#شبصیر
شرکت توليدات پتروشيمي قائد بصير
موضوع: ضرورت برگزاری کنفرانس اطلاع رسانی
به استناد ماده 12 مکرر 2 دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات در فرابورس ایران به اطلاع می رساند نماد معاملاتی آن شرکت به علت نوسان قیمت سهام طی روزهای معاملاتی اخیر متوقف گردید. لذا به منظور رعایت دستورالعمل فوق الذکر ، ضروری است حداکثر ظرف مدت دو روز کاری سوالات و ابهامات مطرح شده در سامانه تدان توسط شرکت بررسی و پاسخ به آن ها مطابق اطلاعیه اطلاعات حاصل از برگزاری کنفرانس اطلاع رسانی افشا گردد.
پس از توقف نماد معاملاتی به علت نوسان 50 درصدی طی 15 روز معاملاتی متوالی و انتشار اطلاعیه ضرورت برگزاری کنفرانس اطلاع رسانی، اشخاصی که به سامانه تدان (tedan.ir) دسترسی دارند می توانند حداکثر تا ساعت 24 همان روز نسبت به طرح سوال از ناشر اقدام نمایند (اشخاصی که به سامانه تدان دسترسی ندارند می توانند سوالات خود را از طریق کارگزار خود یا شرکت های مشاور سرمایه گذاری و سبدگردان ها در این سامانه ثبت نمایند). پس از پایان مهلت ثبت سوالات، ناشر موظف است حداکثر ظرف مدت دو روز کاری نسبت به تهیه پاسخ و ارسال آن اقدام نماید. در صورت عدم ارسال پاسخ یا ارایه پاسخ ناقص توسط ناشر، بورس مربوطه عدم پاسخگویی ناشر را به عموم افشا می نماید
@Sahamnews
#نوری
شرکت پتروشیمی نوری (برزویه) در تیرماه ۱۳۸۶ توسط شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران و با سرمایهگذاری حدود ۸ هزار میلیارد ریال راهاندازی شد. پتروشیمی نوری به پاس قدردانی از زحمات سید محمود نوری که از پایهگذاران و طراحان بزرگترین مجتمع پتروشیمی آروماتیک جهان در عسلویه بود و همه کسانی که برای پیشرفت کشور جانفشانی میکنند، تغییر نام یافت.
از نظر جغرافیایی، مجتمع پتروشیمی نوری در زمینی به مساحت ۶۱ هکتار در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در بندر عسلویه در حاشیه شمالی خلیج فارس به فاصله ۲۸۰ کیلومتری از مرکز استان بوشهر در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در بندر عسلویه واقع شده است و در حال حاضر بهعنوان بزرگترین تولیدکننده مواد آروماتیکی جهان، با ظرفیت 4.5 میلیون تن در سال نقش بسزایی در بازار محصولات پتروشیمیایی کشور و خاورمیانه دارد.
"فارس" با 2 میلیارد سهم ، مالک اصلی آن بشمار می آید. تاپیکو و سرمایهگذاری صندوق بازنشستگی نیز با 510 میلیون و 194 میلیون سهم از دیگر سهامداران آن هستند.
سهامداران اصلی شرکت پتروشیمی نوری، شامل: شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس (67درصد)، شركت سرمايه گذاري نفت و گاز و پتروشيمي تامين (17 درصد) و شرکت سرمایهگذاری صندوق بازنشستگی کشور (6درصد) و 10٪ دیگر مربوط به سهامداران دیگر میباشند.
شرکت پتروشیمی نوری (برزویه) به عنوان بزرگترین تولید کننده مواد آروماتیکی جهان با ظرفیت (چهار میلیون و پانصد هزار تن) 4/5 میلیون تن در سال، از جمله مجتمع های شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس(هلدینگ خلیج فارس) می باشد وتوانست به عنوان صادرکننده نمونه ملی سال ۹۵ به دلیل ارزش صادرات، روند صعودی صادرات در سه سال اخیر، تنوع بازار هدف و پایداری صادرات انتخاب شود. بنزن، ارتوزایلین، پارازایلین، برش سنگین، رافینیت و نفتای تصفیه شده (HTN) ، از محصولات صادراتی این شرکت به شمار میرود.
مقصد این محصولات، کشورهای آسیای شرقی و جنوب شرقی، شمال آفریقا، حاشیه جنوبی خلیج فارس، هند و دیگر کشورهای دنیا است. بخشی از تولیدات این مجتمع نیز به عنوان خوراک مجتمع های پتروشیمی همجوار و دیگر کارخانههای داخل کشور مصرف میشود. این محصولات در تولید پلی استرها، الیاف مصنوعی، رنگها، رزینها، بطریهای یکبار مصرف، تهیه نایلون، ترکیبات دارویی، سموم دفع آفات و حلال های صنعتی کاربرد دارد.
مواد اولیه و خوراک غالب این مجتمع سالانه چهار و نیم میلیون تن میعانات گازی است که از مجتمع گاز پارس جنوبی دریافت میکند.
به نقل از مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس پتروشیمی نوری تا یک ماه آینده و تا پایان آبان در بورس عرضه می شود.
#تاپیکو #فارس
#نوری
پتروشیمی نوری در گزارش شش ماهه خود توانست سود 5230 ریالی محقق کند که 324٪ نسبت به مشابه سال گذشته رشد کرده است. کل سود سال گذشته نوری 5113 ریال بود و نوری توانست شش ماهه بیشتر از سود یکسال گذشته سود محقق کند. خبر خوبی برای تاپیکو و فارس میباشد.
فاضلی مدیر سرمایهگذاری هلدینگ پتروشیمی خلیجفارس مطرح کرد:
عرضه اولیه سهم پتروشیمی نوری تا قبل از پایان آبان بوده است و قیمت مناسبی برای عرضه اولیه این سهم در نظر گرفته شده است.
به گزارش کانال عرضه اولیه، و به نقل از تعادل، فاضلی مدیر سرمایهگذاری هلدینگ پتروشیمی خلیجفارس، در خصوص عرضه اولیه پتروشیمی نوری گفت: عرضه اولیه سهام #پتروشیمی_نوری تا کمتر از یک ماه دیگر از طریق بورس تهران انجام میشود.
علاوه بر این شرکت سهام دو شرکت پتروشیمی بندر امام پس از رفع مغایرتها و همین طور #پتروشیمی_بوعلی_سینا و #پتروشیمی_آریاساسول که از سود خالص بیش از ۲ هزار میلیارد تومانی برخوردار شده در آینده نزدیک از طریق بورس تهران عرضه اولیه میشود.
فاضلی افزود: در شش ماه نخست امسال پتروشیمی نوری از سود خالص ۱۵۰۰ میلیارد تومانی برخوردار شد که این رقم معادل کل سود سال مالی قبل بوده که ۷۰ درصد از آن ناشی از سود عملیاتی شرکت است.
وی افزود: افزایش نرخ تسعیر ارز هماکنون به مجتمع های پتروشیمی ابلاغ شده و این در حالی است که نرخ خوراک با توجه به هزینههای ثابت و استهلاک همچنان مطابق نرخهای قبلی است، بنابراین تعدیل نرخ تسعیر ارز تأثیری در افزایش سودآوری شرکتها نخواهد داشت.
وی درباره نحوه تسویه بدهیهای پتروشیمی نوری پس از عرضه اولیه سهام در بورس تهران عنوان کرد: با توجه به بدهی ارزی ۳۰۰۰ میلیارد تومانی پتروشیمی نوری به وزارت نفت و تقسیط ۴۰۰ میلیارد تومانی ماهانه این بدهی، پس از عرضه اولیه سهام در بورس بخشی از این بدهی تسویه و هر آنچه که از منابع حاصل از آن باقی میماند برای طرحهای توسعهای به کار گرفته میشود.
این مقام مسوول از فرآیند ارزشگذاری سهام پتروشیمی نوری از طریق سه تأمین سرمایه معتبر سخن گفت و افزود: قیمت مناسبی برای این سهم ارزشگذاری شده که با رعایت منفعت سهامداران در بورس تهران عرضه اولیه خواهد شد.
💠🔸نمودار مخفی #خساپا
تکنیکالیستها خوب میدانند شکست سریع خط روند با حجم بالا یعنی چه?
@Sahamnews
🔵⭕️#فوری
افزایش نرخ ۵۰ درصدی اولین خودروی #زامیاد به کدال نشست
#خزامیا
دريافت مجوز تغيير بيش از 10 درصد در نرخ فروش محصولات
منتظرصف های خرید چند صد میلیونی #خودروییها باشید .
===================
@Sahamnews
اخبار سهام
واچ لیست روز شنبه ۹۷/۹/۳ #قهکمت #خساپا #وساپا #خودرو #خگستر #کطبس #شتوکا #شپارس #وپترو #پدرخش #کت
گروه خورویی رو حتما زیر نظر داشته باشید.
#خساپا
🔴🔵🔵👈عرضه اولیه ای دیگر در راه👉🔵🔵🔴
⚫️👈 زمان عرضه : دو شنبه 1397/09/05
🔶👈 نماد: "#مادیرا"
🔶👈نام شرکت: شرکت صنایع ماشین های اداری
🔶👈 نام گروه: توليد محصولات كامپيوتري الكترونيكي ونوري
🔶👈 موضوع فعالیت:
♦️واردات، ساخت، توليد و فروش انواع ماشينهاي اداري، الکترونيکي، لوازم خانگي و تجهيزات جانبي آنها
🔶👈سهامدار اصلی:
♦️4 شخص حقیقی: هر شخص 300 میلیون سهم برابر 24.99%
🔷👈 روش عرضه: بوک بیلدینگ(ثبت سفارش)
🔷👈محل عرضه: بازار دوم فرابورس
🔷👈 میزان عرضه: 10 درصد
🔷👈 میزان سرمایه: 1200 میلیارد ریال
🔷👈 تعداد سهام: 1,200,000,000
🔷👈 میزان عرضه: 120,000,000
🔷👈 مدیر عرضه: کارگزاری بورس ایران
🔷👈 متعهد خرید: کارگزاری بورس ایران
🔷👈 حداکثر سهام قابل خرید: 2000
🔷👈 دامنه قیمت: 3320 تا 3650 ریال
🔷👈 سقف تعهد خرید: 50 درصد
🔷👈 حداکثر مبلغ خرید: 7،335،000 ریال
🔷👈 مبلغ برآوردی خریددر صورت استقبال: 140 تا 200 هزار تومان
@Sahamnews
💠⭕️عرضه های اولیه عامل منفی شدن کلیت بازار هستند. با اتخاذ سیاست عرضه اولیه مانع رشد بازار می شوند این هم یه جور مدیریت بازار است!!!
🔴⭕️🔵اگر دلسوز کشورید منتشر کنید تا به گوش مسئولان برسد:
آیا می دانید چرا این روزها شاخص بورس نزولی است؟ آیا می دانید چرا ارز حاصل از صادرات باز نمی گردد؟آیا می دانید واژگان پرطمطراق "پیمان سپاری ارزی" چه کوفتی است؟ آیا می دانید چگونه در آینده نه چندان دور میزان صادرات غیرنفتی به صفر نزدیک خواهد شد؟ آیا تحریم های خارجی مسبب شرایط فعلی است ؟ و یا ندانم کاری های مسئولان و سیاست گذاری های نابخردانه اقتصاد کشور را به لبه پرتگاه برده است؟
نامه یکی از صادرکنندگان مظلوم بخش خصوصی را بخوانید تا بیشتر بر وضعیت نابسامان صادرات غیرنفتی واقف شوید.
دستورالعمل امروز بانک مرکزی برای نحوه بازگرداندن ارز، قطعا آخرین حلقه از زنجیره تصمیمات اشتباه اقایان نیست.
بزرگواران کدام حمایت از صادرات را دارید که امروز به استناد آن دستور العمل صادر می کنید. در این شرایط پر از ریسک که تامین کانتینر برای صادرات، مشکلات کشتیرانی، افزایش هزینه های لجستیک کوچکترین آن است دنبال چه هستید؟
موضوع واقعی که برای من تولید کننده خصوصی رخ داده است تعریف می کنم قضاوت با شما:
1- حدود 3 ماه پیش کانتینری را به مقصد A بوک کردیم. سه ماه کامل بلاتکلیف بودیم. دقیقا دو ساعت قبل از حرکت کشتی، خط کشتیرانی در ایمیلی به ما اعلام کرد که کشتی نمی تواند به مقصد A برود و به جای آن به کشور B می رود و از آنجا خودتان بار را زمینی انتقال دهید. قطعا هزینه های حمل زمینی را در اروپا می دانید. معادل 50 درصد ارزش کالای صادراتی خود را باید هزینه حمل زمینی بدهیم. مانده ایم بین بدقولی با خریدار یا ضرر زیاد. نهایتا قبول کردیم. گفتیم ایرادی ندارد. تجارت را درازمدت نگاه کنیم. ولی غلط کردیم. چون امروز باید برویم ارز حاصل از آن را که تقریبا صفر است ولی در اظهارنامه گمرکی بیش از ده هزار یورو در کانتینر است به سامانه نیما بدهیم چون بخشنامه آقایان عطف بما سبق شده است.
2- محموله ای را به چین صادر کردیم. بانک انتقال دهنده پول، حساب مشتری ما را برای انتقال ارز خارجی بلاک کرد چون co کالا ایران بود. ناگزیر با لطایف الحیل یوان گرفتیم با فاکتور داخلی چین که ارزش افزوده دار بود. حدود 25 درصد پول ما از بین رفت. حال باید برویم معادل پولی که نیست به سامانه بدهیم.
سخن آخر: کشتیرانی جمهوری اسلامی قیمت حمل را بر اساس نرخ ارز آزاد محاسبه می کند و هزینه حمل دریایی نیز نسبت به پارسال تا 4 برابر افزایش یافته است. این یعنی بیش از 15 درصد فاکتور اظهاری برخی کالاها هزینه حملی است که باید در خارج از کشور پرداخت نمایید یا با نرخ ارز محاسبه می شود. حال چگونه 90 درصد ارز را به سامانه بدهیم.
جسارتا می دانید چه می کنید؟
@Sahamnews