eitaa logo
ثروت حلال
3.3هزار دنبال‌کننده
12هزار عکس
216 ویدیو
18 فایل
☘️هو الرزاق☘️ 💰 اینجا درآمدت چند برابر میشه 💰 💯 تضمینی 💯 🌱 حلال 🌱 🛑با بازارهای مالی🏅 🌻خلاصه اینکه خیالت راااحت😍
مشاهده در ایتا
دانلود
سهم گلچین: اطلاعیه 1402/07/09 *بانک قرض الحسنه رسالت* خلاصه تصمیمات مجمع عمومی عادی سالیانه سود نقدی هر سهم: ۱,۵۰۰ ریال درصد تقسیم سود: 65 درصد اطلاعیه 1402/07/09 *مجتمع صنايع و معادن احياء سپاهان* خلاصه تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده تصویب افزایش سرمایه از مبلغ 8,000,000 میلیون ریال به مبلغ 16,000,000 میلیون ریال (معادل 100 درصد)   از محل  سود انباشته اطلاعیه 1402/07/09 *مجتمع جهان فولاد سيرجان* خلاصه تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده تصویب افزایش سرمایه از مبلغ 75,000,000 میلیون ریال به مبلغ 110,000,000 میلیون ریال (معادل 47 درصد)   از محل مطالبات و اوردۀ نقدی
📌پورابراهیمی: اظهار نظرهایی که در مورد خروج کالا از بورس کالا است، مدنظر ما نیست قیمت سیمان بعد از عرضه در بورس کالا شفاف شده 🔹رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: مبنای کار ما رفتار حرفه‌ای است، قبل از عرضه این کالاها در بورس کالا رانت‌هایی بود. قیمت سیمان بعد از عرضه در بورس کالا شفافیت شده و فوایدی داشته است. 🔹دولت و حاکمیت باید برای کاهش هزینه‌ها پاسخگو باشد. هزینه قطعی برق و گاز در تابستان و زمستان هزینه بسیاری به شرکت‌ها وارد کرده است. 🔹در قانون مشخص کردیم که قیمت این محصولات فرمولی است که به آن اشاره شده است. دولت به این قانون عمل نکرده است و به رئیس جمهوری محترم در این زمینه نامه زدیم که اگر قیمت‌گذاری با این فرمول نباشد اقتصاد قابل پیش‌بینی نخواهد شد.
مهم برای مجوز افزایش سرمایه بانک ملت توسط بانک مرکزی صادر شد
پورابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: 1️⃣ مجلس مجوزی بابت خروج سیمان و فولاد از بورس صادر نمی‌کند. 2️⃣ عوارض صادراتی برخی از فرآورده‌های معدنی کاهش پیدا می‌کند و حتی صفر خواهد شد. 3️⃣ ادامه خوراک 7000 تومانی پتروشیمی‌ها، خطای وزارت نفت است که اصلاح خواهد شد.
آخرین قیمتهای در بازارهای جهانی
🔵بررسی گزارشات ماهانه شهریور🔵 ✅در این پست به بررسی گزارشات ماهانه شرکت‌های بورسی در ماه شهریور پرداختیم. مبنای ما برای سنجش شرکت‌ها، رشد 30 درصدی فروش در گزارش شهریور نسبت به مرداد است. در این گزارش از شرکت‌هایی که فروش زیر 10 میلیارد تومان داشتند صرف نظر شده است.
واردات ۱۴۰۲ رکورد می‌زند؟ 🔹 آخرین آمارهای گمرک از حجم تجارت کشور در نیمه اول سال جاری با ثبت رقم ۶/ ۵۴میلیارد دلار، رشد ۸۴/ ۴درصدی را نسبت به ۶ماه اول سال۱۴۰۱ نشان می‌دهد. 🔹 داده‌های تفکیکی بیانگر آن است که میزان واردات کالا به کشور با رشد ۶۲/ ۱۱درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته به رقم ۳۰میلیارد و ۴۴۳میلیون دلار رسیده است. در صورتی که میزان واردات با همین روند ادامه پیدا کند، رکورد واردات سالانه در ۱۴۰۲ شکسته خواهد شد. 🔹 طی نیمه اول امسال ۲۴میلیارد و ۱۴۴میلیون دلار کالا از کشور صادر شده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۶۲/ ۲درصد کاهش داشته است. 🔹 به نظر می‌رسد، تشدید ناترازی در حساب تجاری غیرنفتی، با دسترسی بیشتر به منابع ارزی تامین مالی شده است. در واقع با فروش نفت‌خام بیشتر در اقتصاد ایران، کشور توانسته واردات بیشتری را محقق کند که این واقعیت با آمار رسمی اخیر از میزان رشد ارزش افزوده بخش نفت هماهنگ است.
پرداخت تسهیلات برای بازگشت به روستا دبیر شورای‌عالی جهاد سازندگی: 🔹برای بازگشت افراد به روستا تسهیلات اشتغالزایی تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان به صورت قرض‌الحسنه پرداخت می‌شود. 🔹بر اساس رایزنی‌های انجام شده با بنیاد مسکن به دنبال ارائه تسهیلاتی برای تامین مسکن افرادی هستیم که قصد بازگشت به روستا دارند.