصرف کننده نیز بایستی مدنظر باشد
3- چشم انداز قیمتها و سیاستهای #بودجه سال آینده نامشخص است ... شرکتها نگران تدوین یک بودجه چالشی از سوی سازمان برنامه و دولت مشابه سال قبل هستند ... شفاف سازی سیاستهای کلان بودجه ای در سال آینده بخصوص در مورد فرمول نرخ خوراک، افزایش دستمزدها و برق و آب و حمل و نقل و سایر هزینه های خدمات دولتی، به بهبود وضعیت بازار سرمایه کمک خواهد کرد
4- در خصوص شرکتهای واقع در مناطق ویژه، مقررات الزام به عرضه در بورس کالا باعث تحمیل هزینه های گمرکی زیادی به منظور فروش در زمین اصلی شده و لازم است در آن تجدیدنظر شود
5- لزوم لغو عوارض صادراتی و برقراری مجدد معافیتهای مالیاتی صادرات در بودجه سال آینده با توجه به افت قیمتهای جهانی و سودآوری شرکتها
6- سایر موارد (قیمتهای دستوری، بهره بانکی، محدودیت در فروش سهام توسط مجموعه های دولت، توسعه ابزارهای بورسی، اصلاح مقررات حاکم بر نرخ ارز در #نیما، هماهنگی سیاسی با#روسیه در خودداری آن شرکت از رقابت منفی در بازارهای جهانی و ...)
7- اصلاح فرمول قیمت گاز طبیعی برای صنایع (فرمول بلندمدت) به گونه ای که منافع مصرف کننده مدنظر قرار گرفته و قیمتهای اروپا و کشورهای واردکننده در آن حذف شود
#کامودیتی حسب نظر وزیر اقتصاد، مقرر گردید یک بسته جدید رفع چالش شرکتهای بورسی طبق پیشنهاد شرکتها تهیه تا در اسرع وقت در ستاد اقتصادی دولت مطرح و مصوب و اجرایی و بخشی از مشکلات شرکتها برطرف شود ... بعلاوه مقرر گردید پیشنهادات بودجه ای شرکتها توسط سازمان بورس دریافت و به دولت منعکس شود تا در تدوین سیاستهای کلان بودجه 1402 ابلاغ و مدنظر قرار گیرد