eitaa logo
ثروت حلال
3.3هزار دنبال‌کننده
12هزار عکس
216 ویدیو
18 فایل
☘️هو الرزاق☘️ 💰 اینجا درآمدت چند برابر میشه 💰 💯 تضمینی 💯 🌱 حلال 🌱 🛑با بازارهای مالی🏅 🌻خلاصه اینکه خیالت راااحت😍
مشاهده در ایتا
دانلود
گروه ۷ و استرالیا برای تعیین قیمت نفت روسیه توافق کردند ▫️کشورهای گروه ۷ و استرالیا توافق کرده اند که به جای کریدور پویا، حداکثر نرخ ثابتی برای نفت روسیه تعیین کنند که در مورد آن نیز بحث می‌شود. ▫️گروه ۷ و استرالیا "تصمیم گرفتند که سقف ثابتی برای قیمت تعیین کنند که به طور منظم مورد بازنگری قرار گیرد و تخفیفی از شاخص قیمت [جهانی] نفت نباشد. ▫️چنین مکانیزمی به افزایش ثبات در بازار جهانی نفت و همچنین ساده‌سازی انطباق و به حداقل رساندن بار بر دوش فعالان بازار کمک می‌کند./ ایرنا
پس از اقدام فدرال رزرو آمریکا: اکثر کشورهای عربی نرخ بهره خود را افزایش می دهند. اکثر کشورهای عربی خلیج فارس اعلام کردند پس از اقدام فدرال ررزو آمریکا در افزایش نرخ بهره، آنها نیز نرخ بهره را افزایش خواهند داد. فدرال رزرو آمریکا برای چهارمین بار متوالی نرخ بهره خود را 75 واحد افزایش داده است. در حالی که سیاست بانک مرکزی آمریکا با هدف مهار و کنترل نرخ تورم اتخاذ می شود، این سیاست تاثیر مستقیم زیادی نیز روی سیاست های پولی کشورهای خلیج فارس دارد زیرا اکثر این کشورها ارزش پول خود را با دلار آمریکا تنظیم می کنند. عربستان سعودی و امارات متحده عربی دو اقتصاد بزرگ منطقه نرخ بهره خود را 75 واحد افزایش دادند. بانک مرکزی عربستان نرخ ریپو را نیز از 4 به 4.5 درصد افزایش داد. بحرین نیز نرخ بهره را 75 واحد افزایش داد و قطر هم نرخ بهره را بین 50 تا 75 واحد افزایش داده است. کویت و عمان هنوز تصمیم نهایی خود را درباره نرخ بهره اعلام نکرده اند. به اعتقاد تحلیلگران اقتصادی، تاثیر افزایش نرخ بهره بر روی صادرکنندگان نفت خلیج فارس در سال 2022 تاکنون محدود بوده است. مونیکا مالک اقتصاددان ارشد بانک تجاری ابوظبی گفت: اقتصادهای خلیج فارس امسال علی رغم افزایش نرخ بهره، عملکرد خوبی در بخش غیر نفتی داشته اند. پیش بینی ما این است که چالش ها و دردسرهای اقتصادی برای این کشورها در سال آینده پدیدار خواهد شد. یک مقام ارشد صندوق بین المللی پول نیز پیش بینی کرده است که افزایش قیمت نفت موجب خواهد شد تا کشورهای نفت خیز خلیج فارس امسال با مازاد مالی خوبی روبرو شوند.
کمبود ۳ شربت‌ برای کودکان / سرم همچنان سهمیه‌بندی است نایب رییس انجمن داروسازان ایران: 🔹️عمدتا در داروهایی که به صورت شربت و برای مصرف کودکانند، کمبود داریم که اصلا هم وارد نشده است. 🔹️در زمینه شربت سرماخوردگی و شربت دیفن‌هیدرامین کمبود داریم. برای تب بچه‌ها نه شربت استامینوفن و نه بروفن به اندازه کافی پیدا نمی‌شود. 🔹️در داروخانه‌ها وفور شربت‌های تقویتی و نیروزا و انواع قرص‌ها و کپسول‌های مکمل وجود دارد. از آنجا که قیمت‌گذاری آنها آزاد است، همه آن‌ها را تولید می‌کنند! 🔹️سرم همچنان به صورت سهمیه‌ای و جیره‌بندی به داروخانه‌ها ارائه می‌شود./ایسنا ‌
جهت خرید از بورس کالا از لینک زیر اقدام کنید https://agah.ebgo.ir/Login?src=AD9581
📌 عوامل تاثیرگذار بر بازار نفت چیست؟ 🔹قیمت نفت به‌واسطه کاهش ارزش دلار در بازارهای روز جمعه ۴ نوامبر باز هم افزایش یافت. هر بشکه نفت برنت دریای شمال با ۶۵ سنت افزایش به بشکه‌ای ۹۵.۳۲ دلار رسید و هر بشکه نفت وست‌تگزاس‌اینترمدیت هم تا سقف ۸۸.۸۳ دلار معامله شد. 🔹البته این افزایش قیمت‌ها تحت تاثیر نگرانی‌های کلی از وضعیت رکود اقتصادی و همچنین وضعیت شیوع کووید در چین که می‌تواند تاثیر مستقیمی بر میزان تقاضای نفت داشته باشد، محدود بود. 🔹پیش‌تر گمانه‌زنی‌هایی در مورد تسهیل محدودیت‌های کرونایی در چین طی ماه‌های آینده مطرح شده بود؛ سیاستی که در صورت اجرا می‌تواند تقاضا برای نفت را به‌طور چشمگیری افزایش دهد. 🔹از سوی دیگر کاهش ارزش دلار و نزول ۰.۳ درصدی شاخص ارزش آن در برابر دیگر ارزهای اصلی، تقاضا برای خرید نفت را تاحدودی افزایش داده است. این درحالیست که تصمیم اوپک پلاس در کاهش تولید به میزان ۲ میلیون بشکه در روز که از ماه جاری میلادی در دستور کار قرار گرفته بر افزایش قیمت نفت تاثیرگذار خواهد بود. 🔹کارشناسان می‌گویند تحریم نفت روسیه که قرار است از اوایل ماه آینده میلادی (۵ دسامبر) از سوی کشورهای غربی اجرایی شود نیز فاکتور دیگری بر افزایش قیمت نفت خواهد بود. علاوه بر این، سرد شدن هوا نیز به‌طور طبیعی تقاضا برای نفت را بالا خواهد برد.  🔹قیمت نفت اندکی افزایش یافت؛ رشد تقاضا در سه ماهه چهارم صفر خواهد بود با این حال به‌زعم تحلیل‌گران دلایل دیگری وجود دارد که دست‌کم مانع افزایش «تصاعدی» قیمت‌ها خواهد شد. 🔹از یک سو، نگرانی ها از رکود اقتصادی در ایالات متحده که از آن به‌عنوان بزرگترین مصرف‌کننده نفت جهان یاد می‌شود روز پنجشنبه و در پی سخنان رئیس فدرال رزرو که گفت «خیلی زود است که بخواهیم حتی به متوقف‌کردن افزایش نرخ بهره فکر کنیم» تشدید شده و مانع از رشد بیشتر قیمت‌ها شد. 🔹در همین حال «بانک آو انگلند» هم روز پنجشنبه نسبت به وارد شدن بریتانیا به یک رکود و عدم رشد اقتصادی این کشور دست‌کم تا دو سال آینده هشدار دارد؛ مسئله‌‌ای که لاجرم میزان تقاضای صنایع به نفت را کاهش خواهد داد. 🔹تحلیل‌گران می‌گویند نشانه‌هایی از کاهش تقاضا در کشورهای اروپایی در حال رویت است؛ مردم کمتر از قبل رانندگی می‌کنند و شرکت آمازون هم نسبت به پایین آمدن میزان فروشش هشدار داده است. 🔹وانگهی امیدهایی که اوایل هفته با خبرهایی مبنی بر احتمال برچیده شدن محدودیت‌های کرونایی در چین با هدف تقویت اقتصاد مطرح شده بود با بالارفتن میزان موارد ابتلا به کووید در این کشور، کمرنگ شده است.
طرح جدید مجلس برای ساماندهی خوراک نیروگاه‌ها و پتروشیمی‌ها در فصل سرد سال ▫️مالک شریعتی نیاسر، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در تشریح جلسه کمیسیون انرژی مجلس از بررسی موضوع ساماندهی خوراک نیروگاه‌ها و پتروشیمی‌ها در فصل سرد سال با حضور مسئولانی از دستگاه‌های مرتبط با حوزه انرژی خبر داد گفت: موضوع «ساماندهی خوراک نیروگاه‌ها و پتروشیمی‌ها در فصل سرد سال» به‌ عنوان یکی از دستور کارهای مهم مورد بررسی کمیسیون قرار گرفت. ▫️از آنجا که طرحی برای این ساماندهی آماده شده است مقرر شد؛ پیش‌نویس طرح توسط نمایندگان مورد مطالعه قرار گیرد تا شنبه هفته آینده جلسه فوق‌العاده کمیسیون جهت ادامه بررسی موضوع برگزار شود.
قیمت نفت برنت  98.28👆👆👆
قیمت فلزات جهانی👆👆👆
ضرر ۴۰ میلیارد یورویی غول گاز اتحادیه اروپا 🔹بزرگترین واردکننده گاز آلمان یعنی شرکت یونیپر از زیان خالص ۴۰ میلیارد یورویی (۳۹ میلیارد دلار) تا ماه سپتامبر خبر داد و دلیل اصلی آن را کاهش واردات گاز از روسیه عنوان کرد. 🔹«یونیپر» اعلام کرد که عرضه گاز روسیه به این شرکت در سه ماهه سوم به طور کامل متوقف شد و این شرکت مجبور شد گاز را در بازار نقدی با قیمت های بسیار بالاتر خریداری کند.
ایران کمترین بدهی را در بین کشور‌های خاورمیانه و آسیای مرکزی دارد 🔹صندوق بین‌المللی پول نسبت بدهی خارجی ایران به تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۲ را تنها ۰.۵ درصد برآورد کرد. 🔹در این گزارش، بحرین بدهکارترین کشور منطقه معرفی شده است. نسبت بدهی خارجی بحرین به تولید ناخالص داخلی آن در این سال ۲۰۷.۳ درصد بوده است.