♦️👈 فاضلی، مدیر سرمایهگذاری هلدینگ پتروشیمی خلیجفارس مطرح کرد:
🔴🔵⚫️👈 عرضه اولیه سهم #پتروشیمی_نوری تا قبل از پایان آبان/ قیمت مناسبی برای عرضه اولیه این سهم در نظر گرفته شده است
🔷👈 به گزارش کانال عرضه اولیه، و به نقل از تعادل، فاضلی مدیر سرمایهگذاری هلدینگ پتروشیمی خلیجفارس، در خصوص عرضه اولیه #نوری گفت: عرضه اولیه سهام #پتروشیمی_نوری تا کمتر از یک ماه دیگر از طریق بورس تهران انجام میشود.
🔷👈علاوه بر این شرکت سهام دو شرکت پتروشیمی بندر امام پس از رفع مغایرتها و همین طور #پتروشیمی_بوعلی_سینا و #پتروشیمی_آریاساسول که از سود خالص بیش از ۲ هزار میلیارد تومانی برخوردار شده در آینده نزدیک از طریق بورس تهران عرضه اولیه میشود.
🔷👈فاضلی افزود: در شش ماه نخست امسال پتروشیمی نوری از سود خالص ۱۵۰۰ میلیارد تومانی برخوردار شد که این رقم معادل کل سود سال مالی قبل بوده که ۷۰ درصد از آن ناشی از سود عملیاتی شرکت است.
🔷👈وی افزود: افزایش نرخ تسعیر ارز هماکنون به مجتمعهای پتروشیمی ابلاغ شده و این در حالی است که نرخ خوراک با توجه به هزینههای ثابت و استهلاک همچنان مطابق نرخهای قبلی است، بنابراین تعدیل نرخ تسعیر ارز تأثیری در افزایش سودآوری شرکتها نخواهد داشت.
🔷👈وی درباره نحوه تسویه بدهیهای #پتروشیمی_نوری پس از عرضه اولیه سهام در بورس تهران عنوان کرد: با توجه به بدهی ارزی ۳۰۰۰ میلیارد تومانی #پتروشیمی_نوری به وزارت نفت و تقسیط ۴۰۰ میلیارد تومانی ماهانه این بدهی، پس از عرضه اولیه سهام در بورس بخشی از این بدهی تسویه و هر آنچه که از منابع حاصل از آن باقی میماند برای طرحهای توسعهای به کار گرفته میشود.
🔷👈این مقام مسوول از فرآیند ارزشگذاری سهام #پتروشیمی_نوری از طریق سه تأمین سرمایه معتبر سخن گفت و افزود: قیمت مناسبی برای این سهم ارزشگذاری شده که با رعایت منفعت سهامداران در بورس تهران عرضه اولیه خواهد شد.
@sahamnews
♦️👈 یک پتروشیمی جدید تا دو ماه دیگر وارد بورس میشود
🔴🔵⚫️👈 #پتروشیمی_مروارید در راه بورس
🔷👈 به گزارش ایسنا،مهدی نیکدل، مدیر عامل صندوق ذخیره فرهنگیان خبر عرضه #پتروشیمی_مروارید کمتر از دو ماه آینده خبر داد.
🔷👈 وی در ادامه گفت: ما قبل از آن باید اساسنامه را اصلاح کنیم و در این راستا باید بگویم که در طی سه ماه گذشته سود آوری این شرکت ۳۰ درصد افزایش یافته است.
@sahamnews
♦️👈 خلاصه عملکرد سهم #نوری در گزارش 6 ماهه 97 (حسابرسی نشده)
🔴🔵⚫️👈 سود خالص #نوری مبلغ 5230 ریال در 6 ماهه 97/ 324% رشد سود نسبت به سود مشابه سال قبل
🔷👈 سود 6 ماهه 97: 5230 ریال
🔷👈 سود 6 ماهه 96: 1234 ریال
🔷👈 رشد سود نسبت به مشابه سال 96: 324%
🔷👈 رشد سود ناخالص نسبت به مشابه سال 96: 222%
🔷👈 رشد سود عملیاتی نسبت به مشابه سال 96: 853%
🔷👈 سود/هزینه غیر عملیاتی: (3,935,820) میلیون ریال
🔷👈 سود ناشی از تسعیر ارزی عملیاتی: 9,030،748 میلیون ریال
🔵⚫️🔶👈 سود تسعیر ارز به ازای هر سهم حدود 3010 ریال می باشد
🔵⚫️🔶👈 پیشنهاد هیات مدیره توزیع ۸۰% خالص سود در سال مالی جاری میباشد
🔵⚫️🔶👈 منابع مالی از طریق فروش محصولات تامین خواهد گردید و به نظر می رسد در نیمه اول سال آتی مانده تسهیلات فوق مستهلک گردد.
🔵⚫️🔶👈با توجه به مقدار نقدینگی موجود تا پایان سال جاری نیاز به تامین مالی از منابع خارج از شرکت وجود ندارد.
🔵⚫️🔶👈 مهمترین برنامه شرکت در نیمه دوم سال جاری تعویض اینترنال های برج های جذب بوده و براساس برنامه ریزی انجام شده اجرای کارهای عملیاتی از نیمه دوم آبان ماه ۱۳۹۷ شروع می گردد.
🔵⚫️🔶👈 براساس برنامه ریزی انجام شده از نیمه دوم آبان ماه به مدت ۴ ماه تولید محصول پارازایلین متوقف و تولید محصول اورتوزایلین به میزان نصف کاهش می یابد. در این مدن در حد امکان محصول A۹۲ تولید میگردد.
🔵⚫️🔶👈 با توجه به اینکه بالغ بر ۹۰% بهای تمام شده محصولات مربوط به خرید مواد اولیه میباشد در صورت افزایش نرخ میعانات گازی احتمال افزایش بهای تمام شده محصولات دور از انتظار نیست.
🔴🔷👈 گزارش 6 ماهه خیلی خوبی ارائه داده است.
@sahamnews
فرآیند حرکتی بازار سرمایه در هفته اول آبان 1397 چگونه خواهد شد؟
افت قابل توجه ارزش معاملات در هفته جاری در آخرین هفته از مهرماه شاهد افت 30 درصدی ارزش معاملات خرد نسبت به هفته گذشته بودیم.
چند دلیل اصلی برای این افت بشرح زیر میباشد:
نخست اینکه به نظر می رسد بازار چندان از سودآوری شرکت ها در شش ماهه ابتدایی سال خوشحال نیست. به گفته ای دیگر انتظارات بازار و بازده انتظاری معامله گران فراتر از آمار و ارقام منتشر شده بود. در این زمینه نیز باید یادآور شد که در چند ماه اخیر و افزایش قابل ملاحظه نرخ ارز، بازار تا حد زیادی بر روی سهام دلاری و همچنین صادرات محور (سهام صادرات محور آن دسته سهامی هستند که شرکت با صادرات محصول ارزآوری داردو سهام دلاری آن گروه سهام هستند که محصولاتشان با دلار و یا ارزهای دیگر نرخگذاری می شوند مانند پالایشی ها) متمرکز شد به نحوی که قیمت سهام این گروه ها را تا 200 درصد افزایش داد درحالی که شاخص از ابتدای سال تقریبا رشد 100 درصدی داشته است و این مهم باعث رشد دو برابری سهام شاخص ساز در برابر شاخص کل میباشد.. حال که گزارش های شش ماهه شرکت ها منتشر شده شاید فعالان بازار انتظار عملکردی فراتر از واقعیت را داشتند. اما این نکته را باید در نظر گرفت که در گروه های فلزی همچون فولادی ها آزادسازی نرخ ارز از ابتدای شهریورماه انجام شد و برای گروه مس نیز از نیمه های مردادماه این نرخ ها جایگزین شد. چراکه از 22 فروردین تا اواسط مردادماه تمام محصولات به ناچار با ارز 4200 تومانی محصولاتشان را عرضه و یا ارزشان را تسعیر می کردند. حال باید در نظر گرفت که افزایش سودآوری ناشی از تسعیر نرخ ارز از 4200 تومان به نیمایی تنها در یک ماه از شش ماه صورت مالی شرکت ها خود را نشان داده است. که این امرآیا می تواند پتانسیل این گروه ها برای افزایش سود را در شش ماهه دوم افزایش دهد؟ از این رو به نظر می رسد انتظار فراتر از معمول فعالان بازار برای شش ماه ابتدای سال جای طرح نداشته و باید برای گزارش های سالانه این حجم از سوداوری را از شرکت ها طلب کرد. در نتیجه دو دلیل فوق از محتمل ترین گزینه های تاثیرگذار بر افت ارزش معاملات امروز هستند که امید می رود در روزهای آتی کم رنگ شوند در غیر این صورت تا حدی روند معاملات نگران کننده خواهد بود. زمان اصلاح قیمتی در نمادهای شاخص ساز فرارسیده است نکته دیگر اینکه همانطور که اشاره شد از ابتدای سال تا کنون گروهای بزرگ بازار از جمله فلزی-معدنی و پتروپالایشی ها با رشد 200 درصدی قیمت #سهام خود مواجه شدند و این درحالی است که شاخص رشد 100 درصدی داشته است. از این رو به نظر می رسد در شش ماهه دوم دیگر خبری از رشدهای شارپ و پُرهیجان در گروه های مطرح بازار نباشد و شاهد اصلاح قیمتی و اصلاح زمانی در اغلب این نمادها تا زمان ارائه گزارش های 9 ماهه باشیم. اما به عقیده کارشناسان از این زمان به بعد به دلیل پُررنگ تر شدن اثر گزارش های ماهانه شرکت ها و تاثیرپذیری فروش آن ها از تحریم ها شاهدمدل خاصی از نوسانات ارزش معاملات در بازار باشیم به گونه ای که در ابتدای هرماه به دلیل انتشار گزارش های ماهانه بازهم فعالان محتاطانه تر اقدام به دادوستد کنند و افت ارزش معاملات را رقم بزنند و در اواخر ماه باز به دلیل هیجان پیش از گزارش ها شاهد افزایش ارزش معاملات باشیم.
همچنین،علت #تاخیر در اعلام قیمت جدید #خودروها از زبان مدیرکل نیرو محرکه وزارت صمت:
طبق مصوبه شورای هماهنگی سران سه قوه ، در شرایط فعلی کشور،شورای رقابت از قیمت گذاری خودرو حذف و تصویب قیمت خودرو به ستاد تنظیم بازار سپرده می شود.
فلذا خودروسازان مستندات افزایش هزینه های خود را در قالب گزارشی از بهای تمامشده اعم از ریالی و دلاری برای هر خودرو به ستاد ارائه کردهاند و افزایش قیمت خودرو #نهایی شده است؛ ولی اعلام و اعمال آن به بعد از تعیین تکلیف وزیر صمت موکول شده است زیرا رییس ستاد تنظیم بازار ،وزیر صنعت بوده و مصوبات این ستاد با امضای وزیر صنعت لازم الاجراست.
پُربازده ترین های هفته در مجموع هفته گذشته گروه های اصلی و با اهمیت بازار از جمله فلزات اساسی و فرآورده های نفتی نتوانستند بازدهی های چشمگیری را به ثبت برسانند. در این بین اما گروه محصولات شیمیایی توانست بازدهی مثبت 5.5 درصدی را به ثبت برساند. اما گروه استخراج زغال سنگ، ساخت وسایل ارتباطی و زراعت به ترتیتب بیشترین بازدهی هفتگی را داشتند.
در معاملات هفته جاری شاهد خروج بیشترین حجم پول اشخاص حقیقی از گروه فلزات اساسی، استخراج کانه های فلزی و بانک ها بودیم که مجموع این رقم به 390 میلیارد تومان می رسد. از سوی دیگر اشخاص حقیقی در گروه فرآروده های نفتی، محصولات شیمیایی و خودرو ایها و زراعت بیش از سایر گروه های اقدام به خرید سهام کرده اند.
@sahamnews
راهکار خروج از بحران
وقتی به نمودار روند ارزش دلاری شاخص های بورس و فرابورس می نگریم در می یابیم که ارزش بازار سرمایه در حداقل ممکن قرار دارد. می دانیم که معضل شبه پول در کمین است و هر آن ممکن است شتاب افزایش قیمت ها روند صعودی به خود بگیرد و تورم هر روز افزایش بیشتری یابد. چاره چیست؟ چاره هدایت نقدینگی موجود (و نه لزوما جدید) به یک بازار دارایی است که قابلیت رشد دارد. با توجه به پیشینه شاخص سهام، بازار سرمایه نامزد اول جذب نقدینگی است. اما اگر ارزش این بازار به متوسط وزنی نرخ های ارز دولتی و نیما و آزاد محاسبه شود این بازار چندان هم ارزان نیست. متاسفانه تنها معدودی از شرکتهای پذیرفته شده در بورس و فرابورس امکان عرضه ارز حاصل از صادرات خود را به نرخ بازار آزاد دارند و انتظار دولت این است که اکثر صادرکنندگان، ارز خود را به نرخ های پایین تر تقدیم بازار کنند. این سیاست موجب کاهش سوددهی بازار سرمایه خواهد شد و انگیزه سرمایه گذار را برای ورود به این بازار کاهش می دهد. پس سیاست های ارزی فعلی متاسفانه مسیر نقدینگی را از بازار سرمایه به سمت بازارهای کالا و خدمات تغییر می دهد و در جهت تورم های افسارگسیخته در حرکت است.
لطفا این پیام را به گوش مسئولان برسانید شاید بشود از بحران ابرتورم اجتناب کرد.
@sahamnews
♦️👈 خلاصه عملکرد سهم #پتروشیمی_بوعلی_سینا در گزارش 6 ماهه 97 (حسابرسی نشده)
🔴🔵⚫️👈 سود خالص 6 ماهه 97 #بوعلی مبلغ 2194 ریال/ 306% رشد سود نسبت به سود مشابه سال قبل
🔷👈 سود 6 ماهه 97: 2194 ریال
🔷👈 سود 6 ماهه 96: 540 ریال
🔷👈 رشد سود نسبت به مشابه سال 96: 306%
🔷👈 رشد سود ناخالص نسبت به مشابه سال 96: 193%
🔷👈 رشد سود عملیاتی نسبت به مشابه سال 96: 352%
🔷👈 سود غیر عملیاتی: 834،432 میلیون ریال
🔷👈 سود ناشی از تسعیر ارزی عملیاتی: 1،362،551 میلیون ریال
🔵⚫️🔶👈 سود تسعیر ارز به ازای هر سهم حدود 389 ریال می باشد
🔵⚫️🔶👈 شرکت در 6 ماه آینده، پروژه شیرین سازی را به اجرا در خواهد آورد.
🔵⚫️🔶👈شرکت در حال حاضر نیازی به تامین مالی ندارد
🔴🔷👈 گزارش 6 ماهه خیلی خوبی ارائه داده است.
این شرکت قرار است امسال عرضه اولیه شود.
@Sahamnews
May 11
رحمانی: برای صنعت #خودرو برنامه #ویژهای داریم
صنعت #خودرو، صنعت #مادر است
وزیر پیشنهادی وزارت صنعت، معدن و تجارت:
🔹صنعت خودرو در کشور ما بازار خوبی دارد، در برنامه ششم نیز توجه ویژه به این صنعت شد.
🔹 ما نیز در وزارت صنعت، معدن و تجارت برنامه ویژه ای طراحی کرده ایم که با همکاری بخش های مختلف اجرایی می شود.
🔹برنامه اساسی این است که با افزایش تیراژ و داخلی سازی می توان هزینه های را پوشش داد و قیمت خودرو را متعادل کرد.
🔹 باید انگیزه مردم برای سرمایه گذاری در تولید راافزایش دهیم که نباز به فرهنگ سازی دارد به نوعی باید تولید کننده قهرمان تلقی شود
🔹تا زمانی که دلالی چند برابر تولید بازدهی دارد انگیزه برای حضور در تولید کاهش می یابد.
@sahamnews
📌 شاپور محمدی رئیس سازمان بورس:
برای خرید #نفت در #بورس انرژی هیچ محدودیتی برای حضور خریداران وجود ندارد و همه میتوانند در این معاملات نفت خام را خریداری کنند/ سازمان بورس اطلاعات خریداران نفت را همچون اطلاعات سهامداران، افشا نمیکند
@sahamnews
مدیرنظارت بر ناشران ... اشتباه بزرگ #سایپا در گزارش ۶ ماهه اصلاح می شود/ انتشار اصلاحیه امروز/بتا سهم
@sahamnews
📌اخبار کوتاه از بازار مالی ـ شنبه ۵ آبان ۱۳۹۷
✅شرکت رنو فرانسه با پیروی از تحریمهای آمریکا علیه صنعت خودرو ایران ، فروش محصولات در سپتامبر ۲۰۱۸ را به صفر رساند.
✅رئیس مرکز آمار گفت: میزان تورم نقطه به نقطه مهرماه در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته به ۳۲.۸ درصد رسید.
✅اشتباه بزرگ سایپا در جریان انتشار صورت های مالی 6 ماهه: بعد از انتشار این گزارش، مراتب به اطلاع مدیران "خساپا" رسانده و مقرر شد طی روز جاری این اشتباه اصلاح و گزارش اصلاحیه منتشر شود. سعید علیزاده در برابر این سئوال که آیا در ج قیمت 44 هزار تومانی برای فروش هر دستگاه آریو و تفاوت 252 میلیارد تومانی در صورت های مالی عمدی بوده یا سهوی، توضیح داد: به گفته مدیران سایپا، این اعداد جابجا شده اند و عمدی هم در کار نبود. قرار است با دریافت اطلاعات جدید ، این موضوع بررسی شود.
✅رئیس کانون بانک های خصوصی از تمدید سپرده های ۲۰ درصدی در شهریور سال جاری با همان نرخ قبلی برای دوره یک ساله خبر داد.
✅در پی اعلام راه اندازی نمادین کانال مالی و ساز و کار اتحادیه اروپا برای تسهیل پرداخت پول اقلام صادراتی ایران قبل از ۱۳ آبان، عبدالناصر همتی از طریق انتشار متنی در اینستاگرام به این موضوع واکنش نشان داد و اعلام کرد: جزئیات کانال مالی اروپا برای انجام تجارت میان ایران و اتحادیه اروپا در نشست هفته گذشته در بروکسل مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.
✅از هفته آینده وزارت خزانهداری آمریکا نسبت به اعمال تحریمهای جدید اقدام می کند که شامل 5 حوزه زیر است:
1️⃣فعالیت بندرگاهی، کشتیرانی و صنایع کشتیسازی از جمله خطوط کشتیرانی ایران و کشتیرانی جنوب و شرکتهای وابسته
2️⃣مبادلات نفتی و هر گونه خرید مواد پتروشیمی، شرکت ملی نفت، نفتیران و شرکت ملی تانکرسازی
3️⃣هرگونه مبادله مالی بین موسسات مالی بینالمللی با بانک مرکزی ایران یا موسسات مالی ایرانی
4️⃣بخش انرژی
5️⃣همکاری با ایران در قالب تعهدات خدماتی، بیمهای و بیمه اتکایی.
✅دیپلمات های اروپا اعلام کردند کانال مالی و ساز و کار اتحادیه اروپا برای تسهیل پرداخت پول اقلام صادراتی ایران قبل از ۱۳ آبان به شکل نمادین آماده می شود اما از اوایل زمستان عملی خواهد شد.
@sahamnews
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اعتراض نمایندگان مجلس به آمار اشتغالزایی روحانی
@Farsna