ارزش معاملات روزانه بازار عادی سهام
در معاملات روز جاری ارزش معاملات خرد با کاهش 21 درصدی نسبت به روز چهارشنبه مواجه شد و به حدود 6.5 هزار میلیارد تومان رسید...
پیک سوم تورم در راه است؟
نرخ تورم ماهانه در شهریور ماه با ثبت رقم ۹/ ۳ درصد به بیشترین مقدار ۱۰ ماه اخیر رسید. در سه ماه تابستان، تورم ماهانه بالای ۳ درصد گزارش شد.
نزول مرزی در بازار سکه؛ ناکامی دلار در مسیر صعود
🔹در اولین روز هفته، دلار و سکه در مسیر کاهشی قرار گرفتند. روز شنبه سکه امامی مرز روانی 12 میلیون تومانی را از دست داد و با 130 هزار تومان افت به بهای 11 میلیون و 930 هزار تومان رسید. به نظر میرسد یکی از عوامل مهمی که زمینهساز افزایش فروشها در بازار سکه شد، ریزش بهای اونس طلا در بازارهای جهانی انتهای هفته بود.
🔹طلای جهانی از ابتدای هفته گذشته در مسیر افزایشی قرار گرفت و حتی توانست به محدوده هزار و 780 دلاری برسد. با این حال، از بعدازظهر پنجشنبه میزان فروشها در بازار طلا افزایش پیدا کرد و قیمت این فلز گرانبها تا محدوده هزار و 750 دلار پایین رفت. با ثبت چنین افتی، میزان فروشها در معاملات پشت خطی بازار داخلی بالا رفت. گفته میشود که روز جمعه، سکه در بازار پشت خطی زیر مرز 12 میلیون تومانی معامله میشد.
🔹برخی از سکهبازان امیدوار بودند که روز شنبه دلار در مسیر افزایشی قرار بگیرد و مانع از اثرات نزولی اونس طلا شود. با این حال، دلار در روز شنبه توان افزایش خاصی از خود نشان نداد تا فعالیت فروشندگان در بازار سکه نیز بیشتر شود. در اولین روز هفته، اسکناس آمریکایی ساعت 3 بعدازظهر 27هزار و 530 تومان قیمت خورد که 150 تومان کمتر از روز پنجشنبه بود./ دنیای اقتصاد
فلزات امروز سبز رنگ معامله می شوند.#فولاد, #فملي, #ذوب, #فخوز, #فمراد, #فاسمين, #فروي, #فجر, #هرمز, #فايرا, #كوير, #فسپا, #فسرب, #فپنتا, #فوكا, #فزرين, #فگستر و #ميدكو مثبت و متعادل اند.#وسديد پر عرضه ی گروه است.#فجهان, #فمراد و #فزرين نیز با افت قیمت متعادل اند.
فراورده های نفتی نیز با گرایشی مثبت داد و ستد می شوند.#شپنا, #شزنگ و #ونفت با افت قیمت متعادل اند.#شتران, #شبندر, #شسپا, #شبريز, #شبهرن, #شاوان, #شپاس و #شراز مثبت و متعادل اند.
شيميايي ها نیز با گرایشی مثبت داد و ستد می شوند.#نوري, #شگويا, #شاراك, #آريا, #فارس, #كلر, #زاگرس, #شفن, #شپديس, #شيران, #پارس, #شكربن, #شلرد, #شغدير, #شاروم, #قرن, #پاكشو و #شلعاب مثبت و متعادل اند.#شسينا, #شتوكا و #شپلي پر عرضه های گروه اند.#شكام با افزایش تقاضا همراه است.
بانکی ها امروز نوسان منفی قیمت را تجربه می کنند.#وبملت, #وبصادر, #ونوين, #وسينا و #وملل مثبت و متعادل اند.#دي, #وپارس, #وپست, #سامان, #وكار, #وخاور و #وزمين با افت قیمت متعادل معامله می شوند.